Αεκαρα

Μυρίζει λίγο, ε?

γιατι θα επρεπε να απαντησει ο ντεμης σε πραγματα που δεν ηθελε

Γιατί στις 12 είχε Μπαλα d’Air :slight_smile:

Ζέσους: Ας χάσουμε από την ΑΕΚ?

Ο τεχνικός της Μπενφίκα έδειξε να σκέφτεται περισσότερο το ντέρμπι με την Πόρτο που ακολουθεί για την ομάδα του παρά το ματς με την Ενωση

Φιλικα σωματεια…σιγουρη η νικη αυριο…

Φορτσα γεωργεα…:stuck_out_tongue:

καλα κατσε μην φαμε καμια 5αρα…

Το τελευταίο είναι και το πιθανότερο… :stuck_out_tongue:

Λογω απεργιας των MME δεν θα εχει σπικερ? Μακαρι…:p:p Αντε και με τη νικη…:smiley:

Δωρεαν με το περιοδικο AEK EMPIRE,σουπερ προσφορα…

A ρε Σαχα αγορι μου… Ενα σουτ επρεπε να πιασεις. ΕΝΑ. Οπως και να χει παιζουμε ιδιαιτερα ικανοποιητικα (τουλαχιστον εγω περιμενα αρκετα χειροτερα και να εχουμε φαει 1-2 παραπανω).

Υ.Σ. Ο διαιτητης ειναι λιγο αλλα λογια να αγαπιομαστε σε πολλες φασεις…Αλλα νταξει δεν εχω φτασει στο σημειο να κατηγορω την διαιτησια που χανουμε:wink:

Περα απο τον σημερινο αγωνα η ΑΕΚ πρεπει να ανκαμψει αμμεσα γιατι τα πραγματα ειναι δυσκολα…Βεβαια θα μου πεις πως να ανακαμψει χωρις διοικηση,αυτο ειναι μεγαλη ιστορια…

MΠΑΛΑΡΑ παιξαμε. Ναι και δεν πιστευω πως ειμαι υπερβολικος. Δεδομενου της καταστασης μας (σε ολους τους τομεις) οτι παιζαμε εκτος με την καλυτερη ομαδα του ομιλου και οτι οι καρμοιρηδες οι Πορτογαλοι εκαναν καθυστερησεις στο 92. Ενα γαμηδι γκολ να χαμε βαλει (που ειχαμε φασεις) και θα ημουν 10000% ικανοποιημενος. Μπραβο στα παιδια και παλι για το παλεψαν μεχρι το τελος. Μακαρι να παιξουν ετσι απο δω και περα, να βελτιωθει λιγο η εικονα στον αγωνιστικο τομεα.

νομίζω πως ήταν η πρώτη φορά φέτος που κατσα να δω αεκ κ δεν ένιωσα την παρόρμηση να εγκαταλείψω τα εγκόσμια.

παραλίγο να τους κάνουμε ΠΕΛΑΤΕΣ πάλι :stuck_out_tongue:

Mεγαλομέτοχος Χατζηχρήστος με 43%!

Με επιστολή που απέστειλε ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γκίκας Γκούμας, γνωστοποιεί ότι ακολουθώντας το δρόμο του Τάκη Κανελλόπουλου παραχωρεί τις μετοχές του στην ερασιτεχνική ΑΕΚ!

Τι συμβαίνει τώρα μετά από αυτή την εξέλιξη; Με τις μετοχές Κανελλόπουλου, Κούλη που είχαν ήδη παραχωρηθεί στην ερασιτεχνική ΑΕΚ, τις μετοχές Γκίκα - Χατζηιωάννου και το 10% που ούτως ή άλλως διαθέτει η ερασιτεχνική καθίσταται ρυθμιστής των εξελίξεων με ένα ποσοστό κοντά στο 43%!

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=6675979

για να δουμε τι θα κανει ο χατζημουσιας…καπου διαβασα οτι πισω απο την μεταβιβαση των μετοχων στην ερασιτεχνικη παιζει να ειναι ο μελισσανιδης ο οποιος ηθελε και θελει να παρει τζαμπα τις μετοχες.

αν δε βρεθει επενδυτης ας γινει η αυξηση του Μ.Κ απο τον κοσμο της αεκ

Ρε θα σας πάρει ο Άρης τον Tζιμπούρ κοψοχρονιά;

Κοιτα που έφτασε ρε ο Χατζηχρήστος… Από εκεί που πριν από 7-8 χρόνια τα λέγαμε στο δωμάτιακι κατάφερε να γίνει μεγαλομέτοχος στην ΠΑΕ… 8O

Αυτά γίνονται όταν είσαι “υπάλληλος”…:roll:

Ειναι απιστευτα οσα συμβαινουν,ουτε το 2004 δεν ημασταν σε τετοιο χαλι. Παραιτηθηκε ο θανοπουλος οπως αναμενοταν και τωρα ψαχνουν ποιον θα βαλουν προεδρο.Ποιος ξερει τι παιζεται στο παρασκηνιο…

Ερωτημα,αν γινοταν αυτα στον ολυμπιακο η τον παναθηναικο υπηρχε περιπτωση να μην καει ο πειραιας κ το πασαλιμανι,να μην καει η λεοφωρος η καλογρεζα αντιστοιχα?? Υπηρχε περιπτωση να γλιτωναν οι διοικουντες,θα τους τρωγανε ζωντανους.Αντιθετως στην ΑΕΚ ο κοσμος περιμενει ακομα τον σωτηρα…:!:

Κατι αλλο,πως ειναι δυνατον ο κυριος Νικολαιδης να βγαινει και να δηλωνει κατεπαναληψη ποσο τιμιοι και ηθικοι ειναι οι μετοχοι μετα απο οσα εχουν συμβει τον τελευταιο χρονο.Να χαρω εγω ηθικη τιμιοτητα…:thumbdown:

το οτι εχει συμβει αυτον τον καιρο δεν αναιρει το “τιμιοι” και “ηθικοι”…απλα παρελειψε να χρησιμοποιησει το κοσμητικο επιθετο “αχρηστοι”

ειναι πολλα τα λεφτα ντουσκο…

Αιντε μια νικη κ στο μπασκετ επιτελους…:stuck_out_tongue:

η κατρακύλα συνεχίζεται, αλλά θέλω να πιστεύω πως μόνο έτσι θα σοβαρευτούν αυτοί που παίζουν με τις τύχες της ομάδας