αυτο ειναι καλο ή κακο αν ισχυει???
ελα???απο που εσκασε τουτο παλι?#-o
manson για πες τι ξέρεις
όσο κ να μου τι σπάει οι εκατομμυριούχοι να δίνουν όπου να ναι τα λεφτά τους, χωρίς να έχουν κάποιο δέσιμο με την κάθε ομάδα, στην ΑΕΚ χρειάζονται σίγουρα λεφτά, οπότε…
ναι manson για πες!!!αυτο το λινκ ειναι εγκυρο οσον αφορα αυτα που λεει???
αν και δεν ειναι ΑΕΚ ο βγενοπουλος το οτι θελει να ειναι στην επικαιροτητα και το οτι θελει να “δειχτει” μπορει να βγει σε καλο για την ΑΕΚ κυριως γιατι θα βαλει ρευστο!!
Δεν ξέρω τίποτα ρε παιδιά… Εμένα μου ήρθε ένα mail με αυτό το link και το θεώρησα ενδιαφέρον ώστε να το postαρω και εδώ…
το περιεργο ειναι οτι πουθενα αλλου μεσα στο νετ δεν αναφερεται
:lol::lol::lol::lol:
παντως τυποι σαν το βγενοπουλο σιγουρα δε λειτουργουν για την ψυχη της μανας τους (παο μια ζωη και τα καθεκαστα) αλλα μου φαινεται τραβηγμενο
Ρε παιδιά η ΑΕΚ πάλι πνίγεται στα χρέη. Είναι δυνατόν? Ποιος ‘‘έξυπνος’’ θα την πάρει?
κοίτα, αν το δεις λίγο λογικά το θέμα, περισσότερο χρέος απ την ολυμπιακή δεν έχει
Ακουσατε πουθενα αλλου εαν ισχυει αυτο το δημοσιευμα ?
γιατί δε βγαίνει ο μάνσον στο τηλέφωνο, κυρία Στάη μου ?
οτι να ναι, κουραστηκαμε κ βαρεθηκαμε πια…
παρακαλώ ν αλλάζει ο τίτλος του θρεντ σε ΑΡΜΑΔΑ.
ελα μωρη αρρωστεια!!!παμε να δουμε τωρα τι θα κανουμε με τον βαζελο.τεταρτη τι ωρα ειναι το ματς?
ΣΚΟΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΕΤΣΙ
μετρια η ομαδα σημερα αλλα το καταφερε αυτο που ηθελε,δηλαδη να μην χασει.
όχι πως ο βάζελος πέταγε φωτιές… γενικά, δεν…
ναι καλα και ο βαζελος δεν ηταν κατι το απιστευτο.μπορουσαμε και με την ευκαιρια του τζιμπουρ που επιασε αερα να κανουμε το 1-2.επισης αψυχολογητα και τα 2 πεναλντι(σωστα δοθηκαν) που καναμε!!!
Όντως τα πέναλτυ τζάμπα και τα 2
Με ένα Χ στην Τούμπα γινόμαστε φαβορί για Champions League γιατί παραμένουμε μόλις ένα βαθμό πίσω από ΠΑΟΚ και τρεις από τον Παναθηναϊκό. Και μετά πάμε για ένα τρία στα τρία με ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, Λάρισα εκτός και Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και τερματίζουμε πρώτοι.