Αεκαρα

Διάβασε κανείς σας τι σούρνει στην Α.Ε.Κ. Ο Ενσαλίβα, στο sport24;:):!:

Αν ο Κυργιάκος είναι ελεύθερος, τσιμπήστε τον όπως είναι και διώξτε επιτέλους των Σουηδό.

Που υπογράφω ??? + 1000000

αν και τα πήγαινε-έλα με κουράζουν και είμαι κατά γενικώς, ΜΑΚΑΡΙ να γινόταν κάτι τέτοιο. όχι πως στην τελευταία του χρονιά στην αεκ δεν μαλακίστηκε αγρίως ο κυργιάκος, αλλά και πάλι τον προτιμώ.

την διαβασα εγω και ψιλοστεναχωριθηκα να πω την αληθεια…
μερικες φορες ειμαστε και εμεις σκληροι και αδικοι με τους ποδοσφαιριστές…
πολλες φορες δεν ξερουμε τι παιζει και απο μια μαλακια που θα πει ενας δημοσιογράφος εχεις μια εικονα που δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικότητα

οντως και εγω στεναχωρηθηκα λιγο με αυτα που ειπε.
βεβαια δεν μπορω να τον θυμηθω να παιζει καμια ωραια μπαλα, και πηγε να την βγει και απο πανω οτι στα βιντεο που κυκλοφορουν, ειναι απο τους καλυτερους παικτες…
ειναι λιγο περιπτωση βυντρα :p. Αρεσει στην κερκιδα να τον κραζει, αλλα αυτος δεν κανει και τιποτα σπουδια μεσα…

Αγωνιστικά έχεις δίκιο…οικονομικά όμως δεν τους συμφέρει και αυτό κοιτάνε πρώτιστα!Το αλάνι θα έχει μεγαλύτερο συμβόλαιο από τον καραφλό…

Για μενα ο κυργιακος ειναι υπερτιμημενος σαν παικτης,δλδ απο καποιο σημειο κ μετα τον θεοποιησαν χωρις λογο,οσο επαιξε στην ΑΕΚ δεν μπορουμε να πουμε οτι ηταν κατι το ιδιαιτερο,ισα ισα μου φανηκε κατωτερος των προσδοκιων.

Δεν θα με χαλουσε να τον παρουμε πισω αλλα σε καμια περιπτωση με τοσα λεφτα που επαιρνε.

Βασικά το πρόβλημα είναι ότι η Liverpool ψάχνει να τον πουλήσει με κανά 3άρι εκατομμύρια. Το συμβόλαιο του λογικά το καλύπταμε με την αποδέσμευση του Μαϊστόροβιτς.

όμορφη μπάλα λέει έπαιξε η ΑΕΚ στο 1ο μάτς με την Σίδνεϊ FC. ανάπτυξη από τα άκρα,κάθετες μπαλιές,πίεση, στοιχεία που δεν είχαμε πέρυσι. εν τέλει κερδίσαμε 5-3. το πολύ δυνατό παιχνίδι είναι το επόμενο με blackburn.

δεν είναι να πολυεμπιστεύεσαι τι λένε οι εφημερίδες σε καιρό προετοιμασίας όμως. ειδικά τώρα που δε δείχνει τα ματς η τιβί, οργιάζουν ελεύθερα :stuck_out_tongue:

καλο ειναι οτι εβαλε 5 γκολ…
αλλα εφαγε και 3, ξερω γω…:-s

Κανα link με τα γκολ παίζει;

http://beta.sport24.gr/football/omades/Aek/sidnei_fc-aek_3-5.432337.html

το δευτερο που φαγαμε ειναι ολ δε μανη…#-o

Λείπει το τρίτο γκολ που φάγαμε :stuck_out_tongue:

Έντιτ: Να τον πιεις στο ποτήρι είναι ο πούστης ο Λύμπε…

πολύ λιβάνι σε αδαμίδη ρε παίδες από εφημερίδες… μοιάζει σοβαρός μεν, αλλά έχει αρχίσει να με απασχολεί ότι τον συμπαθούν όλοι τόσο. περισσότερο για χειρισμούς αδαμίδη διαβάζουμε κ λιγότερο για την ομάδα

και ειναι οι ιδιες εφημεριδες που ελεγαν οτι ειναι λιγος…!!

βεβαια εχει φερει λυμπεροπουλο/δελλα πισω, εχει φερει τον ντιοπ, και μπορει να κρατησει και σκοκο/τζιμπουρ…
ασε που στους κυκλους των μανατζαρεων εχει και ονομα που χώνεται σε αλλες μεταγραφες και ανεβαζει τα κασε…
τρεις εχει χαλασει μονο στην αελαρα…(μαλάκα.!)

Μια χρονια επαιξε. :stuck_out_tongue:

Ναι αλλα ο Ταυλαριδης…

Ολα καλα, ολα ωραια αλλα πλαγια μπακ δεν εχουμε ουτε γι’αστειο. Μπατε σκυλοι αλεστε.

Για δεξιά έχουμε Γεωργέα και Αργυρίου…
Βαπτίζουμε και τον Γιάχιτς δεξί μπακ και είμαστε καλυμένοι.

Για αριστερά πήραμε το παγκοσμίου κλάσης παλτό που ακούει στο όνομα Νταντόμο.

Δεν βλέπω να μπάζει πουθενά…

Ποιοτικοί παίκται,πιστοί στα αμυντικά τους καθήκοντα και με σωστές πάσες στα χαφ και στην ανάπτυξη της ομάδας…

Ασε που φέτος θα την δούμε ‘‘τρώμε τρία αλλά βάζουμε πέντε’’
Έχουμε και δίδυμο φωτιά στην επίθεση βλέπεις…

πω, και γαμώ τις μνήμες έχω :lol: