Αεκαρα

Παλι καλα που κερδισαμε τον ΠΑΣ,δυστυχως η αμυνα εχει παει διακοπες καιρο τωρα,ο τζιμπουρ δειχνει οτι μπορει να βοηθησει αρκει να μην ειναι ατομιστης και να μη κανει λακαμιες στα αποδυτηρια.

Υπαρχει ματς φετινο που να μην εχουμε δεχθει γκολ?:-k

σκεφτείτε ότι ο άλβες ήταν να φεύγει κ έχει καταλήξει βασικός !

άτιμο αλάνι

ωραία και τα 4 γκολάκια.

ψ. 10 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού είμαστε ε!

2η και 3η αγωνιστική, αλλά τα φάγαμε μετά και μαζεμένα από αυτούς.:slight_smile:

εντάξει το πρώτο του Καφέ είχε τη σφραγίδα του Ελευθερόπουλου, που έσωσε πολλές φορές μετά τον ΠΑΣ.

Την επόμενη Κυριακή, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής. Οι οπαδοί του “δικεφάλου” δεν θα βρίσκονται στις εξέδρες του “Σπύρος Λούης”, όμως βρήκαν ένα έξυπνο τρόπο για να πικάρουν αυτούς του “τριφυλλιού”!

Έβαψαν κιτρινόμαυρα τα καθίσματα στις θύρες όπου συμπτωματικά θα βρίσκονται οι φανατικοί οπαδοί του πρωτοπόρου…

novasports.gr

:lol::lol:

ευτυχώς κερδίσαμε σήμερα.απότι διαβάζω με σχετικά καλή μπαλίτσα αλλα με πολλά κενά στην άμυνα

Ένταση στα αποδυτήρια μεταξύ Τζιμπούρ - Καφέ.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι παίκτες προέτρεψαν τον Παντελή Καφέ να ζητήσει διήμερο ρεπό για αυτή την εβδομάδα. Ο αρχηγός το έκανε, όμως το αίτημά τους απορρίφθηκε από τον Μπάγεβιτς.

Αυτό δεν άρεσε και πολύ στον Τζιμπούρ, ο οποίος μόλις τους ενημέρωσε ο Έλληνας μέσος, άρχισε τα? γαλλικά του, καθώς δεν πείστηκε ότι προσπάθησε όσο θα έπρεπε. Ο Καφές αντέδρασε, αλλά ευτυχώς το θέμα τελείωσε εκεί, χωρίς περεταίρω προβλήματα.

Πεφτω απο τα συννεφα…

θέλουν και διήμερο ρεπό οι μοσχαροκεφαλές.

τι διήμερο ρεπό και μαλακίες!!!νικήσαν τον πας και νομίζουν οτι κάναν κάτι?

για τον τζιμπούρ τί να πώ…πολλές μέρες έμεινε ήσυχος,έπρεπε να προκαλέσει και ένα επεισοδιάκι στα αποδυτήρια της ομάδας έτσι για να σπάσει η μονοτονία…

βέβαια μετά απότι διάβασα ηρεμήσαν τα πνεύματα και κάναν και πλακίτσα καφές και τζιμπούρ

Μάλιστα, κατά την έξοδός του από τα αποδυτήρια έκαναν πλάκα ο ένας στον άλλο, ενώ ο Αλγερινός έτρεξε να αγκαλιάσει τον Καφέ όταν έκανε δηλώσεις.

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=120930

φημες λενε οτι του πηρε και πιπα ο τζιμπουρ μετα τον καβγα ως πραξη συμφιλιωσης…

Εγώ που πιστεύω πως η έξοδος στα προκριματικά του Champions League μέσω των πλέι οφ είναι εφικτή είμαι υπερβολικά αισιόδοξος; Αν διατηρηθούν μέχρι το τέλος αυτές οι αναλογίες στην πρώτη πεντάδα η αρχική βαθμολογία των πλέι οφ θα έχει ως εξής:

Ολυμπιακος 2
ΠΑΟΚ 2
Άρης 0
Αστέρας Τρίπολης ή ΑΕΚ 0 (μεταξύ μας, η ΑΕΚ θα είναι στην πεντάδα).

Και σε μία εξάδα αγώνων ανάμεσα σε αυτούς τους αντιπάλους θεωρώ πως όλα είναι πιθανά.

στα πλαυ οφ θα γινει μαχη…
αμα ο ολυμπιακος ειδικα ειναι στα χαλια που ειναι τωρα θα τρελαθουμε στα ματς…(οχι οτι αλλιως δεν θα γινοταν, αλλα θα εχει φαση…)
φανταζετε καποιος τον ολυμπιακο πεμπτο…??
:lol::lol::stuck_out_tongue:

μάνσον είσαι υπερβολικός - όσο ΠΑΟΚ κ Άρη είδα σήμερα (κ φέτος γενικότερα) δεν μπορώ να καταλάβω πως η σημερινή ΑΕΚ που περιμένει από τον Καφέ να την σώσει, μπορεί να χτυπήσει κάτι. ειδικά χωρίς σκόκο

Πάντως με Ολυμπιακό χάσαμε στο ΟΑΚΑ, νικήσαμε στο “Καραϊσκάκη”, με ΠΑΟΚ νικήσαμε στο ΟΑΚΑ και με Άρη εκτός έδρας φέραμε Χ. Στα μεταξύ μας παιχνίδια δηλαδή μάλλον ισοδύναμοι με αυτούς μοιάζουμε.

ναι, όμως ΠΑΟΚ/Άρης του 2010 θεωρώ πως είναι καλύτερες ομάδες

ειδικά ο Άρης

σημερα πηγα γηπεδο!!!:smiley:

:αυτομουτζωνομαι:

δεν εχω ξαναζησει τετοιο κρυο. εφτασα και μια ωρα πριν τον αγωνα…
η αεκ παντως δεν βοηθησε καθολου να ζεσταθουμε. ΑΙΣΧΟΣ!!!
μονο μακος-χερσι που τους βριζαμε ασταματητα βοηθησαν ισως λιγο :stuck_out_tongue:
για φετος παντως ας με ξεχασει το οακα.

εγώ συμφωνώ με τον μάνσον οτι η έξοδος στα προκριματικά champions league μέσω play off είναι εφικτή.ο πάοκ και ο άρης δείχνουν πιο συγκροτημένες ομάδες όντως.αλλά στα μεταξύ μας μάτς με πάοκ,άρη,οσφπ έχουμε πάει αρκετά καλά οπότε ολα παίζοντα κατα τη γνώμη μου στα play off για όλες τις ομάδες.

Γειά !!! η ΑΕΚ θα τα καταφέρει !!!

Aργησε 2 ωρες ο ταχτσιδης στην προπονηση,ξεχασε να ξυπνησει ειπε… Παει το εχασε το τρενο ο πιτσιρικας…

Αν μοιραζόμουν κι εγώ το ίδιο πάπλωμα με τη Σάσα Μπάστα, κάθε μέρα θα με πλάκωνε το πάπλωμα…

TIMIA δήλωση κάρβου ! :bow2::bow2: