Αεκαρα

κλαίμε όλοι σιωπηλά

Πανούτσος έχει δίκιο

Με λίγα λόγια πώς έχει η κατάσταση στην ΑΕΚ. Ο Ντέμης Νικολαΐδης και οι παλιοί μέτοχοι θυμίζουν γκόμενους που τα χαλάσανε με την γκόμενα η οποία έπεσε μετά στην πρέζα και οι γνωστοί τούς πρήζουν. «Κοίτα, ρε, πώς κατάντησε το κορίτσι… Να βρει τουλάχιστον κάποιον να την προσέχει». Οπου ο παλιός γκόμενος είναι έτοιμος να δεχτεί οποιονδήποτε ότι είναι «ο κάποιος που θα την προσέχει», φτάνει να μην τον πρήζουν με το τι κάνει, τι ράνει και κυρίως να του ζητάνε φράγκα. Στη χειρότερη κατάσταση ο Νίκος Νοτιάς, που με τις μετοχές και το προπονητικό κέντρο έχει μείνει να κρατάει τον μουτζούρη στα χέρια.

Ας αναψουμε ολοι λαμπάδα ισα με το μποι του θείου Bob,μπας και κάνει ξαστεριά επιτέλους…

+1000000

η λαμπαδα αποτι εχω δει απο φωτο του μπομπ στις εφημεριδες δε θα ειναι και πολυ ψηλη ομως:p

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ΑΕΚ χρωστάει στην εφορία 64 εκ. ευρώ για μη αποδοθέντες φόρους, συμβολαίων ποδοσφαιριστών μιας ιδιαιτέρας μεγάλης χρονικής περιόδου. Από την ποδοσφαιρική σεζόν 1992-1993 μέχρι και την αντίστοιχη 2002-2003.

Λόγω του άρθρου 44 όμως καλείται να πληρώσει μόνο το 5%, ήτοι κάπου 3 εκ. Αυτό είναι το ελληνικό κράτος (το οποίο ως γνωστόν ευνοεί μόνο τον Ολυμπιακό) και οι νόμοι του. Να το χαιρόμαστε…

ποιος ειπε οτι ευνοει μονο ολυμπιακο?το αεκ44 και αρης44 γιατι τα βγαλαμε?

Το αποτελεσμα ειναι οτι μια ομάδα που καθαρίστηκε από χρέη το 2004, βρέθηκε πάλι πνιγμένη στα χρέη εν έτη 2009 ψαχνοντας αυτη τη φορα τον Νεο Σωτηρα που θα την ΞΑΝΑ σωσει απο τη καταστροφη.[-X

O αρης44 παντως ειναι νομιμος.

Ολα εγιναν με νομο του κρατους (για μας τουλαχιστον, της αεκ την υποθεση δεν την ξερω καθολου).

Μαλακια ξεμαλακια νομος, ηταν νομος.

Α, και στου κρεμασμενου το σπιτι δε μιλανε για σκοινι. :slight_smile:

Nικος Πατερας

:lol::lol::lol:
πραγματικα ειναι απιστευτο οταν οι οπαδοι του ολυμπιακου μιλανε για τα χρεη της αεκ (που εχουν μπει στο αρθρο 44) και δε θυμουνται τα χρεη του ολυμπιακου επι κοσκωτα…

Ρε φίλε αυτό σε νοιάζει ή ότι το κράτος στο οποίο ζεις χάνει 61 εκ. ευρώ για να μην έχει πρόβλημα μια Α.Ε.? Τι να κάνουμε, όταν “ρυθμίστηκαν” τα χρέη του Ολυμπιακού ήμουν 10 χρονών και δεν υπήρχε ρόκιν. Αν εμφανιστουν νέα χρέη και δεν αναφερθώ, κράξε με.

Απίστευτο πόσο στενόμυαλοι είναι μερικοί άνθρωποι.

δίκιο έχεις, αλλά αν κάτσεις να δεις τι λεφτά χρωστάει το ίδιο το κράτος (δημόσιες υπηρεσίες) στο κράτος , αυτά είναι ψίχουλα…

Ki αυτο τι παει να πει;;; :-k

τι δεν κατάλαβες ακριβώς?

Δηλαδη επειδη ειναι ψιχουλα, ας χρωσταει καθε ομαδα μια 60αρα μυρια;;;

Ανετα …αυτα ειναι.

αναμενόμενο. ΚΟΥΡΑΣΕΛ.

