Αεκαρα

νταξει να σου πω την αληθεια το χαντμπλο ειναι το πιο ευκολο και το πιο “ανουσιο”. στο μπασκετ και στη μπαλα που “παιζεται” και χρημα απο πισω παιρνουμε τα αρχιδια μας αυτη την εποχη οποτε (χωρις στην προκειμενη να θελω να πω κατι για τον ΧΧ) εμενα και που πηραμε το πρωταθλημα δεν μου κανει ιδιαιτερο κλικ. σιγουρα το πηρε η ΑΕΚ και χαιρομαι αλλα μην γελιομαστε και οι γαυροβαζελοι (νομιζω) πχ εχουν ταραξει 10αδες αλλα μικρουμεσαιου βελινεκους (απο αποψη προβολης, οικονομικης σημασιας και λαοφιλιας, οχι απο αθλητικη αποψη) σπορ…

ουσιαστικα αυτο που θελω να πω ειναι οτι επειδη παιρνουμε τα αρχιδια μας σε ολα, το εχουμε ριξει στο χαντμπολ. αν πηγαιναμε για πρωταθλημα στο ποδοσφαιρο δεν θα διναμε ΤΟΟΟΣΗ σημασια και πρωτοσελιδα για αυτο. κακα τα ψεματα. δεν θελω να μειωσω το σπορ, το ξαναλεω. προσπαθω να δω την κατασταση οσο πιο αντικειμενικα μπορω απλως…

Το βλεπα και εγώ στην TV Επική ανατροπή! Μακάρι να ξαναζήσουμε τέτοιες καταστάσεις και στο ποδοσφαιράκι!!

Δεν διαφωνώ…άλλο θέμα έθιξα όμως!Γιατί όλοι αυτοί που ξαφνικά τους έπιασε ο πόνος για το μπάσκετ και βρήκανε τον αποκλειστικό υπεύθυνο νομίζεις ότι ασχολούνται με το άθλημα?Ξέρουνε ποια έδρα χρησιμοποιεί η ομάδα ή νομίζεις ότι μπορούνε να σου πούνε το ρόστερ της ομάδας αν δεν γκουγκλάρουνε???

δεν εχεις αδικο σε αυτο. υπαρχει βεβαια και το αλλο ΣΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ περιπτωση: οτι με το μπασκετ οι πιο πολλοι που τωρα κραζουν ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ απλως να στο πω ετσι “δεν αντεχονται 2 στεναχωριες ευκολα” (μπαλα και μπασκετ) και πολυς κοσμος το εχει αφησει το μπασκετ αυτη την εποχη. ναι, οντως, ειναι λαθος αντιμετωπιση αυτη αλλα ειναι θεμα επιλογων βεβαια. και εγω, και το παραδεχομαι, εχω αφησει τελειως το μπασκετ τη στιγμη που ως το 2004 περιπου δεν εχανα ουτε ματς. βεβαια δεν βγηκα τωρα να κραξω απο την αλλη… θλιβομαι σιωπηλα… :lol:

Oταν θα νιωσετε οτι ο Μπακαούκας δουλεύει στα ναυπηγεία το πρωι και οτι ο Σκόκο καθαρίζει ένα εκατομύριο ευρώ το χρόνο θα καταλάβετε και τι σημαίνει ψυχή. Τη μισή να είχαν οι μισθοφόροι του ποδοσφαίρου θα παίρναμε πρωτάθλημα με 15 πόντους διαφορά. Και αν σας φαίνομαι υπερβολικός σκεφτείτε το λόγο που ακόμα και στο ποδοσφαιρο αποθεώνουμε τους τριανταφεύγα Λύμπε και Δέλλα και οχι τις ακριβοπληρωμένες βεντέτες - γατάκια.

Α, και μην ακούω για τον καλό ΧΧ ή για τον κακό ΧΧ. Το πρωτάθλημα το πήρανε οι μάγκες. Για μια μέρα, ας μιλήσουμε μόνο για αυτούς.

Ετσι ακριβως.

Δεν κατάλαβες καλά!Δεν ασχολήθηκε κανείς με τον ΧΧ…προσωπικά ασχολήθηκα με την μαλακία που δέρνει μια δυστυχώς μεγάλη μερίδα οπαδών μας και κάποιους μισθοφόρους δημοσιοκάφρους!Φυσικά και η μέρα ανήκει στον προπονητή και τους παίχτες της ομάδας…
Από την άλλη βέβαια τα δακρύβρεχτα “το πρωί εργάτης,το απόγευμα παίχτης” τα σέβομαι αλλά δεν μου λένε και πολλά!Εγώ θέλω ο παίχτης είτε είναι εργατάκι είτε γόνος πλούσιας οικογενειας να ματώνει την φανέλα και να τιμάει τον δικέφαλο!Και αυτά τα παιδιά το κάνουνε και με το παραπάνω όλα αυτά τα χρόνια!

Αυτά τα “δακρύβρεχτα” δεν σου λένε και πολλά γιατί δεν ξέρεις πως είναι να ξυπνάς χαράματα για δουλεία, να λιώνει το κορμί σου και μετά να πηγαίνεις και για προπόνηση. Και πάλι απ’την αρχή. Οσο για τα φράγκα, ας μην το συζητήσουμε καν. Οσα καθαρίζει ο Σκόκο σε ένα μήνα δεν έχει ακουμπίσει ο Μπάκα σε 20 χρόνια. Οποτε μάλλον δεν το κάνει και τόσο για τα χρήματα. Βέβαια, η δυναμική του ποδοσφαίρου είναι άλλη αλλά και πάλι αυτό δίνει ακόμη μεγαλύτερη αίγλη σε αυτό που έκαναν οι μάγκες του χάντμπολ.

Πάντως σε αυτό που λες για εργατάκια και γόνους πλούσιας οικογενείας με βρίσκεις σύμφωνο. Αν και επίτρεψέ μου να δείνω ένα credit παραπάνω σε αυτούς που καταφέρνουν να γίνουν πρωταθλήτες μη έχοντας λυμένο το θέμα του βιοπορισμού για πάντα.

+1 και απο μενα και στους 2 σας για το συγκεκριμενο.

παμε σημερα αεκαρα να βγουμε τσουλου να… σωθουμε!

[SPOILER]γιατι υπαρχει περιπτωση αν παμε προκριματικα να περασουμε?[SPOILER]με βαση τις τελευταιες μας συγκομιδες και τους πιθανους αντιπαλους…[SPOILER]γιατι? υπαρχει περιπτωση να βγουμε 2οι…???[SPOILER]χλωμοτατο…[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]

…+ οτι ακόμη δεν έχεις πάρει άδεια για ευρωπαϊκές διοργανώσεις,.,

edit: χαχαχαχα…ΠΟΛΥ σωστός :smiley:

εγω θα εβαζα “μειον” για αυτο! :lol:

Ενα τεραστιο μπραβο στην οαμδα χαντμπολ. Οποιος τους πετυχει στην πολη του κι εχει ελευθερο χρονο, να παει να τους δει και θα περασει καλα.

αλλο ενα κουτσα κουτσα μπολ με τον χυμενεθ… ξερω πως δεν υπαρχει περιπτωση να δουμε μπαλα απο δαυτον. μακαρι να μας βγαλει 2ους (τοτε ισως μεινει) και να μας κανει να παρουμε κανα αποτελεσμα γενικοτερα να ανεβει λιγο το πολυ πεσμενο στατους μας και τοτε χαλαλι του το κακο θεαμα. αν αποτυχει ξουτ και γρηγορα. η μαλακια ειναι οτι αν δεν παραιτηθει θα τον πληρωνουμε και δεν εχουμε να δωσουμε κιολας. αν και πιστευω οτι με τετοια αφραγκια που εχουμε ισως τον παραιτησουμε εμεις: εννοω να κανει καμια συφνωνια κ ετσι αφου ειναι που ειναι φευγατος να την κανει οταν θελει χωρις να μας δωσει αποζημιωση (αν φυγει σπαζοντας το συμβολαιο) και χωρις να του δωσουμε εμεις τιποτα (που δεν εχουμε κιολας…)

6000(αντε 7 με τους τζαμπατζηδες) στο γηπεδο,μετα απο κατακτηση κυπελου,το λιγοτερο απαραδεκτο.Ας πηγαιναν να αποθεωσουν την ομαδα του χαντμπολ εστω…

Αγωνιστικα 1-0 με το πεναλτι του λεοναρντο,αρκετο ξυλο στο παιχνιδι,καθε 5 λεπτα εβλεπες παικτη της ΑΕΚ στο χορταρι,καλη κυκλοφορια της μπαλας στο δευτερο ημιχρονο,δοκαρι ο μπαχα σε ωραια φαση που εγινε,ενω υπηρχαν προυποθεσεις για να μπουν κ αλλα γκολ στην τελικη προσπαθεια τα χαλουσανε.Ο βολος λιγα πραγματα.

