Αεκαρα

εγω πάλι λέω ότι σε αντίθεση με Τίγρη, η σημερινη διοικηση ειναι πολυ προσεκτικη με την επικοινωνια. Αρα αν εχει οντως υπογραψει, θα το ανακοινωσουν όποτε θέλουν και νομίζουν οτι ειναι σημαντικο, για λογους που θα καταλαβουμε τοτε, υποθέτω.

Εντωμεταξύ, ο Γιοβιτς σημερα μαλλον παιζει εναντίον της Ελλάδας.

1 Like

Μην νομιζεις και με την νεα διοικηση αποκρυβονται ποσα, επικοινωνουνε διαφορετικες αξιες σε αγορες και πωλησεις κτλ κτλ. Δεν αλλαζουν αυτα. Απλα σιγουρα ειναι πολυ πιο οργανωμενη και τεχνοκρατικη η νεα διοικηση

1 Like

φαντάζομαι πως ναι. αν και δεν με απασχολεί - επίσης δεν έχουμε ακούσει και κανένα τρελό νούμερο.

Και μιας και το έθιξες - έλεγε ένας αναλυτης ΑΕΚ ότι ο Καμπελά έπαιρνε 800χιλ στον Ολυμπιακό και πήγε στον Βόλο που παίρνει 100χιλ. Και αναρωτιόταν ποιος επαγγελματίας το κάνει αυτό και με τι κίνητρο. :crazy_face:

Προφανως δεν ειμαι λογιστης, αλλα οκ, γέλασα λίγο παραπάνω αν ειναι αλήθεια το άνωθι. :grin:

1 Like

Μην αρχίσουμε πάλι, αλλά να απαντήσω σε αυτό αφού με αναφέρεις.

Ποια ακριβώς είναι η επίθεση; Ειλικρινά ρωτάω. Τι από όσα είπα εκλαβατε ως επίθεση; Το “η Ελλάδα λέει Vs το φόρουμ λέει” είναι επίθεση; Ίσα ίσα, αν υπάρχει"επίθεση" έγινε από τον Μοντε και μάλιστα σε άσχετο θέμα “η Ελλάδα έλεγε και για τον Ιωαννίδη”.

Ρε παιδιά, όταν υπάρχει αντίλογος, όταν κάτι που λέτε μας φανεί παράλογο ή αστείο και το εκφράσουμε δεν είναι επίθεση.

Έχει πάει αλλού η συζήτηση σας, μην επανέλθουμε σε αυτά, αν θες στείλε μου και προσωπικό μήνυμα έτσι για να καταλάβω ποια είναι αυτή η επίθεση.

Aν δεν ήθελες να μας ειρωνευτείς (όπως σημειώσαμε 3 της ΑΕΚ, και σε ένα βαθμό ο Κρισπ θεωρώ), θα μπορούσες ή να βάλεις κανένα ημότζι, ή να ανασκευάσεις τα κάτωθι, τα οποία τα πήραμε σαν ειρωνεία, ειδικά δεδομένου του ιστορικού παρόμοιων συζητήσεων. :thinking: Είναι πολύ εύκολο να ανασκευάσει κάποιος ή να διευκρυνήσει, ειδικά αν δεν θέλει να δυναμiτίσει μια συζήτηση, όπως έχει ξανακάνει στο παρελθόν και σημειώνουν και άλλοι. :neutral_face:

image

Το “η Ελλάδα λέει” δεν ειναι επιχειρημα σε καμια περίπτωση, γιατι δεν έχουμε ρωτήσει ολη την Ελλάδα εναν-προς-εναν - ειναι μια προσωπικη τοποθέτηση. Την οποια θεωρω πως εξήγησα καλύτερα, καθώς έγραψα ότι η επικοινωνιακη πολιτικη του ΠΑΟ (και των δημοσιογραφων ευρυτερα), θέλει ήρωες (και καλώς). :grin: Και μετά σου υπενθύμισα τι “ελεγε πάλι η Ελλαδα”. Που σε καθε περιπτωση μια προσωπικη μου αποψη για τον Ιωαννιδη δεν ειναι επιθεση ούτε σε εσένα, ούτε σε κανένα. Εκτός αν ειστε συγγενείς. Τον οποίο btw έψαχνε να διώξει το καλοκαίρι η Σπόρτινγκ, 2. Ήθελα να σε τσιγκλίσω ; ναι ένοχος. Αλλά εσύ άρχισες ε (και πάλι).

Αντίλογο θέλουμε, δεν εχουμε πρόβλημα. Το ύφος σχολιάζουμε -και πάλι όχι μονο εγω (για να μην παμε παλι στο μηδεν), αλλα πολλοί άλλοι.

