για να δουμε τι θα δουμε παλι…
Κατι τετοια εγω τα φοβαμαι,με κυπριους που δηθεν θελουν να βαλουν λεφτα η να δανεισουν στην ΑΕΚ και μετα να τα παρουν πισω με καποιον τροπο κοκ.
περιμένω τον ρεπορτερ μανσον να μιλήσει για τον παλτοχέρσι , τον αρσε και τον γκερέιρο
ακομα δεν ειδαμε καλα καλα τους καινουριους και αρχισαμε να τους σχολιαζουμε?
λολ, το περιμενα
απλά ο τύπος από συστάσεις κ ότι έχω διαβάσει μοιάζει να ήρθε μόνο κ μόνο για να φύγει ο γκρινιας φιλανδοκοσοβάρος
για τον χερσι και εγω δεν ξερω κατι.κοιταξα απο περιεργεια και μονο στο μανατζερ και ειδα ομως οτι ειναιι αρκετα καλος και σκεφτηκα μηπως και μας βγει καλος και στην πραγματικοτητα.θα δουμε εντος γηπεδου.παντως απο 1 ματς το χθεσινο και ενω εχει κανει μονο 3-4 προπονησεις δε μπορουμε να τον κρινουμε.για τον αρσε διαβασα οτι επαιξε αρκετα καλα χθες με τον θρασυβουλα
ο αρσε ειναι παικταρας,τους αλλουσ δεν τους εχω σει δεν μπορω να κρινω
Φέτος μας έχουν όλοι για μεγάλη μετριότητα,λέτε να κάνουμε την έκλπηξη?Εγώ θεωρώ πως με ένα μεγάλο αποτέλεσμα με Ολυμπιακό,η ομάδα θα πάρει φόρα και ψυχολογία και ποιος μας πιάνει μετά!
Ο μονος που ακουω να το λες εισαι/…
Πηραμε καποια παικτακια,υπαρχουν πλεον περισσοτερες λυσεις,αλλα το θεμα δεν ειναι η ποσοτητα ,ειναι η ποιοτητα.Aν μπουνε τπτ λεφτα απο τους κυπριους που λεει ο θανοπουλος ισως δουμε και κατι καλο τον γεναρη.
Μια χαρα καλους παικτες πηραμε, και με το τσουβαλι.
Τωρα μενουν μονο τα αποτελεσματα
Εχουμε καλο ροστερ πιστευω. Κριμα να μην παρουμε και αυτον τον Ζονας γιατι μαλλον εχουμε να κανουμε με παιχταρα και τον Δεκεμβρη θα εχει φτασει η τιμη του στον θεο και δεν νομιζω να μπορουμε να τον παρουμε τοτε.
Μια τιμητική ήττα δηλαδή?
ή με λάθος αράουτ που θα δοθεί στον Ολυμπιακό, 2 λεπτά πριν κάνει το 2-0 και κλειδώσει το ματς, ενώ η ΑΕΚ θα πίεζε
O τιμουρ δεν θα αφησει να νικησετε…ειναι δικο μας παιδι…:har:
Καλος ειναι ο Αρσε. Αμφιβολιες υπηρχαν και για τον Αραουχο αλλα ειναι μια χαρα παικτης
Αρ(σε) ο ενας, Αρ(αουχο) κι ο αλλος μια χαρα 8)
το γράφει κ ο κάρπετ σήμερα, αλλά η ΑΕΚ μέχρι τέλος Σεπτ παίζει όλη τη χρονιά
τη δικιά της κ ενδεχομένως κ του ολυμπιακού
ο σκόκο κ ο μπλάνκο να βάλουν το πόδι τους !
τι αγώνες δίνει δηλαδίς.
γαύρο κ παο σίγουρα.
παιζει με γαυρο,παο και δινει και αν θελει να παει καλα στην ευρωπη δινει και τα 2 ματς με εβερτον και μπενφικα