:lol::lol::lol:
πω τι απιστευτο γκολ ηταν του μιτσελ! απιστευτο! μπραβο ρε αεκ
(χαχαχα εδω βεβαια εχω να πω οτι φτασαμε σε σημειο να πανηγυριζουν οι αλλοι για το 2/3)
πασχαλακο, σε παω γενικα8), αλλα ΔΕ ΜΑΣ ΓΑΜΑΣ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥ, ΕΔΩ ΧΑΣΑΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΛΕΜΕ!
Είμαι Ολυμπιακός. Εντάξει ναι, έχει δρόμο ακόμα όντως. Αλλά όπως και να το κάνεις…
μπραβο στην ΑΕΚ,τυχερη βεβαια σημερα αλλα το παλεψε μεχρι τελους.πραγματικα ομως,πωτς γενεν αυτο στο γκολ του μιτσελ?
7 γκολ παθητικό σε 2 εντός έδρας ματς ε. καλά πάμε.
θυμάται κανείς ποιο ήταν το φάουλ που κέρδισε η αεκ και σκόραρε?
γιατί ο αγγλος εκφωνητής έλεγε κάτι για έμμεσο και κάτι τέτοια…
*μπράβο για την νίκη αν και έχετε προβλήματα
εντάξει μάλλον έχασα πολλά χρόνια από την ζωή μου με το φινάλε.τουλάχιστον πήραμε την πρόκριση.το μάτς δε το είδα αλλά απότι κατάλαβα δεν παίξαμε καλά.
τί μπάζερ ήταν αυτό του μίτσελ.μπάσκετ νομίζει οτι παίζει?
Στο δευτερο ημιχρονο επρεπε να μαντευω τι γινεται γιατι ολα τα streams μαλακιζονταν ομαδικως. Αλλα οταν ακουσα φωνες στο τελος, ενιωσα ΔΙΚΑΙΩΣΗ γιατι σε καθε λεπτο ημουν σιγουρος και ελεγα πως θα περασουμε
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΕΚΑΡΑ! Η ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!
\μ/
συγχαρητηρια για το δραματικο φιναλε και προκριση της αεκ,αλλα τωρα εχει ΠΑΟΚ…ξεχαστε αυτα που ξερατε με παναθηναικο:p
κακέ
*στον [B]dude [/B]πάει
δεν θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν αν δεν έμπαινε το γκολακι…ήταν λίγο “ερεθισμένοι” οι αεκτζηδες
καποιος κανα λινκ να δουμε το γκολ μαγκες!μπραβο στην ΑΕΚ
Καλα, ο Άγγλος έλεγε στο 0-0 ότι οι οπαδοι του Παναθηναϊκού τραγουδάνε και πιστεύουν σε ανατροπή της ομάδας τους :lol:
οι “αεκτζήδες” που μπήκανε οταν έγινε το 1-3 και όταν έληξε το μάτς είναι μεγάλοι μαλάκες.απότι διάβασα γίνανε και επεισόδια μετά την λήξη του μάτς.αναμένετε τιμωρία και μετά θα βγαίνουν και θα λένε για παράγκες και άλλα τέτοια.
έντιτ: πάντως τέτοια γκόλ σαν του μιτσελ είναι ο ορισμός της κηδείας.
κλαιω απλα…δεν ειμαι σε κατασταση να σχολιασω τιποτα.μονο εμεις αυτα…
:lol: εχει ρίξει μερικά πετυχημένα πάντως…όπως αυτό για την εμφάνιση της αεκ που μοιάζει με τρενάκι σε λούνα παρκ…ανέβηκε και μετά άρχισε η κατηφόρα
(περισσότερο ταιριάζει με την συνολική εμφάνιση στη χρονιά της αεκ)
Το πιο γαμάτο γκολ που έχω δεί σε ντέρμπυ…
Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ…και είχα παλιά ότι ο τελικός θα είναι Ολυμπιακός Βόλου με ΑΕΚ
Αν βγώ αληθινός περιμένω κέρασμα απο τους Αεκτζήδες του φόρουμ
προς το παρων μπορεις να αρκεστεις στο σημερινο πεος