Αεκαρα

Το ακουσα και εγω,πλεον μιλαμε για λαμογια στην ΑΕΚ ετσι,εαν οντως εχει βαση αυτη η πληροφορια και πουλησουν τον σκοκο στο βαζελο σηκωνω τα χερια ψηλα…[-X

Καποιοι τρεμουν μεσα στην ΑΕΚ τον οικονομικο ελεγχο,γιατι μπορει να βγαλει φιδια αυτος ο ελεγχος και τοτε…εισαγγελεας.

Ντροπιαστικα πραγματα συμβαινουν,χειροτερα και απο το 2004 ειμαστε,μιλαμε για λαμογια πλεον κυριοι,δεν γινονται αυτα τα πραγματα,κοζωνης δεν ξερουμε αν υπαρχει,τα χρεη δεν ξερουν ουτε οι μετοχοι ποσα ειναι…[-X Βρωμαει πολυ η κατασταση…

ρε ο κωλοτουμπας παλι χαθηκε πριν μπουν καλα καλα οι γιορτες? :D:D:D:lol:

πραγματικα η κατασταση στην αεκ ειναι τραγικη…θα τολμουσα να λεγα πως θυμιζει κατι απο…ελλαδα

σαπιλα και καταντια!!αυτα τα 2 πιστευω δειχνουν την κατασταση στην ΑΕΚ[-X

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=115934

δε με χαλάει…

τα κοράκια :lol:

λογικο να μην σε χαλαει.ονειρευεσαι σκοκο πισω απο σισε?

Για μενα μεγαλο μεριδιο ευθυνης εχετε οι ιδιοι οι αεκτσηδες.

Περιμενετε καποιο Μεσσια χρονια τωρα που θα 'ρθει κι απο τη μια μερα στην αλλη παρα την κατασταση της αεκ σημερα, θα βαλει μια 30αρα μυρια για να παρετε το πρωταθλημα.

Αυτα δεν υπαρχουν.

Η αεκ χρονια τωρα θελει να τρεξει πριν μπορεσει να περπατησει.

Χωρις μια στα ταμεια, εκανε μεταγραφες για πρωταθλημα και χρωσταει σε οποιον περπαταει.

Και τωρα, θελει χωρις καμια βαση να ερθει καποιος που θα τα σκασει χοντρα χωρις καμια προσπαθεια οργανωσης απο διοικηση και κοσμο.

Οσο πιο γρηγορα το καταλαβετε και αρχιζετε να παλευετε με ο,τι εχετε, τοσο καλυτερο για σας.

μας βλεπω να καταληγουμε στο μοντελο που εχει κανει μου φαινεται ο παοκ και ο αρης.αυξηση μετοχικου κεφαλαιου με τις μετοχες να αγοραζονται ελευθερα απο τους οπαδους της ομαδας.αυτο δεν εχει κανει και ο παοκ και ο αρης?

οχι οτι ειναι κακο μοντελο αυτο απλα το θεωρω την τελευταια λυση.αυτο που ελεγε και η οριτζιναλ ουσιαστικα.αεκ λαικης βασης

κάτι σου χει κάνει εσένα κάποιος αεκτζής όταν ήσουν μικρός (μικρότερος σωστότερα), δεν εξηγείται αλλιώς :lol:

Εχει διαφορες απο οσο ξερω.

Γιατι αν δεν κανω λαθος στον παοκ, οι οπαδοι αγοραζουν μετοχες, ομως δεν επιλεγουν διοικηση και λοιπα.

Υπαρχει ενας συγκεκριμενος “διαχειριστης” καθε φορα.

Βεβαια, μπορει να κανω λαθος σε σχεση με τον παοκ, γιατι δεν εχω ασχοληθει.

Σε μας παντως, με τη Λεσχη, ο κοσμος αγοραζει μετοχες, ψηφιζει και ψηφιζεται για διοικηση και γενικα υπαρχει ενας μηχανισμος ασφαλειας για τον οποιονδηποτε θελει να μπει στον ΑΡΗ.

αν και δεν το υποστηριζα γενικα σαν μοντελο διοικησης κακα τα ψεμματα την αεκ πλεον απο το τελμα θα την βγαλει μονο ο κοσμος της.εκτος αν βρεθει επενδυτης.

Ti περιεργο λεω;;;

Περιμενετε σαν ηλιθιοι καποιο σωτηρα εδω και μηνες με τα χερια στις τσεπες.

Εγω φταιω που θελω να σας ανοιξω τα ματια μπας και δειτε ασπρη μερα. :stuck_out_tongue:

Παντως την αεκ, οντως, την αντιπαθω.

