Αεκαρα

τοτε χανεις επιτηδες βαθμους για να μενεις δευτερη και στη τελευταια αγωνιστικη νικας τον πρωτοπορο8)

E, αρα δεν εφταιγε ο Φερερ. Τι τον διωξατε?

Προσωπικα πιστευω οτι η αεκ χωρις φερερ θα ολοκληρωσει καλυτερα το πρωταθλημα.
Ανεκαθεν υποστηριζα οτι ο φερερ δεν ειναι τοσο καλος προπονητης οσο τον ειχαν κανει. Επαιρνε με δυσκολια παιχνιδια με μικροτερες ομαδες, και δεν μπορουσε να παρει σημαντικα-κρισιμα παιχνιδια ή ντερμπι.

Δεν εφυγε τοσο για τις 2 συνεχομενες ηττες, που δεν μας καταποντισαν και στην ζωνη του υποβιβασμου για να φερουμε την καταστροφη, οσο η νευρικοτητα του κατα την διαρκεια των αγωνων και κυριως το οτι τα αποδυτηρια ειχαν γινει μπαχαλο.

Δηλαδη δεν μπορουσε να παρει κανενα ματς ευκολα! Ε τοτε πως τερματισε 2η περισυ?:-k

Έτερον εκάτερον. Παιζουν πολλοι παρογοντες λογο. Οπως πχ οτι ο παο αυτοκτωνουσε τις τελευταιες αγωνιστικες…

Ωστοσο το γεγονος οτι επαιρνε δυσκολα τα ευκολα ματς ο φερερ φανηκε κ φετος. Τοσο στις πρωτες αγωνιστικες -ασχετα που ηταν αηττητος- οσο και στο ουεφα.

Βασικα, για οποιον δεν το εχει καταλαβει, προπονητης της ΑΕΚ μεχρι τελος της χρονιας στην ουσια θα ειναι ο Ριβαλντο. Ηδη το συστημα αλλαξε στο αγαπημενο 4-2-3-1 του Ριμπο (αυτο που επαιζε κι επι Σολιντ στον Ολυμπιακο)…

Δικαιο το 1-1…φοβερο γκολ ο Μπλανκο που βαζει με καθε τροπο την μπαλα μεσα…!Φοβαμαι οτι ειναι εντολη απο πανω να μην παιζει βασικος…αλλιως δεν εξηγειτε!

Παντως αν παιξουμε καλα εκτος υπαρχει ελπιδα να προκριθουμε,δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο η Χεταφε!

Να του κανουν ενα 5ετες συμβολαιο και να του δωσουν το 11 γιατι αυτος ειναι ικανος για μεγαλα πραγματα.

Τι λέτε ρε παιδιά? Έφυγε ο Φερέρ? Λίγες μέρες έλειψα και έγιναν κοσμοϊστορικές βλακείες!

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω παρασκήνια, άρθρα, κλπ, αλλά φαντάζομαι λίγο πολύ τους λόγους της απόλυσης. Καταρχάς, από το καλοκαίρι είχα επισημάνει (να ψάξω το ποστ αν είναι… πρέπει να είναι το πρώτο μου ποστ για το φετινό πρωτάθλημα στο αντίστοιχο τόπικ) ότι η ΑΕΚ θα κάνει κοιλιά το χειμώνα. Δε μπορούσατε να το αποφύγετε, αφού ξεκινήσατε προετοιμασία τόσο νωρίς (ελέω προκριματικών Ch.L.)

Μεγάλη βλακεία της διοίκησης της ΑΕΚ η αποπομπή του Φερέρ. Σαφώς και φέτος έκανε κακές επιλογές και λάθη, αλλά παρόλα αυτά επιμένω ότι ήταν λάθος αυτό που έγινε. Ο Φερέρ έδειξε πέρσι ότι έχει κάποιες δεδομένες ικανότητες, όπως η εμφανής βελτίωση όλων των παικτών, η δημιουργία αξιόμαχου συνόλου, η εκμετάλλευση μέχρι και του πιο άμπαλου (τόσα γκολ έβαλε ο Σέζαρ πέρσι στο Ch.L.) και το ανέβασμα αρκετών επιπέδων στους πιτσιρικάδες (Παπασταθόπουλος το πιο τρανό παράδειγμα).

