Με τιμάει που μου λείπει ο Ριβάλντο που ακόμα και στις μέρες που σερνόταν (που επί ΑΕΚ ήταν πολλές) μια ασίστ για γκολ σε κάθε ματς την είχε;
Βασικά το θέμα δεν είναι μόνο ο Ρίμπο για μένα. Είναι ότι φέτος έφυγαν όλοι οι παίκτες με προσωπικότητα (αγωνιστική) που είχατε: Ζήκος, Λύμπε, Δέλλας, Ρίμπο! Ε ποιος θα πάρει την ομάδα στις πλάτες;
ο Καφές!!!:lol:
Σωστό, έχει και εμπειρία πρωταθλητισμού χαχα!
φυγαν οι γριες να μπουνε τα παικτακια ομως
O Κονε πχ. 0χα0χα0χ0αχ0α0χα
Ο Κονες ειναι για κατι γριες, οχι για μεγαλες ομαδες σαν την ΑΕΚ.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ.
(δεν ειναι σπαμ το ποστ μου)
Ο Κονέ θα χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο τώρα.
Εμείς ήδη το χτυπήσαμε.
Ναι μας τιμαει,με τον ριβαλντο 150 χρονων θα πηγαιναμε? Ειμαστε σοβαροι?Υποτιθεται οτι το πλανο 5ετιας του Ντεμη ξεκινησε με στοχο να φτιαξει μια νεανικη ομαδα και μαλιστα με αυτη την δικαιολογια “εκδιωχθηκαν” καποιοι παικτες απο την ΑΕΚ οταν ηρθε ο Ντεμης(βλεπε κασαπης,τσιαρτας κλπ).Και που καταληξαμε,να παιζουμε με τον ριβαλντο 37 χρονων και τον μπασινα στα 33.
Καμμενη γη αφησαν οι Ντεμης-Δωνης στον μπαγεβιτς…[-X
Γιναμε και βουκινα στο Αλτερ!

To ειχα δει και ζωντανα απο την τηλεοραση το στιγμιοτυπο. :lol:
Γιατί βουκινα παρακαλώ?:lol:Μια χαρα οπαδίνες εχουμε…8)
Υ.Γ ειχε παιχτεί live στην Αθλητική Κυριακή και αν δεν απατωμαι ηταν και ο Βαμβακουλας στο studio που μολις ειδε την σκηνή φωναξε -Παιδιά αυτά μετα τις 12…:lol:
δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο τους θεωρω αποκλειστικα υπευθυνους ειδικα τον celebrity διαχειρηστη!!
E θα σαλταρω ρε γαμω την πανακολα μου δεν παει αλλο!!! Ρε τι σιχαμα ειναι αυτο που βλεπουμε ,ρε με τον λεβαδειακο σε 38 λεπτα και ουτε μια ευκαιρια??? Μακραν η χειροτερη ΑΕΚ της 10ετιας,βλεπω αυτον τον μπασινα που παιρνει 1 εκ ευρω τον χρονο και μου γυρνανε τα μυαλα! Δεν μπορει αυτο το κρεας να παιρνει τοσα λεφτα μονο κ μονο για να ξυνει τα @@ του!!!
Λυπαμαι τον ντουσαν μονο…που βρηκε καμμενη γη.[-X:wacko::wacko::wacko:
Εντελώς για τον μπούτσο…Ξυπνηστε γαμώ το ξεσταυρι σας τομάρια…:!:
γάμησέ τα…
πετάει η ομάδα… [-X[-X[-X
:ημοτικον πορδης που πεταγεται:
[SPOILER]ΑΕΚ-ΑΕΚ-ΑΕΚ
Αναστενάζουν τα γκολπόστ
και τα δοκάρια σπάζουν,
της Ένωσης οι αετοί
τα δίχτυα κομματιάζουν.
Εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια
σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια
τα δίχτυα σκίστε, την δόξα κατακτήστε,
νικήστε-νικήστε-νικήστε.
Τα δίχτυα σκίστε, την δόξα κατακτήστε,
νικήστε-νικήστε-νικήστε.
ΑΕΚ-ΑΕΚ-ΑΕΚ
Οι κυνηγοί σου κεραυνοί,
βράχος η άμυνά σου
και της Ρεάλ το φόβητρο
έγινε τ’ όνομά σου.
Εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια
σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια
τα δίχτυα σκίστε, την δόξα κατακτήστε,
νικήστε-νικήστε-νικήστε.
Τα δίχτυα σκίστε, την δόξα κατακτήστε,
νικήστε-νικήστε-νικήστε [/SPOILER]
Διοτι… ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΑΑΑ ΜΟΝΑΧΑ ΜΙΑΑΑΑ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΘΕΑ!ΑΛΛΗ ΚΑΜΙΑΑΑΑΑ!!! ΚΑΙ ΟΟΟΣΟ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗΗΗ ΘΑ Σ’ΑΓΑΠΑΩΩΩΩΩ!ΑΕΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩΩΩΩΩ!!!
ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙ ΤΡΕΛΑΙΙΙΝΟΜΑΙ!!! ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΜΑΙ!
Αποχωρω…
Η δηλωση της χρονιας απο τον Ντεμη: «Το καλύτερο ρόστερ…»
Φέτος το καλοκαίρι κάναμε επτά μεταγραφές στην πλειοψηφία τους ενδεκάδας, έχουμε τον καλύτερο κατά τη γνώμη μου Έλληνα προπονητή και εξαιρετικό άνθρωπο, έχουμε τον Τόνι Σαβέφσκι στις ακαδημίες… Είναι μία ομάδα που θα ήθελα να την είχαμε φτιάξει πριν δύο χρόνια. [SIZE=“5”]Φέτος θεωρώ πως έχουμε το καλύτερο ρόστερ από όλες τις χρονιές[/SIZE]. Κατά τη γνώμη σας κι έτσι έχει περάσει το καλοκαίρι, δεν έχουμε κάνει μεγάλες μεταγραφές. Πήραμε τον Σκόκο, που τον κυνηγούσαμε δύο χρόνια και μας τον είχε πάρει τότε η Πούμας. Πήραμε τον Μπασινά και τον Κυργιάκο, δύο παίκτες βασικοί της Εθνικής, πήραμε τον Μαϊστόροβιτς…».
Ποιος τα λεει αυτα? Ο Ντεμης που ξερει μπαλα…[-X[-X
Εχει μεινει στην ιστορια αυτη η δηλωση.
Απίστευτη ευκαρία για την ΑΕΚ! Ο Λαγός έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Ενσαλίβα έπιασε την κεφαλιά η μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τζεμπούρ με τον ίδιο τρόπο την έστειλε πάλι στο κάθετο δοκάρι του Μπλάζιτς.
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΡΜΑΔΑ.