αρχισαμε τις απωλειες και εχουμε και 2 ντερμπυ στη συνεχεια.πως το κοβετε απο οκτωβριο παλι θα ειμαστε εκτος για το πρωταθλημα;;;;;;;;;
συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια.
Θα δείξει.
μην καταντησουμε σαν κανα παοκ στο τελος
Bleeding οπλαρχηγος + χανουμι δε μου κανει καλα [-X[-X
κι όμως :!:
οι γαυροβαζελοι που ηταν μετριοι κερδισαν που παιζαν και με καλυτερους αντιπαλους και ας βρεθηκαν πισω στο σκορ. εμεις που γαμηθηκαμε στις ευκαιριες μειναμε στο Χ…
παιξαμε αρκετα καλα αλλα απο τελειωματα… σκατα!
ο νεμεθ πρεπει να μεινει. ας πουλησουμε οποιον πρεπει. αρκει να μεινει. η καθε του κινηση ξεχωριζει. αλλο επιπεδο ο πιτσιρικας απο καθε επιθετικο στην ελλαδα. στο τετ α τετ οποιοσδηποτε αλλος αν ηταν θα ειχε προχωρησει και πιθανον να ειχε ανοιξει την μπαλα αρκετα με συνεπεια να χαθει.
Χρειαζονται πολλα βαρβιτουρικα για να αντεξει καποιος να παρακολουθει το κεντρο αμυνας μας.
Κινουμενα κρεατα και ορθια βοδια.
Άμα είναι κρεάτα και βόδια, μπαχαρικά χρειάζονται, όχι βαρβιτουρικά.
Μην παιζεις με τον πονο μας θριαμβευτη της Τουμπας.
Την Τεταρτη θα τους κανει ρομπα ο Κωστας ο Μητρογλου (κατα το “στον Παμπλο τον Γκαρσια”).
Για να δούμε γιατί προβλέπω πρωτοσέλιδα για τους “ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ” και βλέπω να κατεβαίνουμε με πολύ τουπέ την Τετάρτη.
για άλλο ένα ματς της ΑΕΚ προτίμησα… να πάω σινεμά - άρα δεν έχω να πω πολλά
αν αρχίσουμε από τώρα τις γκέλες κ τα “δεν πειράζει”, σε 6-7 αγωνιστικές που θα είμαστε πίσω 10 βαθμούς, θα αρχίσουμε πάλι τα “μαθηματικές ελπίδες”
πειράζει κ παραπειράζει που χάσαμε βαθμούς γιατί - μην το ξεχνάτε - έρχονται δύο δύσκολα ματς
άντε να δούμε - να πάρω τον πατέρα μου στο γήπεδο ή θα πάθει τπτ ο άνθρωπος κ θα τον τρέχω?
το παιχνίδι της ΑΕΚ χτες ομολογώ πως ήταν κάπως περίεργο.
εμένα για μια ακόμα φορά μου φαίνεται πως η ΑΕΚ ξέρει να αναπτύσσεται καλύτερα από ΠΑΟ και Ολυμπιακό μέχρι στιγμής.
Γενικά, πιθανότατα ελέω Μπάγεβιτς, φαίνεται καλύτερα δουλεμένη.
Από εκεί και πέρα αρχίζει να μετράει η ποιότητα των παικτών (και συνεπώς το μπάτζετ).
Οι αντίπαλοι της ΑΕΚ της κάνουν εύκολα φάσεις διότι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, αλλά και τα αμυντικά χαφ δυσκολεύονται να κόψουν. Τα πλάγια μπακ ανεβαίνουν σωστά και κάνουν κίνηση και συνδυασμό με τα αντίστοιχα χαφ, αλλά δεν είναι σε επίπεδο να παίζουν και αμυνα στην επόμενη φάση.
Ο Μπλάνκο είναι πεσμένος στο μόνο του πραγματικά ατού. Στο τελείωμα. Αν χτες ήταν σε πιο προηγούμενα επίπεδα η ΑΕΚ θα είχε τελειώσει με 0-2 το ματς και θα λεγόντουσαν άλλα πράγματα.
κοιτα η άμυνα θέλει χρόνο. δυστυχως. κ χρόνο που δεν έχουμε. αν το χθεσινο ήταν στο ΟΑΚΑ κ οχι στα γιαννενα κ κερδιζαμε 1-0 θα ειχαμε αλλη ψυχολογια κ θα μπορουσαμε να παμε με αλλο αερα
Μαλακα βατραχε…
O μπαγεβιτς ενα ελαφρυντικο το εχει γιατι του φερανε παικτες την τελευταια στιγμη,αλλα κατι αλλαγες στο 87 δεν τις καταλαβαινω. Απο εκει και περα αν δεν ερθει η νικη στα 2 ντερμπι αντιο ζωη και φετος.
Μαλιστα…να το πω αλλιως τοτε
με το λουζερ μπαρμπα που εχουμε στον παγκο, επομενο ειναι αστεια παιχνιδια σαν το χθεσινο, να τα παιρνεις ειτε με την ψυχη στο στομα ειτε να γκελαρεις οπως χθες, καθως ως γνωστον δεν εισαι κ η πιο τυχερη ομαδα στον πλανητη…
τραγικη αρχικη 11αδα, αφηνεις εξω τον κορμο που εχεις κανει μια καποια προετοιμασια, βαζεις γκολ κ μετα απο 10 λεπτα βγαζεις τον ενα επιθετικο σου για να θωρακισεις το κεντρο σου για τα επομενα 25 (!) λεπτα απεναντι στο μεγαθηριο ΠΑΣ…πανω δλδ που εχεις αρχισει να κανεις φασεις κ εισαι για να καθαρισεις το ματσακι…αυτα απο τακτικη, γνωμη μου 70-30 φταιξιμο προπονητη…
οσο για παιχτες…τραγικος μπλανκο, πολυ ντεφορμε, μονος του ΔΕΝ μπορει (ακου βατραχε), παιχτης για να παιζει ΜΟΝΟ σε 4-4-2 με παιχτουρα διπλα 'η πισω του…συν τις αλλοις, απο το 1,5 μετρο στελνει κεφαλια σε τερμα 7 μετρων πανω στον τερματζη, δε δινει την μπαλα οταν την κλεβουμε διπλα του, την κραταει, παραπαταει κ τη χανει…πραγματικα κριμα γιατι ειναι πορωτικος…
μαντουκα, μια απ τα ιδια…γνωστος καρκινος, 'η του υψους (μια στις 10) 'η του βαθους (9 στις 10), εχω σιχαθει να τον βλεπω, σα να ξεκιναμε το παιχνιδι με 10 καθε φορα που ειναι βασικος…μην πει κανεις για την ασσιστ, με τετοια τρυπα την εβγαζα κ εγω, κ τελος παντων ηταν το αυτονοητο…
αρτσε…νεος παιχτης…τον βλεπεις οτι με την εβερτον πηρε 1 (ΜΙΑ) κεφαλια κ εκανε 1-2 κοψιματα…κ τον εχεις βαλει σε 2 ματς να παιξει με 3 παρτενερ στην αμυνα…σορρυ ντουσκο, αυτα ουτε στο μανατζερ πριγκηπα μου…παρενθεση εδω για το γκολ. οταν κανει το τσαφ στην κεφαλια, ο σαχα που ψωλαρει θα μπορουσε καλλιστα να βγει κ να μαζεψει με το υψος που εχει παρει η μπαλα κ το χρονο που κανει μεχρι να παει στο κεφαλι του κοντογουλιδη…αλλα αμα εισαι παιδικη χαρα πισω, κ ο ΠΑΣ εχει δικαιωμα να σε καρφωσει…
αυτα προς το παρον…καλημερα σας
για μαντουκα συμφωνω
ο μπλανκο καποτε θα ηταν ντεφορμε
ο σαχα ειναι σταθερος αλλα μετριος τερμας
αλλα ο αρσε… κ ποιον να βαλει ?
@μοντε
σεολα συμφωνω εκτος απο σαχα.εγω τον θεωρω αρκετα καλο.ναι ξενερωνουμε και πειραζει που χανουμε βαθμους αλλα μην ψαχνουμε με το ζορι να δουμε ποιος φταει που η ομαδα εφερε χ με τον πας.εγινε ασυννενοησια φαγαμε γκολ.το θεμα ειναι τωρα να δουμε τα επομενα 2 ματς με ολυμπιακο και παο και να μην αρχισουμε γκρινιες.
χμμ, για σαχα εγω θα λεγα αρκετα καλος, αλλα οχι τοσο σταθερος…εχει βγαλει κ κατι απιστευτα
οσο για αρτσε, δε ριχνω ολο το φταιξιμο πανω του, γι αυτο ειπα οτι κ σε 2 παιχνιδια εχει παιξει με αλλους 3 μαζι (κ χωρις να ηταν στην προετοιμασια το καλοκαιρι). εγω θα βαζα γιαχιτς πισω να συμπληρωσει το μαιστοροβιτς, κ θα βαζα το σκυλο το γιαχαγια να παιξει κ να τρεξει λιγο το παιδι στα χαφ, απ τη στιγμη που θελω κ ροτεισιον, που οσο τον εχω δει μου φαινεται σταθεροτερος του ενσαλιβα…ποσο χειροτερος μπορει να ειναι απ τους 4-5 μαυρους που εφερε ο μακαρος στην καβαλα κ οργωνουνε το γηπεδο για ενα κομματι ψωμι…; :lol: τι χειροτερος, βασικα μια χαρα παιχτακι ειναι…
+10000
ο αρτσε παιζει 2ο ματς με διαφορετικο παρτενερ στην αμυνα.φανηκε οτι το γκολ μπηκε απο ελλειψη συνοχης-συννενοησης μεταξυ μαιστοροβιτς-αρτσε.το σημαντικο τωρα ειναι να κερδισουν τον ολυμπιακο και τον παο.ειναι εντος εδρας ματς και πρεπει να τα παρουμε