Αεκαρα

Δεν ειμαι εμπαθης μικρη μου πεσκανδριτσα!
Αν παρουμε το παιχνιδι στα χαρτια θα ειμαι ο πρωτος που θα βγω και θα κραξω γιατι ειναι ρεζιλικι.Ρεζιλικι ειναι ηδη βασικα απο την ενσταση που κατατεθηκε.
Αλλα μη βγαινετε κι εσεις και το παιζετε παρθενες και δικαιοι ε? :wink:

ότι μαλακία κ να κάνει ο Ντέμης (κ κάνει διάφορες) ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ.

ούτε το 44 το κάνει.
ούτε το μικρό μπάτζετ.

θα επιστρέψω με ποστ για την γκρίνια του Ντέμη

τόλκι είσαι ο πρώτος που λέει κάτι σοβαρό για το θέμα. θα πάρετε το ματσάκι στα χαρτιά κ θα βγαίνουν οι άλλοι να λένε για την μοναξιά της κορυφής κτλ. χοχοχο. έλα ρε τόλκι. είσαι τρου ρε.

Ελα ρε Τολκκι, το ξεχειλωσες. Οτι και να βγει απο αυτην την κληση του εισαγγελεα, δεν προκειτε να παρει η ΑΕΚ το ματς στα χαρτια…

O αρχισυντάκτης του Spοrtime.gr, ο Χρήστος Σταθόπουλος, είναι άρρωστος γαύρος.

Το κουμπί δεν είναι δικαιολογία. Αν είναι σηκώνεις το σημαιάκι και το βλέπει ο διαιτητής. Αν ήταν έτσι, τα οφσάιντ να δίνονταν και αυτά με το beeper…

Αν θελετε να μιλησουμε για τη νεα σεζον, η ΑΕΚ πρεπει να παρει μια ολοκληρη 11αδα. Μονο ο Παπασταθοπουλος ειναι για βασικος απ’αυτους που εχετε, στο συστημα αυτο που παιζετε τωρα (τον ρομβο). Κατα τ’αλλα ο Μπλανκο δεν ειναι μεγαλο φορ κατ’εμε αλλα ειναι καλος για ΑΕΚ κι ελληνικο πρωταθλημα-αν φυσικα σκασετε τα 900.000, ο Καλον ειναι για 6 μηνες οποτε δεν τον θεωρω παιχτη σας, ο Ενσαλιβα κι ο Καφες δεν εχουν θεση στο συστημα σας, ο Ριβαλντο του χρονου θα περπαταει με μαγκουρα, ο Μανου δεν ειναι ποδοσφαιριστης, ο Μαντουκα ειναι λιγος, τον Σεζαρ τον διωχνετε, τον Παππα δεν τον πιστευετε, ο Ζηκος σταματαει, ο Δελλας ειναι καλος αλλα αργος, θετελε ενα γρηγορο μπακ, ο Λαγος αν επιστρεψει σε επιπεδα Ηρακλη θα βοηθησει, ο Ραμος δεν μπορει το παλικαρι να παιξει αμυνα, ο Αλβες ειναι τρομακτικα λιγος. Ε και το τερμα σας δε μου γεμιζει το ματι, κανενας απ’τους δυο.
Αλλα οκ, εγω ειμαι αντιαεκτσης και στην αρχη της σεζον ελεγα οτι η ΑΕΚ δεν ειναι φαβορι και ο Ραμος δεν ειναι μπακ και οτι ο Αλβες ειναι κατωτερος του Τσιριλο κι ειχα αδικο.

Τοτε να παρει αντιβιωση να του περασει…

Με σύστημα 4-4-2 θα παρατάξει την ΑΕΚ στο «Αλκαζάρ» απέναντι στην Λάρισα ο Λορένσο Σέρα Φερέρ. Κάτω από τα γκολπόστ θα κάτσει ο Μορέτο. Στο κέντρο της άμυνας θα ξεκινήσουν Παπασταθόπουλος και Δέλλας. Το αριστερό άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Αρουαμπαρένα και το δεξί ο Ράμος. Στο κέντρο θα αγωνιστούν Ζήκος, Καφές, Λαγός. Δίδυμο στην επίθεση θα αποτελέσουν Λυμπερόπουλος και Καλόν, ενώ λίγο πιο πίσω θα βρίσκεται ο Ριβάλντο.

Για να δουμε…αν και δεν μου αρεσει που ο Μπλανκο μενει σε ενα ακομα σημαντικο παιχνιδι εκτος…

A μπραβο, επρεπει να ξεκινησει οπωσδηπωτε με Μπλανκο ο βλαξ. Ο Λυμπε και ντεφορμε ειναι και επαιξε και μεσοβδομαδα με την εθνικη…

Σπαμ:
Ο Μάκης ξέρει πότε θα πάρει πρωτάθλημα η ΑΕΚ. :lol:

2ο σπαμ (οκ, δε θα ξανακάνω άλλο)

Απλά δείτε το…

0-0 με τη Λάρισα στο ημίχρονο.
Δυνατό παιχνίδι αλλά δεν έχει φάσεις. Παίζουμε με Εντίνιο και Μπλάνκο μπροστά. Μαντούκα έμεινε στην Αθήνα και Σέζαρ εκτός δεκαοχτάδας. Στο κέντρο έχουμε Καφέ, Ζήκο, Ριβάλντο, Ενσαλίβα.
Είναι ιδέα μου ή μου φαίνεται λίγο μικρό το γήπεδο της Λάρισας ? Όχι από άποψη χωρητικότητας, σαν να μαζεύονται εύκολα αρκετοί παίχτες σε ένα χώρο περισσότερο.
Αν δεν βγεί μπροστά ο Εντίνιο, μπορεί άνετα να παίξει πίσω :stuck_out_tongue: , μιας και πολύ συχνά γυρνάει πίσω και βοηθάει.

Μονο με θαυμα η Καλλον κερδιζουμε…

Αυτονανε τον Εντινιο γιατι δεν τον ταϊζετε καλε να καρδαμωσει λιγο?

1-0 τελικό.
Μπράβο στη Λάρισα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και εκτός έδρας.
Ο Φερέρ ρίσκαρε πολύ με τις 3 αλλαγές στο 60 και δεν του βγήκε γιατί μετά από λίγο ο Άλβες πήρε κόκκινη.
'Αθλια εμφάνιση έκανε η ΑΕΚ.

Τελος για φετος οριστικα πλεον…
Εχω την εντυπωση οτι οι μερες του Φερερ στην ΑΕΚ λιγοστευουν…

Μην απελπίζεσαι ακόμα. Όσο θα τους έχουμε σε απόσταση 2-3 πόντων είμαστε οκ. Και βασικά μόνο τον Ολυμπιακό φοβάμαι. Ο ΠΑΟ έχει αποδείξει ότι δεν αντέχει ψηλά.

Πραγματικα πολυ ασχημη αποδοση για την ΑΕΚ. Αυτο δεν εχει να κανει με καποια σαφη υπεροχη της Λαρισας καθοτι παροτι ηταν χειροτερη, δεν ειχε μεγαλη διαφορα σε φασεις και κατοχη. Το χειροτερο ηταν που δεν καναμε ΚΑΜΜΙΑ κλασσικη ευκαιρια. Κανενας επιθετικος μηχανισμος. Ο Φερερ ειναι φανερα υπευθυνος γι’αυτο και οτι και να γινει στο τελος της χρονιας δεν θα ηθελα να μεινει στην ΑΕΚ γιατι τον βλεπω ιδιως αυτες τις δυσκολες στιγμες να ειναι λιγοτερο ψυχραιμος απο τους παιχτες του και αυτο ειναι απαραδεκτο. Δεν ειναι τοσο θεμα παιχτων γιατι η Λαρισα εκανε πολυ καλυτερους επιθετικους συνδυασμους αλλα δεν εχει και κανενα φοβερο ροστερ… Ο Αλβες θα το ξαναπω οτι για μια ομαδα σαν την ΑΕΚ κανει μονο για 4ος κεντρικος αμυντικος. Το καλοκαιρι με τον Δελλα να εχει και αλλο εναν χρονο στην πλατη του, χρειαζομαστε 2 πολυ καλα κεντρικα μπακ. Τωρα το που θα τα βρουμε τις πενταρο-δεκαρες που δινουμε, ειναι αλλου παππα ευαγγελιο… Ε,βεβαια, μας χαλασαν οι παιχταραδες που μας εφερε ο Ιβιτς. Λαθος του Ντεμη που για ενα ατομο που δεν ειναι και ο Παπας με το αλαθητο του, κατηργησε το πρωτυπο οργανωσης του ποδοσφαιρικου τμηματος με την θεση του τεχνικου διευθυντη.

http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/181816.html

Ρε ΑΕΚτσηδες για πειτε λιγο. Επειδη διαβαζω και ακουω διαφορα. Θελετε να φυγει ο Φερερ εδω και τωρα? Προτιματε μια λυση Μανωλα/Σαβεβσκι/Κωστενογλου οπως λενε μερικοι? Δηλαδη ενα προπονητη που απλα να λεει “παμε παλικαρια μου” τυπου Προτασοφ ας πουμε?