ναι και εγω διαβασα οτι ο λεοναρντο δε θα ερθει φετος.επισης συμφωνω με chris24 οτι ειναι πολυ καλος παιχτης ο λεοναρντο αλλα ο κομποτης το παραγαμησε…και τωρα θα παρει τα @@ μου…απο την αλλη διαβασα οτι και καλα ο κομποτης επικοινωνησε με την αεκ μονος του για να γινει η μεταγραφη τελικα…
Και ο Μάντζιος καλός παίχτης είναι αν και την ταλαιπωρεί αρκετά τη μπάλα ώρες ώρες…
Και για να βάλει γκολ πρέπει η ΑΕΚ να παίξει με τη Βέρντερ… #-o
ο μπαγεβιτς τον θελει για να εχει και εναν επιθετικο πιο ψηλο ο οποιος θα παιζει αρκετα καλα με πλατη στο τερμα.
:p:lol::lol:
στην αντιπρόταση Τζιμπούρ για Μάντζιο τι απαντάτε όμως;
ακούγεται και αυτό.
[QUOTE=Outshined;671085]στην αντιπρόταση Τζιμπούρ για Μάντζιο τι απαντάτε όμως;
ακούγεται και αυτό.[/Q οχι φυσικα,τι να απαντησουμε;να παρουμε εναν αμπαλο και να δωσουμε εναν καλο παικτη;ποσουσ καλους θα διωξουμε απ αυτη την ομαδα;μηπςσ να τουσ δωσουμε και κανα scoco;;;;;;;;;;;;;;;;
γενικα δεν θελουμε αλλουσ μετριουσ παικτες να σοβαρευτει η διοικηση και ο βατραχος γιατι παλι 4η θεση μας βλεπω
Δεν παίζει κάτι τέτοιο…
Η ΑΕΚ γενικά δεν πρόκειται να δώσει παίκτη στον Παναθηναϊκό για να αγοράσει τον Μάντζιο (γιατί για αγορά μιλάμε, όχι για δανεισμό). Το έχει ξεκόψει ο Μπάγεβιτς. Ο παίκτης πάντως που θα ήθελε ο Τεν Κάτε από την ΑΕΚ (αν η ΑΕΚ δεχόταν να δώσει κάποιον στον Παναθηναϊκό) είναι ο Μαϊστόροβιτς, όχι ο Τζιμπούρ. Πάντως η μεταγραφή του Μάντζιου (αν γίνει) θα είναι ιστορική. Δεν πρέπει να έχει ξαναυπάρξει αγοραπωλησία παίκτη ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες ποτέ.
το θέμα είναι: πόσα θα δίνατε για Μάτζιο ? πάνω από 800 χιλ το θεωρώ λάθος. είναι απλά καλός κ λεφτά δεν έχουμε
από την άλλη αν έρθει που θα παίξει? δεκάρι? δεύτερος επιθετικός ?
Με δεδομένο πως ο Μπάγεβιτς προσανατολίζεται στο 4-3-3, μοναδικός φουνταριστός θα είναι 100% ο Μπλάνκο. Σε περίπτωση τώρα που το σύστημα γυρνάει σε 4-4-2 ο πιθανότερος παρτενέρ του Μπλάνκο είναι ο Τζιμπούρ οπότε ο Μάντζιος πάει για τρίτη επιλογή στην επίθεση.
ρε,τι μαλακια διαβασα? εχουν για στοχο γηπεδο 40.000 θεσεων (ναι καλα…) εκτος Ν.Φιλαδελφειας.??
εαν μπουν χρηματα (και γενικα πες οτι βρισκουμε και περισοοτερα),δεν εχω καταλαβει γιατι δεν μας δινουν την αδεια κατασκευης…ποιο ειναι το προβλημα και ειπαν το οχι τοτε???
πολλα ακουγονται για γηπεδο.μεχρι να το δω δεν πιστευω τιποτα
ναι,αλλα ασχετα απο το γηπεδο,ξερει κανεις γιατι δεν μας εδωσαν την αδεια να χτισουμε τοτε? :!:
γιατι ειμαστε το “αεκακι” με προεδρο τον ντεμη…
μην το ψαχνεις. στην ελλαδα βρισκομαστε οπου βασιλευουν τα λαμογια…
Απο την Φιλαδελφεια περασα μια φορα βραδυ.Πριν γκρεμιστει.
Απ’οσο ειδα δεν νομιζω οτι μπορουσε να χτιστει γηπεδο μαζι με παρκινγκ σε εκεινο τον χωρο.
δεν δοθηκε αδεια να χτιστει γηπεδο γιατι και καλα επαιζε κατι με το αλσος της φιλαδελφειας.η αεκ το ηθελε ολο αλλα εκαναν καταγγελια σε καποιους φορεις καποιοι κατοικοι.μετα ηαεκ ειπε οτι δε θα παρει οτο αλσος ολο.γενικα για φιλαδελφεια εχω ακουσει οτι το γηπεδο μπορει να ειναι το πολυ 30000 θεσεων με παρκινγκ αλλα χωρις εμπορικους χωρους
Αντε να ερθει κανενας “επενδυτης” να πεσει λιγο φραγκο μπας και φυγει λιγο η μιζερη ατμοσφαιρα,για να δουμε…
αντε ρε ξυπνιστε…
τι λετε να γινει με τους μαλακες τους επενδυτες?
εγω πιστευω οτι σαν αεκ που ειμαστε θα τα σκατωσουμε ΚΑΙ εκει…[-X
—>συνταρακτικα νεα: για πρωτη φορα απο το 1924 επιβαλλαμε τους δικους μας ορους για την παραχωρηση παικτη (εντινιο)
=D>=D>=D>=D>:!:
[I]
Ο αλεξανδρουπολίτης άσος φορούσε μπλουζάκι «Iron Maiden», αγαπημένο μέταλ συγκρότημα που επιχειρεί να φέρει με την εταιρεία του στην Ελλάδα.
[/I]
Γεια σου ρε Ντεμη ΜΕΤΑΛΟ!!:lol::lol: Αντε να σε δουμε και με judas priest t-shirt…
Παλι Maiden???
Metallica αμα φερει θα παρω πισω ολα τα μπινελικια που του εχω ριξει στο γηπεδο!
χαιρομαι παντως για αυτον γιατι βρηκε κατι που μαλλον του ταιριαζει καλυτερα απο το προεδριλικι στην ΑΕΚ