Αεκαρα

Βασικά η διοίκηση έκανε κάποια αυτονόητα πράγματα. Δηλαδή ο Αδαμίδης πριν το ματς με την Καβάλα, πήγε στους Θρακομακεδόνες, μίλησε στους παίκτες, τους έταξε ένα πριμ, πέρασε έτσι ένα κλίμα στους ποδοσφαιριστές πως δεν βρίσκονται σε μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος. Υπάρχει μια διοίκηση, κακή, στραβή, ανάποδη αλλά υπάρχει. Ε, έτσι ανεβαίνει και η ψυχολογία, ο άλλος πατάει καλύτερα στα πόδια του. Άρχισαν και οι αγάπες και τα λουλούδια με τον Μπάγεβιτς που μέχρι πριν λίγο καιρό έβλεπε έξοδο. Πάντως στον Μπάγεβιτς εγώ ρίχνω μπόλικες ευθύνες για τον κακό διαχειρισμό του ρόστερ. ΟΚ, υπάρχει το ελαφρυντικό της ανύπαρκτης μέχρι πριν λίγο καιρό διοίκησης αλλά πιο πολύ δικαιολογια μου κάνει εμένα αυτό.

Ο Μπάγεβιτς δεν μπορεί παίκτες που είναι “ανώτεροι” του. Δεν το αντέχει ρε παιδί μου και δεν μπορεί να τους διαχειριστεί για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Βασικά ποντάρω πολλά στο ότι ο Μπάγεβιτς θα τα σπάσει με κανάν τζιμπούρ ή σκόκο στα πλεί οφ :stuck_out_tongue:
Ντούσκο μη με απογοητεύσεις 8)

Μην κοροϊδευόμαστε. Μόνο στο ματς με τον Ολυμπιακό είμασταν καλύτεροι όσον αφορά τα ντέρμπι. Με Άρη, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ είχαμε τύχη και άμυνα (που ως γνωστόν δεν κερδίζει ματς).

Μακάρι του χρόνου με Ντούσκο (ή Κωστένογλου) να δούμε ομάδα με Αραμπατζή, Γκεντσογλου, Μανωλά, Καράμπελα, Ρίκκα, Μάκο, Λαγό, Παυλή, Κουτρομάνο (ελπίζοντας να έχει στρώσει κάπως) με στόχο να δέσει η ομάδα. Απαραίτητη προϋπόθεση το νέο προπονητικό κέντρο.

Μπας και σε κανα 2-3 χρόνια, με ελάχιστες αλλαγές, καταφέρουμε να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα.

παίκτες που νομίζουν ότι είναι ανώτεροι απ’ την ομάδα δε μπορεί και καλά κάνει.

O ΚρισΠ ομιλει σωστα…

…και να παλευουμε με τον Λεβαδειακο (που ουτε φετος θα πεσει ο καταραμενος) για την παραμονη!

Tην τελευταία φορά πάντως που στην ΑΕΚ ένας προπονητής είχε τσακωθεί με έναν παίκτη πριν από ματς με ο Ολυμπιακό ήταν ο Κωστένογλου με τον Καλόν. Και μετά ήρθε ένα 4-0. :roll:

ο μπάγεβιτς καλά κάνει και δεν μπορεί παίκτες οι οποίοι βάζουν το εγώ πάνω απο την ομάδα.

επίσης είναι απόλυτα λογικό να υπάρξει κάποια φορά ένταση μεταξύ παικτών ή ακόμα και μεταξύ παίκτη με προπονητή,είναι 25 άτομα στην ομάδα με διαφορετικό χαρακτήρα ο καθένας.δε γίνεται να συμφωνούν όλοι μεταξύ τους.

Με τα δεδομένα αυτής της στιγμής, εγώ θα πόνταρα στην ΑΕΚ για να βγει Ch.L. από τα play off.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Άρη και της ΑΕΚ είναι πως έχουν και καλούς προπονητές αλλά και περιθώρια για βελτίωση στην απόδοση τους. Ο Ολυμπιακός με τον Μπάντοβιτς έχει μηδέν τακτική και στηρίζεται στην ικανότητα 14 παικτών, ενώ ο ΠΑΟΚ του Σάντος έχει φτάσει το άνω ταβάνι του και όλοι θα ξέρουν τι να περιμένουν και που είναι τρωτός.

Ο Άρης στο - 4 θα πρέπει να κάνει διπλά στα οποία δε μας έχει συνηθίσει, σε αντίθεση με την ΑΕΚ φέτος, που ακόμη και στο -3 να τερματίσει έχει το περιθώριο για ισοπαλίες στα εκτός και να κυνηγήσει νίκες εντός.

το θέμα είναι ότι φέτος στα πλεηοφφ είναι η πρώτη φορά που θα είναι όλα τα ματς ροντέο, δλδ δεδομένα όλοι θα χάσουν βαθμούς

θα έχουν ενδιαφέρον αν μη τι άλλο

Ναι, οχι οπως περισυ και προπερσι που υπηρχαν ομαδες-σακοι του μποξ (Λαρισα, Πανιωνιος).

φετος στα πλει οφ με ενδιαφερει να καει και να σταλει στα ταρταρα ο γαυρος! τα υπολοιπα ειναι περιττα :stuck_out_tongue:

Bασικά ο Άρης τωρα είναι στο -3 και η ΑΕΚ στο -2. Δηλαδή η βαθμολογία των πλέι οφ αν τελείωνε σημερα το πρωτάθλημα θα ήταν:

Ολυμπιακός 3
ΠΑΟΚ 3
ΑΕΚ 1
Άρης 0

Και μάλλον αυτή θα είναι και με την λήξη του πρωταθλήματος, δυσκολα θα αλλάξει.

Κατά τα άλλα η Sportday σήμερα γράφει για Ζεοβάνι…

Αν ισχύει αυτό, αντιλαμβάνονται στην ΑΕΚ τι παίχτες έχουν και τι παίχτες τους λείπουν?

Προφανώς και γι αυτό αντικαθιστούν τον Σκόκο που θα έρθει στον Ολυμπιακό. 8)

βασικα ο τζεοβανι αυτη τη στιγμη δεν θα ναι και 4265436 χρωνω;

30-31 είναι. Παίζει άνετα κανα 2-3 χρόνια.

Λογικα θα πωληθουν οι σκοκο και τζιμπουρ για να μπουν λεφτα στα ταμεια,αρκει τουλαχιστον οι αντικαταστατες τους να αξιζουν.

και θα ξαναγυρισει ελπιζουμε ο καλτσας :smiley:

O Tζιμπούρ δεν νομίζω…

Σε περιπτωση που μεινει ο μπαγεβιτς του χρονου,πριν 2-3 μερες ειχαν συναντηση αδαμιδης-ντουσαν-δημητριαδης με θεμα τον σχεδιασμο της νεας χρονιας, τοτε δεν νομιζω οτι με τον χαρακτηρα που εχει ο τζιμπουρ θα μπορεσει να συνυπαρξει για αλλη μια χρονια με τον μπαγεβιτς.

Oσο για τον σκοκο ειναι κανονας για μια ομαδα που θελει να λεει οτι κανει πρωταθλητισμο να μην δινει εναν απο τους καλυτερους παικτες της σε ανταγωνιστικη ομαδα,πχ οσφπ,παο κλπ.