Αεκαρα

λόγω ντοπαρίσματος που βρωμάει από χιλιόμετρα κιόλας. τέσπα, ο καθείς έχει την οπτική του μωρέ.

Eνταξει νομιζω σε αυτη την ιστορια με την εξυγιανση πρεπει να ενα μπει τελος,εχει κουρασει,ηδη 5 χρονια υποτιθεται οτι γινοταν εξυγιανση στην ομαδα,ασχετως αν τελικα δεν εγινε οπως επρεπε με αποτελεσμα να γινουν νεα χρεη…

Η μονη λυση φαινεται πως ειναι να προσπαθησει ο αδαμιδης η οποιος αλλος μπει προεδρος να μειωσει τα χρεη εως το καλοκαιρι η μεχρι του χρονου ωστε η ομαδα να γινει πιο ελκυστικη μηπως κ ενδιαφερθει κανενας σοβαρος επενδυτης.

Δυστυχως οι 2 ευκαιριες που δοθηκαν οταν ηταν να μπει ο μελισσανιδης στην ομαδα πεταχτηκαν στα σκουπιδια,τωρα με την κριση που υπαρχει πολυ δυσκολα να βρεθει καποιος που θα βαλει το κεφαλι του στο τροβα για να επενδυσει στην ΑΕΚ.

*Με την ξανθη στις 7 σημερα,ελπιζω σε νικη αν κ ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα δεχθουμε γκολ.

άσχετο

τσικνοπέμπτη μιλούσα με Αρειανό κ όταν του είπα ότι λέμε τους παοκτζήδες “γαύρους του βορρά”, μου είπε ότι αυτοί λένε τους αεκάρες, “γριές του Νότου” :lol: :lol: :lol:

το έχετε ξανακούσει ? :-s

ναι έτσι μας λένε.εγώ τουλάχιστον το έχω ξανακούσει

1-1 ε;

…ναι με πέναλντι ο Μπλάνκο:):!:

2-1, αν μας κόψει αυτή η Ξάνθη βαθμούς, να το παρατήσουμε το πρωτάθλημα

κάκη ΑΕΚ, κάκιστη Ξάνθη, ο σάχλας φταίει για όλα

καλά μπροστά βλέπετε λίγο η ομάδα.πίσω για άλλη μια φορά είμαστε χωνί

o Mαιστόροβιτς δεν μπορεί πια το παληκάρι…ακομα και ενα θωρηκτό παει πιο γρηγορα απο αυτόν…

δε νομίζω οτι φταίει πιο πολύ το αμυντικό δίδυμο για το κενό.πιστεύω όλα αρχίζουν από το οτι ο καφές μαρκάρει μόνος του στο κέντρο.ο μάκος δε φαίνεται να πατάει καλά στο γήπεδο με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι μέσοι να πέφτουν κατευθείαν στην άμυνα.

Έβγαλε ανακοίνωση στο… 33’

Την ειχε ετοιμη απο χθες βραδυ ο πανοπουλος μαλλον…#-o#-o

Το πεναλτυ ηταν τραβηγμενο;

Mπα, απλώς ανύπαρκτο.
Αλλά όλοι κυνηγάνε την αεκάρα φέτος. :slight_smile:

τραβηγμένο ίσως, ανύπαρκτο όχι, αλλά δε δίνει κ κανονικότατο πέναλτυ στον λαγό στο Β

αλλά οκ εγώ δεν έχω σπουδάσει διαιτησία στο εξωτερικό για να ξέρω

Τι τραβηγμένο αφού βρίσκει μπάλα ο τερματοφύλακας!

Το χιούμορ έρχεται όταν οοοοοοόλοι αυτοί που μιλάνε για παράγκες και κυνηγητά από τη διαιτησία με πομπώδεις δηλώσεις ότι “ποτέ δεν θα ήθελαν η ομάδα τους να κερδίζει έτσι”, κάνουν το μεγαλύτερο κοκοκο όταν αυτό τελικά συμβαίνει.

θα ξαναδω το ριπλέη, αλλά δεν νομίζω ότι την βρίσκει. έτσι είπε τουλάχιστον ο εκφωνητής. μπορεί να κάνω κ λάθος

επίσης το χιούμορ είναι όταν οι άνθρωποι που κόπτονται για τα πεντακάθαρα πρωταθλήματα του γαύρου, φωνάζουν φέτος να στείλει κάποιον στην ΚΕΔ κ ότι δεν προστατεύει την ομάδα κ πως άλλαξαν τα κόζα.

