time will tell
εγώ πάντως δε βρίσκω καμμια μαγεία στην μέχρι τώρα φετεινή πορεία της αεκ :lol:
time will tell
εγώ πάντως δε βρίσκω καμμια μαγεία στην μέχρι τώρα φετεινή πορεία της αεκ :lol:
Η original δεν πρόκειται να βρίσει τον Μπάγεβιτς γιατί ξέρει πως πίσω από την επιστροφή Μπάγεβιτς κρύβεται ο Μελισσανίδης. Απλά πράγματα. Επίσης άλλο να βρίζεις τον Μπάγεβιτς όταν αυτός έχει ασπίδα τον Big Mac και άλλο όταν έχει ασπίδα τον Μανωλά. Άλλα πράγματα με χαλάνε στην ΑΕΚ την δεδομένη χρονική στιγμή. Όχι η επιστροφή Μπάγεβιτς. Αυτό που με χαλάει πάνω απ’όλα είναι ότι Κανελλόπουλος, Νοτιάς κτλ προκειμένου να έχουν μαζί τους τον Μελισσανίδη φάγανε τον Ντέμη. Και βλέπουμε μέσα σε λίγες μέρες κοσμοϊστορικές αλλαγές (έλευση Μπάγεβιτς, Μανωλά και έχουμε ακόμα) και δίνεται στον κόσμο η εντύπωση πως πλέον “διορθώνουμε τις μαλακίες του κοντού”. Αυτό είναι που με χαλάει. Ότι αποδεικνείεται πως ο Ντέμης τελικά έπεσε από μέσα.
Eδώ ο ποιητής Χατζηχρήστος προσπαθεί να μας πει ότι το αν θα αποδοκιμαστεί ο Μπάγεβιτς ή όχι δεν είναι κάτι που το κατευθύνει ο ίδιος. Δεν το κατεύθυνε ποτέ άλλωστε. Γι’αυτό εύχεται να τα πάει καλά η ομάδα ώστε να μην τον αποδοκιμάσουν οι άλλοι (γιατί αυτός έτσι και αλλιώς δεν θα το κάνει).
ισχυει κατι τετοιο ρε συ?? από μεσα τον φαγανε?? γιατι αυτος φανηκε να την κανει και οχι να τον τρωνε…
Τον φάγανε;Την έκανε επειδή έβλεπε πως θα τον φάνε; Τι σημασία έχει; Η ουσία ίδια είναι.
Αυτό που καταλαβαίνω (με βάση τα λεγόμενα και του Μάνσον) για την ΑΕΚ (και ίσως και για τον ΠΑΟ πλέον) είναι πως ισχύει απόλυτα αυτό που λέει ο λαός: Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει!
Καλύτερα να αναλάβει ένας (τίγρης;) παρά Νοτιάδες / Κανελλόπουλοι κτλ κτλ…
παντως παιδια , κακα τα ψεματα. Μετα απο τα τοσα σκηνικα που εχουν γινει με τον Ντουσαν, μονο ενας ΑΕΚτζης θα ξαναγυρνουσε πισω …
Προφανώς το να αφήσεις την ΑΕΚ για να πας στον βάζελο δεν μετράει ως “προδοσία” για τους ΑΕΚτζήδες…
Ούτε το να διαφημίζειε δεξιά και αριστερά την φιλία σου με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη και συμπτωματικά να φροντίζεις να χάνεις και κανένα ντέρμπυ με τον Βάζελο.
Τεσπα, θα σας γράψω την ειλικρινή και όσο γίνεται αντικειμενική άποψη μου:
Tο ουσιαστικό είναι πως για μένα η ΑΕΚ βρίσκεται σε μία κρίσιμη φάση: Δεν αλλάζουν μόνο πρόσωπα εδώ αλλά και η νοοτροπία που κουβαλάνε. Ο Μπάγεβιτς και ο Νικολάου είναι σοβαροί άνθρωποι, γνωρίζουν ποδόσφαιρο και το κυριότερο -σε αντίθεση με τον άτιτλο κοντό- έχουν κάνει πρωταθλητισμό ως πάικτες (ο Μπάγεβιτς ακόμα περισσότερο ως προπονητής), έχουν οδηγήσει την ΑΕΚ στις καλύτερες Ευρωπαϊκές πορείες της ιστορίας της, και θα αντιμετωπίσουν τις όποιες δυσκολίες με δουλειά και όχι “επικοινωνιακά”.
Οι πρες κόνφερενς της κλάψας, το “ντεμοτεχνείο”, οι καγιέν, το “Ρεξ” και η γενικότερη νεοπλουτίστικη συμπεριφορά ανήκουν πλέον στο παρελθόν και κανονικά οι ΑΕΚτζήδες θα πρέπει να χαίρονται για αυτό.