Μακραν η πιο αλαζονικη ομαδα στην Ελλαδα.

Οσο ζω θυμαμαι την αεκ να θελει με το τιποτα να κανει τα παντα.

Αυτο δεν ειναι κακο, γιατι κι εγω το θελω με τον ΑΡΗ, αλλα οχι οπως εσεις.

Οταν για παραδειγμα, η αεκ μπαινει στο 44 (οπως μπαινει τελοσπαντων, γιατι πολλα λεγονται, αλλα δεν ξερω την ιστορια) και καταφερνει για να πουλαει καθε χρονο μουρη να ξαναχρεωθει με την ανοχη που υπηρχε γι’ αυτην, τη στιγμη που εγω βολοδερνα στις β’ με ολα τα ταγαρια για να φτασω εδω που ειμαι σημερα, ειναι λογικο να μην τη γουσταρω.

Και αντιστοιχα παραδειγματα υπαρχουν πολλα.

εδώ μου λείπει ο Κλέιτον, ο Σκόκο θα με χάλαγε;
αγαπούσα Εκι και ο Σκόκο μου θυμίζει τον τσαμπουκά του.
αλλά δεν γίνεται, επικοινωνιακά θα πέσουν να τους φάνε.
το καλοκαίρι πάντως λίγο θα ασχοληθούν με την επιστροφή του Κυργιάκου…:lol:
μήπως να τον πέρναμε από Γενάρη, γιατί άμυνα δε στρώνουμε με τίποτα…

αμοιβαια τα αισθηματα μεταξυ οπαδων αεκ και αρη

iron_ari, ζητω συγγωμη εκ μερους των οπαδων επειδη ολ’ αυτα που αραδιαζεις μεγαλο μεριδιο ευθυνης εχουμε εμεις οι Αεκτσηδες.

Ας ετοιμαζομαστε για πρωτοδικειο μαγκες…

αν δε γινει κατι μεσα στην βδομαδα τοτε δυστυχως το πρωτοδικειο ειναι πολυ κοντα…

Το ντιλ με τον κοζωνη εκτος συγκλονιστικου απροοπτου οδευει προς ναυαγιο,οποτε ολοταχως πρωτοδικειο. Αυτο που τρεμουν καποιοι δηθεν μετοχοι στην ΑΕΚ ειναι ο οικονομικος ελεγχος.

Αυτο που δεν μπορει να χωνεψει ο οπαδος της ΑΕΚ ειναι πως αυτοι οι ανθρωποι που πηραν την ΑΕΚ με 600 χιλιαρικα το 2004, με το 95% των χρεων να εχουν σβηστει απο το 44 και ολα τα υπολοιπα διακανονισμενα μακροπροθεσμα,με απολυτη στηριξη του κοσμου στα διαρκειας,πως λοιπον καταφεραν να βαλουν μεσα την ΑΕΚ 50 εκ ευρω και βαλε.:-k Ευλογο ερωτημα…

Οι κυριοι αυτοι μεσα σε 5 χρονια διαχειριστηκαν περι τα 150 εκ ερω,που πηγαν αυτα τα λεφτα? Ευλογο ερωτημα…:-s

Πού πήγαν τόσα λεφτά;

* 2,5 εκ. ευρώ από τη συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ.
* 3,1 εκ. ευρώ από την πώληση του Σωτήρη Kυργιάκου.
* 6 εκ. ευρώ από την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας.
* 2,5 εκ. ευρώ από την πώληση των Eντίνιο, Σορεντίνο, Πλιάτσικα.
* 800.000 ευρώ από την πώληση εισιτηρίων στα ντέρμπι με Oλυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠAOK.

Μας κοροιδευουν και εμεις κοιμομαστε τον υπνο του δικαιου.:!::?

Πιστεύω πως έχεις υπόψη σου ότι η ΑΕΚ μπήκε στο άρθρο 44 λόγο του… Άρη, έτσι; Γιατί αν δεν είχε μπει τότε ο Άρης, ούτε την ΑΕΚ θα βάζανε. Βέβαια μετά την ΑΕΚ κλείσανε αυτό το παραθυράκι.

Τον Δεκέμβριο του 2004 και ενώ το πρωτάθλημα βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη, ο Άρης βγήκε απο το οικονομικό τέλμα μετά την υπαγωγή του στο άρθρο 44 τον Δεκέμβριο του 2004. Όμως η οικονομική εξυγίανση δεν μπόρεσε να ανατρέψει την κακή αγωνιστική παρουσία της ομάδας.

Οπότε δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου…