Λοιπόν αν ήμουν προπονητής της ΑΕΚ θα μας κατέβαζα ως εξής: Τερματοφύλακας ο Μορέτο, δεξί μπακ ο Ράμος, αριστερό ο Αρουαμπαρένα και κέντρο άμυνας οι Παπασταθόπουλος και Άλβες. Αμυντικά χαφ ο Καφές με τον Ενσαλίβα, ελέυθερος μπροστά τους ο Ρίμπο. Δεξιά ο Παππάς, αριστερά ο Λαγός και μοναδικός προωθημένος ο Λυμπερόπουλος. Επειδή όμως δεν είμαι ο προπονητής της ΑΕΚ, όπου Ενσαλίβα βάλτε Τόζερ, όπου Παππάς βάλτε Μαντούκα και όπου Λαγός βάλτε Σέζαρ.
Σας βρήκα έναν καλύτερο τερματοφύλακα, από τον Μορέτο…
Κι εγώ βρήκα μια από τις κορυφαίες φάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο! (και ήμουν γήπεδο εκείνη τη μέρα χοχο)
χμμμ
εποχές 5ήμερης περιττό να πως πως αυτή η φάση απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ … #-o #-o #-o #-o
Εγω το εβλεπα λαιβ στην τιβι και ειχα καραφλιασει!#-o
Και γώ γήπεδο ήμουν εκείνη τη μέρα, και μάλιστα στο πέταλο στη μεριά του τέρματος που έγινε η φάση… Και όλοι αναρωτιόμασταν άμα όντως υπήρξε η φάση…
μέχρι κ τα δοκάρια της παράγκας είναι
ον τόπικ
δεν με νοιάζει πόσες αγωνιστικές έφαγε ο Ζήκος. μου την σπάνε που ασχολούμαστε πάλι με μαλακίες. αφήστε το πίσω σας κ πάρτε τα ποντάκια την Κυριακή. μόνο αυτό μετράει.
ΛΟΟΟΛ
Και ετσι θα γινει τελικα! Τι, επειδη ειναι 100 γραφικοι, μαλακες που φωναζουν γηπεδο στην Ν.Φιλαδελφεια σημαινει οτι η πλειοψηφεια των οπαδων της ΑΕΚ θελει γηπεδο εκει??? Ας μην γελιομαστε, κανεις λογικος ανθρωπος δεν θελει η ομαδα του να μικραινει απο το να μεγαλωνει. Οι περισσοτεροι τυποι σαν και αυτους ειναι γελιοι και καρκινωμα για την καθε ομαδα. Περισσοτερο κακο παρα καλο κανουν. Ντεμη γερα.
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!! 0-1
Με ωραια μπαλιτσα σημερα το πηραμε το ματσακι ανετα!Αλλα χασαμε πολλα γκολ ρε γαμωτο!Γενικα ολοι πηγαν καλα…Μου αρεσε πολυ ο Ριμπο σημερα…τους εβγαζε οποτε γουσταρε σε τετ α τετ αλλα οι αλλοι τα χαναν μονοι τους!
Πιστευω πρεπει οπωσδηποτε να παρουμε σεντερ μπακ καλο και οχι τυπου Ζεραλντο ο οποιος ειναι φιλοτιμος αλλα τιποτα το ιδιαιτερο και χειροτερος απο το Μορα που τον διωξαμε!
Και επισης εναν σεντερ φορ γρηγορο…ο Εργοτελης πηρε τον Σοτο με 300.000…
Αυτο που με εκνευριζει με τον Ντεμη(ενω τον παω με χιλια)ειναι οτι μενει αμετοχος βλεποντας τους αλλους 2 να ενισχυοντε ενω και η ομαδα μας εχει σε θεσεις αρκετες αδυναμιες…
μάστορα η ομάδα δυστυχώς δεν έχει πάλι λεφτά. δεν είναι για ανοίγματα. να σου πάρει τώρα κάτι σούπερ κ να τον πληρώνουμε τα επόμενα 15χρόνια?
ο Μόρας είναι ότι χειρότερο έχουμε δει τα τελευταία χρόνια οπότε
όχι μάνες ε
πάντως αν η ΑΕΚ δεν κάνει άμεσα γήπεδο, δεν την βλέπω να ανεβαίνει λέβελ ποτέ… καλή η πρόθεση, αλλά ο κόσμος θέλει κ γήπεδο
Δεν ειπα για σουπερ…απλα εναν σχετικα καλο σεντερ μπακ…Καλα οτι χειροτερο εχουμε δει τα τελευταια χρονια δεν παιζει να ειναι ο Μορας…οταν περασαν απο την ομαδα τα τελευταια χρονια παικτες οπως Μαλμπασα,Τσανκο,Παουτασο και αλλοι!Τουλαχιστον ηταν φιλοτιμος και βοηθουσε!Ο Ζεραλντο μου φαινετε πολυ πολυ μετριος…και φυσικα καμια σχεση με τον αδερφο του…και ακομα ακομα περισσοτερο με τον Τσιριλο!Οσο για το αν εχει η δεν εχει λεφτα αυτο δεν το ξερει κανεις…η αληθεια ειναι καπου στη μεση…
Για το γηπεδο τωρα συμφωνω απολυτα σε αυτο που λες!
για τσιρίλο ακόμα κλαίω κ το ξέρει όλο το φόρουμ…
οι άλλοι που λες δεν είναι σεντερ μπακ σαν τον Βαγγέλα, ε!
ελπίζω να πάρουμε ηρακληδοπαπαδόπουλο
Α,νομιζα πως ελεγες γενικως για παικτες!Η αληθεια ειναι οτι λειπει και ο καλος Αλεξοπουλος,μεγαλη απωλεια αυτο το παληκαρι!Νομιζα πως θα επαιζε φετος!
Μακαρι να παρουμε αυτον τον παιχτακο απο τον Ηρακλη!
κ για τον Αλεξόπουλο κλαίω
όπως κ γα τον Πάτσα. κ ας είναι με τους κακούς. κρίμα για τα παιδιά κ την εθνική
Εγω παλι για ολους αυτους που εχουν τραυματιστει σοβαρα και δεν επανηλθαν δυνατοι πιο πολυ εχω στελοχωρηθει για τον Χρησταρα τον Κωστη!Τετοιος παικτης δεν υπαρχει ουτε για πλακα τωρα στο Ελληνικο πρωταθλημα…Κωστης,Τσαρτας,Σαβεφσκι τι ομαδα ειχαμε ρε πουστη…
Εεεεε, οχι μανες! Στον Τσανκο αξιζει αιωνιο ρισπεκτ για αυτο:http://www.youtube.com/watch?v=0kSzXNrgRdE&feature=related
Και για να μιλας για Παουτασο και Μαλμπασα, ειναι σιγουρο οτι δεν εχεις δει τα φυντανια Ραμπεσαντρατανα και ΦΕΡΟΥΖΕΜ! Η μαλακια δεν εγινε με τον Ζεραλντο αλλα με το παλτο Ασκαρατε, γιατι ειναι ο ορισμος του παλτου, ενας παιχτης που απλα τον φορτωθηκαμε. Κριμα για τον Αλεξοπουλο που και εγω περιμενα να παιξει φετος…
Πως δεν τα εχω δει ρε φιλε!!Χαχα απλα μιλησε για τα τελευταια χρονια ο μοντεκριστο!Κατα καιρους εχουμε φερει τα μεγαλυτερα παλτα!Εποχες Ενικ φερναμε ολη την τριτη ομαδα της Μποκα στην Ελλαδα!
Τι γκολάρα είχε βάλει αυτός ο παιχταράς. Είναι και Σουηδός. Τώρα που βρίσκεται ?
Είδε κανείς χτές τον αγώνα ? Αυτός ο εκφωνητής, μάνατζερ του Σκοπελίτη είναι ? Σχεδόν θα του δινε τη Χρυσή Μπάλα αν ήταν υποψήφιος. Και από την άλλη σε κάθε ευκαιρία έκραζε τον ΖεραΡντο .