ελα μωρε που θα βγαλεις ακρη με τον μπαγιεβιτς.ελεος
χαλια η αεκ σημερα.εγω ειδα μια ομαδα η οποια δεν επαιξε καθολου ψυχωμενα!!τον σκοκο καλα εκανε και τον εβγαλε ο μπαγεβιτς.δε φτανει που επαιζε χαλαρα στο ματσακι αγνοησε και εντολη προπονητη και καλα καναν οι οπαδοι και τον γιουχαρανε.ξενερωσα απιστευτα ομως με την ελλειψη παθους σε ενα ντερμπι.αν συνεχισουν ετσι να διωξει τους ξενους και να στηριχτει στους ελληνες.
Και μένα θα με πείραζε να χάσω 2 σερί ντέρμπυ αλλά μη λέμε και ό,τι να ναι δηλαδή…Ποιοί και πόσοι είναι οι Έλληνες της ΑΕΚ?? 13 είναι συνολικά αν υπολογίσουμε σε αυτούς και άτομα που δεν παίζουν ποτέ για διάφορους λόγους ( Λαγός, Αλεξόπουλος, Ρίκκα, Αραμπατζής κλπ)
Δεν εχουμε ομαδα,αν ειναι να περιμενω μεχρι τα χριστουγεννα για να φορμαριστουν χεσε μεσα… Καποτε στην ΑΕΚ τριβαμε τα ματια μας για την μπαλα που βλεπαμε,τωρα τα τριβουμε γιατι πονανε.
δεν είδα καν το ματς - προτιμησα να βγω
εμαθα μαυρα χαλια
κριμα
αρχισανε οι μαθηματικες ελπιδες κ δεν εχουμε καν Οκτωβρη
το ματς ήταν τραγωδία. καμια σχέση μεταξύ του ματς με τον Ολυμπιακό.
καμια ομάδα δεν μπόρεσε να αλλάξει 3-4 μπάλες σωστά.
και εκείνη την παλιοσακούλα, ένας παίκτης δεν την πέταξε έξω!
πρώτη φορά είδα παιχνίδι όπου η μια ομάδα είχε 3 αμυντικά χαφ και η άλλη κανένα, στο τέλος του αγώνα!
λογικό
έχω γράψει τοσες φορές οτι αυτη η ομάδα έχει 0 ψυχολογία. κ αφου έγινε ότι έγινε με γαύρο, σιγα μην έμπαινε ψυχωμένη για τη νικη
εδειξαν απλα οτι ειναι μικρη ομαδα και οχι για πολλα πραγματα
εγω μιλαω για το ποσοι παιζουν στην ενδεκαδα.χθες ηταν μονο ο καφες…και αποτελεσμα μηδεν παθος και ψυχη.προτιμω να εχω περισσοτερους ελληνες που να ειναι απλα καλοι παιχτες αλλα να τα δινουν ολα για την ομαδα παρα αυτο το συνονθυλευμα ξενων που ειδα χθες με μηδεν ψυχη.οι μονοι ξενοι που παλευαν ηταν ο μαιστοροβιτς,ο αραουχο και ο λεοναρντο.ειδικα οι λατιν παικτες ηταν μηδεν εις το πηλικο!!!
Πωωωω μας πονεσαν τα ματια χθες. Λυπαμαι αυτους που πληρωσαν εισητηριο για να δουν αυτο το εκτρωμα.
Eνω τα ελληνακια που σε πουλανε και σ’ αγοραζουν στο δευτερολεπτο και γαμω τα παθη.
Κοφτε αυτη την καραμελα, επιτελους.
εσενα ξερω δε σε παιρνει να μιλας γιατι ο αρης δεν ειναι καλυτερος.με το ζορι εναν ελληνα βασικη ενδεκαδα.η αεκ ανεκαθεν ηταν ομαδα που στηριζοταν αρκετα στο παθος των ελληνων ή τουλαχιστον ξενων παικτων που ειχαν συνειδητοποιησει σε ποια ομαδα παιζαν και ποσο βαρια ειναι η φανελα της αεκ.πραγμα το οποιο χθες οι περισσοτεροι δειξαν ακομα να μην το εχουν συνειδητοποιησει.τωρα αν σας αρεσει εσας ελληνικη ομαδα με 1-2 ελληνες παικτες,εμενα δε μου αρεσει
Eνδεικτικο ειναι αν κοιταξει κανεις τις ενδεκαδες της ΑΕΚ προ 2005,
Περιοδος 2003 11αδα
Η σύνθεση : Χιώτης, Μπορμπόκης, Κασάπης, Γεωργέας, Καψής, Ζαγοράκης, Κατσουράνης, Λάκης (77’ Τσάρτας), Γεωργάτος (70’ Κωνσταντινίδης), Petkov (78’ Ναλιτζής), Νικολαϊδης .
Μετα βιας αντε 2 ξενοι στην 11αδα να ηταν,τωρα συμβαινει το ακριβως αντιθετο,ενας ελληνας στην ενδεκαδα και ολοι οι αλλοι ξενοι.
Αυτο ειναι τραγικο για το ελληνικο ποδοσφαιρο,δεν παραγουμε παικτες.
Τα παρατανε?
Εγκαταλείπει ο Νοτιάς
Αποχωρεί ο Νοτιάς;
Κοντά στην απόφαση να σταματήσει να χρηματοδοτεί την ΑΕΚ βρίσκεται ο Νίκος Νοτιάς. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Εξέδρας» ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Νοτιάς, φέρεται να είναι έτοιμος να παραχωρήσει το μερίδιο των μετοχών του. Παράλληλα, η εφημερίδα αναφέρει ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να παραχωρήσει το προπονητικό κέντρο, όντας απογοητευμένος από τις καθυστερήσεις στην υλοποίηση του σχεδίου, καθώς και τη δυσπιστία των μετόχων και μερίδας οπαδών.
Όσον αφορά τους υποψήφιους μετόχους από τη Κύπρο, οι ημέρες περνάνε και δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και πολλοί κάνουν λόγο για ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις. Έτσι, όπως ήταν φυσικό το όνομα που ακούγεται σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, του Δημήτρη Μελισσανίδη βγήκε πάλι στην επιφάνεια.
Aυτη η ομαδα απο οτι φαινεται ειναι καταδικασμενη να μπλεκει δοικητικα,δεν θα ηρεμησουμε ποτε.
Σε τετραετή ποινή φυλάκισης, χωρίς αναστολή και χωρίς εξαγορά, καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ (και νυν ισχυρός άνδρας της Καβάλας) Μάκης Ψωμιάδης, καθώς κρίθηκε ένοχος για αποδοχή εικονικών τιμολογίων που αφορούσαν έργα αξίας 11 εκατ. ευρώ που δεν έγιναν ποτέ στο προπονητήριο των Θρακομακεδόνων.
Ίδια ποινή επιβλήθηκε και στα ξαδέλφια του Μάκη Ψωμιάδη, Χαρίλαο και Χαρίλαο. Το δικαστήριο επέβαλε επίσης ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή στην πρώην οικονομική διευθύντρια της ΠΑΕ Τριανταφυλλιά Γεωργίου. Ως παρεπόμενη ποινή το δικαστήριο διέταξε το κλείσιμο των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ για 10 ημέρες, καθώς δεν είχε επιβληθεί η συγκεκριμένη ποινή από το πρωτόδικο δικαστήριο.
Να σημειώσουμε ότι εντός των ημερών ο κ. Ψωμιάδης θα υποβάλει αίτημα μεταβολής της ποινής.
θα μπορούσε να είναι η σημαντικότερη είδηση της ημέρας. Προβλέπω όμως πάλι να τη γλιτώνει…
το σημερινό - επικήδειο - άρθρο του Πανούτσου για την ΑΕΚ τα γράφει όλα. δυστυχώς
To αρθο του ξενακη γραφει πιο ουσιαστικα πραγματα απο τις γενικολογιες του πανουτσου. Δυστυχως και παλι δυστυχως.
ο ξενάκης γράφει ευχολόγια
έχει γίνει μια μεγάλη γραφικότητα με τη diners στην ομάδα, αλλά την έχω χάσει
μπορεί κανείς να με διαφωτίσει ?
Ποιος ξερει τι γινεται,ουτε βασικο χορηγο δεν εχουμε,αν εγινε η diners δεν ξερω. Τραγικη η κατασταση στην ομαδα,διαβασατε την ανακοινωση του νοτια? Ειναι για να γελαει ο κοσμος,ο τυπος δεν εχει καταλαβει σε ποια ομαδα βρισκεται και σε ποιους φιλαθλους απευθυνεται.
Eδω και μηνες προσπαθουν να βρουν επενδυτη να μπει στην ΠΑΕ για να καλυψει την ΑΜΚ η οποια θα γινοταν στις 25 του μηνος κατα τα αλλα.
Απο οτι καταλαβα μαλλον τα παραταει ο Νοτιας… Πλεον εχω αρχισει να πιστευω οτι ειμαστε καταδικασμενοι να εχουμε παντα διοικητικοοικονομικο προβλημα.
Ο ξενακης περιεγραψε την κατασταση που επικρατει στην ΑΕΚ με ευστοχο τροπο και ειπε καποια πραγματα που ειναι περα για περα αληθεια,δεν ειδα πουθενα ευχολογια,απορω πως σας αρεσει ο πανουτσος και μαλιστα βασιζεστε και στην αποψη του.:-s
εγω εχω καταλαβει οτι η μονη λυση ειναι ο μελισσανιδης…με εχει εκνευρισει με την σταση του και την διαφημιση που κανει στον εαυτο του μεσω αεκ αλλα ειναι η μονη λυση
Στον ΚΑΝΑΔΑ ο Μάκαρος…
Την κοπάνησε σαν κύριος…
Όχι θα καθόταν εδώ να πάει στην Ψειρού. Ο Μάκης Ψωμιάδης βρίσκεται ήδη στον Καναδά. Απόψε μίλησε μ’ ένα φίλο του και του 'πε ότι έφυγε μια μέρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου. Τώρα, πως την κοπάνησε, δεν έγινε γνωστό. Μπορεί να πήρε το…
αεροπλανάκι και να ‘φυγε απ’ το αεροδρόμιο κανονικά, σαν κύριος. Άλλωστε, για να φτάσουν τα εντάλματα σύλληψης μέχρι τα κομπιούτερ των αεροδρομίων και των άλλων εξόδων απ’ τη χώρα, κάνουν, κάνουν τουλάχιστον τέσσερις με πέντε ημέρες. Αν δεν το διακινδύνευσε με το αεροπλάνο, ένας άλλος πολύ εύκολος τρόπος θα ήταν να περάσει με σκάφος στην Ιταλία, και από 'κει να φύγει προς όποια κατεύθυνση θα ήθελε. Όπως και να την έκανε πάντως, ο Μάκαρος, σύμφωνα με όσα δηλώνει ο φίλος του, μας στέλνει τώρα χαιρετίσματα από τον Καναδά…
Aχαχαχαχα!!! :lol::lol::lol: Κλαιω ετσι,απλα δεν υπαρχει τελος,ειναι θεος ο ανθρωπος,παλι θα ξεφυγει…#-o#-o
Αν δεν μπορουν να βαλουν εναν αγαπουλα μεσα φανταστειτε τι γινεται…