Αεκαρα

αυτό και μόνο που λές χαρακτηρίζει την νοοτροπία της γαμωoriginal και σε τί καρκίνο έχει εξελιχθεί για την αεκ γενικά.
ναι κατεβάζει πολύ κόσμο ο οποίος δίνει ρυθμό στο γήπεδο αλλά μέχρι εκεί.ποιός είπε οτι η original και η κάθε original πρέπει να έχει λόγο στα διοικητικά και μή της αεκ.νομίζετε οτι η αεκ είναι τσιφλίκι σας.

χαχαχαχαχαχα απιθανος!
Δε μου λες ρε original1924… για να καταλαβω τη νοοτροπια και τους καρκινους που γραφεις… Μας λες οτι φοβασαι μηπως ο ΧΧ σου φαει το ευρω (ενω το νιωθω οτι εισαι ετοιμος να γραψεις για τις πολυκατοικιες που εχει σηκωσει και τα λοιπα καραγκιοζιλικια) και σου λεω εφοσον φοβασαι για κατι τετοιο και εχεις τετοια γνωμη για τον συγκεκριμενο ανθρωπο προς τι το νικ που χρησιμοποιεις;
Απλο ειναι, απλουστατο.

Για τα αλλα που γραφεις, δεν μπορω να συνεχισω να λεω τα ιδια και τα ιδια…δηλαδη ελεος.
α) Πρωτη η ORIGINAL ειναι που θελει να απεμπλακει απο τη διοικηση της ΑΕΚ. Στην προεδρια εξελεγη αναγκαστικα για 2 λογους. Πρωτον διοτι η προηγουμενη διοικηση χρεωνε το ταμειο του σωματειου καθε μερα με δυσβασταχτα ποσα και δευτερον για να προστατευσει την ιδιοκτησια της ΑΕΚ στη Νεα Φιλαδελφεια διοτι οι προηγουμενες διοικησεις ειχαν βαλει τον χωρο στο ματι και σε συνεργασια με την ΠΑΕ τον προοριζαν για οτιδηποτε αλλο εκτος απο γηπεδο με μεγαλυτερο κινδυνο να δωθει ο χωρος αυτος στο Δημοσιο για ανταλλαγη με αλλον χωρο καπου αλλου στην Αττικη.

β) Ειναι παρα πολυ ευκολο να ανατραπει η ORIGINAL απο τη διοικηση της ΑΕΚ με εκλογες. Μια εγγραφη θελει και τελειωσε το ζητημα. Και στην τελικη πες μου ποιος ενδιαφερθηκε να αναλαβει την ερασιτεχνικη ΑΕΚ και η ORIGINAL σταθηκε εμποδιο και ζητησε να παρει αυτη τη διοικηση. Κανεις δεν υπηρχε και ειτε τα τμηματα σου θα βαρουσαν διαλυση, ειτε θα αναλαμβανε η R.

Αλλα… από οταν αυτο συνεβη, σας επιασε ολους ο πονος για την ερασιτεχνικη!

Αν θελεις, συζηταμε και το τι εχει καταφερει ο ΧΧ σαν προεδρος της ΑΕΚ αυτα τα 2 χρονια και κατα ποσο οι προηγουμενοι ηταν καλυτερες ή χειροτερες διοικησεις στην ΑΕΚ.

Εντιτ: Κατα την αποψη μου στειλε ενα γαμωμηνυμα ετσι για το καλο.

Aς μου πει καποιος πως δεν πεσαμε στο ΜΠΑΣΚΕΤ…#-o#-o#-o:? Κας ειναι ψεμα…

Πάντως πριν από λίγο, χάσατε στο Μαρούσι…πάντως δεν πέσατε ακόμα…νίκησε και ο Ηλυσιακός, και τα πράγματα σκούρηναν:):!:

Και πεσαμε στο μπασκετ και χασαμε στον τελικο του βολλευ γυναικων για το κυπελλο…
Μαυρη μερα για την ΑΕΚ

δεν πεφτουμε μονο σε περιπτωση νικη αεκ και ηττα ηλυσιακου…

Ευτυχως χτες το παιχνιδι ηταν κεκλεισμενων και γλιτωσαν οι οπαδοι το μαρτυριο το χθεσινο,σε ενα ματς αδιαφορο δεν καταφεραν να κερδισουν ουτε για το πρεστιζ που λεμε απεναντι σε εναν ηρακλη με καμια 10-12 απουσιες.

