Αεκαρα

[SIZE=“5”]KO-MΠΛΕ-ΞΙ-ΣΜΟΣ[/SIZE]

Παιξτε γαμωτο μου…Τι φοβουνται δηλαδη? Αφου οταν αλλαζουν 2-3 πασουλες στο κεντρο, εχουν ευκαιρια να ανεβουν λιγο παραπανω. Λες και παιζουμε με καμια ομαδαρα. Αν βγουν μπροστα και ξεπερασουν τον κομπλεξισμο που λεει ο μανσον απο πανω τους εχουμε…

Αν δεν νικήσουμε αυτη την ομάδα σημερα, μα την παναγια, με τον Αστερα θα παω στα επίσημα και θα πετάω ντοματες σε αυτον εκει που εχουμε για προπονητη. Ε, έλεος πια, έλεος…

Mπραβο στον Αρη,μπραβο στον Π.Α.Ο.Κ,μπραβο και στην Α.Ε.Κ που εχει μια μοναδικη ικανοτητα να κανει ολα τα παιχνιδια ντερμπι!!!
Παιξε λιγο ρε Α.Ε.Κ!!

πρεπει να το παρετε το ματσακι σημερα αλλιως δυσκολη η προκριση…
η ζενιτ κανει πλακα στο βελγιο (0-3 ημιχρονο), ευκαιρια να μεινει πισω η αντερλεχτ…

Α.Ε.Κ εισαι για κλαματα…

Κριμα πραγματικα γιατι θελω να κερδισει κ να περασει στην επομενη φαση κερδιζοντας βαθμους απο παντου

Για καλό το λες αυτο τωρα; Το βραδυ του Παναθηναϊκού στο Καμπ Νου θα μοιαζει με όνειρο μπροστα σε αυτα που θα μας κανουν οι Ρωσοι.

μετά το γκολ του τζεμπούρ πραγματικά πάθαμε ανεξήγητη καθίζηση, μου ρθε να φύγω στο ημίχρονο. πάλι καλά που φάγαμε μόνο ένα, να ναι καλά ο αραμπατζής… στο δεύτερο παίξαμε καλή μπάλα πάντως, αν και στην άμυνα είμασταν λίγο κίνδυνος θάνατος. ντάξει, ο δέλλας το ξέρει κι ο ίδιος ότι δε μπορεί, περιμένουμε νασούτι. ο γιάχιτς πραγματική κούραση, κάτι πρέπει να γίνει από κει. κι ο μανωλάς έκανε 2 πατάτες, αλλά γενικά καθάριζε.

γενικά κάτι πρέπει να γίνει με το κέντρο, δε μάρκαρε καθόλου σήμερα. ντιοπ και καφές μαζί είναι πολύ αργοί, ο ντιοπ συνήθως μαρκάρει με τα μάτια. το ατού του υποτίθεται πως είναι να κρατάει και να μοιράζει και όντως φαίνεται να το χει, αλλά πούλησε την ομάδα στη φάση του πέναλτι. το κανε και σε άλλες 2 φάσεις, δεν είναι για να χάνονται μπάλες εκεί. ελπίζω να ανέβει και μαζί με τον μάκο να υπάρχου 3 δυνατές λύσεις για το κέντρο.

ο σκοκο μαρκάρει με τα μάτια, με χει κουράσει. δε γίνεται ρε γμτ να είσαι 90 λεπτά μέσα για να κάνεις μια φάση, παίξει λίγη μπάλα ρε άνθρωπε.

μάνσον, έφταιγε ο μπάγιεβιτς για το άθλιο μισάωρο μετά το γκολ. να φανταστώ ότι ευθύνεται και για τη δυνατή εμφάνιση στο 2ο ε. γενικά έχουμε πολλά ψωμιά να φάμε ακόμα, αλλά είμαι αισιόδοξος. άντε να φέρουν 2-3 καλά αποτελέσματα να ανέβει και η ψυχολογία.

ψ. με τα πέναλτι τι έγινε? της χάιντουκ μου φάνηκε ψιλομούφα, του μπερνς νόμιζα ότι ήταν και του τζεμπούρ επίσης μούφα. από μακριά όλα αυτά πάντα : P.