Μόντε, να χαρείς, μην πάμε να μετρήσουμε πόσοι λένε το ένα και πόσοι το άλλο, λες και κάνουμε συστράτευση. Πολλοί το πήραν ως επίθεση, άλλοι σας λένε ότι δεν αντέχετε την άλλη άποψη, να κάτσουμε να τις μετρήσουμε ή να ψηφίσουμε να δούμε;

Το η “Ελλάδα λέει” είναι προφανώς μια υπερβολή (εντυπωσιακό που πρέπει να το εξηγήσω). Έχουμε όμως από Τσοχο και Κατσουράνη μέχρι Καίσαρη και Νικολαιδη να λένε ότι αυτός ο παίχτης θα φέρει προτάσεις, θα παίζει του χρόνου στην Πρέμιερ Λιγκ κτλ. Θα γίνουν αυτα; Ποιος ξέρει; Μπορεί να πάθει χιαστούς τόσο που τον μελετάμε. Πάντως για το Ζινι αντίστοιχες συζητήσεις δε γίνονται. Το παράδοξο που προσπαθώ να σας δείξω και το ποσό με κίτρινα γυαλιά κάνετε τη συγκεκριμένη συζήτηση είναι ότι έναν τέτοιο επιθετικό που βλέπει “όλη η Ελλάδα” αντί να τον συγκρίνετε με τον Γιοβιτς πχ (και θεμιτό να πείτε ότι ο Γιοβιτς είναι καλύτερος, είναι μια αποψη που στεκει) τον συγκρίνετε με τον τρίτο επιθετικό σας που είναι αστείο. Και μαλιστα αν θυμάμαι καλά ότι “θα παλεύει για τη θέση του τρίτου επιθετικού”.

Το ύφος λοιπόν ήταν χιουμοριστικό ακριβώς γιατί είναι μια συζήτηση που δε στέκει και υποτιμά (όπως συχνά κάνεις εσύ συγκεκριμένα Μοντε) παίκτη του Παναθηναϊκού.

ΥΓ. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Αν θέλει κάποιος να συνεχίσουμε, ας στείλει προσωπικό

Γιατί προσωπικό; Θέλουμε κι εμείς να διαβάζουμε.

3 Likes

Εσένα ρε θα σου τα στείλω μετά, μην ανησυχείς

2 Likes

ρε συ mandrake η “σύγκριση” ξεκίνησε με το αν θα μπορούσε η ΑΕΚ να αγοράσει τον Τετεη.
η άποψή μου (και άλλων νομίζω) είναι ότι εφόσον είχες Γιόβιτς, και από πίσω ερχόταν ο Ζίνι, και μέχρι εκείνο το σημείο Τετέη και Ζίνι είχαν δείξει πολύ καλά στοιχεία σε πιο μικρές ομάδες, και το στυλ τους είναι κοντινό, δεν είχε νόημα να πάρει η ΑΕΚ και τον Τετέη, γιατί θα έπρεπε να “κάψει” τον Ζίνι που θεωρούν ότι θα εξελιχθεί κ άλλο και θα δώσει περισσότερα.

Μετά ήρθε και ο Βάργκα και έκλεισε η συζήτηση.

Τώρα αν η συνέχεια δικαίωσε την απόφαση ή όχι, μένει να κριθεί. Μάλλον όχι για μένα. Δείχνει πολλά παραπάνω ο Τετέη. Εκείνη τη στιγμή ομως της απόφασης, και με τα λέφτά που ζητούσε η Κηφισιά, για μένα καλώς η ΑΕΚ δεν μπήκε.

1 Like

…

ωραία πέφτουν οι τόνοι - ας απαντήσω :grin:

1. το πόσοι πήραν το ποστ σου και πως, ειναι η ουσία της συζήτησης. Αλλιώς ας πουμε οτι ολα ειναι υποκειμενικά, να βριζόμαστε, και μετά να λέμε “πλακα έκανα” ή ακομα καλυτερα “εσυ θιγεσαι γιατι εισαι εθικτος”. communication 1.0.1 - αν πολλοί πιάσουν το μήνυμα λάθος, δεν φταίνε οι πολλοί, φταίει ο ένας που το στέλνει. και μπορεις πάντα να ανασκευάσεις, με εδιτ ή με δεύτερο μήνυμα. Δεν θεωρω οτι λεω κατι τρελο. :neutral_face:

2. Ναι δεν γινονται συζητησεις για τον Ζινι. :innocent: Γιατι οπως γραψαμε ΟΛΟΙ παραπανω, θεωρουμε ΟΛΟΙ οτι ο Τεττεη αυτη τη στιγμη ειναι καλυτερος - εντος των αλλων γιατι παιζει περισσοτερο σε μια ομαδα που ολοι παιζουν για αυτον. Αυτο ομως δεν αναιρει το γεγονος οτι αν ηταν στην ΑΕΚ, θα ηταν κατω απο Γιοβιτς ΚΑΙ απο Βάργκα (των 8 γκολ φετος ε), και θα πάλευε με Ζινι. :exploding_head: Κιτρινα γυαλια ; Για μένα όχι, για σενα ναι. ΟΚ , και τι έγινε ; Θα πρεπει να πλακωθούμε αν εμεις το βλέπουμε έτσι ; :face_with_peeking_eye: Δεν καταθέτουμε στο κογκρέσσο, κάναμε μια ήρεμη κουβέντα σε ενα φορουμ όσοι παρακολουθούμε την ομάδα.

