σαριεγκι <3
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΖΙΜΠΟΥΡ !
Που ακους κ AC/DC !
Νιωθω τον Νιομπλια να κλαιει, κ να ξαναπαραιτειται .
Συγχαρητηρια και στον σαπιο Σαριεγγι και στη παιχτουρα τον Σιλβα. Απιστευτη επιδοση
EΛπίζω να συνεχιστεί αυτή η όμορφη περίοδος που φαίνεται να ξεκινά για πολλούς λόγους! Αναγεννημένος ΛΑγός! Djeebour παιχτούρα! Νταντόμο μια χαρά! ΚΑι φυσικά Γκερέιρο! Αν είναι δυνατόν να χε παραγκωνίσει αυτόν τον παίχτη ο Μπαγεβιτς! 3 χρόνια πριν κόστιζε 5εκ. ευρώ! Μπράβο στον Χιμένεθ που δείχνει ότι ξέρει να αξιοποιεί ότι όπλα έχει! Άντε να δούμε!
γύρισα από γήπεδο
ο κόσμος μια παρέα, πολλή αγάπη παντού. :lol:
μεγάλο παιχνίδι από γκερέιρο, φοβερή αμυντική λειτουργία
ο χιμενεθ πήρε 2 ντέρμπυ σε 1 βδομάδα, το ένα μάλιστα με εντεκάδα ανάγκης.
μπράβο στον αργυρίου, αποκάλυψη ο γκερέιρο, μαύρος σκύλος ο νταντόμο.
δεν τρελαινόμαστε, αλλά σήμερα η ΑΕΚ έπαιζε με σχέδιο
αναπντυξη απο τα άκρα, ασφυξία στους πεθαμένους μέσους του ΠΑΟ, κ πίεση στους γκελαδόρους κεντρικούς του αμυντικούς
ήταν για 2-3, φάγανε μόνο ένα.
Σάχλα φύγε. δεν σε αντέχουμε
Είδα το ματς από το 60 και μετά και ήταν κάκιστο.
Δηλαδή το κέντρο του ΠΑΟ είχε αδειάσει και δεν μπόρεσε να βγάλει ούτε μια αντεπίθεση.
Παρολαυτά με Χιμένεθ και 2 σωστές μεταγραφές το Γενάρη θα γίνει δουλειά και θα ανέβει πολύ η ΑΕΚ.
Tι σου έκανε ο Σάχα σημερα; Αποκάλυψη ο Γκερέιρο, καλός αλλά πολύ γκελαδόρος αυτός ο Αργυρίου. Νομίζω πάντως πως σημερα η ΑΕΚ βρήκε την 11άδα που της ταιριάζει με Σκόκο βέβαια μέσα κατά προτίμηση αντί του Μπερνς.
ο παο κάνει 2 φάσεις, την πρώτη σχεδόν την πνίγει (ήμασταν στην πλάτη του - φαίνεται πως θα του σουτάρει αριστερά κ κάνει ένα βηματάκι δεξιά, μακρια δλδ απο την γωνία του (!!!) για να πέσει αριστερά κ τελικά με τη βοήθεια του δοκαριού να βγει κόρνερ) κ άλλο ένα που το διώχνει.
δλδ σε ένα ματς που ο παο έκανε δύο σουτ, πήγε να μπει το ένα κ να είχαμε κηδεία από το πουθενά.
είναι λίγος. να φύγει
ντάξει, από ένα σημείο κι έπειτα στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πεθάνει και πέφτανε πτώματα στον αγωνιστικό χώρο.
στο πρώτο ημίχρονο πάντως παίξαμε πολύ καλή άμυνα. δυστυχώς όμως ο μπερνς ήταν σχεδόν ανύπαρκτος απόψε κι αυτό δυσκόλεψε τη δημιουργία φάσεων. στον τζεμπούρ αξίζουν πολλά μπράβο, παρά την απίστευτη χαμένη ευκαιρία. κυνηγούσε και μάρκαρε σε όλο το γήπεδο, ακόμα και πίσω στο κόρνερ μας σε επίθεση του παο βρέθηκε. για το γκολ βέβαια χρωστάμε και μια λαμπάδα στον σαριέγκι, αλλά και πίεσε και σούταρε με τη μία ο τρομοκράτης. από κοντά σε τρεξίματα και πάθος ο καφές, έχει εξελιχθεί σε μεγάλη αγάπη. γκερέιρο σκύλος ε, μακάρι να παίξει μπάλα. ο αργυρίου στο πρώτο ημίχρονο ήταν σταθερότατος, αλλά στο 2ο έκανε κάτι τραγικές γκέλες. ειδικά σε 2 περιπτώσεις πήγε να βγει φάση απ’ το πουθενά. νταξ, πρώτο ματς ήταν βέβαια και τον προτιμώ από γιαχιτς και λοιπές αηδίες. ο ντάντομο έπαιξε καλά, αν και μετά το 60 έχανε πολλές φάσεις κι αυτός. γενικά μου φάνηκε ότι πρέπει να αδυνατίσει. ο λαγός μπροστά καλύτερα από πίσω. οι υπόλοιποι σταθεροί, με τον δέλλα να θυμίζει τον παλιό του εαυτό και να καθαρίζει πολλές φάσεις στα ψηλά.
ΣΑΧΛΑ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΜΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΧΡΗΣΤΕ.
ο γκερέιρο κραταει μπαλες κ ειναι ψύχραιμος, κ ο αργυρίου, ότι κ να ειναι, ειναι μάλλον ο καλύτερος δεξιός μπακ που έχουμε. μακάρι να παίξει το παιδί
μεγαλη νικη.νικη βασικα με την [B]φανελα[/B].δεν παιξαμε μπαλαρα.ουτε καν δηλαδη γιατι ο αντιπαλος ηταν χωμα τι να λεμε.τουλαχιστον ετσι το ειδα απο το καφε της γειτονιας μου.
αλλα ρε γαμωτο ειχαμε [B]ΨΥΧΗ[/B].ποσο καιρο εχετε να το δειτε αυτο?προσωπικα πολυ.
οι περισσοτεροι επαιζαν σαν σκυλια.ακομα κ ο νασουτι επεφτε ηρωικα πανω στην μπαλα.παιρνω πισω προς το παρον αυτο π ειπα για τον ντατομο.καλος ηταν.και ο αργυριου εχει μελλον.
σήμερα η αεκ φάνηκε οτι είχε τακτική.αμυντική και επιθετική.αλλά κυρίως αμυντικά ήμασταν πολύ σταθεροί.δεν το περίμενα.
από τους παίκτες, αργυρίου πολύ καλός.οι 2-3 λάθος μεταβιβάσεις του μετά το 70 πιστεύω ήταν αποτέλεσμα της απειρίας του.ο νταντόμο ήταν επίσης πολύ καλός.σκυλί, έτρεχε και τα πήγε πολύ καλά απέναντι στον γκαρσία.ο γκερέιρο ήταν πάρα πολυ καλός(απορώ γιατί δεν έπαιζε και μακάρι να συνεχίσει έτσι) και ο λαγός αποκάλυψη.φάνηκε απελευθερωμένος που έπαιζε πιο μπροστά.για τζιμπούρ δε χρειάζεται να πούμε κάτι.απέδειξε και σήμερα γιατί παίζει αυτός και όχι ο μπλάνκο.
γενικά σχεδόν κανείς δεν υστέρησε σήμερα.με τον χιμένεθ φαίνεται να αναγεννώνται παίκτες που με τον μπάγεβιτς δεν βλέπαν 18άδα.
Καλά μην τον κρεμάσετε κιόλας τον Αργυρίου!22 χρονών παλικάρι χωρίς παραστάσεις από εκεί που δεν ήταν ούτε στον πάγκο ξαφνικά έπαιξε μέσα σε 4 μέρες δύο παιχνίδια με Άντερλεχτ και Παναθηναικό…ριλάξ!!!
