παπ γιατι ? για να κάτσει πάγκο ο μπλάνκο ?
Μάλλον γιατί ο Νέμεθ μας έχει πει αντίο εδώ και καιρό.
Στη Θέλτα θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΝovaΣΠΟΡ FM 94.6 , o Έλληνας επιθετικός, o οποίος δέχτηκε κρούση από την ΑΕΚ, έλυσε το συμβόλαιο του με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και εντός των επόμενων εικοσιτετραώρων θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δυόμιση ετών με την ισπανική ομάδα.
Ο 29χρονος επιθετικός θα μεταβεί στο Βίγκο τις επόμενες ώρες ώστε να έχει τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους της Θέλτα και να μπουν οι υπογραφές. Οι φήμες που κυκλοφόρησαν περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ είχαν μια δόση αλήθειας αφού ο παίκτης προτάθηκε στην «Ένωση» μέσω κάποιων μάνατζερ χωρίς ωστόσο να φτάσουν στο σημείο να διαπραγματευτούν επίσημα οι δύο πλευρές. Τελικά, όμως, ο Παπαδόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και τα επόμενα εικοσιτετράωρα το θέμα θα «κλείσει» οριστικά.
sport-fm.gr
Τα καθισματα θα τα πληρωσει ο χατζημουσιας η θα παρει μπογια κ πινελο να τα βαψει?:-k Τελικα τοσος καιρος περασε,η ΓΣ εγινε,ο κοζωνης ξανα μανα εμφανιστηκε για λιγο μετα εξαφανιστηκε ξανα, ο εν δυναμει προεδρος ακομα να γινει προεδρος.Ωραιες καταστασεις.
Να χαμε να λεγαμε κατσικια να κουρευμε.:-s
κ μέσα σε όλα θα κάνει κ κανένα αποτέλεσμα η ΑΕΚ την κυριακή κ θα αποτρελαθούμε
δεν αντέχεται η παράνοια σε αυτή την ομάδα
λουκας βυντρα μαρκαρει σκοκκο και σαριεγκι τον τζιμπουρ… παρτυ!!!
το καλο που σας θελω…οχι οτι παμε για πρωταθλημα,αλλα ισα ισα να χει λιγο αγωνια το γαμημενο μεχρι το ντερμπι μας με τον παο!
Αν και ο ΠΑΟ δεν είναι το χώμα που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ αλλά αυτή η ΑΕΚ μου θυμίζει τον ΠΑΟ που έσκαγε 4ρες εκτός και μετά έχανε μέσα με την Α.Ο. Γαστουνίτσας.
βρεθηκε προεδρος!!! :lol:
χαχα…
απο σημερα ολοι αεκαρα…
γιατι ετσι οπως τον βλεπω τον τυπο θα μπει κανενα αεροπλανο μεσα απο το παραθυρο μας…
Παιδια φευγει ο χουανφραν απο την ΑΕΚ…
YES!!!:D:D
ΜΑΚΑΡΙ ! που το διάβασες αυτό ?
[Δανεικός στην Λεβάντε ο Χουανφράν!
Αξίζει να αναφέρουμε πως μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού ο Χουανφράν δεν θα επιστρέψει στους «κιτρινόμαυρους», αφού το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.](http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?article_id=121520&comm_id=220821)
Παμε για διπλο σημερα?
Ατύχημα με το αυτοκίνητο του είχε τα ξημερώματα της Κυριακής στο 84ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πατρών ? Κορίνθου ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Ο μέσος της ΑΕΚ οδηγούσε το όχημά του όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, προσέκρουσε στο πίσω μέρος ενός λεωφορείου.
Στο αμάξι του νεαρού παίκτη επέβαινε η Σάσα Μπάστα, η οποία χρειάστηκε ράμματα στο κεφάλι και έχει χτυπήσει στα πλευρά. Ο 19χρονος παίκτης δεν έχει τίποτα, αλλά η νεαρή κοπέλα έχει κατάγματα και θα παραμείνει για κάποιες ημέρες στο νοσοκομείο!
Μαζεύτε τον κάποιος, θα μας το ξεκάνει το μωρό!
κάρβου σε παρακαλώ πολύ μην ξαναπεις τπτ για κάποιον από την ΑΕΚ, εμένα, τους φίλους μου, την οικογενεια μου καθώς κ τους κοινούς μας γνωστούς
γκαντεμόσαυρε !
αϊ καλα τωρα ποιος ταχτσίδης αυτός ειναι αλλού.αντε να σηκωθεί να φύγει να τον ξεφορτωθουμε.οσο για σημερα ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ ΠΑΛΙ.παρ το διπλο απ τα βαζελια να μας στειλεις,
Πολύ σημαντικό το ματς σήμερα. Με νίκη πιάνουμε Άρη στην τέταρτη θέση. Οπότε η νίκη έχει και βαθμολογική σημασία για μας. Για τον Παναθηναϊκό όχι και τόσο.
Λέτε να παίξει τράμπα διπλό - Σκόκο ; :lol:
Δώσε μου Σκόκο και βλέπουμε…
Σκόκο και 0-1