τελειωμο δεν ειχε το γαζωμα…κριμα:(
Aυτο σου εμεινε απο ολο το παιχνιδι? :-s
δηλωνω οτι ειμαι Παναθηναικος , αλλα εχω να πω οτι η ΑΕΚ επαιξε μπαλαρα σημερα παρα το τελικο σκορ…Με τετοιες εμφανισεις παταει ανετα ΠΑΟ και ΟΣΦΠ και μπορει να λεει οτι χτυπαει και Πρωταθλημα…αν την αφησουν…!!! Παντως Μπραβο!!!
Τι επρεπε να μου μεινει? Τα 4 που φαγατε ηταν αναμενομενα…
:lol2: :lol2:
Καταρχην πουθενα δεν ακουσα η διαβασα κατι τετοιο , οτι βριζανε τον ολυμπιακο, δλδ αν βριζανε τη λαρισα πχ
θα σου ειχε μεινει…?:-s
Εγω παλι απο τηλεοραση το εβλεπα και ακουσα ενα “Γαμιεται ο Θρυλος κι ο Πειραιας”, ενα “Κοκκαλη πουσταρα” και μερικα ακομα…
Επισης δεν υπηρχε περιπτωση να βριζουνε τη Λαρισα αν με πιανεις…
Λοιπόν, το πρώτο σχόλιο ήδη το έκανα χθες. Έλειψε ο καπετάνιος από την άμυνα (Δέλλας) και βούλιαξε το καράβι. Η ΑΕΚ μπήκε καλά μεν στο ματς, αλλά ήδη από την αρχή του ματς, η Σεβίλλη έκανε πάρτυ στην άμυνα της ΑΕΚ. Δε το έφαγε η ΑΕΚ το γκολ ξαφνικά. Προηγουμένως παρατρίχα να το είχε φάει άλλες 2 φορές.
Μετά το σημερινό πιστεύω ακόμα περισσότερο ότι ο Δέλλας είναι ο καλύτερος αμυντικός του Ελληνικού πρωταθλήματος. Μην ακούσω βλακείες περί ηλικίας, ο Μαλντίνι είναι 40 και παίζει μια χαρά. Η άμυνα αν οργανωθεί σωστά, δε χρειάζεται τρεχαντήρια αμυντικούς. Τα τρεχαντήρια χρειάζονται για όταν μπάζεις. Όταν τα κόβεις όλα εν τη γενέση τους, δε χρειάζεσαι τρεχαντήρια…
Μπροστά στην επίθεση, θέλω να κάνω την ερώτηση:
Τον Καπάνταη γιατί τον διώξατε? Λύμπε, Μαντούκα, Ρίμπο και Σέζαρ μαρκάρουν με τα μάτια και από αυτούς ο μόνος γρήγορος είναι ο και ο πιο βλάκας της ομάδας. Ο Σέζαρ! Εγώ το είχα πει και στο πρώτο ματς, αλλά νομίζατε ότι κάνω πλάκα και δεν επέμεινα. Όντως, στο πρώτο ματς, ο Κονέ μου φάνηκε καλύτερος του Ρίμπο. Στην Ευρώπη δεν έχεις την πολυτέλεια να παίζεις με 4 παίκτες που δε μαρκάρουν. Ένας (άντε 2) και πολύ είναι!
Άσε το θέμα της ταχύτητας… Μπήκε ο Παυλής που μπορεί να τρέχει και αμέσως φάνηκε περισσότερο και από τους άλλους 4. Τον τεχνίτη παίκτη (δηλαδή παίκτη όπως ο Ρίμπο) τον θες για να πασάρει γρήγορα και να αναπτύσσεται γρήγορα η ομάδα (δηλαδή να παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο). Δηλαδή θες κάποιος να έχουν καλή τεχνική για να κάνουν καλές πάσες σε κάποιους που τρέχουν και μπορούν να κοντρολάρουν. Στην ΑΕΚ γεμίσατε με τους πρώτους…
Όπως και να έχει, η ΑΕΚ και όλες οι ελληνικές ομάδες, έχουν μεγάλη διαφορά από τη Σεβίλλη. Δεν έγινε τίποτα που αποκλείστηκε. Ας μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί στο ΟΥΕΦΑ και ας κάνει και εκεί μία καλή πορεία. Εξάλλου και η Σεβίλλη στο ΟΥΕΦΑ έπαιζε τόσα χρόνια.
ΥΓ. Αυτά που είπα ισχύουν για τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι απαιτήσεις στην Ελλάδα είναι τελείως διαφορετικές.
Και στο ΟΥΕΦΑ η Σάλτζμπουργκ δεν είναι καμμιά τυχαία ομάδα…
Πάντως αν δεν την υποτιμήσετε μπορείτε να περάσετε…
Μου την σπας που είσαι τόσο σωστός. Μου την σπας που δεν δίνεις κ πάσες, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα…
Λοιπόν
Για τον Δέλλα τα έχω πει - δεν τα ξαναλέω. Ο Παπ είναι θεός, αλλά ως μικρός θα κάνει κ καμία μαλακία κ ο Ζεράλντο είναι λίγος - αν κ όταν δέσει τον περιμένω καλύτερο. Τέτοιους πλάγιους δεν είχαμε εδώ κ πολύ καιρό. Η άμυνά μας δεν είναι τόσο κακή - απλά μετά από πολύ καιρό η φετινή ΑΕΚ είναι μπροστόβαρη : περιμένω να βάλουμε τα περισσότερα γκολ αλλά να φάμε ίσως κ τα περισσότερα από τους πρώτους.
Ο Λεώ έφυγε για τα λεφτά. Τελειά. Ήθελε πολλά κ ο Ντέμης δεν ήθελε να τα δώσει γιατί θα γκρίνιαζαν οι υπόλοιποι. Επίσης δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να ξανακάνει χρονιά σαν την περσυνή - όπως κ να έχει τον ήθελα στην ομάδα.
Οι μπροστινοί μας είναι αργοί κ δεν μαρκάρουν, αλλά μαρκάρουν τα σκυλία του πολέμου Ζήκος-Ενσαλίβα. Ελλάδα λογικά δεν θα έχουμε πρόβλημα, έξω βλέπουμε.
Ο Ρίμπο έχει τα προβλήματα που είχε πάντα ο Ρίμπο κ είναι το μεγάλο ερωτηματικό για μένα. Αν είχε μπει το πρώτο του φάουλ θα μιλάγαμε για άλλο ματς.
Ο Μαντούκα ξέρει μπάλα κ ο Σέζαρ είναι ασταθής.
Ο Λύμπε είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.
Το καλό με την ΑΕΚ (κ φάνηκε ήδη) είναι ότι θα παίζουν ΚΑΙ οι μικροί. Μπορεί να αρχίζουν οι γέροντες, αλλά το ροτέισον ο μπαρμπαστρούμφ δεν θα το αφήσει. Και εμένα αυτό μου αρέσει.
Η φετινή ΑΕΚ πονάει περισσότερο στον άσσο. Ο Μορέτο αν δεν φορμαριστεί σύντομα (όπως λέει/γράφει κ ο Σωτηρακόπουλος που τον εκτιμάει) θα έχουμε στην Ευρώπη μεγάλο πρόβλημα.
2 ματς έχω δει ΑΕΚ κ το ντέρμπυ. Είναι πιο στρωμένη από τους άλλους. Αν είναι καλύτερη θα δείξει. Πάντως ούτε το ματς παράτησε εντελώς, ούτε άσχημα έπαιξε. Απλά έπεσε πάνω στο θηρίο.
Φιλικό σχόλιο : με την κλήρωση του γαύρου τα 4 που φάγαμε από την διαστημική Σεβίλλη μπορεί να αποδειχθούν λίγα.
Σοβαρη κριτικη λοιπον…
Αν πιστευετε οτι η ΑΕΚ επαιξε καλα επειδη εβγαλε δυο φορες τον Ραμος απο τα δεξια μονο του τοτε ΟΚ. Εχουμε διαφορετικη αντιληψη στο τι σημαινει “παιζω καλα”. Εγω δεν ειδα κανενα ξεκαθαρο πλανο αναπτυξης της ΑΕΚ. Οτι θα πιεζε στα πρωτα 20-30 λεπτα ηταν αναμενομενο. Μονο που στο διαστημα της πιεσης της τελικα τις ευκαιριες τις εκανε η Σεβιλλη που ειχε και δοκαρι…
Η μπαλα εφτανε στην περιοχη της ΑΕΚ με τραγικα μεγαλη ευκολια. Μου θυμισε παλιο Ολυμπιακο. Που ετρωγε τα γκολ με το τσουβαλι και ολοι πεφταν πανω στον Ανατολακη και οποιον αλλο αμυντικο, τη στιγμη που δεν μαρκαραν σωστα ουτε τα αμυντικα χαφ ουτε τα πλαγια μπακ. Μονα θετικα ηταν οι ατομικες εμφανισεις Παυλη και Παπασταθοπουλου…
Ο,τι και να πει κανεις η χτεσινη εμφανιση της ΑΕΚ ηταν απλα τραγικη. Μπορει να επαιζε κοντρα σε μια τρομερη και φοβερη ομαδα, η οποια ομως ειχε ηδη καθαρισει την προκριση και επαιζε απλα για την πλακα της και για τον Πουερτα…
Μονα θετικα ηταν οι ατομικες εμφανισεις Παυλη και Παπασταθοπουλου. Οι ΑΕΚτζηδες ας πιστευουν οτι θελουν, ας πιστευουν και οτι θα παρουν το πρωταθλημα με περιπατο. Εγω παντως αν εχανα με 1-4 στο γηπεδο μου και να λεγα κι ευχαριστω που δεν εφαγα αλλο γκολ θα ημουν πολυ απογοητευμενος. Ουτε που θα σκεφτομουν αν η ομαδα μου παιζει καλυτερα απο ΠΑΟ, ΑΕΚ. Ολα ειναι θεμα απαιτησεων τελικα…
Σοβαρη κριτικη τελος…
Ο Ριμπο σαφως και δεν λειπει τοσο πολυ, αν και οι καθετες πασες του ακομα δεν εχουν αναπληρωθει. Χτες παντως ηταν μακραν ο χειροτερος της ΑΕΚ. Εμενα δεν με ενοιαζε να μεινει, με πειραξε ο τροπος που του φερθηκε η διοικηση…
σημείωση:
έλεος κύριε Σωτηρακόπουλε…πραγματικά έλεος.
καλύτερα ομάδα στην ευρώπη την τελευταία διετία η Σεβίλη
φροντιστήριο και μάθημα μεγάλο για την αεκ
βγήκε κερδισμένη η αεκ από αυτό
πραγματικά έλεος.κι από κοντά και ο συμπαθής Σπυρόπουλος…
η αεκ που πήγαινε για να πάρει το ματς με 3-0,έχανε 0-4 και τα σχόλια ήταν τουλάχιστον θετικά για την προσπάθεια…
δε κρίνω ή κριτικάρω την αεκ,αλλά την εξευτελιστική στάση των δυο δημοσιογράφων-σχολιαστών…
Καλά ο Σωτηρακόπουλος δεν παλεύετε.“Και βλέπουμε στην κερκίδα
τον μπατζανάκη της ξαδέρφης της γυναικας του δεξιού μπακ της Bolton”.
Έχει άπειρες γνώσεις για το αγγλικό ποδόσφαιρο αλλα κατεμε για speaker
δεν κάνει.Αυτός τράβαγε τον Σπυρόπουλο.Ο οποιος όταν έχει κέφια κάνει κάτι
γαματες περιγραφές.Όσοι έχουν ακούσει ξέρουν.
Με ήττα 1-4 δεν υπάρχει και κάτι ιδιαιτερο να κρίνουμε. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο ή μικρότερο. Τελοσπάντων, δεν είχαμε ελπίδα όπως και να είχε.
Αρνητικά πολλά. Το κυριότερο για μένα ότι παρόλο που υποτίθεται κάνουμε βήματα κάθε χρόνο και σαν ΑΕΚ και σαν ελληνικό ποδόσφαιρο γενικά, η κατάσταση εμφανώς χειροτερεύει. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την Σαλτσμπουργκ, την θεωρόυμε εμείς οι ΑΕΚτζήδες μια δύσκολη κλήρωση, ενώ πριν κάποια χρόνια περνάγαμε για πλάκα ομάδες όπως οι Στουρμ Γκρατς, Λεβερκουζεν. Το μόνο που έχουμε να πούμε τα τελευταία χρόνια είναι η περσινή νίκη επί της Μιλαν.
Θετικά. Κατά τη γνώμη μου φαίνεται πως ο καλύτερος παίχτης της ομάδας αυτή τη στιγμή είναι ο Μαντούκα και προσωπικά τον γουστάρω πολύ. Ο μόνος που τους έκανε έστω για 2-3 φάσεις να “φοβηθούν”. Επίσης βλέπω πως ο Παπασταθόπουλος εξελίσσεται σε μια καλή λύση για την άμυνα (όχι φυσικά σαν αστέρι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου όπως έλεγαν Σωτηρακόπουλος - Σπυρόπουλος χθες).
Τέλος, το να κάτσω να κρίνω τον Παυλή από λίγα λεπτά συμμετοχής δεν μου αρέσει και αγγίζει την νοοτροπία γάυρου οπαδού.
H αγώνας της AEK δεν είναι λίγο offtopic??:-k
Anyway, αυτός που δεν κάνει με την καμία για σχολιαστής είναι ο Κατσαρός…
Και ο παυλος παπαδημητριου…:lol:
Nαι γιατι ο Βερνικος ειναι καλυτερος??? 5 κουβεντες-7 λαθη…ΕΛΕΟΣ!!!
Καλα πηγε το ΑΕΚ. Μην ακουτε τι λενε οι αλλοι, επιτηδες εφαγε 4 γκολ νωρις, για να την λυπηθει η Σεβιλλη και να μη βαλει αλλα μετα. Ηταν μια φανταστικη κομπινα του καλυτερου προπονητη του κοσμου ολοκληρου, Φερερ.
Το παραπανω θα μπορουσε να ειναι αρθρο σε οποιαδηποτε αθλητικη εφημεριδα πλην των οπαδικων φυλλαδων των αλλων ομαδων. Σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ομως αλλη.
ε,ναι.αυτό που γίνεται με τις “αντικειμενικές” φυλλάδες τώρα με την ΑΕΚ δεν έχει προηγούμενο,πραγματικά δεν έχει προηγούμενο όμως…
Επεσαν οι υπογραφες, οριστικα το νεο γηπεδο της ΑΕΚ στον ΟΔΔΥ.Αντε να δουμε…
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=43140
Και αυτό με λεφτά του ελληνικού δημοσίου ???