Γιατι απο δυο παικτες? Πρωτη φορα το ακουω αυτο. Δλδ αν στην ιδια ευθεια υπαρχει παικτης της ΑΕΚ και παικτης του ΑΡΗ θεωρειται οφσαιντ?:-k Mαλλον πρεπει να κοιταξω τους κανονισμους…:-s
montecristo φορας κιτρινα γυαλια,βγαλτα.
Γιατι απο δυο παικτες? Πρωτη φορα το ακουω αυτο. Δλδ αν στην ιδια ευθεια υπαρχει παικτης της ΑΕΚ και παικτης του ΑΡΗ θεωρειται οφσαιντ?:-k Mαλλον πρεπει να κοιταξω τους κανονισμους…:-s
montecristo φορας κιτρινα γυαλια,βγαλτα.
πολλοι δε το ξερουν αυτο.για παραδειγμα οταν δινεται οφσαιντ σε καθετη μπαλια ο παικτης καλυπτεται μονο απο τον τερματοφυλακα και δεν υπαρχει αλλος παικτης.απλα δεν το λενε ποτε γιατι σπανια ο τερματοφυλακας να βρεθει πιο μπροστα απο τους τελευταιους αμυντικους.
Αυτο δεν το ξερω,εγω ειδα οτι με το που εφυγε η μπαλα απο το κορνερ ο αμπρεου καλυπτεται,το ιδιο και στην πρωτη κεφαλια οταν φευγει η μπαλα παλι καλυπτεται γιαυτο ειπα που το ειδαν το offside,δεν ηξερα οτι πρεπει να καλυπτεται απο 2 παικτες. Ξεγελαει η φαση αν δεν το ξερεις αυτο.
δες αυτο για να καταλαβεις ακριβως
επισης απο κορνερ δεν υπαρχει οφσαιντ ποτε γιατι η μπαλα ειναι πιο μπροστα απο ολους τους παικτες
Και να ξερεις τη φαση ειναι απιστευτα δυσκολη φαση.
Ο Αμπρεου ειναι ελαχιστα πιο μπροστα απο 2 παιχτες (εκτος του ενος που καλυπτει σιγουρα), σε σημειο που να δινεται και υπερ του επιτιθεμενου.
Οριακα πρεπει να 'ναι.
Χτες, παντως, αφου δεν καθαρισαμε το ματς στο πρωτο, επρεπε να κερδισετε.
καλα δε στεκομαι στο οφσαιντ γιατι πολυ απλα δε νοειται ομαδα του επιπεδου της αεκ να αφηνει σε στημενη φαση τον επιθετικο της αντιπαλης ομαδας μονο του στο 2ο δοκαρι(ειδικα τον αμπρεου που ειναι πολυ καλος επιθετικος).
η αεκ του 1ου ημιχρονου ειναι η χειροτερη που εχω δει στην ζωη μου.
θυμισου περσυ εποχη Δωνη!!!
επικη περιοδος!
Kαλύπτεται μόνο από έναν παίκτη οπότε προφανώς είναι οφ σάιντ.
νομιζω οτι αυτη του πρωτου ημιχρονου ηταν πολυ χειροτετρη
μπα νομιζω η χειροτερη αεκ ηταν στο παιχνιδι αεκ-ομονοια περσι για το ουεφα
Μάλλον δεν είχες δει πολύ την ΑΕΚ επί Δώνη…
+1000000
ενταξει γνωμη μου:)
Στοχος πλεον η παραμονη…:? :?
Αλλη μια ντροπιαστικη εμφανιση της ΑΕΚ και ενας ακομη στοχος χαθηκε ετσι απλα.
Παιδιά σκεφτείτε μία αλλαγή Μπάγεβιτς με Σάντος. Σας δίνουμε και τον Μπαλάφα δώρο
χαλια η ομαδα!!χαλια οσο δε παει!!
Δεν μ’αρέσει να κοροϊδεύω αλλά
μετά από καιρό, μιας κ ήμουν σπίτι, είπα να ξαναδω ΑΕΚ
χάλι η ομάδα. θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα απτα δοκάρια κ να περνάγαμε αλλα κ πάλι, χάλι μαύρο…
απορίες
είναι φανερό ότι κάποιοι ξένοι δεν έχουν καταλάβει ούτε τους νοιάζει που παίζουν. κ μετά βάζεις τον Παυλή κ το παιδί σκίζεται να γυρίσει το ματς. την Κυριακή από αυτόν θα άρχισα την ενδεκάδα
διώξαμε εντίνιο, διώξαμ τζιμπουρ κ τώρα που ο Μπλάνκο δεν τραβάει, ποιος παίζει ? ο Μπλάνκο, γιατι δεν έχουμε άλλον
έχουμε μεγάλο ρόστερ με πολλούς μέτριους παίχτες
τώρα που πλέον ειμαστε εκτός όλων των στόχων, αναρωτιέμαι τι χρονιά θα κάνουμε
1)συμφωνω απολυτα!!!
2)σε αυτο δε συμφωνω.εφοσον ο τζιμπουρ και ο εντινιο εκαναν μαλακιες καλα καναν και τους τιμωρησαν και εφοσον δε συμμορφωθηκαν καλα καναν και τους βγαλανε εκτος ομαδας
4)τωρα που ειμαστε εκτος στοχων να αρχισει να βαζει μικρους ελληνες θα ηταν το καλυτερο!!
ΥΓ.ο παυλης το παλληκαρι επαιξε πολυ καλα και σκιζοταν για την ομαδα.ειναι ο λογος που θελω πολλους ελληνες στην ομαδα.καταλαβαινουν σε ποιο συλλογο παιζουν