Οσο μας πληγωνεις, τοσο μας πορωνεις μωρη ΑΕΚΑΡΑ.
Κυργιακο, γινεται να σε κλωνοποιησουμε???
Οσο μας πληγωνεις, τοσο μας πορωνεις μωρη ΑΕΚΑΡΑ.
Κυργιακο, γινεται να σε κλωνοποιησουμε???
Δε θα φτανουν τα καλτσον ρε.
Εντωμεταξυ οι πιο γαματοι ηταν οι σχολιαστες στον Αλφα που αυτη την αστεια εικονα τη χαρακτηριζαν “απεριγραπτο παθος”,“η εικονα μιλαει απο μονη της”.Το παθος φαινεται μεσα στο ματς,αυτα που εκανε απο οταν βγηκε δεν ειναι παθος,ειναι καραγκιοζολικια και μαλακιουλες για να πουλησει αεκοφροσυνη και να βγαλει τα γνωστα απωθημενα του:roll::roll:
Αλλα δε τον χαλασε…
Ε καλα, αργησε κιολας να απαντησει ενας γαυρακος επι του θεματος.
Να’ταν η ζηλια ψωρα.
Ε?
Παικτικα τον Κυριακο τον παω αν εννοεις οτι θα τον ηθελα στην ομαδα μου,αυτο δεν αναιρει οτι ειναι καραγκιοζης.Αμα εσυι ψαρωνεις απο κατι τετοιους ψευτοηρωισμους και ανεβαινει με αυτο ο Κυριακος στα ματια σου,τι να πω.Διαφερουν οι οπαδοι…(Το ιδιο αχρειαστο θεωρω κι αυτο που εκανε ο Νικοπολιδης με το που εβαλε το πεναλτι)
Ειμαι 100% σιγουρος οτι οι αντιδρασεις του Κυργιακου ειναι απολυτως φυσικες και οχι προσποιητες. Δεν πιστευω οτι πουλαει οπαδιλικι δηλαδη αλλα οτι το παθος του ειναι τροπος ζωης. Γουσταρω οι παικτες της ομαδας μου να ειναι σκυλαροι οπως ο Κυργιακος. Και οχι, δεν επικροτω καφριλες με την κερκιδα.
Ολοι θα τον ηθελαν στην ομαδα τους οχι μονο για την παιχτικη του αξια αλλα επειδη πιστευω οτι ολοι θελουν να βλεπουν τους παιχτες τις ομαδας τους να ειναι παθιασμενοι. Ισως ο πιο σημαντικος λογος που γουσταρω το ποδοσφαιρο ειναι το παθος, η δυναμη, η ενταση, οι δυνατες σωματικες αναμετρησεις (στα αθλητικα πλαισια), κτλ. Γι’αυτο το αγαπημενο μου πρωταθλημα ειναι το αγγλικο και μ’αρεσε πολυ ο Roy Keane. Ξεφυγα λιγο αλλα δεν πειραζει.
Ε αυτο λεω και γω,το χεις χαψει οτι το παθος(λεμε τωρα) του Μοντελου ειναι τροπος ζωης.Αυτα καλα ειναι για να τα λενε οι δημοσιογραφοι,τωρα μιλαμε μεταξυ μας.Δεεν εχεις παρατηρησει οτι με τον Ολυμπιακο ειναι καπως πιο “τροπος ζωης” γι’αυτον?Επισης δεν επικροτεις καφριλες με κερκιδα,αλλα αυτος ειναι ο λογος που αποβληθηκε και για κει το πηγαινει απο την αρχη με το “παθος” του παγκου…
Και ρε,μην αναφερεις στο ιδιο ποστ Keane και Κυριακο,μου σηκωθηκε η τριχα…
Δηλαδή ρε Pumpkin εσύ έχεις την εντύπωση ότι ο Κυργιάκος εκτός από αντι-ολυμπιακός είναι και αντι-Σέλτικ; Γιατί και στους Ρέιντζερς τα ίδια έκανε. Καλός ή κακός αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού του Κυργιάκου. Και στον Ολυμπιακό να έπαιζε τα ίδια θα έκανε.
Λογικο δεν ειναι με τον Ολυμπιακο να εχει πιο πολυ παθος??? Ανθρωθηκε ποδοσφαιρικα στον ΠΑΟ και εχει ακουσει τα μακραν τα περισσοτερα μπινελικια απο τους γαυρους. Λογικο δεν ειναι με τον Ολυμπιακο να εχει περισσοτερη αντιπαλοτητα και να βγαζει περισσοτερο παθος?? (επαναλαμβανομαι :p). Kαι επειδη γι’αυτο τον λογο αποβληθηκε σημαινει οτι καλως επραξε??
Ελα μωρε τι φριττεις, εδω επαιξαν στην ιδια ομαδα οι Ντεμαρος και Τσιαρτας με τον Ανατολακη! (αν δεν κανω λαθος εχει παιξει στην εθνικη ο Ανατολ, ε?)
