Αεκαρα

@τολκι: περιμένω να δοθεί άλλο ένα ανάποδο/χάρτινο πρωτάθλημα κ μετά θα σου ρθω για βραδιά μπύρας να σου λέω για την παράγκα και την κατατρεγμένη ΑΕΚ όλο το βράδυ

πιο πιο σωστό

Άρα βραδιά μπύρας απ’ του χρόνου?

σας χρωστάω αυτή του 08

αν εμφανιστείτε όμως, γιατι ο τόλκι η πριγκίπισσα φέτος που ο γαύρος έχει τρελαθεί στη φάπα, κλείστηκε στο κάμελοτ και δεν βγαίνει…

Kαι ο Νικολαιδης μια χαρα ειναι,με λιγο προπονηση μπορει κ αυτος να γινει ηγετης της νεας ΑΕΚ.:):roll:

btw

«Ηγέτες εσύ και ο Ταχτσίδης!»

Ο Αδαμίδης τόνισε στον Γκέντσογλου ότι πιστεύει στην αξία του και θέλει να τον κρατήσει για πολλά χρόνια στην ομάδα. «Εσύ και ο Ταχτσίδης θέλω να είστε οι ηγέτες της ΑΕΚ», είπε χαρακτηριστικά στον 20χρονο αμυντικό.

http://www.ethnos.gr/ethnosport/article.asp?catid=8720&subid=2&pubid=7596841

νομίζω συμφωνούμε ότι το μεγαλύτερο ειδικό βάρος αυτήτ τη στιγμή στην ομάδα έχει ο καφές…

ο ταχτσίδης θέλει να φύγει - θα γίνει ηγέτης ?

ο γκέντσογλου μακάρι να ξεχωρίσει, αλλά οκ το κάνει κ του παραχρόνου

αν είχαμε πάλι κανένα 26χρονο κατσουρ (πχ μάκο) τον προτιμούσα από το λύμπε προφανώς, αλλά τώρα δε βλέπω άλλον…

Mηπως αυτο ομως ειναι κ λιγο καταντια,δλδ η ΑΕΚ της επομενης χρονιας θα στηριχτει παλι στον καφε,παλι στον γεωργεα,παλι στον λυμπε, αν τελικα ερθει??:-s:-s

από το να στηριχθείς σε κάποιον γυρολόγο ξένο ή σε ένα πιτσιρικά που θα μασήσει στην πρώτη καυτή έδρα, καλύτερα

αν κ μια ομάδα με όλους πιτσιρικάδες μπορεί να αναδείξει τον δικό της αρχηγό. πχ θέλω να δω ρικκα - λέγονται καλά πράγματα για το παιδί

καλά κάναμε κ διώξαμε κονέ ?

Παίδες τα μεγα προβλήματα της Αεκ ειναι το γηπεδικό το προπονητικό και το διοικητικό…τωρα ολα αυτα περι Λυμπε.Ταβλαριδη κτλ ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.αν πιστευετε οτι η λυση ειναι ενας 35αρης για αρχηγος τι να πω…η ομαδα θελει ισχυρη διοικηση που να ριξει λεφτά και εναν προεδρο με οραμα (ο Αδαμιδης το εχει αλλα μου θυμιζει ποδηλατο που προσπαθει να ανεβει σε ανηφορα)…

ε πολλα θελει η ομάδα, απλά σχολιάζουμε το τι παίζει να γίνει με τη νέα σεζόν

θέλω πολύ ταυλαρίδη

εδιτ: προτάθηκαν ντομί κ ζεβλάκοφ. ελπίζω να μην γίνει πάλι κανένα αστείο…

Πραγματικά, ελπίζω να μην κάνουν καμιά βλακεία οι δικοί μας και αφήσουν το Ζεβλάκοφ

ο ζεβλακοφ μπορει να παει και στην πολη που περασε τις ημερες των γιορτων…:roll:

ξαφνικο προβλημα τραυματισμου ο μπλανκο…

γκουχου-γκουχου

Ευκαιρία να παίξει ο Νέμεθ από την αρχή. Ο Λύμπε ας έρθει για έναν χρόνο και τον άλλο να πάρει άλλο πόστο στην ομάδα. Ο μάνατζερ του Σκόκο είπε ότι αν πειστεί ο παίχτης, μπορεί να μείνει στην ΑΕΚ, αν και μάλλον το κόβω να τα λέει αυτά για να ανέβουν οι προσφορές. Ας φύγει Τζιμπούρ με 2 εκατομμύρια και Μαϊστόροβιτς με κανα ακόμα, να πάρουμε Ταυλαρίδη, αλλιώς τον Μανωλά δεν τον ξαναβλέπουμε.

Αν τυχόν πάντως πάρουμε Λύμπε, Ζεοβάνι και με τον Καφέ μέσα η νέα ΑΕΚ προβλέπεται πιο αργή και από αυτή με τον Ρίμπο. Πλάκα πλάκα γιατί δεν γυρνάμε και αυτόν πίσω για ηγέτη; :lol::lol:

«Κλείδωσε» το Λεβαδειακός - ΑΕΚ!

Το μεγάλο ποντάρισμα που γίνεται τις τελευταίες ώρες στη νίκη του γηπεδούχου έχει προκαλέσει σοβαρά ερωτηματικά για το παιχνίδι του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ την Κυριακή, ενώ είχε ως αποτέλεσμα να «κλειδωθεί» εδώ και λίγη ώρα από τον ΟΠΑΠ με τον «άσο» να είχε κατρακυλήσει στο 1.95!

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=7608332

:-k:-k

ειναι γεγονος πως παντου η λιβαδεια παει για νικη…
αλλα αυτες οι υπερβολες, δεν κατρακυλησε πουθενα…
η αρχικη τιμη ηταν το 1,95…
οποτε στοιχηματικα καμια αλλαγη…

κατα τα αλλα το διπλο της αεκ στο 3 !!
στον ολυμπιακο παιζει…?? :stuck_out_tongue:

Mηπως χρωστάμε καμια δοση στον Λεβαδειακό για τον Λεονάρντο; Λέω εγω τωρα… :roll:

Τα πράγματα είναι στάνταρ. Νικάει ο Λεβαδειακός και μαντέψτε ποιος πέφτει…:–

αβαβά το ματς ε ? θα γίνει ομορφιά ? αυτό λέει όλη η πιάτσα… :-s

Μπα, δεν δίνει μόνο ο Σωκράτης ματς στον Comboti?

Εγώ δεν είμαι και τόσο σίγουρος για τον άσο πάντως.

Ριξτε το παραρτημα στην B και τον Oπαπ στον Καιάδα…