οχι και ξεφτιλα.
παιξαμε αρκετα καλα σημερα. χασαμε παρα πολλες ευκαιριες και οταν ηταν 3-1 και 3-2.
αυτοι σε 3 φασεις προς το τελος πετυχαν 2 φορες το δοκαρι. λογικο να χεστουμε πανω μας και να κλειστουμε… αυτο και παλαιοτερα με κατι ατρομητους, ξανθες κλπ το εχουμε κανει στο τελευταιο δεκαλεπτο…
Ρε Destroyer με δουλευεις? Παιζεις με τον πανθρακικο στην εδρα σου,καιγεσαι να παρεις τη νικη και αντι να καθαρισεις το ματς και να εισαι ησυχος το κανεις ντερμπι?:-s
Οταν εισαι η ΑΕΚ και σου βαζει ο πανθρακικος 2 γκολ εντος εδρας κ σου κανει 2 δοκαρια κ αγγιζει την ισοφαριση δεν μπορεις να βγαινεις και να λες οτι επαιξες καλα.[-X
Εδω καρδιοχτυπησαμε μεχρι το 90 και παρακαλουσαμε να το ληξει τι μου λες τωρα. Και αυτος ο μπλανκο εχασε παλι σημερα γκολ που δεν χανονται.
το κραξιμο στο τελος του ματς μου θυμισε το περσινο με την Τριπολη.
δεν συγκρινονται αυτες οι δυο περιοδοι. περσυ ειχαμε αποκλειστει ηδη απο την Ομονεια, και δεν ειχαμε παιξει ουτε σε ενα ματς καλη μπαλα.
φετος στην ευρωπη ειμαστε πολυ καλυτεροι αλλα στο πρωταθλημα αν και τα αποτελεσματα ειναι χειροτερα παιζουμε καλυτερη μπαλα (+τα σφαγεια με γαυρο,ξανθη).
σαν αεκτζηδες αυτο συνηθως δεν ειναι που μας νοιαζει?
Εγω δεν θα συμφωνησω οτι παιζουμε καλα,αν εσεις θεωρειτε ως καλες τις εμφανισεις με την ξανθη η τον πανθρακικο η τον ΠΑΟ ξερω γω τοτε οι απαιτησεις σας εχουν πεσει παρα πολυ.
Αλλα ακομα κ αν υποθεσουμε οτι παιζουμε καλη μπαλα τα αποτελεσματα αντικατοπτριζουν μια εντελως διαφορετικη εικονα,10η θεση στο πρωταθλημα σε 7 αγωνιστικες εχοντας μεχρι χθες 3 σερι ηττες αν δεν κανω λαθος,εχοντας χασει 2 ντερμπυ εντος εδρας κ νικωντας με χιλια ζορια τον πανθρακικο εντος…[-X
Και δεν θα μπω στο τρυπακι με τη διαιτησια οτι να αν δεν μετρουσε το γκολ της ξανθης που ηταν χερι και αν μας εδινε το μπεναλτυ κλπ κλπ,αυτα ειναι λιγο πολυ φτηνες δικαιολογιες.
Μπορει καποιος να βγει και να μιλησει μετα για καλη μπαλα? Δεν νομιζω…#-o
Το γιουχαρισμα χτες δειχνει οτι η υπομονη του κοσμου εχει φτασει στο αμην,
«Παίξτε μπάλα, ρε, παίξτε μπάλα, ρε, η υπομονή τελείωσε θα σας γαμ…» . «Όποιος δεν μπορεί, να πάει να γαμ…»
Υπερβολικο?Ισως… Δικαιολογημενο? Απολυτα…
Η φάση προς το τέλος του παιχνιδιού που ο Μαιστόροβιτς εκφράζει τον πόθο του προς τον επιθετικό του Πανθρακικού πως σας φάνηκε? Απάντηση περιμένω μόνο από τους διαιτητολάγνους
Keep on rockin’ in the free world…
πήγα να κάτσω στην τιβί για να δω τις φάσεις της αεκ λίγο αφού τέλειωσε η αγώνας, λέω θα χουν δείξει τα υπόλοιπα. πάω κ έδειχνε ανάλυση φάσεων του βάζελου… τέσπα, κοιμόμουν καθιστός/ξαπλωτός στον καναπέ και περίμενα. μετά από χρόνια και καιρούς φτάνουμε στο αεκ-πανθρακικός, δείχνει μια φάση και το κόβει με τον παρουσιαστή να προλαβαίνει 2 φωνήεντα πριν πέσουν διαφημίσεις (!). ξεκινάνε ειδήσεις για να μας πούνε (μάλλον) για την ψήφο εμπιστοσύνης… φεύγω εκνευρισμένος να πλύνω κάνα δόντι και να την πέσω. τελικά απ τα νεύρα μου, ξεγλάρωσα και όταν ξανάρχισε η α. κυριακή, πήγα να δω τις φάσεις. πρόλαβα νομίζω ένα γκολ της αεκ και άρχισα να με παρασύρει ο μορφέας. ξαφνικά, ακούω τη φωνή της μάδα, που ήταν κ αυτή στο σαλόνι να μου λέει “αυτό δεν ήταν πέναλτι?” κ ανοίγω το μάτι και βλέπω στο ριπλέυ τον ανεγκέφαλο καράφλα να ζμπρώχνει έναν αντίπαλο παίχτη. α ρε μάνα διαιτητολάγνα :lol:. αυτόν τον πληρώνουμε για επιθετικό ή για αμυντικό? γιατί μόνο για κεφαλιές είναι ο άνθρωπος, κατά τ άλλα… ειδικά όταν κατεβαίνει η μπάλα κάτω είναι κίνδυνος θάνατος (για μας). μάγεψε πάλι στο πρώτο γκολ του πανθρακικού.
απορία. ΠΟΣΗ ώρα κρατάει αυτό το ξεφτιλισμένο πανηγυράκι της αθλητικής κυριακής???
Νομίζω είναι απόλαυση να βλέπεις τον Μαιστόροβιτς να πεύτει χαμηλά για να μαρκάρει. Το κάνει σε 5 χρόνους Το πανηγυράκι της Αθλητικής Κυριακής δυστυχώς το πληρώνουμε. Έχουμε μπλέξει με άμπαλους ξερόλες, διαιτητοπατέρες και τηλεκριτικούς. God damn…
Ερχεται ο θειος απο το σικαγο??? Ελληνοαμερικανος με κατασκευαστικες κλπ ονοματι Χαραλαμπος Κοζωνης για να παρει την ΑΕΚ.
Ανύπαρκτοι είστε…δηλαδή άντε και γ*****τε φάση.
Κρίμα.
εντάξει… αστείοι και οι διαιτητές όμως. Δικαίως έφαγε τη μούτζα ο άλλος από τον Μπάγεβιτς…
νταξ, τι να πει κανείς. έχω ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ.
Μιλάμε για διαιτητή που σταμάτησε να σφυρίζει τα φάουλ που γίνονταν στην ΑΕΚ, ως αντίποινα στο ότι (δικαίως) διαμαρτύροταν οι παίκτες της. Άντε να βγει το βιντεάκι από το ματς, να το ποστάρω δίπλα σε αυτό της Κορέας από το 2002 :lol:
Εγώ ειλικρινά δεν είδα που αδικήθηκε η ΑΕΚ. Ένα φάουλ που δεν πήρε ο Νέμεθ θυμάμαι. Οι αποβολές ήταν καραμπινάτες, το καθαρό πέναλτυ το έδωσε, τις κίτρινες των Λευκορώσων τις έδωσε. Η ΑΕΚ ήταν ανύπαρκτη προηγήθηκε από το πουθενά και έχασε μοιραία. Θυμίστε μου αν έχω ξεχάσει κάποια φάση που αδικήθηκε…
Αντε να δουμε αν κατσει το deal με τον θειο απο το σικαγο μπας και αλλαξει τιποτα σε αυτο το συνωθυλευμα…που θελει να λεγεται ΑΕΚ.
Αφου δινουμε το δικαιωμα και μας κοροιδευουν ολοι καλα να παθουμε. ΜΠΑΤΕ σκυλοι και αλεστε…
:bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye:
Αυτο! Δεν μπορει τετοιοι ανισορροποι να σφυριζουν ευρωπαϊκα ματς.
Μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλη κουβεντα μην πεις.
άλλο ένα ουσιώδες ποστ από τολκι λοιπόν. όχι τπτ άλλο, πέρασε εδώ και κάμποσο καιρό η φάση που έμπαινες στο φόρουμ και έγραφες μονίμως αηδίες και πλέον θέλω να διαβάζω τι γράφεις σε άλλα θρεντς, αλλά το ignore δεν μπορεί να εφαρμόζεται σε ξεχωριστά subforums (αν και θα ήταν μια εξαίρετη ιδέα).