Ολα δειχνουν μελισσανιδη ειτει τωρα ειτε απο τον μαιο.Βεβαια καποιοι θα δυσαρεστηθουν και καποιοι θα πεταξουν απο την χαρα τους εαν οντως παρει την ομαδα.Το σιγουρο για μενα ειναι οτι πρεπει να φυγουν οι τωρινοι ,ισως με εξαιρεση τον Νοτια ο οποιος ειναι και ο μοναδικος που κατι προσπαθει να κανει.
Έχω μία απορία… το περασμένο καλοκαίρι ο Τίγρης θα έβαζε 70 μύρια… και τώρα δεν θέλει να δώσει 15 για να αγοράσει την ομάδα και θέλει να τα βάλουν οι άλλοι; :-k
(ναι, ναι ξέρω… η οικονομική κρίση :p)
Όπως και να’χει, ο Ντέμης πήρε την ομάδα στα δύσκολα (στα ΠΟΛΥ δύσκολα), με τον Τίγρη να μην κάνει τότε τίποτα, τώρα που πάλι υπάρχει κάποια κρίση, ο Τίγρης μένει και πάλι απ’ έξω… [-X
o μελισσανιδης δειχνει μια περιεργη συμπεριφορα και τοτε που τελικα πηρε την ΑΕΚ κ νικολαιδης αλλα και τωρα…δε ξερω τι παιζει αλλα ελπιζω τελικα μαζι με νοτια,ρεστη και τους αλλους να παρουν την ΑΕΚ και να ορθοποδησει η ΑΕΚ!!!
Δεν μενει απεξω,λεει το εξης απλο,πληρωστε εσεις τις μαλακιες που κανατε και εγω τοτε πολυ ευχαριστως να ερθω και να παρω την ομαδα.Γιατι να κατσει και φορτωθει τα λαθη των αλλων στα μεσα μιας αποτυχημενης οπως φαινεται χρονιας.Eιναι το timing λαθος,ενω το μαιο ολα θα ειναι πολυ πιο ξεκαθαρα.
Κατι αλλο που κανεις δεν εχει αναφερει ειναι το εξης,κατηγορουν τον τιγρη που ηταν το 2004 και γιατι δεν βοηθησε τοτε την ΑΕΚ.Λοιπον,τοτε ο μελισσανιδης ειχε εκθεση-εντολη απο αμερικανους που του απαγορευαν να ανακατευθει με το ποδοσφαιρο επειδη κινδυνευε η επενδυση του στην Aegean και η εισοδος της εταιρειας στο χρηματηστηριο της Νεας Υορκης.Εαν εμπαινε τοτε στην ΑΕΚ θα καταστρεφοταν και ο ιδιος και η ΑΕΚ θα εμενε εντελως στον ασσο.
Ποιος βγαινει ομως να τα πει αυτα,κανενας,μονο ξερουν να λενε που ηταν ο τιγρης το 2004 και τπτ αλλο.Επισης,λετε να μην ειχε ψαξει τι γινεται με το 44,δεν υπηρχε περιπτωση με εναν επιχειρηματια επιπεδου μελισσανιδη να κανανε ρυθμιση στην ΑΕΚ για να μπει στο 44.
ούτε μία στο εκατομμύριο. Μη τα πιστεύεις αυτά. Δεν ισχύουν.
ρε σεις δηλαδη με μια καλη προσφορα μπορει να γυρισει ο Μάκης ο Αγαπουλας???
Εγω λεει τι εχει ειπωθει κατα καιρους,το ποσο ισχυει η οχι δεν μπορω να το επιβεβαιωσω. Αλλα και αυτη η καραμελα με το που ηταν ο τιγρης το 2004 εχει λιωσει,το οτι ηταν απων τοτε αυτο δεν σημαινει τιποτα για το τωρα.
Στην ΑΕΚ ολα μπορουν να συμβουν,μην αποκλειεις τπτ…:lol:
Η δήλωση του ίδιου του Μελισσανίδη το 2004 πάντως ήταν: “Όποιος μπει στην ΑΕΚ τώρα, είναι ή λαμόγιο ή τρελός”. Και είχε συνοδευτεί από διάφορες εκφράσεις του τύπου: “Με το ζόρι να την πάρω; Δεν με συμφέρει τώρα”… Γενικά όλο αυτό με την Aegean μου μοιάζει λίγο επιστημονικής φαντασίας. Ο Μελισσανίδης ήθελε την ΑΕΚ υγιή γι’ αυτό και άρχισε να ενδιαφέρεται δυο-τρία χρόνια μετά. Καλά έκανε αλλά το ότι στα δύσκολα λάκισε είναι γεγονός.
Eγω παλι ποτε δεν καταλαβα τι κακο εχει αυτη η δηλωση και την κατακρινουν οι περισσοτεροι,λενε καποιοι “δλδ ο Ντεμης που μπηκε το 2004 ηταν τρελος?”,εμ τι ηταν,τρελος ηταν.:p:roll:Γιατι μονο ενας τρελος θα εμπαινε σε μια υπο διαλυση εταιρεια.
Nαι, δεν διαφωνώ. Αλλά η τρέλα του Νικολαΐδη γλύτωσε την ΑΕΚ από την Δ΄ Εθνική. Όχι τα λεφτά του τίγρη.
Ενα αλλο που δεν καταλαβα ποτε,δλδ τοσο καιρο δεν υπαρχει αλλος επιχειρηματιας που να ειναι αεκτζης και να ενδιαφερεται να βοηθησει την ομαδα?Εχει προβλημα η ΑΕΚ,α τοτε να ερθει ο τιγρης να βοηθησει.Κανενας αλλος δεν υπαρχει?:-s
Όχι, απ’ ότι φαίνεται…
Βγηκε ενα σεναριο οτι θα παρουν την ΑΕΚ οι δυο ιδιοκτητες του Αστερα Τριπολης. Κρινοντας απο τα λεφτα που βαζουν στον Αστερα δεν θα εχουν προβλημα να βαλουν και παραπανω που χρειαζεται η ομαδα.
Εμφανισεις (και νικες) σαν τη σημερινη δειχνουν οτι η φανελα ειναι ακομα βαρια και παιρνουμε αποτελεσματα απο αυτην και μονο…
Κοτουλα ο “τιγρης”…
όπου φανέλα βάλε Ντούσαν:p
Kαλα μην μου πεις οτι περιμενες να μπει τωρα στην ΑΕΚ,το μαιο θα ειμαστε καλα…:roll:
Καλα, κατσε να δουμε και τι θα κανει και τον Μαϊο. Ας κραταμε μικρο καλαθι για να μην ψαχνομαστε μετα.
Δεν βλεπω παντως να ενδιαφερεται κανεις για την ΑΜΚ,οποτε μαλλον μπαινει σε εφαρμογη το σχεδιο Β,δλδ πολιτικη λιτοτητας.:-s
[B]ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟ…[/B]
Έφυγε κιόλας ο Μπάγεβιτς?