3. “Η Ελλάδα λέει” - η αλλη μιση αλήθεια ειναι οτι ο ΠΑΟ εχει το δευτερο σε πληθυσμό κόσμο και πόσα καναλια/σάητ. Και εγω στο πάνελ του Ντέμη να ημουν , τα ιδια θα έλεγα, για να κανει κλικ ο κοσμος. Δεν αντιλέγω πως το consensus εκει ειναι τωρα που μιλαμε (και εδωσα και παραδειγμα εγω). Αλλα σαν επιχειρημα δεν μου αρέσει γιατι και στο παρελθον εχουμε διαφωνησει τι ελεγε η Ελλαδα, απο την αναποδη. Αλλα δεν θα επεκταθω.

4. Η συζητηση μας στέκει γιατι ειναι δικη μας και την κανουμε οπως θελουμε. :innocent: Αυτο ειναι που σημειωνω οτι μας κουνας το δαχτυλο - μας επιτρεπεις (sic) να συγκρινουμε τον Τεττεη με Γιοβιτς, αλλα οχι με Ζινι. :exploding_head: Γιατι ; Παραβαίνουμε κάποιο κανόνα; Μπορει να θελω να τον συγκρινω με τον Κωστα Νεμπεγλερα, πρέπει να φάω πέσιμο ; :thinking: :thinking:

5. “υποτιμαμε τους παικτες του ΠΑΟ” - ελα ρε τωρα. Οπως εσυ μπαινεις για να μας διορθωσεις, τοσο εγω ή τα παιδια μπορει να θεωρουμε υπερτιμημενο τον Ιωαννιδη, τον Τετέη κτλ. Τα ιδια γραφετε εσεις για Μουκου, Ροτα, Μανταλο κτλ. Τι θα κανω ; Θα παρω τη ρομφαία μου, να ερθω σαν τον batman να σας μαλώσω ; Κλάην. Σιγα το πράγμα. Υποτίμησε και εσύ όλη την ΑΕΚ, τον αετό, και όλα. δεν με απασχολεί καθόλου και σίγουρα δεν θα κοντέψω να πάθω εγκεφαλικό.

Κάπου 100 ποστ μετά…

πω ρε μαν, δεν μπορεις να το αφησεις με τιποτα. μπραβο. :face_with_peeking_eye:

ευτυχως καταληξαμε οτι παιρνεις ολα τα σχολια για τους παικτες του ΠΑΟ σαν υποτιμηση, την οποια πρεπει να σπεύσεις να διορθώσεις, με το να μας την πεσεις με αυτο το υφος. :upside_down_face: Και πως στο μυαλο σου, υπαρχουν πραγματα που επιτρεπονται, και κυριως πραγματα που ΔΕΝ επιτρεπονται (οπως το να συγκρινουμε τον Τετεη με τον Ζινι -ΠΩΠΩ ΑΜΑΡΤΙΑ :exploding_head:, και το να χρησιμοποιουμε (και) τα γκολ - τα οποια ειναι γεγονοτα, facts, (ελπίζω να μάθαμε κάτι σήμερα :grin:), για να αξιολογήσουμε επιθετικους, που βασικα πληρώνονται για να βάζουν γκολ.

Και αν δεν ακολουθουμε ερημην μας αυτους τους κανονες που εχεις μονο στο κεφαλι σου, θα μπεις να μας μαλωσεις, κανοντας 100 ποστ (sic), σε ενα τοπικ που δεν ειναι καν της ομαδας σου, ενω ταυτοχρονα εισαι κουλ.

ολα αυτα μαζι.

Ακριβώς. Οπότε από εδώ και πέρα περιμένω να φέρεσαι ανάλογα. Ευχαριστώ.

1. γιατί ; και 2. αλλιώς ;

Φασωθειτε να τελειωνουμε.

6 Likes

… εγώ τα είπα
Worst Sunday league tackle ever on Make a GIF

4 Likes

Ωραίο γκολ ο Γιόβιτς. Έπρεπε να τον είχε βάλει απ’ την αρχή.

1 Like

Πηγε να βαλει κ ενα ωραιο ψαλιδακι στο τελος

1 Like

Και σε Playmobil:

7 Likes