Παίζει ο Σάχα! :yahoo:
Ο Σαχα ειναι ανεβασμενος στα τελευταια παιχνιδια…
Ο Σάχα σε όλα τα ματς με Ολυμπιακό έχει κάνει ένα γκολ δώρο και τον αγαπάμε!
μακάρι να δούμε θέαμα ισάξιο άλλων εποχών…
Κάτι μου λέει πως απόψε θάχει πολλά γκολ…και δεν μπορώ να πω με ακρίβεια ποιον ευνοεί αυτό:):!:
Όποιον το παίξει όβερ ίσως?
Πού τα θυμήθηκες ρε Crimson? Χαχαχαχα, ειδικά το δεύτερο είναι απόλαυση. Ο τύπος από το πολύ ξύλο του έφυγε η περούκα κ έμεινε η καράφλα σε κοινή θέα!!!
οπλιζομαι με υπομονη και την κανω να δω τον αγωνα με την κρυφη ελπιδα το συνοθυλευμα αυτο να παιξει μπαλα,αλλα βλεπω ενδεκαδα και τρεμω…λεοναρντο επιτελικος λεει:?
ρε μηπως να κατσω σπιτι?
ax ρε Λεοναρντο !
Α ρε μαλακα Leonardo, ευτυχως που δεν το εβαλε…Πραγματικα ηλιθιο πεναλτυ.
Αν δεν βάλει το Μπλάνκο να τραβήξει πιο πίσω το Σκόκο, δε νομίζω να τη βγάλει καθαρή η ΑΕΚ.
εντιτ: άκυρο, τώρα είδα ότι έχει μπει ο μπλάνκο, με τα στρίμιν δεν τα παίρνεις και όλα χαμπάρι. Πάντως το κέντρο το χει χάσει η ΑΕΚ.
Ποσο αθλιος ο speaker . εμετικος
O λόγος που κάθησα να το δω ως το τέλος είναι πως έβλεπα ό,τι μπορούσε να μπει ανα πάσα στιγμή γκολάκι. Κι επειδή ο γάβρος έχει χειρότερη άμυνα, το βαλε η ΑΕΚ.
ΤΕΖΑ.
Όσο για το σπίκερ, αγαπάμε Ρώσο σπίκερ του στρίμιν που ξέρει και όλους τους παίχτες.
Mαρεσε και η τριπλα στη φωτοβολιδα!
Forca Zorro !
Χαχαχα ναι, θέλω GIF με τρίπλα φωτοβολίδα.
Δεν τους αρέσει το ΟΑΚΑ τους αρέσουν οι πούτ@ες.Απλά.Κάτι τεσσάρες λέγανε εδώ τα άμπαλα…
Α,Ο σπίκερ τον πέρνει.Ρούφα και συ.
7 λεπτα φτασανε οι καθυστερησεις ? τους στραβοκαθησε μαλον
ρε γροθε xxxloko δεν ειναι οπαδικο το φορουμ να μιλας ετσι.
κατατ’αλλα ποιος εσκασε τριπλα στη φωτοβολιδα, το ακουγα απο ρεντιο, με φανταστικο Μιαουλη.
Είδες πότε ξεκίνησε το ματς μετά το γκολ του μπλάνκο που μπήκε ακριβώς στο 90?
χαχαχαχα!!! Πάλι καλά που δεν τους έβαλλε να ξαναπαίξουν το β ημίχρονο !:p:p
Παρά τις μεγαλειώδεις προσπάθειες του Σιδηρόπουλου, η ΑΕΚ κέρδισε!!!
Μπράβο!!!
Αν έχει κάποιος σε λινκ το γκολ, γιατί το άκουγα από ραδιόφωνο, ας το ποστάρει!!!
Α! και το πεναλτι επίσης!!!