Είναι δεδομένο ότι χρειαζόμαστε έναν καλό τερματοφύλακα…
Μεγάλη υπόθεση αυτές οι δύο νίκες που κάναμε τόσο για τον κόσμο όσο και για τους παίχτες…ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΑΕΚΑΡΑ!
Εντάξει, σε αυτό το σουτ του Γκαρσία, δε φέρει και τόσο μεγάλη ευθύνη αφού η μπάλα περνάει μέσα από τόσους παίκτες και τελευταία στιγμή καταφέρνει να τη δει. Εμένα αυτό που με σόκαρε ήταν το 2ο μακρινό του Γκαρσία, όπου πάλι βλέπει τελευταία στιγμή τη μπάλα και με τις γροθιές τη διώχνει προς το σημείο του… πέναλτι. Εκεί είχε 50% πιθανότητες να μη την προλάβει αμυντικός της ΑΕΚ αλλά παίκτης του ΠΑΟ με κενή εστία και να το καρφώσει. Πραγματικά ερασιτεχνικό διώξιμο.
H oμάδα χθες εδειξε ψυχή και χαρακτήρα…αν επαιζε και ο Σκοκο τοτε 1-2 γκολ (ακόμα) τα ειχαμε ανετα…
μπράβο στην αεκ για την νίκη…
αλλά…
κερδίζουμε 0-4 “έγιναν αλλαγές στην ομάδα, είπαμε μερικά πράγματα, αλλάξαμε την νοοτροπία”
χάνουμε 3-0 “η ομάδα ειναι αδούλευτη, δεν εχει ανάσες, δεν εχει καθόλου δουλεμένη τακτική”
κερδίζουμε 1-0 “έγιναν οι αλλαγές στον τρόπο παιγνιδιού, είμαστε μαχητές, έχουμε αίμα στις φλέβες και όχι νερό.”
αθάνατοι ισπανοι…!!! μέσα σε μια εβδομάδα γίνεστε ελληνες…
νοοτροπία φαίνεται πως αλλάζουμε
η φυσικη κατάσταση ειναι θεμα προετοιμασιας ομως. ο χιμενεθ εχει σε ολα δικιο που εχει πει μεχρι τώρα
επισης εμένα μου αρέσουν οι επικ/γραφικές δηλώσεις του στυλ “θα παίξει μονο οποιος έχει αιμα κ όχι νερό”
πάμε μωρη αεκάρα ΜΑΝΟΒΑΡ
ενα ωραιο αρθρακι
οι γραφικές δηλώσεις φάνηκε όμως οτι έκαναν δουλειά στο ντέρμπι…
Κοιταξτε αντιδράσεις Χιμένεθ μετά την λήξη:
Εντάξει, δεν θέλω να γίνομαι χαζοχαρούμενος αλλά έχω ενθουσιαστεί με τον τύπο.
Ντάτομο, Γκερέιρο τόσο καιρό στον πάγκο ρε; Ειδικά με τον Γκερέιρο μιλάμε για μεγάλο έγκλημα αν αναλογιστούμε και το πόσο σημαντική μεταγραφή θεωρήθηκε όταν έγινε (και ήταν όπως φαίνεται). Ά ρε Ντούσαν με τα ωραία σου. Πολλά respect και στον Δέλλα που ήρθε για να παίξει καμιά δεκαριά ματς όλη την σεζόν και βγάζει ολοκληρα 90λεπτα στα 35 του.
και επιτελους ειδαμε εναν λαγο να παιζει μπαλα και οχι το πουλι του!
και επισης ασ παραμεινει λιγο ακομα εξω ο αμπαλος ο γιαχιτς να δωσουμε λιγα ματς στα ποδια του αργυριου ο οποιος πρεπει να αξιοποιηθει οσο περισσοτερο γινεται φετος!
μου άρεσε κ ο νασούτι. απλά τον είδα αργό. νομίζω πως πρέπει να παίζει στανδαρδ ο μανωλάς με έναν εκ των νασούτι/δέλλα κ τον ιανουάριο οπωσδήποτε αμυντικό