Αεκαρα

Κάτι τέτοιο πάει για καλοκαίρι , αν γίνει. Η άμυνα όμως θα συνεχίσει να έχει προβλήματα. Αβραάμ Παπαδόπουλος πολύ καλή λύση για πίσω. Θέλουμε και dmc γιατί Ζήκος καλοκαίρι σταματάει.

Πρώτον: Ο Εντίνιο έρχεται για να παίξει και όχι για να δωθεί δανεικός.

Δεύτερον: Η Ουέλβα θα μας σκάσει ένα μύριο για τον Σορεντίνο, λεφτά τα οποία θα πάνε κατευθείαν για τον Μπλάνκο.

Τρίτον: Ο Λύμπε πρέπει να κάτσει στον πάγκο και να μπαίνει αλλαγή γύρω στο 60΄. Ειδικά τώρα που πήραμε και Εντίνιο τον Φερέρ τον παίρνει να τον αφήσει τον πάγκο. Η έλευση του Εντίνιο είναι ευκαιρία ώστε να διαχειριστεί σωστά επιτέλους αυτός ο μεγάλος παίκτης που λέγεται Λυμπερόπουλος και που είναι κρίμα να ταλαιπωρείται παραπάνω λεπτά απ’ότι μπορεί να αποδόσει. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως γίνεται ο Λυμπερόπουλος να βγάζει μάτια σε κάθε παιχνίδι που παίζει με την Εθνική και στην ΑΕΚ να σέρνεται; Είναι γιατί ο Ρεχάγκελ έχει καταλάβει πως πρέπει να τον διαχειρίζεται και τον κάνει πάντα αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Νικόλας όταν μπαίνει στην επανάληψη και είναι φρέσκος σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους κάνει πράγματα και θαύματα. Από την αρχή του αγώνα όμως δεν μπορεί να αποδόσει τα τελευταία δύο χρόνια. Η καλύτερη εμφάνιση που έχει κάνει με την φανέλα της ΑΕΚ τα τελευταία δύο χρόνια είναι το ματς με την Άντερλεχτ στο ΟΑΚΑ. Δεν είναι τυχαίο πως πρόκειται και για το μοναδικό ματς τα τελευταία δύο χρόνια που αν και υγιείς μπαίνει αλλαγή. Μιλάμε ότι σε αυτό το ματς μπαίνει μέσα και κάνει μαγείες. Αλλάζει όλη την μορφή του αγώνα. Άσχετα αν ο Σέζαρ έχανε τα άχαστα και κολλήσαμε στο Χ. Τα πράγματα με τον Λύμπε είναι απλά. Ας κάνει ο Φερέρ αυτό που κάνει ο Ρεχάγκελ. Ας τον αφήσει στον πάγκο και ας τον βάζει στην επανάληψη.

ο μάνσον λέει αλήθειες. ο Νικόλας είναι μπαιχτούρα, αλλά δεν χρειάζεται να τον ταλαιπωρούμε…

Πονάμε στην επίθεση;;;
Με Λύμπε, Μπλάνκο, Παυλή, Μαντούκα, Σέζαρ, Καπετάνο;;; Όλοι αυτοί μπορούν να παίξουν επίθεση.

μπορούν, όσο μπορεί και ο Ενσαλίβα να παίξει μπακ.Στην μεγάλη ανάγκη. αν θεωρείς τον πεκατσοφάγο Σέζαρ, τον ασταθή Μαντούκα κ τον Καπετάν άμπαλο, σεντερ φορ, βλέπουμε άλλη μπάλα…

ρε μάνσον παλικάρι ο εντίνιος είναι τπτ σοβαρό ?

Δεν έχω ιδεά τι είναι. Μόνο φάσεις έχω δει. Πιστεύω πάντως πως στην καλύτερη περίπτωση είναι κάτι σαν τον Ολισαντέμπε. Το σίγουρο είναι πως αποκτήθηκε για να παίξει.

που θα παίξει ρε μάστορα?

(ο μάνσον έχει μυστικές πληροφορίες, γιαυτό αρμέξτε τον)

θέλω να μου πει ένας ΑΕΚάρας αν η ομάδα των 39 γκολ δίνει ή όχι θέαμα…

Αποκτήθηκε για να παίζει στην επίθεση της ομάδας. Ελπίζω βέβαια προκειμένου να παίζει να μπαινοβγαίνει από την 11αδα ο Λυμπερόπουλος (στην λογική του προπροπροηγούμενου ποστ μου) και όχι ο Μπλάνκο. Όσο για το ότι έχουμε την καλύτερη επίθεση της Ελλάδας και ότι στα εντός έδρας ματς μας βάζουμε το λιγότερο τρία, το περισσότερο πέντε γκολ σε κάθε ματς για κάποιους δεν λέει τίποτα. Ε, εντάξει τι να πεις. Δηλαδή πρέπει να βάζουμε εννιά με δέκα γκολ σε κάθε ματς για να σταματήσει η γκρίνια.

15 γκολ σε κάθε αγώνα, για να πειστούν κ οι κρισποκάρβουδες

Εγώ σε τι ακριβώς να πειστώ? Διάβασε τα καλοκαιρινά μου ποστ που έγραφα ότι θα πατάτε κάτω όλους τους μικρούς και δε θα κερδίζετε ντέρμπυ (πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα τα είχα γράψει παρακαλώ…)

Εγω παλι, απλα δεν πειθομαι.

Όχι δεν δίνει. Τόσο απλά. Δηλαδή αν βάζαμε 39 γκολ με πέναλτι θα προσφέραμε θέαμα; Σήμερα βάλαμε ένα μέτριο γκολ το πρώτο του Ρίμπο, ένα αυτογκόλ και μια στραβοκλωτσιά του Λύμπε που την εκμεταλλέυτηκε ο Μπλάνκο. Από εκεί και πέρα είχαμε 15 σουτ τα οποία πέρασαν γύρω στα 7 χιλιόμετρα πάνω από τα δοκάρια και 1-2 φάσεις καλές που δεν ευδοκίμησαν.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως ξαφνικά παίρνουμε έναν επιθετικό τσάμπα και από το πουθενά (μέχρι 1 ώρα πριν βγει στην επιφάνεια το όνομα του δεν είχε ακουστεί τίποτα απολύτως και ακουγόταν ακόμα ο Βίκτορ της Μαγιόρκα) λέτε ότι “αποκτήθηκε για να παίξει”; Από που κι ως που; Δανεικός θα φύγει εύκολα εκτός κι αν αποδειχτούν οι σκάουτερ μας μάγοι και μας παρουσιάσουν κανένα “Ντρογκμπά”.

έτσι ρε δεύτερε, μην πείθεσαι…

ξαναλέω πως ο γαύρος των πρώτων ετών έχανε συνεχώς από την ΑΕΚ, αλλά έπαιρνε κούπες…

κάτι τέτοιο βλέπω κ φέτος.

αν και η ομάδα ΠΡΕΠΕΙ να κερδίσει γαύρο κ ΠΑΟ γιατί αλλιώς ξενέρα πρωτάθλημα

Αχαχαχαχα.
Με λεει δευτερο καποιος που χει να δει πρωταθλημα απο το δημοτικο και κυπελλο απο το λυκειο. :har:

Δευτερον κανεις λαθος. Φετος θα γινει αυτο που γινεται τα τελευταια χρονια. Θα παρουμε πρωταθλημα κερδισζοντας συνεχως την ΑΕΚ. Αλλα και να μην το παρουμε, αφενος θα το παρει ο ΠΑΟ, αφετερου δε με νοιαζει γιατι φτιαχνω ομαδα. :smiley:

Καλα για το θεαμα τωρα…οσοι εχουν δει ΑΕΚ δεκαετιας 90 ξερουν…η φετινη ομαδα δεν προσφερει θεαμα!Αντιθετα συνηθως παιζει με εναν πολυ βαρετο τροπο με καποιες ωραιες εξαρσεις λογω Ριμπο…και μιλαω για την φετινη γιατι περυσι δεν επαιζε ετσι…περυσι τα παιχνιδια ειχαν πιο πολυ θεαμα!Βεβαια φετος βαζουμε τα γκολ που χαναμε αλλες χρονιες γιατι βρηκαμε επιθετικο!Αλλα απο θεαμα πολυ λιγα πραγματα…εγω ζηταω πολλα παραπανω!!

Η Ουελβα θα μας τα σκασει τα λεφτα…το θεμα ειναι οτι απο οτι διαβαζω τα λεφτα αυτα θα πανε για αγορα του Μορετο!

Προβλεψη απο τωρα…οτι η αγορα Μπλανκο θα ειναι το σηριαλ του καλοκαιριου για την ομαδα!Κλασσικα θα προσπαθησει να κατεβασει ο Ντεμης το αστρονομικο ποσο των 900.000…Ενταξει αν τελικα γινει καμια μαλακια του χρονου τον βλεπω μονο του στο γηπεδο!

Η αεκ δεν με πείθει αλλά είναι πρώτη. Ετσι είναι αυτά… Θα ανανεώσει μορέτο? Και ο Χαλκιάς? Αφού λένε ότι έκλεισε για το καλοκαίρι στην αεκ…

Καλα απο τις 3 γενικως δεν βγαζει καποια ματια!Η ΑΕΚ ειναι η πιο σταθερη ομως…αυτο που βλεπω ειναι ομως οτι οι κορακες πανε το πραγμα ωστε να κριθει το πρωταθλημα στο ΟΑΚΑ οπως ειπε και ο Καρπετ χθες…πραγμα που δεν συμφερει την ΑΕΚ των τελευταιων ετων…

O Μπλάνκο θα έπρεπε να είχε ήδη αγοραστεί. Δεν ξέρω αν είναι θέμα του Ντέμη η του Φερρέρ, αφού και αυτός έχει αποδείξει ότι έχει χοντρά κολλήματα…
Εγώ πάντως θέλω να δω αυτόν τον Εντίνιο. Αν είναι και αυτός για κλοτσιές, τότε καλύτερα τις μεταγγραφές στην ΑΕΚ να αρχίσει να τις χειρίζεται άλλος…

Να το μπαμ που παει να γινει με Μοχαμεντ Καλλον ειναι στην Αθηνα και συζηταει κιολας στα γραφεια της ΑΕΚ…μακαρι!!!

Ναι, το άκουσα… Αυτός τι φρούτο είναι ρε παιδια?

Πολυ καλος παικτης!Επαιζε Ιντερ και μετα Μονακο αλλα επειδη ηταν περιεργος τον εδωσαν δανεικο σε μια Αραβικη ομαδα!Αλλα απο οτι φαινετε θελει να γυρισει Ευρωπη…Μεσοεπιθετικος ειναι αλλα παιζει και επιθετικος!