τα οποία κόζα δεν υπήρχαν τόσα χρόνια, αλλά άλλαξαν

Βρίσκει μπάλα μεν, αλλά α) κατά λάθος και β) με τρόπο που διατηρεί το πλεονέκτημα ο Μπλάνκο και αυτό το πλεονέκτημα το χάνει γιατί τον ρίχνει κάτω. Δεν ξέρω μήπως είναι οφ σάιντ ή όχι, αλλά το μαρκάρισμα του τερματοφύλακα της Ξάνθης ήταν πέναλτι κατ’εμέ και είναι παρόμοια φάση με ένα πέναλτι που είχε κερδίσει πριν από κάποια χρόνια ο Αλεξανδρής στο Καυτατζόγλιο. Τότε βέβαια οι ΑΕΚτζήδες είχαν πέσει να φάνε το διαιτητή και τον Μπραουδάκη που είχε εξηγήσει στην εκπομπή του γιατί είναι πέναλτι.

δλδ πρέπει να απολογηθώ (-ουμε) τώρα για ένα πέναλτυ που είναι, αλλά πριν από χρόνια κάποιοι ΑΕΚτζήδες γκρίνιαζαν ?

γουατέβα - πάσο κ τα ρέστα δικά σας

κακή άμυνα πάλι, αν κ πιστεύω πως φταίει ο σάχα που δεν δίνει σιγουρια, γιατί συνέχεια οι ίδιοι παίζουν και με αραμπατζή δείχνουν να παίζουν πιο σίγουρα

λαγός πρώην ποδοσφαιριστής. κ έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι σοβαρά με τον μάκο. ειδικά για κανα μισάωρο στο Α ημίχρονο δεν μπορούσαν στο κέντρο να αλλάξουν 2 πάσες

Το ότι βρίσκει κατα λάθος τη μπάλα δεν έχει καμία σημασία, ούτε το ότι μετά ξαναχτυπάει η μπάλα στον Μπλάνκο γιατί δεν κάνει δεύτερη κίνηση να τον κόψει. Από τη στιγμή που βρίσκει τη μπάλα, δεν υπάρχει πέναλτι και τέλος. Για να κάνω μια αντιστοίχιση, θυμηθείτε το περσινό ΠΑΟ-ΑΕΚ με Γεωργέα (νομίζω) και Ρουκάβινα.

Τεσπά, δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία ίσα ίσα που οδήγησε στην πρώτη ανακοίνωση ομάδας πριν τελειώσει ένας αγώνας! :lol:

Και φυσικά είναι αστείοι οι gayrοι που μιλάνε για κόζα, άτομα στην ΚΕΔ κτλ γιατί όλοι ξέρουμε ότι με 3 παίκτες ακόμα κι έναν προπονητή της προκοπής αντί για 17 χαμένους βαθμούς ζήτημα να είχαμε 4-5.

Εδίτ:

Και όταν τά λεγα για Σάχα, μου λέγατε καλός είναι μωρέ όλοι κάνουν 1-2 λάθη κτλ. Κωλοτούμπα κι εδώ! :har:

Ο Σάχα τι φταίει; Ο Μαϊστόροβιτς που κάνει τον Ζεράλντο να μοιάζει Μπρούνο ας πάει στην Χέρτα. Πραγματικά αναρωτιέμαι πως θα την πάλευε στη Μπουντεσλίγκα.
Ο Μπλάνκο έκανε αυτό που ήξερε να κάνει πέρσι και πρόπερσι. 5 μέτρα από το τέρμα έσπρωχνε τη μπάλα μέσα.
Η διαφορά της περσινής ομάδας με τη φετινή είναι η παραγωγικότητα μπροστά με αποτέλεσμα να έχουμε τη δεύτερη καλύτερη επίθεση μετά τον ΠΑΟ(Σισέ).
Καλύτερα πάντως το 3-2 παρά το 1-0 για μένα. Με ένα καλύτερο σέντερ μπακ, τέρμα και αμυντικό χαφ εντελώς διαφορετική εικόνα θα είχε αυτή η ομάδα.
Τώρα για το πέναλτι με την πρώτη και τη δεύτερη ματιά φαίνεται παράβαση. Μετά από πολλά ριπλέη δεν ξέρω. Θα το ξαναδώ και γω. Οι διαιτητές (και οι 2) έκαναν λάθη, αν και οι επόπτες τα πήγαν καλύτερα με εξαίρεση ίσως μια φάση της Ξάνθης που έκοψαν λανθασμένα με offside.

Το λάθος του Αραούχο τραγικό, λες και έβγαλε μπαλιά ακριβείας στον άλλο της Ξάνθης που έβαλε απίστευτο γκολ.