Το άρθρο 44, όντως είναι νόμος του κράτους και φτιάχτηκε άσχετα από το ποδόσφαιρο, αλλά αν το κράτος ήθελε να υπερασπιστεί τα χρωστούμενα του στην περίπτωση της ΑΕΚ, τότε το έκανε πολύ εύκολα. Απλά δεν ήθελε…

Ο νόμος (αν θυμάμαι σωστά, διορθώστε με αλλιώς) λέει πως αν και εφόσον μαζέψεις το ΟΚ για να μπεις στο άρθρο 44 από το 60% όλων όσων χρωστάς χρήματα, τότε σου χαρίζεται το 90% των χρεών (!). Στην περίπτωση της ΑΕΚ, αυτό το ΟΚ για το 60% των χρεών, δόθηκε από τις ιδιοκτήκτριες εταιρείες ΕΝΙC και Netmed, για λεφτά που οι ίδιες “δάνεισαν” στην εταιρεία τους (και τα οποία μπορούσαν να φουσκώσουν όσο ήθελαν). Κοινώς, όποιος άλλος ιδιώτης/κράτος είχε πάρε δώσε με την ΠΑΕ ΑΕΚ επί Enic/Netmed έχανε το δικαίωμα να διεκδικήσει αυτά που του χρωστούσαν, γιατί όταν κατατέθηκε ο νόμος, αυτές οι 2 εταιρείες παρουσιάστηκαν ως τρίτα πρόσωπα και δανειστές της ΠΑΕ ΑΕΚ, ενώ στην πραγματικότητα ήταν αυτοί που έριξαν το φέσι στους υπόλοιπους.

Με λίγα λόγια, το κράτος (που ήταν αυτός που έχανε τα περισσότερα) μπορούσε να πάει στο δικαστήριο και να υποστηρίξει, πως αυτοί που υποστηρίζουν πως τους λείπει το 60% στην πραγματικότητα είναι αυτοί που έκαναν τη τρύπα και δεν είναι δανειστές, αλλά οι ιδιοκτήτες που πούλησαν την ΠΑΕ με σκοπό η ομάδα Νικολαϊδη να μπει στο 44 και να χάσει το κράτος τα λεφτά του.

Τα μπέρδεψα λίγο ε;

ρε φιλε οκ,αλλα να λειπουν οι χαρακτηρισμοι σου

Ποιοι είναι οι χαρακτηρισμοί μωρέ? Μην είστε τόσο εύθικτοι…

Eσύ ο από πάνω προκαλείς,ε…

Aνακοινωση κοζωνη…

«Θέλουν να με αποτρέψουν να πάρω την ΑΕΚ»

Θέλω να απευθυνθώ στον κόσμο της ΑΕΚ και να πω τα εξής. Από την πρώτη στιγμή που εξέφρασα το ενδιαφέρον μου να αναλάβω το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ, παρακολουθώ έναν πόλεμο που γίνεται και δε γνωρίζω αν στόχος όσων κόπτονται για την ΑΕΚ είναι το να με αποτρέψουν από το να ασχοληθώ.

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχουν άνθρωποι στην Ελλάδα που προσπαθούν να με αποθαρρύνουν από το να προσπαθήσω για την αναγέννηση της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έχει πολλά προβλήματα και τα γνωρίζω. Δεν ξέρω τι θέλουν. Προφανώς θέλουν μια ΑΕΚ με προβλήματα, μια ΑΕΚ χωρίς σπίτι, μια ΑΕΚ χρεωκοπημένη, διαλυμένη την Μάνα ΑΕΚ,[SIZE=“3”] μια ΑΕΚ χωρίς εφήμερες χαρές[/SIZE], μια ΑΕΚ με διοίκηση Πρωτοδικείου.

Δεν έχουν το θάρρος να προτείνουν καμία λύση για την «αγαπημένη» τους ομάδα. Το αποκορύφωμα είναι ότι το προσύμφωνο που αναμένεται να προυγράψουμε εγώ και ο κ. Νοτιάς, περιφέρεται στα δημοσιογραφικά γραφεία και δίνεται στη δημοσιότητα σε δόσεις.

Σήμερα δημοσιεύθηκε ολόκληρο. Ένα πολύ σημαντικό έγγραφο για την ΑΕΚ κινδυνεύει να γίνει ανυπόληπτο. Αυτό είναι απαράδεκτο. Ελπίζω να μη συνεχίσουν γιατί αυτή είναι μια θλιβερή εικόνα για την ΑΕΚ.

Ξεφτιλίζουν το όνομα της ΑΕΚ. Μπορεί να ζω στο εξωτερικό αλλά είμαι φίλαθλος της ΑΕΚ, γνωρίζω πολύ καλά την ιστορία της και όλους αυτούς. Προσπαθώ και θα κάνω το παν για μη δω την ΑΕΚ σε διοίκηση Πρωτοδικείου, που φαίνεται ότι κάποιοι που λένε ότι την αγαπούν, εύχονται να τη δουν. Αν όλα πάνε καλά υπόσχομαι να ξανακάνω την ΑΕΚ πρώτη».

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=6428060

Ποιοι ειναι αραγε αυτοι που θελουν να χαλασει το deal?:-k:-s

Κάθε μέρα ο Κοζώνης δέχεται 20 τηλεφωνήματα και τα περισσότερα είναι αποτρεπτικά σε ό,τι αφορά το να μπει στην ΑΕΚ» είπε ακόμα ο κ. Παπαδημητρίου.

Η εκτίμησή του για την εξέλιξη της υπόθεσης Κοζώνη ήταν η εξής: «Θα προχωρήσει εκτός αν στον έλεγχο δεν βρεθούν… φίδια, αλλά δεν νομίζω ότι θα βρεθούν.