Ποιος τροπος παιχνιδιου ρε φιλε?Χθες ο,τι εκανε το κανε οταν δεν επαιζε.Στη Σκωτια να φανταστω ψαχνοταν για τσαμπουκαδες με τους οπαδους τη Νταντι και της Ρειντζερς?
Αυτή η κουβέντα παύει να έχει νόημα… (όχι, ότι είχε ποτέ αλλά τέσπα…)
Με προλαβες μανσον. Εγω λεω να ασχοληθουμε με τιποτα πιο ουσιωδες:
πιστεύω πως σιγά-σιγά πρέπει να αρχίσει να γίνεται ένας προγραμματισμός για τη νέα χρονιά
θέλω να δω μια ΑΕΚ χτισμένη γύρω από Μπλάνκο/Τζιμπουρ, Πελετιέρι/Κυριάκο και Σάχα
κ αν έπρεπε να πάρω μόνο 2 παίκτες, θα έπαιρνα δεξί κ αριστερό μπακ - πρέπει αυτή η κοροϊδία να τελειώσει κάποια στιγμή
Ρεαλιστικος προγραμματισμος με ανυρπακτη διοικηση…χεσε μεσα.
Εγω πιστευω οτι οι παιχτες πανω στους οποιους πρεπει να χτιστει η ομαδα (και ΔΕΝ πρεπει να πουληθουν τουλαχιστον φετος) ειναι οι Κυριακος, Σκοκο, Μπλανκο.
Καλα το εθεσες με τα πλαγια μπακ, εδω και 2-3 σεζον τα ιδια χαλια.
και ο σκόκο ναι τον ξέχασα
κοίτα, αν πουλήσουν τον πορτογκρινιάρη, μπορεί κ να την γλυτώσει ο μπλάνκος…
πάντως εγώ ακούω κάτι να βρυχάται… κ βλέπω κ τον θάμνο να κουνιέται… βρε λες ?
πάντως με τα μπακ έχουμε σταθεί κ άτυχοι, γιατί οι Αρού/Χουανφραν μόνο κακά βιογραφικά δεν είχαν…
:lol: :lol: :lol: :lol:
Aν δεν ψοφησει ο Κοκκαλης,προκοπή δεν θα δουμε οτι και αν κανουμε…sad but true…
για κάτσε να δούμε. ήδη με τα τηλεοπτικά, έγινε η πρώτη μάχη…
Ε ναι. Ας δωσουμε τον Εντινιο που μας τα 'χει κανει Ζεπελλιν και να κατσει ο Μπλανκος. Θα ελεγα να δωσουμε και το Τσιμπουρι αλλα ειναι κριμα μεσα σε εναν χρονο να χασουμε 2 εκατ. γιατι δεν νομιζω φετος να πιασει πανω απο 1 εκατ.
Μακαρι παντως να εχουμε εξελιξεις τετοιου ειδους στα διοικητικα.
Καλα πραγματι και οι δυο μπακ δεν ηταν σε καμμια περιπτωση τυχαιοι και το θεμα δεν ειναι οτι ειχαν απλα μεγαλη καριερα και ηρθαν σε μας τελειωμενοι. Ο Αρουαμπαρενα ιδιως ειχε κανει μεγαλη χρονια με την Βιγιαρεαλ πριν να ερθει σε μας.
Βρωμεροι γαυροι, καταραστηκατε τα δαχτυλα μου!
:lol: +1
Σωστη και η τελευταια επισημανση του μοντεχριστο.
Eγώ νομίζω πως χρειαζόμαστε σίγουρα τρία χαφ (δύο στα άκρα και ένα δεκάρι), έναν επιθετικό για τον πάγκο γιατί εκτός από τους Μπλάνκο, Τζιμπούρ τρίτη αξιόπιστη λύση δεν υπάρχει και δύο πλάγια μπακ. Και εννοείται να μην φύγει κανείς. Αν μπει ο τίγρης όλα αυτά είναι εύκολα. Και δεν χρειάζεται να ξοδευτούν τρελά λεφτά για να αποκτηθούν καλοί παίκτες σε αυτές τις θέσεις. Δηλαδή νομίζω ότι αν κατ’΄αντιστοιχία αποκτηθούν οι Εστογιανόφ, Λεονάρντο, Κουτσιανικούλης, Φιλόμενο και δύο καλά πλάγια μπακ (δεν μου έρχονται παραδείγματα τώρα) έχεις προσθέσει πολύ βάθος στην ομάδα.
Δεν διαφωνω με τις θεσεις που ειπες οτ χρειαζομαστε αλλα θεωρω οτι προτεραιοτητα ειναι τα ακραια μπακ. Ειτε μπει ομως ο Μελισσανιδης ειτε οχι ο Εντινιο θα φυγει γιατι αυτο θελει κιολας. Οποτε χρειαζομαστε 1-2 επιθετικους. Απο κεντρο εφοσον δεν μεινει ο Πελετιερι χρειαζομαστε ενα αμυντικο χαφ και σιγουρα 1-2 ακραιους χαφ (εξτρεμ κατα προτιμηση). Επισης θα χρειαστουμε και εναν δευτερο τερματοφυλακα καθοτι ο Μαχο θα φυγει.