ψ2. offide ο λύμπε ε?

Και τα 2 πέναλτι ανύπαρκτα, αλλά θέλω να μάθω πώς υποδέχτηκε το 2ο γκολ ο ηθικός λαός της ΑΕΚ. :smiley:

ντάξει, δεν είναι και η φάση ΜΑΡΣ το 2ο γκολ, δύσκολη ήταν. λογικά όμως θα έπρεπε να το χε σφυρίξει από τη μεριά που ήταν. το 3ο πάντως σίγουρα δεν είναι. ο διαιτητής γενικά πρέπει να ταν ψιλομυρωδιάς από μπάλα, παρομοίως και οι επόπτες.

κρισπ, φιλικά πάντα. κουράζεις :slight_smile: :!:

Nα το φανταστεις… Αν και δυνατή εμφάνιση δεν την λες ακριβώς. Βελτιωση μαλλον.

Κανενα πέναλτι δεν έγινε σημερα, πεντακάθαρο οφ σάιντ το δευτερο γκολ της ΑΕΚ. Του Σκοκο ουτε υποψία δεν είναι…

“πεντακάθαρο” και “ούτε υποψία” από το βίντεο, ναι, δε διαφωνώ.

ο λύμπε είναι ένα παπούτσι μπρος και ο σκόκο ένα πίσω. οριακές είναι και οι δύο φάσεις, δε μιλάμε για 2 μέτρα απόσταση από τους αμυντικούς.

οχι… ο Σκόκο είναι πολύ πιο πίσω και ο Λύμπε αρκετα πιο μπροστα (τόσο τελος πάντων ώστε να ειναι πεντακαθαρη η φάση)…

με τα μάτια μου, ούτε καν. βαριέμαι να τραβάω screenshots τώρα.

Κουράζω όσο κουράζουν αυτοί που κάτι χρόνια τώρα αποθεώνουν τον ηθικό λαό της ΑΕΚ που δεν θέλει να κερδίζει με ενστάσεις (αλλά δεν τον πειράζει να κερδίζει με οφσάιντ) και ταυτόχρονα υποβιβάζουν μαζικά τους γαύρους που και καλά πανηγυρίζουν τα υποτιθέμενα πέτσινα. :slight_smile:

ενταξει το γκολ του λυμπε ειναι οφ σαιντ και χωρις ριπλει…φαινεται πεντακαθαρα…τουλαχιστον εμεις παραδεχομαστε το οτι ηταν μουφα γκολ οχι σαν τους βαζελους που ντε και καλα να πουν πεναλτι του βυντρα(γελαει ο κοσμος)…

τεσπα για μια ακομα φορα δεν ικανοποιηθηκα και περα απο καποιες σκορπιες καλες ενεργειες,πολυ την ταλαιπωρουν την μπαλα…

ααα και με τετοια εμφανιση στη ζενιτ θα ζησουμε μεγαλες στιγμες(ακα εποχες μπουρμου κρασσα στην ευρωπη)

εντιτ τους οργανωμενους γιατι τους πηγαν εκει πανω???φοβοντουσαν κανα ντου???:stuck_out_tongue:

κρισπ, σόρρυ, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία ε.

και ακόμα κι αν θες να κάνεις αυτό που λες, εν προκειμένω ποιός κέρδισε με οφσάηντ?

έλεος, το θρεντ των μέηντεν σας πείραξε, εδώ ολόκληρο σέξιον το χετε κάνει σαν μην πω. άτομα που υποτίθεται ότι νιώθουνε κιόλας…

OK τότε, ανακαλώ για να κρατήσουμε ένα επίπεδο εδώ.
Πάω να συνεχίσω τον χαβαλέ στο θρεντ των μέηντεν και των μάνογουορ?

Jesus, όμως. :roll:

Δεν έχω δει τι γράψατε πριν αλλά πολύ καλός μου φαίνεται θα βγει ο Burns.Πολύ γρήγορος παίχτης επίσης.