Αεκαρα

Θα δουμε το καλοκαιρι. Αν ειναι αυτος που εχει διαρευσει εδω και μερικους μηνες τοτε ναι.:wink:

Ποιος είναι αυτος που έχει διαρεύσει, γιατί εγώ δεν έχω πάρει πρέφα… :stuck_out_tongue:

Τα παραπάνω τα είχα ποστάρει την εβδομάδα που ακολούθησε μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Αστέρα Τρίπολης. Όσοι είχαν επικοινωνήσει μαζί μου με pm τους είπα αυτό που γράφτηκε πριν από λίγες μέρες στις εφημερίδες ότι δηλαδή η απομάκρυνση του Φερέρ έχει αποφασιστεί ενώ έγραψα και το όνομα του πιο πιθανού αντικαταστάτη του. Αυτόν για τον οποίο αναφέρεται ο Μetal Laws που ήταν από αυτούς που μου είχαν στείλει pm. To προφίλ του έχει αναλυθεί από τις εφημερίδες (νέος, με φιλοδοξίες και γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας) αλλά όλως περιέργως το όνομά του έχει ακουστεί λιγότερο από οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι ο Δώνης, δεν είναι ο Νιόμπλιας, δεν είναι ο Αναστασιάδης και προς Θεού δεν είναι οι Κάμπος και Λίνεν (άλλωστε αυτοί δεν είναι νέοι). To θέμα είναι πως ο εν λόγω προπονητής βρίσκεται ήδη σε σύλλογο και οι επαφές που είχε ο Νικολαΐδης μαζί του αφορούσαν συνεργασία του με την ΑΕΚ από το καλοκαίρι οπότε και ήθελε ο τελευταίος να “στείλει” τον Φερέρ είτε η ΑΕΚ κατακτούσε το πρωτάθλημα είτε όχι. Τα πράγματα άλλαξαν όμως και ο Ισπανός πήρε πόδι νωρίτερα ωστόσο ο “εκλεκτός” του Ντέμη δεν ήταν διατεθειμένος να φύγει από την ομάδα του μεσούσης της περιόδου αλλά το καλοκαίρι. Το γεγονός ότι η ΑΕΚ θα κλείσει την χρονιά με τον Κωστένογλου μου δείχνει ότι ο Ντέμης εξακολουθεί να τον περιμένει και δεν πάει για άλλα.

Ο Νικολαΐδης στο πρόσωπό του βλέπει μια νέα περίπτωση Μπάγεβιτς όπως τότε που είχε πρωτοέρθει στην ΑΕΚ ο Σέρβος. Νέος τότε, γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας που τελικά έκατσε πολλά χρόνια στην ομάδα και την ανέδειξε ξανά φτάχνοντας παράλληλα και ο ίδιος όνομα. Μην μας πουλήσει μόνο και ο τωρινός όπως ο Σέρβος τότε. Αν και μεταξύ μας, ας πάρει τρία-τέσσερα πρωταθλήματα και αυτός και μετά ας μας πουλήσει :stuck_out_tongue: (πλάκα κάνω, ε). Όσοι επικοινώνησαν τότε μαζί μου ξέρουν και το όνομα. Οι υπόλοιποι ας περιμένουν το καλοκαίρι:p .

Y.Γ. Α, και κάτι άκομα. Η μεγαλύτερη αντίπαλος της ΑΕΚ στην προσπάθειά της να πάρει αυτόν τον προπονητή είναι μια Εθνική ομάδα που του έχει κάνει πρόταση…

καλά μάνσον θα εννοείς κανένα αναστόπουλο κ θα φάμε τα μουστάκια μας…

έφτασε λοιπον το ματς της χρονιάς. όπως έγραψα κ αλλού, όποιος βάλει γκολ μάλλον κερδίζει γιατί και οι δύο είναι ομάδες που δεν γυρνάνε παιχνίδια, αλλά κρατάνε σκορ. αν κ συμφωνώ με την απομάκρυνση Φερερ, με ενοχλεί που θα παίξουμε στα ντέρμπυ κ σε άλλα σημαντικά παιχνίδια χωρίς προπονητή, γιατί καλός κ άγιος ο “πάτερ” αλλά αν το ματσάκι στραβώσει, τι θα κάνει, θα το ρίξει στις προσευχές?

το καλό με κωστέ, είναι ότι επιλέγει ορθολογικές ενδεκάδες χωρίς τρέλες κ παραλογισμούς. Ο Μάχο λείπει από την ομάδα, ο κόσμος ελπίζω να είναι πολύς κ να στηρίξει, αν και να κερδίσουμε, χωρίς προπονητή, δεν μας βλέπω που πάμε.

καλή τύχη στην ομάδα λοιπόν

Χμ, αν κερδισετε (ακομα και χωρις προπονητη), το σιγουρο ειναι οτι πλησιαζετε στον 1 βαθμο την κορυφη. :wink:

ναι σίγουρα. απλά τότε είναι που η ομάδα θα χρειάζεται περισσότερο προπονητή, για να την οδηγήσει.

ο καλό με κωτσέ είναι ότι φέρνει τουλάχιστον ηρεμία…

Σημερα θελουμε καθαρό μυαλό και πιστη για το νικηφορο αποτελεσμα…Η νικη η θανατος…So simple…:lol:

Εγω δυστηχως δεν ειμαι αισιοδοξος για σημερα…η πλακα ειναι οτι και να κερδισουμε εγω δεν εχω καμια εμπιστοσυνη σε αυτη την ομαδα…μπορει να χασουμε σε 3 μερες απο την Ξανθη και να ξενερωσουμε ακομη περισσοτερο απο οτι τωρα!