Αιντε το κυπελο τωρα,γιατι αν γινει καμια στραβη κ εκει,ποιος τους σωνει μετα…

στην πολη της λαρισας ακούγεται οτι υπάρχει προφορική συμφωνία της αεκ με τον προπονητή της λαρισας… ελάτε να τον πάρετε τώρα μην τον σπάσει κανείς στο ξύλο…

παιδια τοσο σκατα ηταν χθες η ομαδα?? γιατι δεν ειδα το ματς αλλα ακουσα οτι ειμασταν ατυχοι…

Βασικα ο αγωνας ηταν σκατα γιατι οι ομαδες ηταν αδιαφορες. Αγγαρεία έκαναν οι παίκτες και των 2 ομαδων. “Συμφωνημενο” Χ και κακοποιηση του ποδοσφαιρου.

αηδια… ποσο σιχαμερο ειναι οταν γινεται αυτο? η μπαλα ειναι χαρα ρε πουστη μου. τοσο ηλιθιοι ειναι ολοι και παιζουν ΜΟΝΟ οταν υπαρχει λογος…? τ να πει κανεις… παντως ο σκοκος λεει βγηκε μβπ. εντυπωσιακο για ματς που δεν εβαλε γκολ… να και ενα (σταντε το μοναδικο) καλο…

πρόταση λέει αδαμίδη σε μαύρο να αναλάβει πόστο στην διοίκηση.
σωστή κίνηση πιστεύετε οτι είναι?
εγώ πιστεύω οτι είναι καλή κίνηση προκειμένου να συσπειρωθεί λίγο ο κόσμος της αεκ.

Λαθος κινηση 100% για μενα,θα καει/φθαρει οπως ολοι οι προηγουμενοι και στο τελος θα τον βριζουμε.Ασπιδα ψαχνουν απο τη διοικηση…

E,oχι οτι σας εριξε αυτος βεβαια… και βασικα τη φετινη Λαρσα δεν την εσωνε ουτε ο Μουρινιο αναλαμβανοντας απο το Δεκεμβρη και μετα.

Κατα τ’αλλα. μακρια απο εμας. Οχι αλλους μαθητευομενους μαγους. Φερτε καποιον gung ho μπαρουτοκαπνισμενο ηρωικο προπονητη να ριχνει καμια φαπα στα αποδυτηρια.

Φερτε τον Αγγελαρα απο την Κυπρο.

βαριεμαι να σου γράψω τις πατάτες που έκανε στον πάγκο τις λαρισας…
το οτι δεν μας εριξε αυτός σημαίνει οτι πρέπει να τυφλωθούμε? σημαίνει οτι δεν πρέπει να χτυπήσουμε ματς επειδή “εχω εχω άλλες αρχές.!!”…
σημαίνει οτι δεν πειράζει που εχω δεξι μπακ αλλά προτιμάω σεντερ μπακ, και στη θέση του σεντερ μπακ δεξι μπακ?
οτι για αμυντικό χαφ θα βάλω επιθετικό?
οτι θα εξαφανίσω πιτσιρικά που πήγαινε μια χαρά και ας μην εχω ουτε έναν άλλον στη θέση του?
οτι θα μου φωνάζουν 15.000 κόσμου με τον βολο για την κομπίνα με τον μπρεσκα και εγω θα κοιμάμαι στον πάγκο? (και τι έκπληξη το γκολ μπήκε με την κομπίνα)
οτι θα φοβάμαι την ξανθη?
οτι θα έρχεται μεταγραφή παίχτης και θα κάνει 3 μήνες να παίξει ενω ειναι έτοιμος απο την πρώτη μέρα επειδή δεν ειναι δικός του?
πως αμα θελω κοτσάρω το αριστερό εξτρεμ δεξι μπακ ετσι για την πλάκα ενω εχω λύση?
και όταν δω ότι πάει καλά τον βγάζω κιολας.!!??
και το κυριότερο όλων…ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΠΑΙΧΤΗ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ?!! ΑΠΟ ΤΟ 13 ΕΩΣ ΤΟ 47?? ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ? στα αρχίδια μας ο αθλητής…η λαρισα να σωθεί…ολο το γήπεδο τον έβριζε που άφησε τον άνθρωπο μέσα…
και άλλα πολλά…
δεν μας έριξε…άλλα και η τύφλωση ειναι άσχημο πράγμα…
οσο και να νομίζουν μερικοί ο κόσμος ξέρει και απο μπάλα και από πολλά άλλα…

Kανε μια αναφορα σε αυτο μονο.

