Αεκαρα

ο αδαμίδης ακούγεται πως μιλάει με αγγλία

μακαρι να γινει, γιατι μπαλα στο οακα δεν βλεπεις. οταν πηγα στο γηπεδο της μπαγερν καταλαβα οτι ειμαστε 300 χρονια πισω…

Σιγουρα θα εχετε παρατηρησει κατι,οτι οποτε υπαρχει γκρινια η δεν παει καλα η ομαδα ολως τυχαιως παντα βγαινει στην επιφανεια το θεμα του γηπεδου η του προπονητικου.

Γηπεδο δεν θα αποκτησουμε ποτε πιστευω,πηγανε να κανουν κατι με τον ντεμη κλπ,μολις εφυγε τα παρατησανε ολα.

365 μερες τον χρόνο δηλαδή… :lol:

Ανανεωσε ο τζιμπουρης για 2 χρονια ακομα.

αντε επιτελους!!!να μεινει και ενας παιχτης που να δινει λυσεις στην επιθεση:):):slight_smile:

Ωραια. :slight_smile:
Αυτος και ο Μπλανκος ηθελα να ανανεωσουν οπως και δηπωτε. Για τον 3ο…

ο αδαμίδης πάντως φαίνεται να κάνει προσεκτικές και μετρημένες κινήσεις προς το παρόν, καλό αυτό.

Μεχρι τωρα η θητεια του ειναι πετυχημενη. Δειχνει καπατσος.

και τωρα ψηνουν να μπει ξανα ο χατζηιωαννου γιατι ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος!!!

η μεγαλη μου καψουρα…εχουν αλλαξει πολλα στη ζωη μου αλλα αυτη η καταραμενη ομαδα ειναι η μονη σταθερη αξια…με τις πολλες χαρες τις ακομα πιο πολλες τελευταια πικρες…θα το τιμω συχνα το θρεντ.:wink:

για να δούμε σήμερα με γεμάτη ριζούπολη τί θα κάνει η ομάδα.μετά από καιρό θα παίξει η ΑΕΚ όπως φαίνεται σε γεμάτο γήπεδο.

Η Πανσεραικάρα δεν είναι γατάκι, αλλά εύκολα ή δύσκολα, η Α.Ε.Κ. πιστεύω θα νικήσει:):!:

Εννοείται καλύτερα έτσι παρά σε άδειο ΟΑΚΑ.

αρκετές φορές σκέφτομαι οτι θα ήταν καλύτερα αν είχαμε σαν έδρα την ριζούπολη.μικρή χωρητικότητα σα γήπεδο αλλά νιώθει ο αντίπαλος οτι παίζει εκτός έδρας.συν οτι είναι δίπλα στην νεα φιλαδέλφεια.

γλυτωνουμε και χρηματα:):):slight_smile:

Tσαμπα λεφτα δινει η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ κατα την γνωμη μου.
Θα μπορουσε να παιζει σε μικροτερο γηπεδο.

δεν έχουμε και πολλές επιλογές βασικά.

Μια γεματη Ριζουπολη σε χαλαει ας πουμε ?

όχι ιδιαίτερα, αλλά νομίζω ότι είναι γεμάτη σήμερα. αυτό λέει πολλά.