Αεκαρα

κ εγώ φερερικός ήμουν, αλλά μουρμούραγαν τα αποδυτήρια λένε τότε…

παιδιά έχετε ξεχάσει όμως μου φαίνεται τουμπάκοβιτς, ντουμιτριου κ λοιπές δυνάμεις… αντί για βαλβέρδε που λέει ο μάνσον μας βλέπω με κανένα Σάκη Τσιώλη της Σλοβενίας ή κανένα Αλέφαντο της Γαλικίας κ να δείτε τότε γέλια…

Eδώ με βρήκες ακριβώς φίλε. ΠΑΟΚ είμαι. (αντι-κοκκαλικό με θεωρεί το μισό φόρουμ. όχι ότι δεν είμαι). Εντάξει διαφωνούμε για τον Μπάγεβιτς. Δες απλά τι δουλειά έκανε στον ΠΑΟΚ (και για μια μεγάλη περίοδο με απλήρωτους παίκτες) και στον Άρη. Αλλά φυσικά και σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό παλιότερα. Πέρσυ από χωριό σε έφτασε να διεκδικείς κύπελλο (που το χασες από γκαντεμιά) και champions league. Tέλος πάντων σεβαστή η άποψη σου. Πες μου μόνο ποιον καλύτερο προπονητή είχε η ΑΕΚ τα τελευταία 20 χρόνια. Και μετά ποιόν θα ήθελες

Δικες του επιλογες,αναγκαστικα λογω ελλειψης χρηματων και εναλλακτικων επιλογων,δλδ μπορουσε ο μπαγεβιτς να παρει καλυτερους παικτες και προτιμησε τον αρτσε,τον ιορντακε,τον καραμπελα? Φυσικα και θα ηθελε ποιο ποιοτικες μεταγραφες,δεν υπηρχαν τα λεφτα ομως απο μερους διοικησης για να τους παρει.

Δεν ειναι αστειο πλεον.[-X

Eδώ με βρήκες ακριβώς φίλε. ΠΑΟΚ είμαι. (αντι-κοκκαλικό με θεωρεί το μισό φόρουμ. όχι ότι δεν είμαι). Εντάξει διαφωνούμε για τον Μπάγεβιτς. Δες απλά τι δουλειά έκανε στον ΠΑΟΚ (και για μια μεγάλη περίοδο με απλήρωτους παίκτες) και στον Άρη. Αλλά φυσικά και σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό παλιότερα. Πέρσυ από χωριό σε έφτασε να διεκδικείς κύπελλο (που το χασες από γκαντεμιά) και champions league. Tέλος πάντων σεβαστή η άποψη σου. Πες μου μόνο ποιον καλύτερο προπονητή είχε η ΑΕΚ τα τελευταία 20 χρόνια. Και μετά ποιόν θα ήθελες

edit: άστο απάντησες

o αρσε ήρθε για μπακ, οκ
ο καραμπελας ήρθε για να παίζει ο γεωργέας κ ο ισπανός ?
ο μάκος γιατι ? με τόσους μέσους που έχουμε ? κ να είναι ΤΟΣΟ μετριος
ο λεονάρδο έχει πείσει κανένα ?
ο ιορντάκε ? τι παραπάνω εχει απο μαδούκα ? ή λαγό ?
γιάχιτς ! μας τον έφεραν για μπακ κ είναι μέσος !

πολλά πολλά πεταμένα λεφτά

Προς κάποιους που θεωρούν πως ο Ντούσαν παραμένει μεγάλος προπονητής… Με τον Δώνη παίζαμε χειρότερα ??? Πήρε παίκτες που ήθελε ??? Έφερε δίπλα του άτομα της εμπιστοσύνης του ??? Έχει ασυλία ??? Έχει χάσει τον έλεγχο στα αποδυτήρια ??? Εξακολουθεί και μιλάει με μισόλογα??? Είναι η ομάδα που έφτιαξε εκτός στόχων από τέλη Οκτωβρίου ??? Εδώ και ενάμιση χρόνο έχει χάσει όλα τα ντέρμπι και τελικό κυπέλλου και την 2η θέση??? Έχει καταφέρει να παρουσιάζει μια ομάδα χωρίς ούτε έναν αυτοματισμό ??? Καταφέρνει και τρώει σε κάθε ματς γκολ από κόρνερ (που σημαίνει πως δεν δουλεύεται το πρόβλημα στην προπόνηση) ??? Είπε πως είναι ικανοποιημένος από το ροστερ που έχει ??? Δήλωσε πως στόχος της ΑΕΚ είναι το πρωτάθλημα ???

