Αεκαρα

ahahahaha.

καλά, εγώ για πλάκα το γραψα προφανώς για να τσιμπήσει κάνας iron aris, αλλά κι εσύ δεν πιάνεσαι πουθενά απ’ ότι φαίνεται :lol:

τι μου δειξες τώρα ακριβώς? η πρώτη δεν ήταν κάρτα για μένα, αλλά τη 2η καλά έκανε και του την έβγαλε. αν διαφωνείς, δε θέλω να το μάθω, θενξ.

ε ρε κάτι σύνδρομα που αναπτύσσονται στα φόρα.

μαρεσει να ποσταρω την φαση του σορλεν,γιατι ειναι απτις πιο αστειες αποβολες που χω δει…μη το παρεις προσωπικα:D και οι 2 καρτες ειναι πραγματικα διαμαντια

[SIZE=“4”]ΑΕΚ: Οι μεταγραφές? αναβλήθηκαν![/SIZE]

Το διπλό «χτύπημα» της ΑΕΚ, με την απόκτηση των Αργυρίου και Ματεντζίδη σχολιάστηκε ως δυναμικό «μπάσιμο» των «κιτρινόμαυρων» στο μεταγραφικό παζάρι, βρήκε θετική ανταπόκριση στον κόσμο της ομάδας, ωστόσο παραμένει? στον αέρα.

Η διαφωνία του Σταύρου Αδαμίδη με τη διοίκηση του Πανθρακικού, όσον αφορά τον διακανονισμό της καταβολής των χρημάτων, δημιούργησε μίνι εμπλοκή στις δύο μεταγραφές και ανέβαλλε την ολοκλήρωσή τους μέχρι οι δύο πλευρές να τα βρουν.

Σύμφωνα με το aek365.gr, η πρόταση του προέδρου της ΑΕΚ να καταβάλει τώρα μια προκαταβολή της τάξης του 20% (από τα 450.000 ευρώ που έχουν συμφωνηθεί) και τα υπόλοιπα χρήματα σε δόσεις μέχρι το 2012 δεν βρήκε σύμφωνο τον ομόλογο του στην ομάδα της Κομοτηνής, Θοδωρή Σαββάκη, που φέρεται να αντιπρότεινε προκαταβολή 50% και εξόφληση μέσα στο 2011.

Πάντως, οι επαφές των δύο πλευρών συνεχίζονται σε εντατικό ρυθμό από χθες το βράδυ και ?παρόλο που δεν έχει βρεθεί ακόμα σημείο προσέγγισης- υπάρχει αισιοδοξία πως το ζήτημα θα διευθετηθεί και δεν θα σταθεί εμπόδιο στο να φορέσουν τελικά οι δύο νεαροί τα «κιτρινόμαυρα».

δεν υπαρχει μια λεμε

τι ξεφτιλίκια χριστέ μου.

εμα να δινεις στον αλλον προκαταβολη 85.000 ευρο…??
φυσικο ειναι να σου πει "με δουλευεις ?? "
2 παιχτες και προκαταβολη τοσο λιγα…??

σαλιο λεμε δεν υπαρχει…

για να βάλουν δάχτυλο στον πάτο τους όμως, και σάλιο και βαζελίνη μη σου πω βρίσκουνε.

μα παίζουμε ακόμα τη θέση μας στο ουέφα κ έχουμε κ την ευκαιρία να νικήσουμε τον γαύρο κ να στείλουμε τη ψυχολογία τους στα τάρταρα (λες κ ειναι αλλού τώρα, αλλά οκ) κ το μόνο που τους νοιάζει ειναι να φάνε τον μπάγεβιτς !!!?!??!!?!

ελα ντε.δε βαρεθήκαν να ψάχνουν τρόπο να διώξουν το μπάγεβιτς?

H επισημη θέση της ΑΕΚ δια στόματος Νοτια ειναι πως ο Μπάγεβιτς μένει. Το κακό είναι πως η παραμονή του δεν έχει να κάνει με αγωνιστικούς λόγους. Η διοίκηση τον κρατάει για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι γιατί ο Μπάγεβιτς ειναι το τελευταίο τους χαρτί να ψηθεί ο Μελισσανίδης. Ο δευτερος είναι για να πατήσουν πάνω στην παραμονή του και να δικαιολογήσουν με αγωνιστικά (και καλά) κριτήρια τις πωλήσεις (ή μήπως το ξεπουλημα;) των Σκόκο και Τζιμπουρ.

[SIZE=“4”]«Αποχαιρέτησε» τον Μπάγεβιτς η Original![/SIZE]

Τη σαφή αντίθεσή της εξέφρασε η «Original 21» για τη διαφαινόμενη παραμονή του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο της ΑΕΚ και για την επόμενη περίοδο. Μέσω της ιστοσελίδας της, χαρακτηρίζει δις αποτυχημένο τον Σερβοέλληνα τεχνικό και τον? αποχαιρετά (!), ενώ αφήνει σαφείς αιχμές για τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Δημητριάδη, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν το αγαπημένο παιδί των οργανωμένων.

Με τίτλο «Next Please» («ο επόμενος παρακαλώ») και τη φωτογραφία του 62χρονου προπονητή ξεκινά το κείμενο που έχει ως εξής:

«OΣH ΠPOΣΠAΘEIA KAI AN KATABAΛΛOYN OI BATPAXOΛAΓNOI ME ΣTHMENA ΣKHNIKA ΣYΛΛAΛHTHPIA KAI KATAΛHΨEIΣ ΓIA NA ΣΩΣOYN TON ΠOΛYΛATPEMENO TOYΣ BATPAXO TIΠOTA ΔEN MΠOPEI NA KPYΨEI THN ΔEΔOMENH, ΓIA ΔEYTEPH ΦOPA META THN ΠPOΔOΣIA TOY 1996, A-Π-O-T-Y-X-I-A TOY KAI THN ΔIΣ AΠOTYXHMENH ΠOPEIA THΣ A.E.K. EYXOMAΣTE ΛOIΠON THN TETAPTH …NA MAΣ AΦHΣEI XPONOYΣ O BATPAXOΣ KAI H A.E.K. NA KATAΦEPEI NA TΣAKIΣEI THN OMAΔA TOY ΠPΩHN EPΓOΔOTH TOY, AYTOY ΣTON OΠOIO ΠOYΛHΘHKE TOTE, NA KΛEIΣEI KAI TO …KEΦAΛAIO ME HPΩIKH EΞOΔO!

YΓ: BAΣIΛOMΠIΛAPE AYTH THN ΦOPA ΔEN ΘA KΛAΨOYME ΠOY ΘA ΦYΓEIΣ. KPIMA!

ΔEN XPEIAZONTAI YΠEPBOΛEΣ KAI KPAYΓEΣ YΣTEPIAΣ, OYTE KOΣMOΣ NA BAZEI ΠANΩ AΠO THN A.E.K. ΠPOΣΩΠA. ME OMOPΦA KAI AΠΛA EΛΛHNIKA, ΓIATI BOΣNIAKA ΔEN ΞEPOYME, ΛEME …ANTIO AΠOTYXHMENE».

καλα κρασια
τα εχει χαμενα ο κοσμος…

edit: [SIZE=“4”]Προτίμησε τα πετροδόλαρα ο Μπόλονι[/SIZE]

Μία ακόμη είδηση έρχεται να ενισχύσει την παραμονή του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο της ΑΕΚ. Ο υπ? αριθμόν ένα υποψήφιος αντικαταστάτης του Σερβοέλληνα τεχνικού, εφόσον αποχωρούσε από τον πάγκο της «Ένωσης», ο Λάζλο Μπόλονι, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο Ρουμάνος προπονητής ανέλαβε τα ηνία της Αλ Ουάντα έναντι 2 εκατ. ευρώ το χρόνο (!) και θα διαδεχτεί τον Αυστριακό Γιόζεφ Χίκερσμπεργκερ.

[SIZE=“4”]Υπέγραψαν οι Αργυρίου, Ματεντζίδης[/SIZE]

Παίκτες της ΑΕΚ είναι και με τη βούλα οι Αργυρίου και Ματεντζίδης από τον Πανθρακικό, αφού το πρωί της Δευτέρας βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια. Παράλληλα φωτογραφήθηκαν με την φανέλα της «Ένωσης», ενώ κατά την διάρκεια της ημέρας αναμένεται και η σχετική ανακοίνωση, η οποία θα επισημοποιήσει τις δύο πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

ποια τραπεζα κλεψατε ρε…??

πλακωθηκανε για να χάσουν από τον παοκ κ τώρα μονιάσανε πάλι

ντούσαν μένει (?) κ κουνάνε μαντήλι οι σκοκο, τζεμπουρ, μαντουκα, μαιστρο

να δω ποιος θα παίζει επιθεση του χρόνου. παυλή γερά, πρωτάθλημα ξανά

είμαστε αυτοκαταστροφικό σωματείο…

Εχω παψει καιρο να ασχολουμαι με τα διοικητικα και γενικοτερα τα εξω-αγωνιστικα προβληματα μας… Οχι τιποτα αλλο, αλλα βαρεθηκα απλα. Ας κοψουν τον λαιμο τους, ας ξεπουλησουν ολους τους παιχτες, ας πεσουμε στο ερασιτεχνικο. Ειλικρινα δεν με νοιαζει. Η μονη επαφη και το μονο μου ενδιαφερον πλεον ειναι να παιζει ωραια και σωστη μπαλα η ομαδα. Οχι πως αυτο γινεται αλλα καποιες φορες υπαρχουν εξαιρεσεις και καπως παλευουμε να παιξουμε. Συν οτι ακομα και αυτη η υποτυπωδης κλωτσοπατιναδα που παιζουμε συνηθως (αλλα και γενικα εδω στην Ελλαδα) με κανει να ξεχνιεμαι και να περναω την ωρα μου.

να το παιξω και λιγο νοστραδαμος…

σημερα θα δουμε την αεκ να κερδιζει με 3-0 4-0 τον ολυμπιακο και ταυτοχρονα φωνες για τον μπαγεβιτς…
και συνθηματα να παει στον ολυμπιακο…

*και σιγα τις προβλεψεις…

Ελεεινα τραγικοι Σκοκο-Μπλανκο για αλλη μια φορα :blow:

σκατα προβλεψεις εκανα…:?

παντως εγω περιμενα τα χειροτερα στο τελος.
παλι καλα…
ψιλοχαλαρα ηταν

Καρδιοπαθειες…
τιποτα αλλο…

σκατά χρονιά γενικά, αλλά αυτό που διαβάζω σήμερα στα εξώφυλλα βαζελοεφημερίδων κ στο τόπικ του γαύρου που ήδη γίνονται προσπάθειες να μην σταματήσουν να ασχολούνται οι περαστικοί με το θρύλο, ομολογώ ότι μου έφτιαξαν την μέρα… γελάσαμε κ λίγο

όπως γελοία είναι αυτα που γίνονται κ στην αεκ, αλλά με αυτά κ με τα άλλα ξεχνιόμαστε λίγο

διαβαζα τις δηλωσεις των αργεντινων παιχτων τις αεκ…
τον αγαπαν πολυ τον μπαγεβιτς…

σαχα, μαϊστόροβιτς ελπίζω να πάρουν δρόμο ε.