Αεκαρα

Δεν ειναι ετοιμος αλλα εχει την κλαση να παιξει ανετα απεναντι σε τετοιες ομαδες…αλλοι δεν εχουν τα @@ να παιξουν και να κερδισουν!

Παιδες τελειωσε το παραμυθι για φετος…

Έλεος ρε. Έχεις τα δύο ντέρμπι στην έδρα σου…περίμενε.

Χαλάρωσε, έχει ακόμα… Έτσι θα πάει μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα…

Ξερεις κανενα αεκτση που να πιστευει οτι η ομαδα θα παρει τα ντερμπι?Παντως εγω δεν ξερω κανεναν…

Τελικό σκορ ΑΕΚ - Πανιώνιος 2-3 .
Έσωσε λίγο τα πράγματα η εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά ο Καλλόν, που αν είναι έτσι τώρα με 4 μήνες αποχής, σε κανά μήνα θα κάνει πολύ δουλειά. Την ήττα πολύ δύσκολα θα την αποφεύγαμε με μια τραγική άμυνα εκ των οποίων μόνο ο Παπασταθόπουλος στο δεύτερο ημίχρονο διασώθηκε. Ο Ρίμπο καλύτερος παίχτης στο πρώτο μέρος, αλλά έπεσε πολύ στο δεύτερο.
Θέλω να πιστεύω ότι δεν ήρθε έτσι το αποτέλεσμα λόγω της ήττας του Ολυμπιακού γιατί τότε δεν θα αξίζουμε το πρωτάθλημα, αν το πάρουμε. Χάλια ο διαιτητής που δεν έδωσε 3 καθαρά πέναλτυ, όχι από αυτά που τα βλέπεις στο ριπλέι.2 ΑΕΚ και 1 Πανιώνιο. Τυχερός ο Πανιώνιος που με 4 σουτ έβαλε 3 γκολ απέναντι σε μια αστεία άμυνα.

Προσωπικά προτιμώ να χάνουμε 2-3 ματς με 3 γκολ παρά να χάνουμε περισσότερους βαθμούς με ισοπαλίες και ήττες 1-0. Το θέμα είναι να μη χάσουμε το πλεονέκτημα που αποκτήσαμε στον πρώτο γύρο που ήταν πιο δύσκολο για εμάς.
Τα ντέρμπι τελικά θα κρίνουν πολλά πράγματα και σαν ντέρμπι θεωρώ τα ματς με αντιπάλους όσους βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα.

Μακάρι να επιστρέψει γρήγορα ο Δέλλας γιατί ο Ζεράλντο είναι καλός αλλά όχι με αντιπάλους σαν τον Τζιμπούρ. Και ο Ράμος, δυστυχώς, επειδή του έβγαιναν πολλά πράγματα τώρα τελευταία, δοκίμασε να κάνει τρίπλες στην άμυνα, κάτι που έκανε και στο ματς με τον Ηρακλή και το πλήρωσε και πάλι η ομάδα. Θα τ’ακούσει τώρα από τον Φερέρ και ελπίζω να στρώσει πίσω.

Φερέρ μεγάλη κίνηση να παίξει με 3 μπροστά. Αν δεν τον πρόδιδε η άμυνα του θα δικαιωνόταν εντελώς.
Κρίσιμη αγωνιστική η επόμενη, αλλά όπως μας έχει συνηθίσει ο ΠΑΟ τα τελευταία χρόνια στα στραβοπατήματα, περισσότερο φοβάμαι τον Ολυμπιακό.

Αν αυτή η ήττα μας κοστίσει τελικά το πρωτάθλημα καλό θα είναι τουλάχιστον να πάρουμε Μάκο, Τζιμπούρ το καλοκαίρι :stuck_out_tongue:

Α και να θυμίσω, Μπλάνκο και πάλι γκολ, χωρίς να φανεί καθόλου. Δεν συζητάμε να μην μείνει στην ομάδα. Και Καλλόν αν συνεχίσει έτσι.

Πικρα…

Φιλε Jester εγω παλι τα εχω παρει με τον Φερερ και αυτο γιατι οταν μπηκε ο Καλλον επαιξε στα δεξια και ουσιαστικα με αυτον αλλαξε ολη η ΑΕΚ…με το που κανει το 2-3 ο Μπλανκο αλλαζει θεση ο Καλλον για να παιξει ο Μανου στα δεξια και τελος…χαθηκε…αρχισαν οι γιομες απο πισω και δεν καναμε μια ευκαιρια απο το 75…ενω θα μπορουσαμε να ειχαμε κανει!

Οσο για το ξεσπασμα Ντεμη μετα,ειπε πραγματα τα οποια τα ξερουμε ολοι αλλα προσωπικα στο συγκεκριμενο παιχνιδι η ομαδα επρεπε να μπει και να κερδισει τον πανιωνιο κερδιζοντας και τον διαιτητη μαζι και δεν ξερω και εγω ποιον αλλο!Αντιθετα δεν το εκανε,εφαγε το πρωτο γρηγορα και αντι να πεισμωσει τρωει καπακι αλλο ενα…αυτο ειναι θεμα ψυχολογιας που το εχει αυτη η ομαδα εδω και καποια χρονια!Τους κοβοντε τα ποδια μολις φανε γκολ…

Απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις… Θα μιλησω μονο για το αγωνιστικο μερος.
Τραγικη αμυνα, ο Παπασταθοπουλος επαιζε για 3 αλλα ο Ραμος σε παγκοσμια πρωτοτυπια ηταν ο τελευταιος αμυντικος και αντι να διωξει με την μια πηγε να τριπλαρει το κωλοζωο και 0-1. Ο Λαγος ειναι αριστερο ΧΑΦ και αυτες τις αλχημειες να τις κοψει ο καραφλας. Ο μπακ- μπακ και ο χαφ-χαφ. Θα μου πεις “ειχαμε αλλο?”, ε οταν πας να βγαλεις την σεζον με μονο ενα καθαρο αριστερο μπακ (Αρου) τι περιμενεις να γινει???:-k
Ο Ζεραλντο δεν ειναι κακος αλλα δεν ειναι και αρκετος αρκετος. Εμ, αμα μου περνεις τον Ασκαρατε τι περιμενεις? Ο Λυμπε πρεπει να κατσει και λιγο παγκο γιατι ειναι φοβερα ντεφορμε, αργος και χωρις σπιρταδα. Ολα τα περιμεναμε απο τον Ριμπο, δεν γινονται αυτα ρε παιδια. Οι επιθεσεις μας ηταν ποιο προβλεψιμες και απο την καταληξη μιας τσοντας. Καλλον και Μπλανκο ειναι πολυ παλικαρια. Δεν παει να 'χουμε και ολα τα επομενα ματς μας εντος εδρας? Αν μας στειλουν εντεταλμενα κορακια στα ντερμπυ θα περασουμε καλα.

Παντως οσο βλεπω την φαση του πρωτου πεναλτι στον Ριμπο…με την επιθεση Ραγκμπι του Μακου πανω του…πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι σκεφτοταν ο Φωτιαδης και δεν το εδωσε?

Παρεπιπτοντως ο συγκεκριμενος διαιτητης σημερα αφαιρεθηκε απο τους πινακες…

και στον Πανιώνιο όμως δεν έδωσε καταφανέστατο πέναλτι…

Ενα πεναλτι στο 17 θα αλλαζε ολο τον αγωνα…

Δεν εδωσε το πεναλτι στον Πανιωνιο για να εχουν ολοι οι αλλοι να λενε…!!

2-0 χάνατε…

Αν ήταν έτσι τι να πούμε και εμείς που ο ΠΑΟ έβαλε γκολ που η μπάλα είχε περάσει έξω? Ότι θα είχε αλλάξει όλος ο αγώνας και θα παίζαμε άλλη μπάλα μετά και τώρα θα ήμασταν πρώτοι?

Γαμησε το δεν βγαινει ακρη!:stuck_out_tongue:

αυτό :wink:

Λοιπον, πέρασε και αυτό…
Αμα δεν έμπαινε ο Καλλόν δε νομίζω ότι θα είχαμε βάλει γκολ (τουλάχιστον όχι τόσο “νωρίς”)… Ρίσκο που βγήκε στην προκειμένη φάση.
Για τον Μπλάνκο τα πράγματα είναι γνωστά. 900 χιλιάρικα. Τίποτα.
Με εξέπληξε η εμφάνιση του Ρίμπο στο α’ μέρος (από ότι άκουγα στο ραδιόφωνο, γιατί δεν το είδα). Με τις εμφανίσεις του στον β γύρο έχει δείξει ότι δεν είναι μόνο ένα καπρίτσιο στον Κόκκαλη ότι ήρθε στην ΑΕΚ.

Αρθρο του Μιχαλη Τσοχου σημερα στην Sportday…

Πού έχει δίκιο και πού όχι ο Ντέμης

Είδα με προσοχή όλες τις φάσεις. Ακουσα με μεγαλύτερη τον Νικολαΐδη. Αν και αρνούμαι συνειδητά να ασχοληθώ με τη διαιτησία, θα γράψω τα εξής. Το πέναλτι στον Ριβάλντο στο 17’ μπορεί να μην το δουν μόνο διαιτητής και επόπτης που είναι στημένοι ή έχουν σοβαρό πρόβλημα όρασης. Τόσο σοβαρό που να μην μπορούν να οδηγήσουν ή να χρειάζονται σκύλο για να περάσουν τη διασταύρωση.

Οταν αυτό συμβαίνει το ίδιο απόγευμα που ο Γκούμας σπρώχνει δύο φορές αντίπαλο και επειδή δεν έπεσε του ρίχνει και μία για να τον αποτελειώσει και ο διαιτητής που τον βλέπει του βγάζει κίτρινη κάρτα αντί για κόκκινη -που δεν θα επιτρέψει στον αρχηγό Γκούμα όχι μόνο να παίξει στα υπόλοιπα 85 λεπτά, αλλά θα του στερήσει τη συμμετοχή και στα επόμενα τρία-τέσσερα καθοριστικά ματς του πρωταθλήματος-, τότε αρχίζεις να αναρωτιέσαι. Οταν συμπληρωματικά βλέπεις την αγκωνιά του Κοβάσεβιτς στο Καυταντζόγλειο -η οποία επίσης πρέπει να τιμωρηθεί με κόκκινη και να του στερήσει τη συμμετοχή σε δύο-τρία ματς πρωταθλήματος- και διαιτητής και βοηθός την αγνοούν, τότε αρχίζεις και δίνεις έναν πόντο στο ξέσπασμα-παράπονο του Ντέμη. Η ΑΕΚ χθες μπορεί να μην αδικήθηκε απλώς. Μπορεί να συνέβη και κάτι περισσότερο. Και είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που γράφω κάτι τέτοιο χωρίς να έχω ενδείξεις, εκτός από τα ματάκια μου. Σιχαίνομαι όλους αυτούς που υφαίνουν σενάρια συνωμοσίας. Δίνω, όμως, αυτόν τον πόντο στον Νικολαΐδη.

Του αφαιρώ και ορισμένους, διότι τον άκουσα με προσοχή. Με την ίδια λογική που απορώ και υποπτεύομαι τον Φωτιάδη, απορώ και για τον Φερέρ, τον οποίο ο Ντέμης χθες εμφανώς θέλησε να καλύψει. Μόνο στημένος προπονητής, λοιπόν, μπορεί να παίξει έτσι το ματς της χρονιάς. Ο Ράμος στο 9’ κάνει λάθος κάτω από τη μεσαία γραμμή και προς την εστία του Πανιωνίου. Ο Τζεμπούρ του κλέβει την μπάλα, διανύει το μισό γήπεδο, δεν βρίσκει κανέναν αντίπαλο, παρά μόνο συμπαίκτες που τον ακολουθούν. Ετσι, γίνεται το 1-0. Η εικόνα της ΑΕΚ στο χθεσινό ματς είναι εικόνα ομάδας που από το πρώτο λεπτό παίζει κάτω από τη σέντρα, διότι (σου δίνει την εντύπωση ότι) προσπαθεί να ανατρέψει σκορ τύπου 4-0 ή 5-0. Δεν γράφω -προφανώς- ότι ο Φερέρ είναι στημένος, γράφω ότι είναι για μία ακόμα φορά υπεύθυνος για την αποτυχία της ομάδας του.

Ο Νικολαΐδης με έπεισε, λοιπόν, για το απολύτως δικαιολογημένο παράπονό του, δεν με έπεισε όμως ότι οι δηλώσεις του είχαν αποκλειστικό στόχο να δημοσιοποιήσει το παράπονό του. Είχαν στόχο να καλύψουν και τη δική του επιλογή να εμπιστευτεί τον Φερέρ με κλειστά μάτια. Είχαν στόχο να κλείσει τα μάτια του κόσμου της ΑΕΚ, που, όπως βλέπει την κατάφωρη αδικία στη φάση του πέναλτι, βλέπει και την ανοησία του προπονητή. Βλέπει και την αδυναμία των παικτών να αντέξουν το βάρος του πρωταθλητισμού. Τι έφταιξε, δηλαδή, μέχρι να κάνει το έγκλημα ο Φωτιάδης και η ΑΕΚ στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς έχανε με κάτω τα χέρια 2-0 στο 15’; Η προδιάθεση του Φωτιάδη;