Φέτος για μένα το πρώτο μεγάλο λάθος της ΑΕΚ (την ευχαριστώ για αυτό) ήταν η αποπομπή του Ίβιτς. Διώχνοντας τον Ίβιτς, έριξε πολλές επιπλέον ευθύνες στο Φερέρ για τις οποίες κανείς δεν ήταν βέβαιος ότι θα μπορούσε να αντέξει και να χειριστεί. Πλέον δεν ήταν απλά αυτός που έλεγε στους παίκτες τι να κάνουν μέσα στο αγωνιστικό χώρο (που το ήξερε αρκετά καλά), αλλά έπρεπε να κάνει σκάουτινγκ παικτών, να ασχοληθεί με τα budgets, να πείσει τον κόσμο ότι έκανε σωστές επιλογές, να επιβληθεί στους παίκτες που είχε φέρει και στους παλιούς, λογοδοτούσε απευθείας στη διοίκηση, στον κόσμο και στον τύπο, να τα έχει καλά με αυτούς που θα μπορούσαν να του δώσουν ελπίδες για πρωτάθλημα και πολλά ακόμα, άσχετα με τη δουλειά του coach…

Η ΑΕΚ σήμερα έχασε έναν άξιο συνεργάτη που κατ’εμέ τόσο καιρό (φέτος δηλαδή) χρησιμοποιούσε λάθος. Το θεωρώ σφάλμα μεγάλο. Εννοείται ότι πλέον δε της δίνω ελπίδα για το τίτλο. Όταν ο Ολυμπιακός τα έκανε αυτά, είχε τουλάχιστον έναν Τζόλε στα 28, έναν Καρεμπέ και έναν Αλεξανδρή να βγάζουν το φίδι από τη τρύπα…

ΥΓ. Επαναλαμβάνω, τα λέω δίχως να έχω ιδέα τι συνέβη τις τελευταίες 3 μέρες…

Αν κάνουν τέτοια πράγματα στον παίχτη, τι να πώ. Χάνω κάθε εκτίμηση.
Και που το καλοκαίρι να αφήσουν τον Μπλάνκο να φύγει και να μας φέρουν τον μεγάλο Καμπάνταη :stuck_out_tongue: .
Η μεγάλη επιστροφή.

http://www.sportime.gr/articles_inside.asp?article_id=71940

Εδω τα γκολακια!

Τωρα μου ηρθε φλασια… Μου φαινεται ή ειχε καποιον ορο περι συμμετοχων?? Δηλαδη αν παιξει πανω απο εναν ορισμενο αριθμο αγωνων η Κολον θα παρει μεγαλυτερο ποσο??

Θα σε γελασω…αλλα τιποτα δεν αποκλειετε…!

Ποτε παιξαμε καλα για να παιξουμε τωρα μεσα στη χεταφε και να κερδισουμε, 20 αγωνιστικες δεν θυμαμαι 1 καλο παιχνιδι της ΑΕΚ. Αργο, βαρετο, στατικο και εκνευριστικο ποδοσφαιρο.

Karvou ο φερερ φετος εκανε εγκληματικα λαθη ειτε σε μεταγραφες ειτε στο κοουτσαρισμα, μιλαμε για τρελα πραγματα, δεν πηγαινε αλλο οποτε καλα εκαναν που του κουνησαν μαντιλι. Δεν καταλαβαινω γιατι θεωρεις μεγαλο λαθος την απολυση του φερερ αφου ουτως η αλλως με το υλικο που εχει η ΑΕΚ και με τις μεταγραφες που δεν εγιναν τον Γεναρη(εγιναν αλλα σε λαθος θεσεις) + τις απανωτες ηττες δεν υπηρχε περιπτωση η ΑΕΚ να παρει πρωταθλημα και ειδικα με τον τροπο που επαιζε μπαλα. Ο φερερ εκανε την ομαδα μπαχαλο στα αποδυτηρια, πλακωνοταν με τους παικτες, για χαρη του εφυγαν ο ιβιτς και ο τσιριλο, οι μεταγραφες που εκανε ηταν σκετη αποτυχια.

Πολλοι ΑΕΚτζηδες μολις ακουσαν οτι ο φερερ εφυγε ανακουφηστικαν…

…ωσπου εμαθαν οτι αναλαμβανει ο Κωστενογλου.

