Αεκαρα

Γαμω τις κοκκινες…:wink:

Πόσο ατσαλωμένος πρέπει να είσαι ψυχολογικά για να υποστηρίζεις ΑΕΚ;

Έλεος πια! Τέτοια ηττοπάθεια! Μια ζωή σωτήρες μελλοθάνατων! Για άλλη μια χρονιά χάνεται μοναδική ευκαιρία να μπει με αξιώσεις στο πρωτάθλημα! Πόσο κουραστική πια είναι!!??

Αυτός ο Ντιοπ γαμώτη μου από πηλό είναι?!?! Τι γκαντεμιά μέσα σε όλα!!

απειρα…

πανδικαιη νικη του πανιωνιου,αν κ για το πεναλτι εχω αμφιβολιες αλλα κλαιν
χασαμε δικαια
αδικαιολογητη για εμενα η χρησιμοποιηση του δελλα,το παληκαρι ειχε κλαταρει…κριμα απλα

Τελειως ψοφια η ομαδα,δεν μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους,οσο τρεξιμο ειχαν ριξει με τον παο αλλο τοσο περπατουσαν με τον πανιωνιο.Παλι καλα που ηταν ο σαχα σε καλη μερα αλλιως δεν γλιτωναμε την 3αρα.Και αυτοι οι τραυματισμοι μας εχουν σκοτωσει,νοσοκομειο γιναμε.

Ο νταντομο χαζη κοκκινη ,γενικως αποκρουστικη εικονα,ενα σουτ του λαγου θυμαμαι μονο,ουτε καν υποψια φασης σε 90 λεπτα,δεν την παλευαν οι παικτες φαινοταν απο το πρωτο δεκαλεπτο οτι ετσι θα παει ολο το παιχνιδι.

Ερχεται τωρα η αντερλεχτ,μην μας κανει γιογιο κανενας λουκακου μεσα στο οακα και ψαχνομαστε παλι.

νταξει σημερα γενικα δν μας πηγε το ματς! με την αντερλεχτ αν θελουμε να δουμε ασπρη μερα στο γιουροπα λιγκ πρεπει να το παρουμε…

πρόστιμο στον νταντόμο παρακαλώ, που παίρνει μια χαζοτατη καρτα σε ενα σημειο που το παιχνιδι ισσοροπουσε

ο σαχα κανει το 1 απο τα 2 καλα ημιχρονα που θα κανει φετος, αλλα το γκολ ειναι ΠΑΛΙ δικο του. με ενα επιθετικο κ δεν του εκοψε την κεφαλιά!!!

κατα τα αλλα με 10 παικτες κ πισω στο σκορ, χωρις σκοκο, λυμπε, δελλα αυτη η ΑΕΚ δεν κερδιζει ουτε σε 5Χ5.

ειδαμε παλι αναπτυξη ομως, ανεβαινει ο αργυριου κ φαινεται πως δουλεια γινεται

κριμα για την χαμενη ευκαιρια

Σαχλα παγκο τωρα

είσαι εμπαθής. έκανε τρομερό παιχνίδι.

για την ακρίβεια μόνος του σας κράταγε στο ματς ο Σάχα.

Έτσι όπως πιάνει την κεφαλιά ο Ριέρα δε φταίει ο Σάχα. Φυλάει την ευθεία και τη γωνία στην οποία είναι η κίνηση του επιθετικού. Αν πήγαινε στην άλλη ευθεία ια άφηνε ένα κενό να (με το συμπάθειο)

Κατά τα άλλα, κάποιοι το είχαν προβλέψει. Ε; Όχι πες, όχι πες

Ήταν καλός ο Σάχα χθες!Να μην είμαστε εμπαθείς!Τα μπακ έχουνε την κύρια ευθύνη για το γκολ!Κατά τη γνώμη μου αυτός και ο Μάκος διασώθηκαν από το χθεσινό ναυάγιο…

γαμω την τυχη μου! τιποτα δεν μας εβγαινε χθες! χειροτερη και απο το ματς με την Ξανθη!

και μονο που ξεχωρισαν οι Σαχα και Μακος καταλαβαινει κανεις την εμφανιση της ομαδας!

αυτος ο αλητης ο Νταντομο θελει να φαει μα γερη καμπανα να στρωσει! 3 μηνες τραυματιας και ακομα δεν μπηκε να παιξει αρχισε να κανει μαλακιες!

παιδιά δείτε τη φάση παλι ρε ριπλεη κ μην γράφετε οτι να ναι

ο σάχα κάνει βηματάκι μπροστά να πιέσει την κεφαλιά, αλλάζει γνώμη (!@!!!), κάνει βηματάκι πίσω κ τελικά το τρώει όρθιος

φάγαμε γκολ από ένα ανύπαρκτο, που τον μάρκαραν δύο άτομα κ ο τερματοφύλακας πάλι κοιτούσε

ο σάχα κάθε χρονιά έχει από 2 καλά ημίχρονα. έκανε το ένα με πανιώνιο, άντε να δούμε κ το άλλο τώρα πότε…

κλασική αεκ…!! (χωρίς κανένα ίχνος ειρωνιας)
με το που πάει να καταφέρει κάτι τα κάνει σκατά από μονή της…
εχει περασει στο dna της? τι να πω…

*έτσι και δω ποστ που να λέει ντουσαν μπαγεβιτς θα αυτοκτονήσω…

ντουσαν μπαγεβιτς

το κρίμα στο λαιμό σου…:stuck_out_tongue:

*το πέταξε πάλι ο χιμενεθ… : γνωριζόμαστε ακόμη…#-o

Εσύ ξαναδές το καλύτερα!Μια γιόμα γίνεται λίγο πιο μπροστά από την μεσαία γραμμή και είναι ένας παίχτης του Πανιωνίου με 2 της ΑΕΚ!Τι δουλειά έχει να βγει ο τέρμας κοντά στο σημείο του πέναλτυ???
Είμαι από τους πρώτους που έκραξα τον Σάχα ότι είναι λίγος…αλλά να το κάνουμε όταν ΠΡΕΠΕΙ!!!

καλά το πάμε. σε λίγο θα μπούμε στο βιβλίο γκίν(ι)ες αν συνεχίσουμε να κάνουμε αναγκαστικές αλλαγές με τέτοια συχνότητα. και μη βγει ο κόουτς να τα ρίξει στην άσχημη πρετοιμασία και την κακή φυσική κατάσταση, φέρει κι αυτός ευθύνη.

Ψιλογκαντεμιά στην κλήρωση του κυπέλλου…με την Λάρσα εκτός!

+1

H αλήθεια είναι πως όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα (κακή φυσική κατάσταση λόγω προετοιμασίας) πρέπει να το διαχειριστείς ανάλογα και όχι σαν να μην υπάρχει. Όταν μια ομάδα το πηγαίνει χαλαρά εδώ και δύο χρόνια (και κακώς) δεν μπορεις να αυξάνεις τόσο απότομα τους ρυθμους προπόνησης και να τα ρίχνεις στην προηγούμενη κατάσταση. Ναι, η ομάδα είναι αγύμναστη αλλα πρέπει να το αντιμετωπίσεις, όχι να την κάψεις. Προπονητής πάντως δεν είμαι, ο ίδιος λεει από Δεκέμβρη θα είμαστε καλύτεροι… Θα δείξει…