Περιμενω να δω το μαιο τον συνδυασμο ντουσκο-τιγρη μπας και θυμηθουμε γιατι καποτε λεγανε πως η ΑΕΚ επαιζε την καλυτερη μπαλα στο ελλαντα.Ελπιζω να μην μεινω με την ορεξη…
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του για την εμφάνιση των παικτών του, χαρακτηρίζοντας το ματς ως το «χειρότερο παιχνίδι» τους. «Σήμερα ήταν κοροϊδία» είπε ο 60άχρονος, ο οποίος αποχώρησε προτού δεχτεί και άλλες ερωτήσεις…
«Κανένα ημίχρονο δεν είχαμε καλό. Ηταν το χειρότερο παιχνίδι μας. Έτσι όπως αγωνίστηκε ο αντίπαλος βόλευε τους παίκτες μας, ο οποίος προσπαθούσε να επιτεθεί για να ελπίζει και είχαμε χώρο για να κάνουμε κάτι καλύτερο» είπε αρχικά ο «Ντούσκο».
Και συνέχισε:
«Εχαμε ευκαιρίες, όπως είχε και ο ΟΦΗ που θα μπορούσε να είχε βάλει πρώτος γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν απαράδεκτοι. Θέλω να πιστεύω ότι την Τετάρτη θα είμαστε τελείως διαφορετικοί. Δεν είχαμε τη σοβαρότητα αυτή που έπρεπε. Είναι αλήθεια ότι υπάρχει σε μερικούς κούραση»
[B]Σε παρατήρηση πως ο Τζιμπούρ δεν δίνει την μπάλα στον Σκόκο, σχολίασε:
«Εώ το ξέρω αυτό από πριν. Όχι από σένα» για να προσθέσει: «Έχουμε πρόβλημα τέσσερις μήνες συνέχεια. Ξέρετε που είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε. Σήμερα ήταν κοροϊδία. Μην προσπαθείτε να ρωτάτε για να βγάλετε κάτι άλλο».[/B]
Για το γεγονός πως στις Σέρρες πάντως ήταν καλύτερα τα πράγματα, τόνισε:
«Σε σχέση με τις Σέρρες ήταν η μέρα με τη νύχτα. Έκανα κι εγώ λάθη που πίστεψα σε μερικούς. Πρέπει να φάμε γκολ δηλαδή; Δεν μπορεί να κάνει μια κούρσα στα τελευταία 15 λεπτά. Δεν ήταν ο μόνος όμως. Και οι άλλοι έπαιξαν λάθος».
Στο τέλος όταν ρωτήθηκε αν ήταν ικανοποιημένος από τις αλλαγές, είπε:
«Από τίποτα δεν είμαι ικανοποιημένος»…
:lol: :lol2: :lol3:
το γελιο δεν καταλαβα…
είναι το γέλιο για μια ομάδα που αποδέχεται πως 2 βασικοί της παίκτες δε θα ανταλλάζουν πάσες, γιατί δε συμπαθιούνται και αντί να τους κόψει τον κώλο που βάζουν το “εγώ” πάνω από την “ομάδα”, κάθεται και τους ανέχεται…
μου φαινεται οτι του ολυμπιακου ειναι χειροτερη περιπτωση οπου ο προπονητης αναγκαζεται να δεχτει εναν παιχτη,με τον οποιο εχει πλακωθει επανελλειμενα,λογω του προεδρου…
απολύτως καμία σχέση. Παίκτες και προπονητές μπορούν να τσακώνονται άπειρες φορές, αλλά στο γήπεδο να είναι επαγγελματίες. Στη δικιά σας περίπτωση οι παίκτες που πληρώνετε τόσα λεφτά, φέρονται τελείως μη επαγγελματικά εντός του γηπέδου…
με το σκεπτικο σου και ο λετο και ο βαλβερδε δεν συμπεριφερονται εμαγγελματικα γιατι βαζουν την προσωπικη τους κοντρα πανω απο την ομαδα με αποτελεσμα να μην παιζει ο λετο!!!και με παρεμβαση του κοκκαλη υποχωρησε ο βαλβερδε…
τουλάχιστον στην μία περίπτωση λένε την αλήθεια. αν και οι δύο περιπτώσεις για γέλια είναι :lol:
οντως και οι 2 περιπτωσεις ειναι για γελια!!
