Αεκαρα

ΞΥΠΝΑ Σταύρο και κοίτα τα στατιστικά.
ΠΡΩΤΗ σε κερδισμένα πέναλτυ η ΑΕΚ…

who is stayros??? :stuck_out_tongue:

Την προηγουμενη φορα παντως ειχε ακουστει οτι ο Μελισσανιδης ειχε μαζι του τον ρεστη,τον λαυρεντιαδη(δεν μας εκανε στην ΑΕΚ και στον κυριο κανελλοπουλο#-o) και καποιον ονοματι Πιτερ Γεωργιόπουλος.

Αλλο ενα σεναριο των εφημεριδων για να πουλησουν οπως αλλωστε γινεται τα τελευταια 2-3 χρονια οπου παντα βγαινει στη φορα οτι ενδιαφερεται ο Μελισσανιδης για την ΑΕΚ η αυτη τη φορα υπαρκτο ενδιαφερον?Θα φανει συντομα,το καλοκαιρι φτανει.

Ο Μελισσανίδης λέει είπε στον Παππά ότι βάζει 20 αυτός, από άλλα 20 οι δυο συνεργάτες του και άλλα 20 οι νυν μέτοχοι και μπαίνει την ΠΑΕ. Παιδιά, όταν βρουν 20 μύρια οι νυν μέτοχοι για να γίνει η συμφωνία βάζω και εγώ άλλα 20 άμα είναι να κάνουμε και μεταγραφές… :stuck_out_tongue:

Μπορουμε το χ στην τουμπα ? Διαβαζω οτι ο μπαγεβιτς θα κατεβει φουλ επιθετικα οποτε σιγουρο γκολ εχουμε φαει ηδη απο τα αποδυτηρια γιατι ως γνωστον δεν μαρκαρει κανεις.

Eγώ το βλέπω Χ από εδώ μέχρι την Τουμπα…

Και με τον αρη διπλο απο δω μεχρι την τουμπα μας εβλεπες και τελικα ηπιαμε 2

ΤΡΕΝΟ για τσαμπιονζ ληγκ.

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΜΑΔΑ.

[SIZE=“4”]Σάσα Μπάστα εναντίον Ταχτσίδη![/SIZE]

Στα δικαστήρια θα οδηγηθεί ο έρωτας Μπάστα και Ταχτσίδη καθώς η νεαρή τραγουδίστρια κατηγορεί τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ πως τα ξημερώματα της Παρασκευής (18/3) χάραξε τη λέξη “[SIZE=“3”]καρ…λα[/SIZE]” στο αυτοκίνητό της!

Η 21χρονη αοιδός εμφανίστηκε στο δελτίο του Star Channel καταγγέλλοντας τον πρώην της σύντροφο: "Το αυτοκίνητό μου έχει πάθει μεγάλη ζημιά. O άνθρωπος αυτός μου είχε κάνει 55 κλήσεις στο κινητό μου στις 04:30.

Επειδή δεν απάντησα, μου κατέστρεψε το Smart. Το έχει χαράξει παντού. Δεν μπορώ να καταλάβω πως τα κάνει αυτά ένας φαντάρος. Είναι ο πρώην μου. Πήραμε δακτυλικά αποτυπώματα από το αμάξι και είναι αυτός."

Η Σάσα Μπάστα μάλιστα τον κατηγορεί πως αφού της χάραξε τη λέξη “καρ…λα” στο αμάξι, πήγε στην πόρτα του σπιτιού της και έγραψε τον ίδιο χαρακτηρισμό χρησιμοποιώντας αντί για μαρκαδόρο, μια… μπανάνα!

Το επόμενο πρωί η 21χρονη τραγουδίστρια πέρασε από το αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας για να καταθέσει μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του. Η μήνυση αφορούσε το τροχαίο ατύχημα που είχαν στις 31/1 καθώς εκείνη τον κατηγορεί τώρα ότι έθεσε τη ζωή της σε κίνδυνο αφού ο Παναγιώτης Ταχτσίδης οδηγούσε χωρίς δίπλωμα.