Επίσης, με ενόχλησε που ο Νικολαΐδης θυμήθηκε χθες το «εμείς βάζουμε λεφτά, πάρα πολλά λεφτά, και δυστυχώς δεν κάνουμε δουλειές με το κράτος». Το «βάζουμε λεφτά» είναι αληθές έως ένα σημείο. Η ΑΕΚ βάζει λεφτά, αλλά πολύ λιγότερα από αυτά που βάζει ο Ολυμπιακός και λιγότερα από αυτά που βάζει ο Παναθηναϊκός. Βεβαίως, βάζει λιγότερα διότι από τον Ολυμπιακό εισπράττει και λιγότερα. Σωστά. Το «βάζουμε λεφτά», όμως, είναι φθηνός λαϊκισμός, με τον οποίο προσπαθείς να πείσεις τον κόσμο ότι εκτός από τον προπονητή δεν πρέπει να τα βάλει και με τη διοίκηση. Δεν χρειάζεται να θυμίσω ότι η ΑΕΚ στη μεταγραφική περίοδο που μόλις τελείωσε πήρε ένα δανεικό και έναν ελεύθερο για έξι μήνες και ο Ολυμπιακός έδωσε 10 εκατ. ευρώ μόνο στις ομάδες για τους τρεις παίκτες που πήρε. Το «βάζω λεφτά», λοιπόν, δεν χρειαζόταν να το ακούσουμε χθες.

Το «δεν κάνουμε δουλειές με το Δημόσιο», όπως θα ξέρει και ο ίδιος καλύτερα από εμένα, αφορά τον εαυτό του και όχι όλους τους μετόχους που βάζουν τα λεφτά τους στην ΑΕΚ. Τέλος, το να επικαλείσαι συνεχώς την ανύπαρκτη πολιτεία και το ανύπαρκτο κράτος καλό θα είναι να το αποφεύγεις, ιδιαίτερα όταν οφείλεις την υπάρξη της ομάδας σου σε αυτό το ανύπαρκτο κράτος και τα… απίθανα παράθυρα των νόμων του, που νομότυπα μεν, χωρίς όμως κανέναν ηθικό φραγμό, σου επιτρέπουν να κλέψεις λεφτά ανθρώπων και να μπεις στο άρθρο 44.

Τέλος πάντων, τον πρόεδρο Νικολαΐδη τον έχω ακούσει κι άλλες φορές να μιλά για τη διαιτησία. Τον πρόεδρο Νικολαΐδη τον έχω ακούσει πολλές φορές να μιλά για το παρασκήνιο, την ΕΠΟ, το κράτος και τη Σούπερ Λίγκα, η δημιουργία της οποίας ήταν και δική του ιδέα. Ελπίζω ότι μία, έστω μία φορά, για να φύγει και το μαράζι των ΑΕΚτσήδων, θα τον ακούσω να λέει «δεν ξέρω τι έκανε σήμερα ο προπονητής μας» ή «δεν ξέρω γιατί οι παίκτες μας παίζουν τόσο χάλια». Μία μόνο φορά θα μου φτάσει για να ισοσκελίσει τις περίπου 100 που τον έχω ακούσει ως πρόεδρο και ποδοσφαιριστή να μιλά για τη διαιτησία και το παρασκήνιο.

Η διαφορα ειναι οτι το συγκεκριμενο αουτ ηταν δυσκολο να το δεις με γυμνο ματι και σε πραγματικο χρονο! Οσο για το αρθρο δεν μπορω να βλεπω αλλους γελοιους να μιλανε για το αρθρο 44. Τι ηθικους φραγμους και πεη κυανα ρε? Αυτο το αρθρο δεν το εκαναν ηλιθια λαμογια. Η λογικη του ειναι οτι απ’το να χρεωκοπησει μια ΑΕ και να μην παρει δραχμη απο τα χρεωστουμενα το κρατος, να παρει το 5% σιγουρα και στο μελλον να παρει πολλα περισσοτερα απο μια ενεργη εταιρια. Απλα πραγματα.

το 44 ήταν ένας νόμος του κράτους από το 02, αν θυμάμαι καλά. ο Ντέμης απλά έβαλε την ΑΕΚ στο 44, σε ένα νόμο του κράτους που προυπήρχε. μακάρι να είχαμε Κοσκωτά κ ολυμπιακά ακίνητα για γήπεδο.

πάλι αεκάκι είσαι

Ελα ρε, γιατι μιλας περι Ολυμπιακων Ακινητων?? Μηπως επειδη το χαρισανε το Καραϊσκακη?? Οχι τιποτα αλλο, αλλα σε 47 χρονια που θα ληξει ο “δανεισμος” θα ειναι για γκρεμισμα. Εγω θα ελεγα να παραχωρησουν στην “21 Α.Ε.” το ΟΑΚΑ για 30 χρονια(επειδη ειναι και μεγαλυτερο), δεν θα με χαλουσε καθολου. Ελα μωρη ΕΡΤ, βαζουμε περισσοτερα γκολ απο τους αλλους, θα εχεις ποιο πολυ τηλεθεαση, παρε μας μια εντεκαδα…!