Προφανώς και οι 2 είναι για γέλια, αλλά όσο κι αν το θέλετε δεν είναι το ίδιο. Στη μία περίπτωση έχουμε Βαλβέρδε και Κόκκαλη να τσακώνονται για το ποιο είναι το καλό και το συμφέρον της ομάδας (να παίξει ο Λέτο τα εναπομείναντα 3 ματς ή ο Ολυμπιακός να πληρώσει 500,000 ευρώ στη Λίβερπουλ) και στην άλλη έχουμε 2 παίκτες να κοιτάνε την πάρτη τους και μέχρι και ο Μπάγεβιτς να μη μπορεί να προστατέψει την ομάδα και τα συμφέροντα της.
Βέβαια, με τα μύρια προβλήματα που έχετε, αυτό είναι το λιγότερο, αλλά όπως κι αν έχει τον λυπάμαι τον καημένο τον Ντούσαν. Πάλι έμπλεξε ο καψερός…
Ναι τον καημενουλη,μονο που με λιγους τονους σπρωξιματος και κωλοφαρδιας παει τσουκου-τσουκου για κυπελλο και Τσαμπιονς Λιγκ με το χωριο που εχει:p
Εντάξει, αυτά πήγε να τα κάνε μέχρι και με τον Άρη. Για τον Ντούσαν μιλάμε. Πάλι προχθές διάβαζα πως είχε παράπονο που κάποιοι από τη διοίκηση έβαλαν εφημερίδες να γράψουν -και καλά δικές του δηλώσεις- πως θα μείνει του χρόνου στην ΑΕΚ ανεξαρτήτως μπάτζετ και διοίκησης, ενώ ο ίδιος υποστηρίζει πως ποτέ δε τα είπε.
Με αυτό το τρόπο τώρα πια, αν το καλοκαίρι δει πως η ΑΕΚ μόνο προβλήματα καρδιάς θα μπορεί να του προσφέρει, θα ξέρει πως με το που θα ζητήσει να φύγει, αμέσως θα του προσάψουν νέα προδοσία και πως πάλι παρατά την ομάδα, ενώ είχε πει πως δε θα φύγει.
Τον συμπαθώ το Μπάγεβιτς, αλλά καλά να πάθει. Οι επιστροφές σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό θα έπρεπε να τον είχαν διδάξει να μην κάνει το ίδιο λάθος ξανά. Οι επιστροφές ποτέ δε βγαίνουν σε καλό στον προπονητή…
ρεστλες, δε διαφωνώ εντελώς μαζί σου αλλά ρε φιλε το χετε κάνει καραμέλα κι εσείς, λες και έχετε παίξει μπάλα μεγατόνων ξέρω γω :lol:
ναι ενω η παοκαρα εχει παιξει διαστημικη μπαλα φετος…νομιζετε οτι απο τα περσινα χαλια του παοκ ξαφνικα θα κανετε σε ενα χρονο υπερομαδα!!
Χαχα
Το Ελληνικο Ποδοσφαιρο ειναι μαγικο , απο μηδενικο σε κανει νουμερο
Και το μηδενικό νούμερο δεν είναι;;:-s
δεν επιασες τον παραλληλισμο μ ?
ο σπορτφμ σήμερα λέει πως οι ισπανοί λένε ότι ο φερέρ γυρίζει το καλοκαίρι…
ο θεός να φυλάει
χαχαχα
Ειλικρινά δεν το κατάλαβα στην αρχή…
On topic: Τα περι Φερέρ ειναι μπούρδες.
Ωπ γραφεις κι εσυ σε αυτο το θρεντ?
Γιατι σε περιμενα με την νεα σεζον?:D:D:D:D