:lol3::bow::bow2::lol:

Kριτικη του ματς, πολυ κακη εμφανιση μεχρι το 65,δεν βλεποταν η ΑΕΚ με τιποτα,εκατσε η φαση με το λαθος του χαλκια η προβολη του μπλανκο 0-1,απο ευκαιριες τιποτα απολυτως η ΑΕΚ,μετα το 70 εκατσε ο παοκ κ η ΑΕΚ ανεβηκε χανοντας 2-3 ευκαιριες αλλα τα χαλουσαν στο τελειωμα.

Χαριστηκε ο κακος σε δευτερη κιτρινη στον γιαχιτς.Γενικως μετριο παιχνιδι,κερδισαμε θεωρω απο τυχη.

Μαλιστα…
Τι να τους κανεις τους εχθρους??:roll:

“…”

δεν νομίζω ότι κερδίσαμε μόνο από τύχη…

ο Ταχτίσδης είναι άξιος της τύχης του, όταν το συγκεκριμένο τσόκαρο του έκανε κουμαντο κ μαναζτεριλίκι…
ότι έκανε ο γεωργάτος στην ίντερ, θα κάνει και αυτος στην Τζένοα

nder δλδ ο ταχτσίδης θα παίξει εντεκάδα και θα μαγεύει στη Τζένοα?

Το παιχνίδι με τον Άρη το έβλεπα άσσο μαν. Μην με κανεις να ψάξω το ποστ.

Βλεπεις τον γκεντζογλου και τον μανωλα τι προσγειωμενοι που ειναι και βλεπεις κ τον ταχτσιδη που τα εχει κανει σαν τα μουτρα του κ φυσικα ετσι οπως εξελισεται η περιπτωση του θα παει χαμενος.

Αυτος νομιζει θα παει στην τζενοα,αν παει τελικα,και θα κανει διακοπες,για ρωτα τον παπασταθουλο πρωτα πως εφτασε εκει.

ειδικα ο γκεντζογλου μεσα στην προσγειωση ειναι…
ειπα να μην το αναφερω τοτε που εγινε ο αγωνας αλλα τωρα…

στον αγωνα λαρισας-αεκ ερχετε ο γκεντζογλου να κανει ζεσταμα την ωρα του αγωνα στο πεταλο που ειμαι και του λεει ενας “μαμω την αθηνα σας ρε#-o”…

και στεκεται με φατσα στον κοσμο και γελαει,και κανει τις ποιο υποτιμητικές γκριματσες…
του στυλ χαχα…που πατε ρε χωριατες…

μου φανηκε πολυ ασχημο…
ενταξει δεν εχει εμπηρεια…
αλλα δεν πιστευω μεσα στην τουμπα να εκανε τιποτα τετοιο, ετσι…?

τα γραφω αυτα , αλλα δεν ειμαι καφρος , οκ…?
απλα ηταν τραγικος ο τροπος που αντεδρασε…
ενω οι αλλοι 2 αρχησαν το ζεσταμα αυτος κοιταξε να ασχολιθει με τον κοσμο…
ακομη και με τον φωτογραφο που του ειπε να περασει πισω απο τις πινακιδες και οχι μπροστα απο αυτες για κανει το ζεσταμα ειχε προβλημα…
μαλλον δεν ηταν σε καλο φεγγαρι εκεινη την μερα…

καλα μυαλα…8)

Η διαφορα ειναι οτι ο γκεντζογλου εχει τατουαζ στο χερι του τον jesus,οποτε συγχωρουνται οι οποιες αμαρτιες.:p:p

Αυτο που αναφερεις δεν το ηξερα,ωστοσο δεν μπορει να συγκριθει αυτη η αντιδραση με ολο αυτο που γινεται με τον ταχτσιδη που εχει ξεφυγει το ατομο.Ουτε πιστευω οτι αυτη η αντιδραση του γκεντζογλου δειχνει οτι τα μυαλα του πετανε στον αερα,η οτι εχει καβαλησει το καλαμι,ισως ηταν την στιγμης.

Ολα αυτα ειναι δειγματα οτι στην ομαδα δεν υπαρχει πειθαρχεια,ο καθενας κανει του κεφαλιου του,διοικηση δεν υπαρχει,τον προπονητη τον εχουν γραμμενο,επομενο ειναι τετοιες συμπεριφορες απο καποιους παικτες.