Στα υπολοιπα, αυτο που εχω να σχολιασω ειναι οτι γενικα ηταν τραγικη η κινηση Πηλαδακη να προσπαθησει να κρατησει την ομαδα στην κατηγορια με τετοιου τυπου προπονητη

Καλά δεν είναι τίποτα περίεργο η παράνομο…απλά ο κωστενογλου κατέβασε δικιά του εντεκάδα και οχι αυτή που θα χτυπούσε το ματς (ή δεν θα μας έκανε ρεζίλι με τον ολυμπιακό)
του ζητήθηκε να παίξουν ολοι οι παίχτες που μπορούσαν και οχι να κρατήσουμε εκτός μερικούς που έπεσαν σε πειθαρχικά παραπτώματα…και αρνήθηκε.! για αρχή δεν φαίνεται τόσο άσχημο, αλλά όταν του λες οτι με καθε θυσία πρέπει να βγεις δεύτερος απο τον πάτο και αυτός συνεχίζει τα δικά του, έρχεται η ρήξη…πήξαμε στις δοκιμές και στις τιμωρίες…απο το ενα άκρο στο άλλο…δεν γινεται έτσι δουλειά…τον ποδοσφαιριστή τον προσεγγίζεις και τον εκμεταλλεύεσαι για να παει καλά η ομάδα…δεν τον τιμωρείς στο χειρότερο σημείο, και κάνεις το κομμάτι σου για να δείξεις οτι δεν αλλάζεις απόψεις καταδικάζοντας την ομάδα…αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα

και γενικά πολύ επίμονη σε κάτι που δεν του βγαινει…ο προπονητής πρέπει να είναι “ευκίνητος”…δεν πρέπει να κολλάει σε αυτό που εχει σκεφτεί στην αρχή…για αυτό μου αρέσει ο δωνης…μπορεί να αρχίζει τα πάντα λάθος(ημίχρονα, πρωταθλήματα, σχεδιασμούς) αλλά δεν ντρέπεται να δείξει με τις κινήσεις του οτι , έκανα λάθος παμε για τα σωστά…

*πάντως ολοι θέλουν καλύτερους προπονητές, παίχτες και τα λοιπά , αλλά η επόμενη χρονιά θα ειναι για όλους πιο δύσκολη…οπότε μην ξαφνιαστείς αν δεις τον κωστενογλου στον πάγκο σας

συμφωνω καρααπολυτα. ηταν το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα. θα τλον καψουν και αυτον. και επειδη ειναι νομιζω ιδιαιτερος χαρακτηρας τον κοβω να μην το αντεχει και να την κανει γρηγορα (αν αναλαβει ποστο γιατι ολα σχετικα ειναι στην αεκ)…

[B]Για σωσίβιο θέλουν τον Μαύρο![/B]

Νωρίς θυμηθήκανε τον Μαύρο στην ΑΕΚ. Ένας παίκτης-σύμβολο για την Ένωση, αγαπητός απ? όλο τον κόσμο και γνώστης του ποδοσφαίρου, όμως τόσα χρόνια τον είχαν στην απ? έξω.

Κι αναφερόμαστε σε καλύτερες εποχές που ίσως να είχε κέφι κι αυτός να βοηθήσει και να μπορούσε να προσφέρει πολλά. Όχι για τώρα που κάποιοι τον θυμηθήκανε ξαφνικά, για να κρεμαστούν από πάνω του, αφού μια φυσιογνωμία σαν τον Μαύρο έχει λαϊκό έρεισμα και μπορεί να καλμάρει λίγο τον κόσμο.

Εμείς, πάντως, πολύ αμφιβάλλουμε αν σε ένα τέτοιο τάιμινγκ ο Μαύρος θα θελήσει να μπλεχτεί με την ΑΕΚ. Τι εγγυήσεις μπορούν να του δώσουν, δηλαδή; Απλά σαν σωσίβιο τον χρειάζονται?

Και γι? αυτό ο Θωμάς ζήτησε να το σκεφτεί λίγο καλύτερα. Μην πάει και χαντακωθεί ο άνθρωπος στην πιο μίζερη περίοδο στην ιστορία της Ένωσης, όπου δεν υπάρχει φως από πουθενά. Κι αν το κάνει θα γνωρίζει και ο ίδιος ότι είναι μια ηρωϊκή προσπάθεια που κανείς δεν ξέρει πού θα βγάλει.

http://www.sportdog.gr/article/25329/gia-sosivio-theloun-ton-mauro

Με αφορμη τον διαφαινόμενο υποβιβασμο του μπασκετ σημερα, ας γραψω 2 αραδες για το πως βλεπω τα πραγματα στην ΑΕΚ γενικα.

Ανεξάρτητα από το αποτελεσμα των σημερινων παιχνιδων του μπασκετ που θα οδηγησει ειτε σε παραμονή είτε σε υποβιασμο, θεωρω ότι το τμημα μπασκετ της ΑΕΚ καλο θα ηταν να αναστείλει τη λειτουργία του.

Η ΑΕΚ δεν εχει καμια δουλεια να κραταει τμημα στην Α1 (ή στην Α2) του δευτερου σε δημοτικοτητα αθληματος στην Ελλαδα, το οποιο τμημα καθε χρονο παλευει να σωθει και να επιβιωσει εξευτελιζοντας το ονομα της ΑΕΚ με φαινομενα του τυπου “οι παικτες κανουν μπανιο με κρυο νερο γιατι δεν εχουμε 500 ευρω να βαλουμε πετρελαιο”.

Αυτη ειναι η αληθεια και σε οποιον δεν αρεσει ας μου πει γιατι δεν ειναι ετσι. Αν εδω θελουμε να ψαξουμε ευθυνες τα πραγματα ειναι πολυ πιο ξεκαθαρα και απλα σε σχεση με το ποδοσφαιρο της ΑΕΚ. Οι ευθυνες για το μπασκετ (κατ’εμε παντα) εντοπιζονται στον κοσμο της ομαδας και πουθενα αλλου. Συμφωνουμε οτι το μπασκετ ετσι και αλλιως απο το 2003 και μετα στην Ελλαδα δεν συγκινει κανεναν αλλα δεν γινεται να εισαι η ΑΕΚ και να εισαι η ομαδα με τα λιγοτερα εισιτηρια στην Α1. Και δεν μιλαμε μονο για τις χρονιες που η ΑΕΚ φυτοζωει… ας δουμε και τις χρονιες του πρωταθλητισμου τι και ποσοι πηγαιναν στο γηπεδο.

Σας εχει τυχει να πατε σε μπασκετ της ΑΕΚ και φτανοντας εξω απο το γηπεδο να νομιζετε οτι το ματς ανεβληθη λογω της απολυτης ησυχιας μιας και στο γηπεδο ηταν/δεν ηταν 100 ανθρωποι; Με 5.000 συνολικα πουλημενα εισητιρια ανα σεζον πως γινεται να περιμενουμε να ερθει επενδυτης να μας βγαλει απο το χαος; Ετσι και αλλιως τα χρεη της ΑΕΚ στο μπασκετ δεν ειναι μη αντιμετωπισιμα. Μου διαφευγει τωρα ο αριθμος αλλα δεν κανω λαθος.

θα ηταν ευχης εργον να σωθουμε σημερα και αυριο να δηλωσουμε αναστολη. Για το φαινεσθαι και μονο δηλαδη…

Στο ποδοσφαιρο της ομαδας… οπου η κατασταση ειναι το απολυτο μπουρδελο… αν ηταν στο δικο μου χερι η ΑΕΚ θα κινουσε της διαδικασιες για να πτωχευσει μονη της. Οι τριτοτεταρτες θεσεις στη βαθμολογια συρρικνωνουν την ΑΕΚ επικινδυνα. Μια ΑΕΚ εκτος στοχων απο τον Οκτωβρη, κατασταση που παγιωνεται εδω και 3 χρονια με εξαίρεση φετος, δεν εχει να περιμενει τιποτε.
Τα χρεη ειναι πολλα. Τα παρασκηνιακα προβληματα της ΑΕΚ επισης πολλα. Μονιμη επωδος ολων των παραπανω ειναι μια ΑΕΚ που χανει συνεχως κοσμο, δεν συγκινει τα πιτσιρικια και κατανταει ανυποληπτη στα ματια ολων.
Με την ολη κατασταση, εχουμε συν τοις αλλοις και τους αρδ να παιζουν με τα νευρα και την αγωνια του κοσμου της ΑΕΚ με τις επερχομενες φημες για επιστροφη του Μελισσανιδη…

Ενιοτε και συνηθως μετα απο ηττες εχουμε και εξελιξεις για το γηπεδο στη Νεα Φιλαδελφεια… Να σε λυπαται ο Θεος.