Ο μονος λογος για να εφευγε τωρα ο Φερερ ηταν να εχει ηδη βρεθει αντικαταστατης. Οπως Γκερσον - Γιαννακης ενα πραμα…

Στα μισα της χρονιας(ουτε καν στην μεταγραφικη περιοδο του Ιανουαριου) δεν θα ερχοταν κανενας μεγαλος προπονητης. Δυσαρεστηθηκα πολυ με την φυγη του Τσιριλο και ακομα περισσοτερη με αυτες των 2 Ιβιτς.
Καλα στο μπασκετ του Ολυμπιακου η κατασταση ηταν πολυ χειροτερη πιστευω, γιατι ενω επρεπε να παιζετε σαν την Μαντσεστερ Γιουνατεντ παιζατε σαν τον Ολυμπιακο στο ποδοσφαιρο. Λιγο αστοχος παραλληρισμος αλλα εν πασι περιπτωση θελω να πω οτι με τα λεφτα και τις ελευθεριες που ειχαν δωθει στον Γκερσον, θα επρεπε να να σαρωνει ο Ολυμπιακος στο μπασκετ.

Πολλα λεμε αλλα μενει να δουμε και την συνεχεια. Ολα αυτα ειναι υποθεσεις επι της ουσιας οποτε μενει να δουμε το αποτελεσμα στο τελος της χρονιας.

Δηλωσεις Φερερ σε ισπανικη εφημεριδα:

Φερέρ: «Μου έδωσαν ποδήλατο για να αντιμετωπίσω τεθωρακισμένα»

Πικραμένος από το διαζύγιό του με την ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο Λορένσο Σέρα Φερέρ μιλώντας στην εφημερίδα «Diario de Mallorca» και άφησε αιχμές για το περιορισμένο μπάτζετ της ομάδας σε σύγκριση με τα αντίστοιχα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

«Μου έδωσαν ένα ποδήλατο για να αντιμετωπίσω τεθωρακισμένα. Καθαρά, η ΑΕΚ δεν έχει την προοπτική του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού. Το καλοκαίρι, το μπάτζετ για τις μεταγραφές ήταν μόλις ένα εκατομμύριο ευρώ κι αυτό είναι πολύ λίγο για να αντιμετωπίσεις τους δύο μεγάλους. Η μόνη μεγάλη μεταγραφή που κάναμε ήταν του Ριβάλντο κι αυτός ήταν 36 ετών και προσωπικός μου φίλος», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός, ενώ πρόσθεσε: «Ήμασταν αήττητοι, όμως από,τι φαίνεται, κανείς δεν το θυμάται αυτό. Χάσαμε δύο παιχνίδια στη σειρά και κανένας δεν έκανε υπομονή. Πέρυσι, απολύθηκαν όλοι οι προπονητές του ελληνικού πρωταθλήματος, εκτός απ εμένα. Υπάρχει πολύ λίγη υπομονή στην Ελλάδα. Δεν ξέρω αν αυτή η πίεση προέρχεται από τον Τύπο ή τους φιλάθλους, όμως είναι πολύ δύσκολο να δουλέψεις ως προπονητής στην Ελλάδα».

Παράλληλα αποκάλυψε πως στο διάστημα της θητείας του στην ΑΕΚ δέχτηκε προτάσεις από δύο ομάδες της Ισπανίας και της Τουρκίας, ενώ αναφερόμενος στο μέλλον του είπε: «Τώρα θέλω να ηρεμήσω και να ξεχάσω όλο το άγχος που νιώθει ένας προπονητής μιας τέτοιας ομάδας. Όταν έρθει το τέλος της σεζόν, θα σκεφτώ τι θα κάνω».

Πιεση υπηρχε αλλα λογικο ειναι οταν κανεις τετοιες εμφανισεις. Και δεν νομιζω να εχει ο Παναθηναϊκος πολυ καλυτερο ροστερ απο την ΑΕΚ…
Και επειδη το μπατζετ μετραει αλλα το εχει κανει καραμελα, περισυ η Σεβιλλη διεκδικουσε το πρωταθλημα μεχρι την τελευταια αγωνιστικη και η διαφορα μπατζετ με Μπαρτσελονα και Ρεαλ ηταν…αστρονομικη.

Kαλα στα περι ποδηλατου δεν ειχε και πολυ αδικο…Μην γελιομαστε τωρα…

Εγω μια φορα πιστευω οτι ο Παναθηναϊκος εχει κατωτερο ροστερ απο την ΑΕΚ εν τουτης οι μεν ειναι πρωτοι και οι δε τριτοι.:wink: