Δεν ξέρω αν είναι live ή όχι, αλλά ο Μπασινάς έχει πάει σε μια εκπομπή στον Alpha τώρα.
Τι μου το ειπες? Για να στειλω τον Μπαμπη τον Σουγια και τον Ντινο τον Γκοτζιλλα στον Αλφα να τα κανουν ολα γυαλια καρφια???
Tι ειπε εκει??
Με τι μουτρα πηγε ο παλιοπαπάρας?:lol:
κανονικα επρεπε να μετρησει
Αν είχε μπει μόνο ο παίκτης του Λεβαδειακού ναι, αλλά είχε μπει και ο Τσεμπούρ. Σωστή ήταν η απόφαση
Tσεμπουρ? Το ξαναειδα το 1ο πεναλτυ και οντως σωστα δεν μετρησε το γκολ του Τσεμπουρ, ειχε πατησει και αυτος πριν εκτελεσει ο Μαντουκα
Χαχαχαχαχα, ξυριστηκε στο ημιχρονο??? Δεν γινονται αυτα ρε!
Ξυριστηκε για γούρι μαλλον,αλλα τελικα los poulos…:lol:
Προεδρος ο κιντης…ενας παλιος συνεργατης του Ντεμη… Κατι λεει αυτο…
Η ΑΕΚ κατάφερε σε επίσημο παιχνίδι να κάνει 4 αλλαγές. Πελετιέρι (36΄ Τζιμπούρ) , Μαϊστόροβιτς (45’ Μάλκοβιτς), Ενσαλίβα (65΄ Μαντούκα), Μπλάνκο (80΄ Εντίνιο) .
Ρε σεις,ειστε κατω απο τον Πανθρακικο,εισαστε σοβαροι;;;;;:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
έτσι ρε. ντέρμπι την επόμενη αγωνιστική
Καλα ε,εχει 3 λεπτα που δεν μπορω να σταματισω να γελαω!:lol::respect::respect::respect:
μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί την σοβαρότητα της καταστάσεως εσύ… :-k
Mα ποσο κοτες ειναι τελικα αυτοι οι μετοχοι της ΑΕΚ,εκει που θα περιμενε κανεις να βγουνε μπροστα.να εμπαινε για παραδειγμα ως προεδρος ενας νοτιας η ενας κανελλοπουλος,πηγαν και βαλανε παλι καποιο προσωπο για να κρυβονται αυτοι απο πισω.Στην αρχη ηταν ο Ντεμης,τωρα ο κιντης,μετα θα ειναι ο μπαγεβιτς κοκ.
Δλδ ρε γμ το ξεσταυρι μου τι φοβαστε και δεν βγαινετε ενας μπροστα? Ασε και το αλλο που ακουστηκε παλι οτι ετοιμαζονται να παρουν και αλλο δανειο…[-X
ναι και εγω το ακουσα αυτο για το δανειο και ακουστηκε οτι ο μελισσανιδης τους ειπε οτι αν παρουν δανειο μπορει να μην μπει στη διοικηση…τι μαλακιες ειναι αυτες με τα δανεια παλι??? 9 εκατ. ευρω ειναι πολλα…παλι θα χρεωθουμε
πάω γήπεδο να υποστηρίξω την ΑΡΜΑΔΑ του ΠΡΙΓΚΗΠΑ.
και να ξεχαστώ απ τα σοβαρότερα που συμβαίνουνε…
Επιτελους νικη…Υπηρξε βελτίωση αλλα εχει δρομο ακομα η ομαδα μεχρι να βρει τιν φορμα της…Πάμε για την σκουληκοτρυπα τωρα…
Θα φας καλά κι εσύ :lol:
τώρα που πήρε μπρος το τρένο, δε σταματάει με τπτ :!:
οκ, σταμάτα :lol: