αν οντως εχει αποδειχθει κατι τετοιο οκ.μπορεις να μου δωσεις ομως λινκ που φραφτηκε αυτο?
το οτι χρειαζεται ριπλευ για να το δεις δεν ειναι αστειο ειναι απλα ρεαλιστικο γιατι ο νορμαλ ανθρωπος δε μπορει να το δει αυτο το οφσαιντ.τωρα αν ο κακος και οι βοηθοι του ειναι απογονοι του σουπερμαν μπραβο τους.
συνεχισε να πιστευεις οτι τα πρωταθληματα σας τα τελευται 12-13 χρονια ηταν 100% δικαια…:lol::lol::lol:
Kαλός ο Αραουχο,ο Αρτσε ανεβαινει σιγά σιγά,ο Χερσι χθες ηταν αποκαλυψη…κατα τα αλλα το προβλημα εστιαζεται στο γκολ και στην επιθεση…(και ο Μαντουκα φαινεται εκτος τοπου και του χρονου…τον βλεπω Δεκεμβρη με την φανελα της Κρουζειρο…)
στην ελλάδα ο τρόπος δυστυχώς έχει δευτερεύουσα σημασία από το αποτέλεσμα.
δεν είσαι καλός μηχανικός αν κάνεις καλές μελέτες, είσαι καλός μηχανικός αν βγάζεις γρήγορα την άδεια.
δεν σου αναγνωρίζει κανείς αν παίζεις ωραία μπάλα, σου αναγνωρίζουν αν παίρνεις τίτλους.
γιατί το παν για τον έλληνα είναι να κερδίσει η ομάδα ή το κομμα και να έχει μούτρα να πάει στη δουλειά και να την πει στο δίπλα του.
μερικοί έχουν πιστέψει ότι αυτό τους δίνει αξία. για κάποιο λόγο.
καταλαβαίνω την πίκρα των αεκτζήδων αν και δεν έχω δει τις φάσεις.
είναι τουλάχιστον παρήγορο το ότι αντιλαμβάνονται το ότι η ΑΕΚ έχει ελλειπές ρόστερ κάτι που προκύπτει από την έλλειψη χρημάτων.
Μην ανησυχείτε, σε επόμενα ματς, θα πάρετε εξώφθαλμα σφυρίγματα. Έτσι και αλλιώς δεν είστε απειλή για κάποιον και με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσουν αντεπιχειρήματα. Γίνεται και αυτό συχνά.
Δεν μπορείς πάντως αν χρειαστεί να γυρίσεις ένα ματς να περιμένεις να τον Ταχτσίδη…
εγω εχω ξενερωσει οπως εχω ξαναπει εδω,με την ελλειψη παθους αρκετων παικτων(κυριως ξενοι).δεν μου αρεσει η ομαδα να παιζει χωρις παθος.ενω ποιοτικα εχει βελτιωθει η ομαδα ειδικα μεσοεπιθετικα η ελλειψη παθους αποβαινει τροχοπεδη σε καθε προσπαθεια που γινεται.παραδειγματα οπως ο σκοκο στο ματς με ξανθη να χανει την μπαλα και να μην μαρκαρει ενω πχ με την μπενφικα εδειξε εμφανως περισσοτερο διαθεση και παθος μου δειχνουν παιχτη ο οποιος παιζει μονο σε επιλεγμενα ματς(κατα προτιμηση ματς ουεφα) ωστε να τον δουν για να κερδισει καποια μεταγραφη.παικτες χωρις παθος δε ταιριαζουν σε μια μεγαλη ομαδα οπως η αεκ,ποσο μαλλον αν συγκρινουμε με παικτες πιο παλιους που το παθος ξεχειλιζε(μανωλας,δημητριαδης,κασαπης και πολλοι αλλοι απο εκεινη την φουρνια)
εντιτ:γιατι να μην περιμενεις απο καποιον ελληνα (ο οποιος εχει δειξει οτι ειναι καλος) να σου γυρισει το ματς?
αυτα κανουμε εδω στην ελλαδα και οι νεοι παικτες μενουν αιωνια ταλεντα!!!
ένα λάθος που έκαναν πολλές φορές φίλοι μου αεκτζήδες είναι πως υπερεκτιμούσαν το ρόστερ τους. τουλάχιστον δεν γίνεται φέτος. ο Ταχτσίδης ίσως εξελιχθεί, αλλά να μου γυρίσει τα παιχνίδια δεν έχω την απαίτηση από το Νίνη που είναι 2-3 επίπεδα πάνω αυτή τη στιγμή.
Είναι άδικη η διαιτησία με την Α.Ε.Κ., αλλά αδική και η ίδια τον εαυτό της με τέτοια χάλια απόδοση:!:
Μάλλον πάλι θα κάνει πολύ καλό δεύτερο γύρο αλλά δεν θα φτάνει:!:
Εσύ θα συνεχισεις να υποστηρίζεις ότι ο Μέλμπεργκ έκανε πέναλτυ και εγώ θα συνεχίσω να λέω ότι από τα 30 εκατοστά, με απότομη αλλαγή πορείας της μπάλας δεν υπάρχει παράβαση.
αγωνιστικά, ας μη σχολιάσω τπτ καλύτερα. όχι τπτ άλλο, δεν έχω δει το ματς με τη μπενφίκα και νομίζω ότι μου κάνουνε πλάκα όσοι λένε ότι παίξαμε καλά στο ευρωπαϊκό ματς. είναι δυνατόν να ψάχνεις γκολ ισοφάρισης με γεωργέα και μαιστόροβιτς να κάνουν τυφλές γιόμες?
ο κάκος, κακός. όλες τις αμφισβητούμενες τις σφύριξε υπέρ της ξάνθης και βγαίνει κ λέει μετά ότι είναι κ ξεκάθαρος. σιγά ρε αδέκαστε κριτή της δεκάρας.
Σεμινάριο Βασσάρα προς τους διαιτητές στην αρχή της σεζόν πόσταρα.
Τι να κάνουμε που μόνο στον Τσουκαλά έδειξαν το βίντεο?
Η απόσταση που έχει σε καθεμιά από τις περιπτώσεις ο παίκτης από τον τερματοφύλακα άντε να απέχει το πολύ ένα μέτρο. Στη μια περίπτωση ο επιθετικός σκύβει για να αποφύγει τη μπάλα και στην άλλη ο Ντιόγο σηκώνει το πόδι. Δεν βλέπω καμιά τρομακτική διαφορά…