Αεκαρα

τζιμπούρ στον γαύρο.

έντιτ:
να επέμβει η εισαγγελέας αλλά μην την πληρώσει η αεκ για τυχόν λαμογιές τις οποίες μπορεί να έκανε ο καθένας που πέρασε από την αεκ. ας τιμωρηθούν κατευθείαν οι υπεύθυνοι.

Μπραβο παιδια της Α.Ε.Κ!Διδαξτε σας παρακαλω στα ΠΑΟΚια πως κανουν διαλογο.
Εννοειται οτι σεβομαι κι υπολογιζω Α.Ε.Κ.Αν η ομαδα μου καταφερει κι αρπαξει κατι απο το παιχνιδι,καλο θα ειναι.Αυτη τη φορα δεν θα μπορεσω να παραστω,οπως με τον Παναθηναικο.
Κι εγω υπολογιζω στην κουραση της Α.Ε.Κ απο το παιχνιδι του Κυπελλου,αλλα και μας μας εχουν φαει τα ταξιδια και τα περα δωθε!

και μετα ξυπνησες…εμεις τι παλευουμε τα τελευταια 5 χρονια?

ειπαμε,οι ανωνυμες εταιριες η μεγαλυτερη απατη της ελληνικης οικονομιας

ναι αλλά δεν γίνεται αυτό…
αν η αεκ εχει κάνει φοροδιαφυγή ας πουμε, δεν μπορεί να πάρει η μπάλα μόνο τους υπευθύνους αλλά και την εταιρία

Αεκτζης που ειναι και στο φορουμ μου ειπε οτι το προβλημα ειναι απο την μερια
του ΟΑΚΑ και οχι του Απολλωνα.

Δυσκολα θα τιμωρηθει καποιος παντως.Μονο και μονο οτι ο ελεγχος δεν δειχνει
προσωπα του αρκει.

μεταξυ του αεκτζη και του σαμπρακου εσυ ποιον θα πιστευες?

Τον Αεκτζη.Ο αλλος δεν ειναι AEK. :stuck_out_tongue:

!!!

Ξερουμε ποσο κοσμο εχει τελικα?

Edit: ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΑΧΑ, ΠΟΥ?

η αεκ θυμιζει τη λιβερπουλ. ικανη για το καλυτερο και το χειροτερο! 0-3!!!

ο ολυμπιακος βολου παλι θυμιζει αρσεναλ…

check.!!

*βολαρα.

Μπράβο στο Βόλο.

Για τους δικούς μας… δράμα

Θέλουν ταρακούνημα οι εκατομμυριούχοι μου φαίνεται

Πολλά μπράβο στον Ολυμπιακό Βόλου. Δεν κλείστηκε πίσω στο 0-2 και έβαλε δίκαια άλλα δυο γκολ. Από την άλλη η ΑΕΚ με άμυνα ανάγκης έδειξε ότι αν Δέλλας, Μανωλάς φύγουν ή τραυματιστούν, απλά θα παρακαλάμε για λίγα γκολ. Μ’αρέσει που συζητιέται η παραχώρηση του Μανωλά. :stuck_out_tongue:
Μην ανησυχείτε όμως θα πάρουμε εκδίκηση στον τελικό, εκτός αν φάμε καμιά τεσσάρα πάλι. Γενικά πάντως καλύτερα να χάνουμε ένα ματς 4-0 παρά 4 ματς 1-0 όπως θάλεγε και ο κόουτς.

=D>

ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον ολυμπιακο βολου…πραγματικα μακαρι να καταφερει να παει οσο πιο ψηλα μπορει στη βαθμολογια γιατι το αξιζει…οσο για μας το περιμενα το στραβοπατημα(ποτε εχουμε κανει συνεχομενα αποτελεσματα για να τα κανουμε τωρα)αλλα οχι και ετσι…απροσαρμοστοι:?

Nα ειστε καλα παιδια,ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια!!!
Αυτο θα πει ανωτεροτητα!!!
Ανταποδιδω το χειροκροτημα για τα καλα σας λογια
!!!=D>=D>=D>:respect:

Λογικοτατο αποτέλεσμα η νικη του Ολυμπιακου Βολου. Λιγο υπερβολικό το 0-4 αλλά λογικότατη η νίκη του. Τρια παιχνίδια μεσα σε εφτα μερες η ομάδα δεν τα βγαζει, το ξερουμε εδω και καιρο. Τον Χιμένεθ δεν τον βλεπω να μένει και μετα το καλοκαίρι αν δεν εχει τις εγγυησεις πως θα μπορει να δουλεψει με αλλες συνθηκες.

η αεκ συζήτησε(παρανόμως) και συμφώνησε(παρανόμως) με τον ιγγλεσιας…

κατά τα άλλα σας πειράζει ο τζιμπουρ…
δεν πειράζει…έτσι και αλλιώς τα έχουμε πει…ο ολυμπιακός θα σας κάνει κάτι(γενικά λέμε), εσείς θα κάνετε σε κάποιον άλλον…
όλα τα άλλα είναι για τα μάτια του κόσμου

*καλή β’ με τον ιγγλεσιας… αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι χειρότερος από ντιοπ και μακο

Πολύ μαυρίλα στην Ώρα:):!: