Αεκαρα

Δεν υπαρχει ενα στρημ της προκοπης. Ολα κολλανε!

Πως παιζουμε? Το γκολ πως μπηκε? Για πειτε, αν το βλεπει κανεις…

Γεωργεααααα Γεωργεαααα
τα φυτα στην καλαματα ειν’ ωραιααααα
:drunk:

μπράβο στην αεκ για την νίκη…
και μπράβο στον τζιμπουρ που δεν απάντησε στον ταυλαριδη και τις προκλήσεις του…(δυο φόρες τον χτύπησε ο τζιμουρ , αλλά φανερά και τις δυο κατά λάθος…ενω ο δικός μας βλάκας τον κυνηγούσε σε ολο το γήπεδο…)

*με δυο πλάγια μπακ και έναν στην θέση του τραγικού μακου(θα μπορούσε να αποβάλλεται σε κάθε παιγνίδι) μια χαρά ομάδα είναι η αεκ…

ο γεωργέας δεν ξέρω πως έπαιξε, αλλά τώρα που μπήκε μέσα ελπίζω να μη βγει για χάρη του γιάχιτς… να μπει τουλάχιστον ο αργυρίου ξέρω γω.

ανταπόδοση του λυμπεροπουλου στο (μικρο)χειροκρότημα στην αλλαγή…(και από εμένα)

«Η Λάρισα είναι μία καλή ομάδα, η μεταπήδηση σε μία νέα έδρα ,δεν την έχει βοηθήσει ακόμα, πρέπει να σταθεί ο κόσμος δίπλα στην ομάδα και πιστεύω ότι θα το κάνει. Αν δεν το κάνει, τότε θα υπάρχει πρόβλημα.

Είμαι χαρούμενος και εγώ οι συμπαίκτες μου που παίξαμε σε αυτό το στολίδι. Μόνο και μόνο για αυτό το γήπεδο η ΑΕΛ έχει θέση στην μεγάλη κατηγορία. Τον κ. Πηλαδάκη δεν τον ξέρω προσωπικά, δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ μου. Εμείς σαν παίκτες της ΑΕΚ τον ευχαριστούμε που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δημιούργησε αυτό το στολίδι».

*έριξα τρελό χειροκρότημα και κάμποσα μπράβο στο τρίτο γκολ που σηκώθηκα και χειροκροτούσα/φώναζα μόνος μου σε μια θύρα 2.500 κόσμου…κάνεις δεν είπε τίποτα… φαντάσου…

Ευτυχώς που υπάρχει και η Λάρισα και μας ανεβάζει λίγο το ηθικό! :smiley:
Τελικά και λίγη φοβέρα δεν κάνει κακό…
Αφού σκόραρε και ο Φούλης τα είδαμε όλα!!!
Πάντως για να μην ξεφεύγουμε και πετάμε πάλι στα σύννεφα δεν σημαίνει αυτή η νίκη ότι τα λύσαμε όλα τα προβλήματα μας…απλά θα ήταν τραγικά επικίνδυνο να μέναμε και εκτός κυπέλλου τόσο νωρίς…

Φευγει μια κακη χρονια για την ΑΕΚ,το 2010 μονο καλες αναμνησεις δεν μας αφηνει,παλι καλα που περασαν στην επομενη φαση του κυπελου κλεινοντας καπως θετικα την χρονια.

Eλπιζω να γινουν οι διορθωτικες κινησεις που πρεπει ωστε το 2011 να εμφανισει η ομαδα βελτιωμενη εικονα,αν και τα πραγματα δεν δειχνουν αισιοδοξα αν το δουμε ρεαλιστικα.

αφου κάναμε το χρέος μας, περιμένουμε από τη διοίκηση τα απλά

ανανέωση τζιμπουρ/μπλάνκο και 1 μεταγγραφή μόνο. ένα δημιουργικό χαφ σε λογική ηλικία.

δώστε χρόνο στον χιμενεθ, οε οε.

διωξτε κάτι σαπάκια

προωθήστε μικρούς.

