Αεκαρα

η ΑΡΜΑΔΑ του ΠΡΙΓΚΗΠΑ για έναν ακόμα αγώνα στο ρελαντί με την ξάνθη.

:cold: :lol3:

Αντε,και του χρονου παμε γερα για την παραμονη στην Α δηλαδη:p

έκανα το εξής κόλπο

έγραψα {όνομα ομάδας} παράπονα κατά της διαιτησίας

πρώτη στο google βγήκε η ΑΕΚ
δεύτερος ο ΠΑΟΚ
τρίτος ο Παναθηναϊκός
και τέταρτος ο Ολυμπιακός

Και με βάση τις βαθυστόχαστες ποδοσφαιρικές αναλύσεις που γίνονται στο τόπικ του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή, καταλαβαίνουμε πως η ΑΕΚ είναι μακράν η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας!

Αφου ειναι τοσο βλακωδεις οι αναλυσεις μας,δωσε μας τα φωτα σου ω μεγαλε Πεφωτισμενε,και μιλα επι της ουσιας.Το να πουλας ειρωνια και να κανεις την Πυθια επειδη δεν εχεις κατι αξιολογο να πεις ρομπα σε κανει,δεν σου δινει δικιο

α) συ λέγεις πως είναι βλακώδεις

β) μάζεψε το ζωνάρι.

γ) η αλήθεια είναι πως στις βλακώδης αναλύσεις, δεν έχω κάτι ανάλογο να πω, οπότε σιωπώ :slight_smile:

Δεν θα μασαμε μια ζωη απο το trolling φιλτατε.Μονο μια απαντηση σ’ αυτο θελω,πιστευεις οτι η διαφορα που εχουμε τωρα ειναι δικαιη και δεν θα επρεπε να ηταν μικροτερη;

και ο ολυμπιακος η πιο ευνοημενη ομαδα της ελλαδας…

Αν κανουμε μια ανασκοπηση απο το 2004-2009 που ανελαβε αυτη η ομαδα με μπροσταρη τον Ντεμη εως σημερα,τι συμπερασματα βγαζετε εσεις για την ΑΕΚ? Aπο την διαλυση το 2004,στην σωτηρια την ιδια χρονια,την διετια 2004-2006 ο απολυτος ενθουσιασμος,ειδικα την πρωτη χρονια ηταν η ατμοσφαιρα στο γηπεδο κατι το φοβερο,απο το 2005-6 ξεκινανε τα οραματα,η εξυγιανση,τα οραματα του νεου γηπεδου και προπονητικου κεντρου ,η δημιουργια νεας ομαδας με ταλεντα,δημιουργουνται προσδοκιες για κατι πραγματικα καλο,και ξαφνικα σιγα σιγα αρχιζουν τα πραγματα να στραβωνουν και παλι,να ξεφυτρωνουν προβληματα απο το πουθενα,δανεια απο εδω και απο εκει για να κλεισουν τρυπες,δανεια για να συντηρηθει η ομαδα,προβληματα με τους οπαδους,η ΑΕΚ ναι μεν εχει σωθει απο τη διαλυση αλλα κατι δεν παει καλα.

Και με αυτα κ αυτα φτανουμε στο 2009 οπου ολα μοιαζουν τα ιδια,οραμα δεν υπαρχει,οι υποσχεσεις εμειναν υποσχεσεις,η εξυγιανση που ξεκινησε και κατεληξε παλι να ειναι η ΑΕΚ χρεωμενη,η νεανικη ομαδα και οι ακαδημιες που ποτε δεν ειδαμε,η συνεχης υποσχεση των μετοχων οτι στηριζουν την ΑΕΚ χωρις ομως κατι τετοιο να επιβεβαιωνεται και στην πραξη.

Αυτη την πενταετια υπηρχαν καλες και κακες στιγμες,αγωνιστικα και διοικητικα,ποιος μπορει να ξεχασει την μεγαλη νικη επι της μιλαν,ποιος μπορει να ξεχασει οτι η ΑΕΚ με υλικο κατωτερο των αντιπαλων της και χωρις ρευστο εφτασε μια ανασα απο το να παρει το πρωταθλημα 2 φορες και το εχασε στο τελος,και κακες στιγμες με τον Ντεμη να ανοιγει διαμαχη με τους οπαδους,να τους “δινει” αυτοπροσωπως,να παιζει επικοινωνιακα κολπα σε σημειο που καταλαβαινες πλεον οτι κατι δεν παει καλα στην ομαδα . Ρωταω λοιπον,τι καταλαβαμε 5 χρονια με τη διοικηση Ντεμη?

Εγω αυτο που καταλαβα ειναι το εξης,οτι ναι μεν σωθηκα σαν ΑΕΚ,ναι μεν εζησα καποιες καλες στιγμες αλλα απο εκει και περα το αποτελεσμα ολου αυτου του εγχειρηματος που ξεκινησε με μεγαλες προσδοκιες δεν κατεληξε πουθενα,η μαλλον κατεληξε στο να ειναι η ΑΕΚ παλι στο σημειο 0 και να ψαχνει καποιον παλι να την “σωσει” απο την μιζερη αυτη κατασταση.

εμ…παει ο ζαγορακης,τωρα τον εχουμε εμεις:p

ήδη βγηκανε βρωμες οτι την κυριακη δινετε το ματς για το πρωταθλημα με ανταλλαγμα το ματς του κυπελου.
:lol::lol:

η Γαλατα κοζαρει Μπλανκο

Γελάει ο κόσμος. Εγώ πάντως θέλω να χάσουμε την Κυριακή τόσο για να σωθεί ο συμπαθέστατος από τότε που ήρθε ο Μπρος Πανσερραϊκός όσο και για να γίνει μεγαλύτερος τζέρτζελος πάνω σε αυτό που είπες.

εγω σαν κλασικουρας θελω να κερδισουμε!!!:slight_smile:

Ε και?4οι θα βγουμε και παλι…:stuck_out_tongue:

και τι εχει να λεει το οτι θα βγουμε 4οι???οτι δε πρεπει να κερδισουμε???

Απλα να σωσουμε τον συμπαθεστατο Πανσερραικο,ωστε να μην μας ζορισει στο κυπελλο…:lol:

συμφωνω μαζι σου, ο Μπρος ειναι πολυ καλος κοουτς. ειναι πραγματικα αποριας αξιο πως ηρθε στον πανσεραικο χωρις να θελω να τον υποτιμησω σαν ομαδα. μακαρι να μεινουν οι σερρες και να ανεβουν κι αλλες ομαδες απο επαρχια αρκει να ειναι υγιεις σαν σωματεια.

να παιξουν οσο πιο δυνατα γινετε και οι 2 ομαδες και η καλυτερη ή η πιο τυχερη ας κερδισει.δεν ειμαι υπερ του να δινεις ενα ματς για να παρεις ανταλλαγμα πιο μετα.

Επιτελους παιξαμε μπαλα της προκοπής…(εστω και αργα)…Αν και λυπαμαι για τον Πανσερραικο που μαλλον μαζί με τον ΟΦΗ (στο διαλο παραρτημα) ετοιμαζουν βαλιτσες για την Β…

Κρίμα για τη Πανσεραικάρα, τώρα σας ήρθε να ξεσπάσετε;