τραγικο να εχει τοοοοσους λιγους. δυστυχως δεν μπορεσα να δω καν το ματς, απλως το ακουσα… ηταν αλλη μια σουπα παντως…

Δεν έχετε δίκιο παιδιά!Ήταν αρκετά καλή η ομάδα σήμερα με βάση βέβαια τα φετινά μας στάνταρ…ειδικά στο πρώτο ημίχρονο!Ουσιαστικά δεν κινδύνεψε καθόλου απέναντι σε μια ομάδα που πριν από λίγους μήνες της είχε ρίξει 4 στο ίδιο γήπεδο!
Όσον αφορά τον κόσμο είναι γνωστό ότι ο Έλληνας είναι πανυγηρτζής…δεν μπορεί να αποτελεί εξαίρεση ο ΑΕΚτζής!

ε, αυτα τα στανταρ κραζουμε ρε, μην το παρεξηγεις. να, εχω εναν φιλο που με κατι τετοια 1-0, 2-0, 2-1 που δεν μας κανουν φαση και κανουμε 2-3 σε ολο το ματς (αντε 4:lol:) μου λεει οτι ειμαστε καλοι κτλ. οχι ρε παιδια. δεν κρινω με βαση αυτα τα στανταρ. κρινω με βαση την επιθυμια μου να δω μια ομαδα γεματη παθος και ενεργεια και ας ειναι και αμπαλοι. να τα δινουν ολα. πεφτει πολλη βαρεμαρα φετος ομως στο γηπεδο και αυτο ειναι ασχημο.

απο αποψη αποτελεσματος δηλαδη, η αεκ ηταν μια χαρα σημερα. αλλα το θεμα δεν ειναι μονο εκει και γι αυτο κραζουμε…
(σιγουρα βεβαια στα πλει οφ ειναι κυριως εκει αλλα σκεψου οτι κερδισαμε με 1-0 το θεωρητικα πιο ευκολο απο τα 6 ματς…)

Εγώ πάντως είδα διάθεση από τους παίχτες σήμερα…αν και θα ήταν πολύ λογικό να είναι πιο χαλαροί μετά τον τελικό του Σαββάτου και να ξενερώσουνε από τις άδειες εξέδρες!
Αυτός ο Μπαχα είναι ψιλοτραγικός…αν δεν παίξει και ο Λύμπε την Πέμπτη να δούμε πως θα κάνουμε αυτές τις 3-4 ευκαιρίες που σνομπάρεις! :stuck_out_tongue:

με ενα χ με τα βαζελια ειμαστε τζιτζικι. για να δουμε. πιστευω στον χιμενεθ. μπορει να τους στρωσει. να τους πιεσει και να παρει πολλα απο αυτους. δεν θα τους κανει να παιξουν μπαλα αλλα μπορει να τους κανει να παρουν αποτελεσματα. ελπιζω να μην πανε με την (ηλιθια στην προκειμενη) “ψυχολογια της κορυφης/επιτυχιας” οπως πηγαμε με τους γαυρους. αν ειμαστε σοβαροι το μπορουμε το αποτελεσμα…

εντιτ: σημερα δεν το ειδα το ματς. ο χιμενεθ αλλωστε ειναι κοουτς με καλο motivation. το θεμα ειναι να μην τους εχει με το μαστιγιο αλλα να θελουν και να το κανουν. οταν ξεστρατιζουν ειναι για κλαματα ρε παιδι μου…

Δεν τον είδα τον βάζελο σήμερα αλλά από οτι μου είπανε πρέπει να είναι σε τραγική κατάσταση!Εμείς τουλάχιστον λόγω τελικού έχουμε κάποιο ρυθμό…απλά ελπίζω να αντέξουν από θέμα κούρασης οι γεροντάρες μας τα συνεχόμενα ματς!