Και για μην ξεχνιόμαστε… Παίκτες μπ…βγάλτε την φανέλα…!!! Δεν σας αξίζει ο δικέφαλος στο στήθος !!! Οι πιο πολλοί είναι καλοί για 2η-3η επιλογή και όχι για ενδεκάδα…

Ο Καράμπελας ναι για μπακ αντί του Χουανφράν.
Ο Μάκος ποτέ δεν μου δειξε κάτι ιδιαίτερο.
Ο Λεονάρντο έπεισε πολύ κόσμο πέρσυ. Φέτος ακόμα νομίζω έχει παίξει ελάχιστα.
Ο Γιάχιτς μια χαρά είναι για σέντερ μπακ με την ΑΕΚ αυτών των οικονομικών δυνατοτήτων πάντα.

Ο Μπάγεβιτς πάντα είχε σαν μεγάλο προσόν να ανακαλύπτει παίκτες. Θα σας πω παραδείγματα από τον ΠΑΟΚ που ξέρω. Όταν ήρθε ο Ουντέζε στον ΠΑΟΚ από την Καβάλα όλοι βρίζαμε. Έβγαλε μάτια (στον ΠΑΟΚ). Τα ίδια και ο Σπάσιτς. Και ούτω καθεξής. Ακόμα και τώρα πιστεύω ότι ο Καράμπελας έχει προσόντα μόνο και μόνο επειδή τον επέλεξε ο Ντούσκο παρ’ όλο που δεν μου άρεσε ποτέ στον Άρη. (Πλάκα πλάκα μια χαρά έπαιξε με τους Λευκορώσους)

Ενταξει ρε παιδια αφου εντοπιζετε το προβλημα της ΑΕΚ στον μπαγεβιτς,ας φυγει χτες,αν και πολυ αμφιβαλω οτι θα δουμε καλυτερη ΑΕΚ με αυτο το ροστερ.

Αν μείνω στην ΑΕΚ, θα φύγουν πέντε παίκτες»…

Ουσιαστικα ειναι σαν να λεει η παραιτηση μου στα χερια της διοικησης…

προς crabsody:

καλα, πανω στη βιασυνη, ξεχασα οτι περασε κ απο σας :roll:

θελω προπονητη κατω των 50, με αποψη για το ΣΥΓΧΡΟΝΟ ποδοσφαιρο. οχι οπως παιζοταν πριν 10-15 χρονια. στυλ βαλβερδε καλη ωρα, που αναφερθηκε. στυλ μπιλιτς (παμε μωρη κροατια). ζηταω πολλα;

Έφτασε να διεκδικεί κύπελλο αλλά κατάφερε να το χάσει ενώ κέρδιζε 2-0 στο 10’. Δεν αμφισβητώ τα επιτεύγματα του Μπάγεβιτς αλλά ποια είναι η τελευταία επιτυχία του (επιτυχία όμως, όχι αν έκανε ομάδα τον Άρη)? Το νταμπλ με τον Ολυμπιακό το 2005, όπου στο πρωτάθλημα αυτοκτόνησαν ΑΕΚ (με Ιωνικό) και ΠΑΟ (με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και Άρη και Ηρακλή) και στο κύπελλο βρέθηκε να παίζει με τον υποβιβασμένο Άρη.

Σκασίλα μου αν μείνει ή όχι, αλλά όπως δεν πρέπει να ισοπεδώνουμε έτσι δεν πρέπει και να μυθοποιούμε.

Ώπα! Κι άλλος…

Tα γνωστα…:-k:roll:

«Βαρύ» χρηματικό πρόστιμο στους παίκτες, Δημητριάδης: «Είναι ντροπή»

«Βαρύ» χρηματικό πρόστιμο (χωρίς να γίνει γνωστό το ύψος του ποσού) ανακοίνωσε στους παίκτες ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος τους είπε και δύο λόγια για τα όσα έγιναν σήμερα στη Φυλή:

«Η εμφάνιση και ο αποκλεισμός είναι ντροπή. Είναι ντροπή και για εσάς που φοράτε τη φανέλα της ΑΕΚ. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα. Όποιος δεν μπορεί, να φύγει», τόνισε ο Δημητριάδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στον κόσμο, τονίζοντας το πόσο τον «πλήγωσαν» σήμερα.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=111844

Διαξιφισμός Μπάγεβιτς οπαδών και άσεμνη χειρονομία του Σερβοέλληνα!

Συγκεκριμένα κατά την αποχώρηση των «κιτρινόμαυρων», λίγοι φίλαθλοι της ΑΕΚ που βρίσκονται κοντά στο πούλμαν της ομάδας, περίπου 4-5 επιτέθηκαν φραστικά στον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ζήτησαν από τον Σερβοέλληνα προπονητή να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα, όχι όμως και τόσο ευγενικά. Οι φίλαθλοι της Ένωσης? στόλισαν τον Ντούσκο με πολλές βρισιές και του ανέφεραν πως «όπου και αν πηγαίνεις θα μας βρίσκεις μπροστά σου». Ο προπονητής της Ένωσης δεν θέλησε να ανοίξει διάλογο μαζί τους, ωστόσο λίγο πριν μπει στο πούλμαν τους έκανε άσεμνη χειρονομία.
Πες το στους φίλους σου!

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=111842

Ομιλία οπαδών στα αποδυτήρια!

Πέντε οπαδοί της ΑΕΚ αντιπροσωπεύοντας το σύνολο των οπαδών που… πολιόρκησαν τους Θρακομακοδόνες μίλησαν στους ποδοσφαιριστές και τους εξήγησαν ότι το ποτήρι έχει πλέον ξεχειλίσει

Τα πέντε άτομα, εκπροσωπώντας όλους όσους βρέθηκαν στο Βουνό είπαν στους παίκτες: «Δεν ξέρετε σε τι ομάδα παίζετε. Άλλοι οπαδοί θα σας είχαν γ…! Δεν ξέρετε τι φανέλα φοράτε. Δεν ξέρετε τι σημαίνει ΑΕΚ. Τόσα χρόνια δεν γίνεται τίποτα γιατί σας βλέπουμε να παίζεται μπάλα. Σας βλέπουμε να προσπαθείτε. Το σημερινό είναι ντροπή. Είναι ξεφτίλα για την ΑΕΚ μας. Τώρα ήρθαμε 200 άτομα. Αν συνεχιστεί αυτό θα έρθουμε περισσότεροι και με άλλες διαθέσεις. Δεν θα έρθουμε να σας… μιλήσουμε».

http://www.aek365.gr/article.php?id=29374

Η ΑΕΚ των περασμένων δεκαετιών ήταν ομάδα των τίτλων και των διακρίσεων. Η ΑΕΚ του σήμερα είναι μια ομάδα που προκαλεί οίκτο και λύπη, ακόμη και στους αντιπάλους. Κατάντια άνευ προηγουμένου.

Κραταω αυτη την παραγραφο απο ενα αρθρο…

το χα προβλέψει. ευτυχώς που αποκλειστήκαμε πάντως γιατί με τέτοιο ρόστερ δε μπορούμε να κυνηγάμε ΚΑΙ πρωτάθλημα, ΚΑΙ ουέφα, ΚΑΙ κύπελλο…

:lol3::lol3:

Oκ, ο ντούσαν έκανε λόγο για 5 παίχτες που δε θα ξαναπαίξουν.

Αν έπαιζαν αυτοί σήμερα, αυτοί λογικά είναι οι Μαϊστόροβιτς, Σκόκο, Μπλάνκο. Καμιά βοήθεια για τους άλλους 2?

δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα εχουμε βγει και απο τους 3 στοχους

leonardo και ταχτσιδης λογικα

που θα παει θα το μαθω αυτο το quote:lol::lol::lol:

χιουμοράκι κάνω καλιέ :stuck_out_tongue:

Που ειναι ολοι αυτοι που μας πρηζανε για τους σωτηρες του 2004??? Κοιταξτε πως η ομαδα του 2004 aka “ομαδα Νικολαιδη” κατεντησε την ΑΕΚ μας.

Μακαρι να παρει ο μπομ την ομαδα και να μην μεινει κανενας απο το ντεμοτεχνειο,να τους διωξει ολους.

Κατά τα άλλα, εγώ γελάω με το “δε μπορεί να τα βρει ο Μπάγεβιτς με τους Λατίνους” και “θέλουμε ένα νέο σύγχρονο προπονητή”. 1) Όλοι οι νέοι σύγχρονοι προπονητές έχουν πλακωθεί στο ξύλο με τους ποδοσφαιριστές λατίνικης νοοτροπίας και 2) σιγά τις βεντέτες που έχετε και ρε παιδιά! Στο τέλος θα αρχίσουμε να νομίζουμε πως η Ρίβερ Πλέιτ είναι μια ομάδα που έχει 40 επαγγελματίες βεντέτες, επειδή έχει 40 λατίνους!

Ο μόνος γνωστός προπονητής που δε σκοτώθηκε ποτέ με τις βεντέτες του είναι ο Αλέφαντος. Πηγαίντε πάρτε τον Αλέφα να δείτε προκοπή…

Ώπα! Μπάστα. Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα το 2005. Του δόθηκε μια ομάδα δίχως παίκτες σε κάμποσες θέσεις και με μόνες προσθήκες από το ρόστερ του Προτάσοφ (δηλαδή το χειρότερο ρόστερ του Ολυμπιακού) τον Σούρερ, το Νικοπολίδης, το Ριβάλντο και τον Οκκά. Παίζαμε Ch. L. με βασικό δεξί μπακ τον Πάντο (και εννοίοτε και αριστερό μπακ) και μοναδικό δεξί χαφ τον Γ.Χ. Σέντερ φορ είχαμε τον Οκκά και στα χαφ Καφέ και Στολτίδη, ενώ Ζιοβάνι - Ριβάλντο έψαχναν να δουν που θα παίξουν. Εδώ είχε φτάσει ο Μπάγεβιτς να βάζει 19χρονους πιτσιρικάδες στα δεξιά και τους τζάμπα παίκτες που έφερε από τη Σερβία (και που τον κατηγορήσαμε που μας έφερε τζάμπα το Μάριτς που και επί Σόλιντ έπαιξε τόσα ματς).

Με αυτή την ομάδα (που την επόμενη χρονιά ο Σόλιντ με πολλές ουσιαστικές προσθήκες πήρε άνετο νταμπ) μάζεψε 10 βαθμούς στο Ch.L., έκανε την έδρα του Ολυμπιακού ξανά απροσπέλαστο φρούριο και από όλες τις εκτός έδρας ήττες μας το ματς στο Μονακό ήταν μέχρι τότε το καλύτερο μας (πλέον είναι η ήττα από τη Ρεάλ) με κανονικό γκολ να μας ακυρώνεται. (και ναι, έφταιγε που δεν κράτησε το 0-1 από Λίβερπουλ, αλλά αυτό ήταν ένα ματς στα 6 και απέναντι στην ομάδα που πήρε την κούπα)

Καλά οι παίκτες που αναφέρεις, στο σημερινό ρόστερ του Ολυμπιακού θα ήταν σουπερστάρ! :lol:

Και μη θυμηθούμε τι (τραγικά) ρόστερ είχαν τότε ΠΑΟ και ΑΕΚ που θα μπορούσαν να έχουν πάρει το πρωτάθλημα αν είχαν αποφύγει εντός έδρας γκέλες. Γενικά εκείνη η χρονιά για μένα παραμένει αποτυχημένη παρά το νταμπλ, μέτρια μπάλα, πολλοί χαμένοι βαθμοί, οι εμφανίσεις στα ντέρμπι ήταν στην καλύτερη ανεκτές. Μόνο το Τσάμπιονς Λιγκ έσωσε λίγο την κατάσταση αλλά κι εκεί τα χάλασε στο τέλος. Και έκλεισε την ευρωπαϊκή σοδειά με 2 ήττες και 1-7 από τη Νιουκάστλ.

Το προβλημα της ΑΕΚ δεν ειναι ο μπαγεβιτς τη δεδομενη στιγμη,ειναι καθαρα διοικητικοοικονομικο,απο εκει ξεκινανε ολα.

Φαγωθηκατε καποιοι απο χτες να φυγει ο μπαγεβιτς και να φυγει ο μπαγεβιτς, αντε κ φευγει σου λεω εγω,ποιος να ερθει? Ποιος προπονητης με τα σημερινα δεδομενα που υπαρχουν στην ομαδα,με το τωρινο ροστερ μπορει να τα παει πολυ καλυτερα ωστε να μην βλεπουμε αυτο το χαλι?

Ειναι τουλαχιστον υπερβολη να πιστευτε οτι το προβλημα της ΑΕΚ ειναι ο μπαγεβιτς,εχει κανει λαθη φετος που δεν δικαιολογουνται και φυσικα φταιει για το φετινο χαλι,ομως καθιστε κ σκεφτειτε πως ξεκινησε η ομαδα,με τι ροστερ,με τι μεταγραφες,με τι διοικηση και τα σχετικα.

Το ροστερ της ΑΕΚ ειναι το λιγοτερο μετριο,υπαρχουν παικτες που προ 2004 δεν θα υπηρχαν ουτε σαν τριτη αλλαγη στην ομαδα.

Αν χαλασει του κοζωνη και φυγει κ ο μπαγεβιτς βαραμε διαλυση.

Aν ο Μπάγεβιτς προπονούσε την Ρίβερ Πλέιτ… ναι! Θα πίστευε πως είναι μια ομάδα με 40 επαγγελματίες βεντέτες. Εδώ θεωρούσε τον Κόκε βεντέτα… πλάκα κάνουμε τώρα; Για να μην παρεξηγηθώ δεν θα κρίνω εγώ την λογική του. Αν δεν μπορεί να τα βρει με τους λατίνους είναι δικό του θέμα. Άλλωστε με αυτή την λογική είναι ο καλύτερος προπονητής που έχει περάσει από την Ελλάδα, με αυτή την λογική έφτιαξε τις καλύτερες ομάδες που είδαμε ποτέ. Αλλά όταν βρίσκεται σε μια ομάδα με δέκα λατίνους εκ των οποίων όλοι μπορούν να παίξουν βασικοί και δεδομένα έχει πρόβλημα μαζί τους καλύτερα να φύγει αυτός και όχι οι δέκα λατίνοι. Ο Εντίνιο κάνει για την Εθνική Πορτογαλίας αλλά δεν έκανε για την ΑΕΚ επειδή ο Μπάγεβιτς δεν τον γούσταρε. Δικό τους θέμα αλλά αν είναι να φαγωθούν και άλλοι καλοί παίκτες επειδή ο Μπάγεβιτς έχει πάντα δίκιο ας το αφήσουμε καλύτερα… Και στην τελική αρχικά υπήρχε η δικαιολογία της λειψής προετοιμασίας. Έχουν περάσει τέσσερις μήνες από τότε όμως και με εξαίρεση κάποιες εκλάμψεις με τον Ολυμπιακό και το ματς με την Μπενφίκα δεν έχουμε δει ούτε ένα συνδιασμό της προκοπής. Ε, μόνο οι αδιάφοροι παίκτες φταίνε;