Kαθε φορά που η ομάδα κανει μια μεγάλη νίκη, την επόμενη μερα διαβάζουμε πως φευγει ο Σκοκο, ο Μπλάνκο, ο Τζιμπούρ, όλη η ομάδα γενικα…

Κάθε φορά που χάνουμε, την επόμενη μέρα διαβάζουμε πως το γήπεδο είναι στα σκαριά.

Κούραση…

Aν το διαβασες, κανε μια σουμα πληζ!

χαχα…:smiley:

οι μικρομέτοχοι έβγαλαν μια ανακοίνωση που λεει τι έγινε στην Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ στις 17/12/2010…

στην οποία Γ.Σ. έθεσαν κάμποσα ερωτήματα…
το τι εχει γίνει με τον διαχειριστικό ελέγχο, ποιοι είναι αυτοί που εμφανίζονται να παίρνουν τεράστια ποσά σαν αμοιβή στην ομάδα, που πάνε κάποια χρήματα που φέρονται να πηγαίνουν σε τσέπες που κάνεις δεν ξέρει ποιες είναι, ποιοι ειναι ολοι οι υπάλληλοι της παε(ονομαστικά),ποιος ειναι ο τρόπος που πηρε δανειο η αεκ, και να δουν ολοι το μετοχολόγιο της εταιρίας στην γ.σ. να δουν ποιος είναι τι μέσα στην ομάδα/εταιρία(δεν υπάρχει καν.:!:slight_smile:

πήραν διάφορες απαντήσεις…άλλες πιστηκες άλλες …απίθανες…!!

-φαίνεται ο διαχειριστικός έλεγχος είναι για τα μάτια του κόσμου…(οι μεγαλομέτοχοι που δεν έκαναν τον κόπο να παν , πάρα μόνο δια αντιπροσώπου αρνήθηκαν να πουν που παν τα χρήματα απο έσοδα της ομάδας.!!)

-φέρεται σε μια τριετία να υπάρχει μια αύξηση εξόδων 1.184,86% (:!::!:slight_smile: αλλά δεν , δόθηκε καμιά απτή εξήγηση , παρά μόνο λόγια του αέρα…

-το ποιοι ειναι οι υπάλληλοι της παε δεν γίνεται να βγει προς τα εξω για λόγους προσωπικών δεδομένων…δηλαδή αυτοί που έχουν την παε(έστω και με μικρο ποσοστό) δεν μπορούν να ξέρουν ποιους έχουν υπάλληλους.!!

-επίσης θίχτηκε το θέμα με την EMPIRE A.E…που εμφανίζεται να εχει τους ίδιους ανθρώπους να παραχωρούν διακαιώματα και τους ίδιους να έχουν κέρδη απο αυτό αλλά οχι η ομάδα…!!

σκατά ολε δηλαδή…

δεν ξερω αν σε κάλυψα

καλύτερα απο εμένα τα λέει εδώ…

Σωστός ο Ξενάκης…

Στοίχειωσε αυτός ο διαχειριστικός!Πρέπει να γίνεται πολύ καλή δουλειά…:lol:

http://sport24.gr/football/omades/Aek/perimenontas_ton_rafik.736499.html

4 μηνες…

Δυσκόλεψαν τα πράγματα και για το κυπελλάκι!Εκτός απροόπτου θα πρέπει να πετάξουμε έξω και τους δυο απαταιώνιους για να πάμε στον τελικό…

μαυρα χαλια! εκτος και αν μεταμορφωθει η ομαδα μετα τα χριστουγεννα… ποτε ειναι το πρωτο μας?

19 Ιανουαρίου και η ρεβάνς 2 Φεβρουαρίου

Πονεμενη ιστορια καταντησε πλεον.:?

Μπα μη νομιζεις, τωρα ειναι που θα ξεκωλοθουν κατι σκοκοι,τζιμπουρ κλπ,αυτοι μονο σε κανενα ντερμπακι τα δινουν ολα για να φανουν.Aν κληρωνομασταν με κανενα ατρομητο,διαγορα τοτε να φοβοσουν.:stuck_out_tongue:

Το εχω δει το ονειρο σου λεω. Φτανουμε τελικό με καναν Ατρόμητο ή Ολυμπιακό Βόλου και μεσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ χανουμε την κουπα με κανα 0-1 και γυρνάμε σπίτια μας παγωμένοι.