Δεν νομίζω να έχει σχέση. Απλά η Δευτέρα είναι μία μέρα μετά το ντέρμπι, το οποίο προέχει. Οπότε μάλλον ήθελε να πει πως περιμένουν πρώτα περάσει το ματς με τον γαύρο και μετά να ασχοληθούν με πρόστιμα κτλ. Άλλωστε η θέση του Μπάγεβιτς είναι πως κανένας παίκτης δεν θα φύγει μέχρι το καλοκαίρι. Και δεν νομίζω ο Μπάγεβιτς να αλλάζει τις θέσεις του τόσο εύκολα και εξαιτίας ενός περιστατικού. Τώρα για μεταγραφές (θα πέσει κράξιμο από κάποιους ΑΕΚτζήδες και δούλεμα από καποιους γαύρους) οι φήμες οργιάζουν για Σίσιτς…
Tα λεγαμε οτι 3+ μυρια για εναν προβληματικο ειναι υπερβολικα, τωρα τα τρωμε στην μουρη. Και εκει που ειχαμε ανησυχια για τραυματισμους εν οψη ντερμπυ (ο ιδιος ο Σκοκο ειχε ενα μικροπροβληματακι) λαβαμε χτυπημα εκ των εσω.
Αϊ στο διαολο δηλαδη.
Ετσι ετσι:DΝα μαθετε κι εσεις σιγα σιγα πως παιζεται η μπαλιτσα:D:p:p
Δεν κρατιομαστε λεμεε !
Θα τους φαμε τους γαβρους για βραδινο !
Τελικα ο Σκοκο δε θα παιξει δλδ ?
Μια χαρά θα είναι ο Σίσιτς για την ΑΕΚ…
Παραδόξως συμφωνώ. Παίκτη για τα άκρα δεν έχει και με το Ντούσαν ίσως βάλει μυαλό ο Σίσιτς και παίξει ό,τι μπορεί…
Παρόλα αυτά το δούλεμα θα πέσει και πάλι
Εγώ και πέρυσι στον Ολυμπιακό μια χαρά λύση τον έβρισκα και κρίμα που δεν έπαιξε καθόλου φέτος.
Από τον Όσκαρ στα δεξιά σίγουρα θα ήταν καλύτερος.
Ένα ματς θυμάμαι από τον Σίσιτς. Πέρσυ ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ και έπρεπε να αποβληθεί από το 30’…
σε μια χαμένη χρονιά λόγω λουομπατζετίλας κ κακού σχεδιασμού, τρια πράγματα έχουν μείνει : τσαμπιονς λιγκ, κύπελο κ νίκη με το γαύρο
φέτος η ΑΕΚ είναι πανηγύρι σε πολλά επίπεδα κ δεν πολυασχολούμαι, αλλά την Κυριακή θα είμαι γήπεδο
ας δούμε…
Champions league? χλωμο… Κυπελο? χλωμοτερο… Νικη με το γαυρο? ΜΑΚΑΡΙ!!!
Τι περιεργο ειναι αυτο, απο την Πεμπτη και μετα?
Μετα τον αγωνα με τον Πανιωνιο, μετα την ευκολη νικη και κυριως την καλυτερη φετινη εμφανιση που θυμισε και παλι ΑΕΚ ημουν τρελαμενος για το ματς με τους γαυρους. Θα τους δειχνουμε παλι δαχτυλα ελεγα και πηρα εισητηριο απο τους πρωτους!! Μετα το σοβαροτατο επεισοδιο της Πεμπτης, ομως, απογοητευτικα πολυ και δεν ειμαι καθολου σιγουρος πλεον. Προκειται για δυο πολυ σημαντικους παικτες και τετοια γεγονοτα εχουν αντικτυπο και στην ομαδα γενικοτερα…
Ελπιζω να γινει οτι εγινε με την αγαπημενη μου Liverpool, 2 χρονια πριν με κατι μπαστουνια του γκολφ και ενα διπλο ολο γλυκα!! Τωρα ας ερθει ο ασος
Πολλα τα περιεργα στην ΑΕΚ…Καθολου περιεργο ομως οτι χασαμε απο τον οσφπ,εχει γινει παραδοση πλεον,απο τα 10 στα 8 ματς χανουμε,στο 1 φερνουμε Χ και στο αλλο κανουμε νικη γοητρου.:-s[-X
αχοχαοαχοαχοχαοχα
αχοχα
αχοαχχοαοχ
αχοαοχοαοχαοχα
χα
οχαοχοαχοα
χοαοχαοχαοχοα
χοαοχαοχαοχα
Σειρα εχει ο Μπαουγκ!
Μοντε εκοψες το ποδοσφαιρο και το γυρισες στο cinema? :D:D:D:p:lol:
[QUOTE=tolkki;551107[CENTER]]αχοχαοαχοαχοχαοχα
αχοχα
αχοαχχοαοχ
αχοαοχοαοχαοχα
χα
οχαοχοαχοα
χοαοχαοχαοχοα[/CENTER]
χοαοχαοχαοχα
[/QUOTE]
Γελακια γελακια??:p:p
η ομαδα σημερα επαιξε πολυ καλη μπαλα και λογω νικοπολιδη και του οτι δε μπορουσαμε να βαλουμε τη μπαλα στο πλεχτο δε καταφεραμε τουλαχιστον να ισοφαρισουμε!!ο ολυμπιακος επαιξε καλυτερα στο πρωτο 10 λεπτο αλλα μετα κυριαρχησε η ΑΕΚ!κριμα και παιξαμε πολυ καλα!!
Λίγα λόγια για τον Όσκαρ μαλάκα.
Ε ναι, για γελια ηταν το οτι παιζαμε για 80 λεπτα μονοτερμα.
Δεν πειραζει, καλυτερα για να μην θαψουμε τα πειθαρχικα προβλημα. Αν κερδιζαμε πιστευω θα περνουσαν στα ψιλα. Απο αυριο να πεσει βαρυς ο πελεκυς σε αυτους που νομιζουν οτι ειναι η ομαδα.
ωραία η αεκ σήμερα, το παιχνίδι κρίθηκε απ τους τερματοφύλακες. ο κηπουρός (που μάλλον για τροχονόμος πρέπει να πάει, σε κάθε φάση σήκωνε το χέρι για οφσάιντ) έσωσε 2-3 πολύ καλές φάσεις, ενώ ο σαχα έκανε μια ωραιότατη φάβα στην αρχή του αγώνα και ρουφήξαμε το τεμάχιο… στο πρώτα 25-30 λεπτά παίχτηκε αρκετά καλό τόπι, κυρίως απ την πλευρά της αεκ. στο δεύτερο ημίχρονο το κατέστρεψε το παιχνίδι ο καλόπουλος, σταματήσανε πολλές φάσεις για 1-2 λεπτά και δεν τσούλαγε καθόλου η μπάλα. κρίμα και θα γινότανε καλό παιχνίδι. δεν κρίνω αν έγιναν λάθη ή όχι, ούτε με αφορούν, ούτε μπορούσα να δω και πολλά από κει που ήμουνα. αλλά το παιχνίδι το έκοψε στο δεύτερο ημίχρονο, δεν είδαμε μπάλα πάνω από 10 λεπτά. αν μείνει ο ντούσαν του χρόνου μάλλον θα βγάλω διαρκείας πάντως.
Αυτό που δεν καταλαβαίνετε, είναι ότι ο Ολυμπιακός πλέον παίζει όσο θέλει για να πάρει τα ματσάκια. Και 1-1 να πήγαινε, θα το κάρφωνε κάποιος δικός μας στο τέλος.
Όπως και να’χει πάντως, για μικρή ομάδα, μια χαρά παίξατε. Καλή προσπάθεια… μουχαχαχα