Εϊδα το πρωί στο περίπτερο να κρέμονται όλες οι εφημερίδες με τις φωτογραφίες του Μπάγεβιτς να σηκώνει τρόπαια με κίτρινη φόρμα και ένιωθα πως υπήρχε κάποια “ανορθογραφία” σε αυτό… :roll
Πόσο μάλλον τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από τα μέσα της δεκαετίας του 80 και μετά που σίγουρα δεν θυμούνται την ΑΕΚ να κερδίζει τίτλους…
Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει για μένα μία μεγάλη ευκαιρία να αλλάξει ουσιαστικά την πορεία της ομάδας του με το να στηρίξει τον Μπάγεβιτς. Δεν χρειάζεται αποθέωση ο Σέρβος, απλά να μην του δημιουργούν προβλήματα και θα κάνει την ομάδα ανταγωνιστική. Πόσο μάλλον αν μπεί και ο Μελισσανίδης και η ΑΕΚ αποκτήσιε ρευστότητα.
Αν κυριαρχήσουν οι “ΑΕΚάρες” που “δεν θέλουν τον προδότη” κλπ. η ΑΕΚ θα παραμείνει μία από τα ίδια και θα συνεχίσει να “μικραίνει” χρόνο με τον χρόνο.
Ο Ντεμης ειτε τον φαγανε ειτε αποφασισε να φυγει μια ωρα αρχιτερα για να μην τον φανε κρατουσε την ομαδα σε πολλα θεματα πισω και αυτο θα αρχισει να φαινεται απο εδω κ στο εξης…Και πανω απο ολα “πουλουσε” πολυ επικοινωνιακο παιχνιδι στον κοσμο πραγμα που απο καποια στιγμη και μετα δεν αρεσε καθολου.Δλδ λογια,λογια,υποσχεσεις,θα κανουμε γηπεδο,θα γινουμε τσελσι,θα κανουμε ομαδα με νεους παικτες,θα εκεινο,θα το αλλο και στο τελος δεν καναμε τπτ,μια τρυπα στο νερο.
Η νοοτροπια που ειχε ο Ντεμης δεν ηταν για μια ομαδα βεληνεκους ΑΕΚ,ηταν για μικρομεσαια ομαδα.
Απο εκει και περα η επιστροφη του μπαγεβιτς δεν ειναι καθολου τυχαια καθως ειναι φανερο πλεον πως το καλοκαιρι θα εχουμε διοικηση Νοτια-Μελισσανιδη.Το μεγαλο προβλημα ακουει στο ονομα οριτζιναλ,εκει ειναι απροβλεπτα τα πραγματα,ηδη η οριτζιναλ αρχισε να βγαζει ειρωνικα μηνυματα κλπ.
Παντως ηταν ολα σχεδιασμενα και μελετημενα,το ηξερε κ ο ιδιος ο Νικολαιδης οτι επρεπε να φυγει απο μονος του.
Συμφωνω και στο πρωτο σκελος περι προστασιας αλλα και στο δευτερο περι απαξιωσης της εποχης Νικολαϊδη. Νομιζω το δευτερο κιολας το εχω ξαναναφερει καπου εδω μεσα.
Ο Ντεμης μονος του εβγαλε τα ματια του,κανενας δεν του φταιει.Μαρεσει που ηθελε να το παιξει και εξυγιαντης του ελληνικου ποδοσφαιρου.Η νοοτροπια του Ντεμη δεν ηταν για ομαδα βεληνεκους ΑΕΚ,ηταν για μικρομεσαια ομαδα.Απο επικοινωνιακα τρικ κ κολπα ειχαμε χορτασει.
εγω προβλεπω οτι τα επομενα εντος εδρας ματς θα ειναι κατι σαν δημοψηφισμα δια βοης αυτων που στηριζουν μπαγεβιτς και της οριτζιναλ που δεν τον στηριζει…εγω παντως ειμαι υπερ μπαγεβιτς!!!να τον αφησουν απλα να κανει τη δουλεια του!!δεν ειπαμε να τον αποθεωνουν…
Την Κυριακή θα είμαι μέσα…
Πρόσεχε με πιο πλοίο θα γυρίσεις!
Oι ΑΝΕΚ θα βαλουν 2 καραβια, ενα για Μπαγεβιτσικους και ενα για Original !
Mε αεροπλάνο θα πάω, με αεροπλάνο θα γυρίσω. Σάββατο πρωί φεύγω από Αθήνα, Τρίτη πρωί γυρνάω. Για ξεκάρφωτο λόγο θα βρίσκομαι στο Ρέθυμνο αλλά αφού έκατσαν έτσι οι συγκηρίες θα πεταχτώ και στο ματς…
Ποσο παει το εισητηριο πηγαινε ελα για κρητη??
Με αεροπλάνο 150 ευρώ. Με πλοίο κάνα 50άρι αν θυμάμαι καλά.
thanx!!!
Ντούσαν Ντούσαν τα πόδια σου βρωμούσαν…πέρα από την πλάκα λογικά θα ανέβει η Α.Ε.Κ. και θα δούμε καλύτερο πρωτάθλημα. Πάντως η Α.Ε.Κ. έχει χάσει μόνο από τον Θρύλο από αυτούς που έχει από πάνω της στην βαθμολογία:!: