Παρε τα υπολοιπα Ολυμπιακα ακινητα κ δες σε τι κατασταση βρισκονται που εχει αναλαβει τη συντηρηση το κρατος.
Παρεπιπτοντως θεωρω μεγα λαθος του Ολυμπιακου το νεο Καραισκακη αλλα αυτο ειναι αλλουνου παππα ευαγγελιο
@ τολκι
η ΓΓΑ θα το συντηρουσε.το παρανομο με την ολη φαση του εθνικου και του καραισκακη ειναι οτι ο εθνικος επρεπε να εχει το δικαιωμα να παιζει εκει αλλα πλεον πρεπει να ζητησει αδεια απο την ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ Α.Ε…ναι μεν το εχει νοικιασει ο ολυμπιακος αλλα δεν μπορει να μην αφηνει τον εθνικο να παιζει.για αυτο λεγανε ολοι τοτε για εξωση του εθνικου.
Απαντησα ακριβως απο πανω
Σου παρεθεσα παραπανω οτι ο Εθνικος εχει δικαιωμα να το χρησιμοποιησει αν το ζητησει
ναι αλλα πρεπει να ζητησει αδεια απο την καραισκακη α.ε αυτο λεω.ενω στο παλιο δεν ζηταγε αδεια.ελεγε απλα οτι εγω παιζω εκει και επαιζε
χωρις να ειμαι και απολυτα σιγουρος εχει δικαιωμα να παιξει στο καραισκακη μονο αν ανεβει στην super league.
αυτο ισχυει για καποιες αλλες ομαδες του πειραια.οπως ο ατρομητος πειραιως.ισχυει οτι πρεπει να ανεβουν σε επαγγελματικη κατηγορια για να παιξουν
Μα πως γινεται να παιξει τωρα οταν για 50 χρονια ανηκει η χρηση στον Ολυμπιακο (αφου εκεινος εβαλε το κεφαλαιο) ενω πριν δεν ειχε βαλει κανεις απο τους 2 χρηματα και απλα το χρησιμοποιουσαν?
αυτο ειναι το θεμα.απλα ο κοκκαλης ειχε τα μεσα και πεταξε τον εθνικο εκτος των τοτε διαπραγματευσεων για την χρηση του γηπεδου
Σου χαριζα ενα σπιτι και συγκατοικουσες με τον ΚΙΜΙ για χρονια.
Αποφασιζω να το γκρεμισω,να χτισεις εσυ μια πολυκατοικια παραχορωντας σου το οικοπεδο για 50 χρονια.
Επειδη λοιπον σου εφυγαν τοσα λεφτα λες “Φιλε ΚΙΜΙ ή πληρωνεις ή τον πουλο”.Τελικα ο ΚΙΜΙ παιρνει τον πουλο γιατι ειναι μπατιρης.
Βλεπεις εσυ πουθενα να αδικηθηκε ο ΚΙΜΙ?
τι λες ρε Τόλκη;
δηλαδή μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση με αυτά που λες;
Αν ο Παναθηναικος και η ΑΕΚ δεν επαιζαν στο ΟΑΚΑ πως θα ηταν το γηπεδο τωρα?
αν το ΟΑΚΑ το παραχωρούσαν για 120 χρόνια αποκλειστικά στον ΠΑΟ ή στην ΑΕΚ πως θα ήταν τώρα;
μανσον μπες κ γραψε τι ειναι ολοι αυτοι οι μυστηριοι που ερχονται (?) στην ομαδα γιατι εχουμε χασει τη μπαλα
ολεγκερ θα ηθελα πολυ, αλλα δε το βλεπω
τζιμπουρ ανταλλαγη με ματζιο ? τι λετε ?
υπερ, διοτι δεν θελει να παιξει το παιδι.
Ο Μαντζιος ειναι πολυ καλος με πλατη στο τερμα κατι που δεν το εχει αλλος επιθετικος στην ΑΕΚ. Αλλα θεωρω τον Τζιμπουρ πολυ καλυτερο στα τελειωματα και στα υπερ του ειναι η ψυχη που βγαζει στους αγωνες οταν νιωθει οτι η ομαδα τον εμπιστευεται. Και μετα απο νικες και καλη μπαλα το επομενο που θελουν οι οπαδοι (τουλαχιστον εγω…) ειναι οι παικτες να δινουν την ψυχη τους στο γηπεδο. Αν επαιζε ο Παναθηναικος τσαμπουκαλεμενα στη Μαδριτη και 3-0 να ερχοταν το ματς πιστευω θα ειχαμε λιγοτερες γκρινιες
Aπο βιντεακια εμενα ο Γκερειρο μου αρεσει πολυ παντως
απο βιντεακια ο μπελουτσι φαινοταν παιχταρας και ο μπλανκο τιποτα το σπουδαιο…
Kαθε μερα βλεπω νεους Λατινοαμερικανους που “θελει” ή"ζηταει" ο Μπαγιεβιτς.
Στον πριγκιπα το 'χουν πει ή τους του λενε με καταληξη -ιτς;;;
Ενώ ο Μπελούτσι που πήγε στην Πόρτο δεν ήταν παιχταράς; :-k
ελα ντε…
οοσν αφορα τον τζιμπουρ μπορει να φυγει το παλληκαρι.πλεον οτι δικιο ειχε(αν ειχε) το εχασε με την μαλακια που εκανε να πει οτι πονανε τα γονατα του(η μαγνητικη που εκανε ηταν καθαρη).η ανταλλαγη μαντζιου με τζιμπουρ ουτε κρυο ουτε ζεστη μου προκαλει.