Yπαρχει κανεις που πιστευει οτι η ΑΕΚ με τον φερερ στον παγκο αυτη τη στιγμη θα μπορουσε να παει καλυτερα απο οτι ειναι τωρα με κωστενογλου? Η ΑΕΚ ειχε πιασει αγωνιστικο πατο με τον ισπανο και ηταν επιβεβλημενη η απολυση του γιατι δεν πηγαινε αλλο. Ηδη υπαρχει μια σχετικη ηρεμια απο τοτε που εφυγε απο την ομαδα και μεσα στα αποδυτηρια. Στο τελος της σεζον θα εχουμε νεο προπονητη οποτε δεν υπαρχει λογος να βιαστουν
ντε και καλα να παρουν προπονητη απο τωρα για το υπολοιπο του πρωταθληματος.

Δε θα έλεγα ότι έπιασε αγωνιστικό πάτο με 2 ήττες. Τί να πει και η Λίβερπουλ δηλαδή που με το Μπενίτεθ τον Ιανουάριο δεν είχε πάρει νίκη, και τώρα μάλλον θα επεκτείνει και το συμβόλαιο του για 2 χρόνια…
Τώρα, όσο για την ηρεμία στα αποδυτήρια, κανείς μας δεν μπορεί να ξέρει το κλίμα εκεί, και σίγουρα δεν μπορεί να εμπιστευτεί τις εφημερίδες… Εξάλλου η ηρεμία που όλοι λένε μόνο εμφανής δεν είναι στο αγωνιστικό μέρος…

Δηλαδή τώρα ο Κωστένογλου έχει αλλάξει κάτι ? Παίζουμε καλύτερα ή έστω παίρνουμε αποτελέσματα (που γινόταν με Φερέρ ) ? Είναι νωρίς ακόμα για να δείξει κάτι ο Κωστένογλου, αλλά το διάστημα προσαρμογής του ήταν κάτι αναπόφευκτο και δυστυχώς έπεσε σε κομβικό σημείο (UEFA και ντέρμπι) .
Ελπίζω σήμερα να πάμε για κανα 1-0 ή 2-0 γιατί παίζει και η ισοβαθμία στο τέλος (για πρωτάθλημα πάντα).

Μανσον pm me το όνομα του νέου τεχνικού αν μπορείς :slight_smile: thanks.

Οχι δεν αλαξε τιποτα ο κωστενογλου, απλα επειδη μερικοι λενε οτι καλυτερα θα ηταν να εμενε ο φερερ για να εχει η ΑΕΚ προπονητη λεω οτι ο φερερ εαν εμενε δεν θα μπορουσε να αλλαξει τα δεδομενα προς το καλυτερο. Δλδ με την χεταφε αν ηταν ο φερερ στον παγκο παλι δεν θα αποκλεινομασταν,στο πρωταθλημα παλι δεν θα εκανε πειραματα σε κρισιμα παιχνιδια? Επομενως η ΑΕΚ με την φυγη του φερερ δεν εχασε κατι αγωνιστικα,δεν εγινε χειροτερη απο οτι ηταν, ο κωστενογλου ουτως η αλλως θα ειναι υπηρεσιακος μεχρι το τελος της σεζον, ο κωστενογλου το μονο που μπορει να αλλαξει ειναι την ψυχολογια των παικτων τιποτε αλλο.:wink:

Το σημερινο ντερμπι νομιζω θα κυλισει στο 1-0, οποιος βαλει το γκολ θα παρει και το ματς λογικα.

Με μία έκπληξη θα παρατάξει την ομάδα του ο Νίκος Κωστένογλου στο μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο… ξεχασμένος Γιούργκεν Μάχο αντί του Μαρσέλο Μορέτο. Όσον αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, δεν υπάρχει κάποια εκ νέου έκπληξη από τον τεχνικό της ΑΕΚ.

Έτσι, λοιπόν, ως δεξί μπακ θα αγωνιστεί ο Μπούρμπος, ενώ αριστερό θα είναι ο Αρουαμπαρένα. Παπασταθόπουλος και Δέλλας θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί και θα έχουν μπροστά τον μοναδικό αμυντικό μέσο, Άκη Ζήκο. Από τα αριστερά της μεσαίας γραμμής θα παίξει ο Σέζαρ και από τα δεξιά ο Ράμος. Λυμπερόπουλος και Μπλάνκο θα απαρτίζουν το επιθετικό δίδυμο της «Ένωσης» και από πίσω τους θα κινείται ο Ριβάλντο.

Eκπληξη ο Μαχο…Δεν ξερω αν ειναι η καταλληλη στιγμη να τον βγαλει απο τη ναφθαλινη!

Παντως ειναι ρισκο να βαλει ο κωστε τον Μαχο σε ενα τετοιο “τελικο” γιατι ηταν για καιρο εκτος δρασης ενω ο Μορετο ειναι υποτιθεται σε πιο φορμα. Ο Μαχο στο πρωτο ματς με τον Παο με απογοητευσε γιατι ευθυνεται και για τα 2 γκολ, στο 1 η ασταθη αποκρουση που πηγε η μπαλα στον σαλπιγγιδη και το 2 γκολ απο κλειστη γωνια.
Τεσπα μακαρι το παλικαρι να τα παει καλα αν παιξει.:slight_smile:

o Mάχο θέλει την φανέλα του βασικού της Αυστρίας κ θα σκιστεί.

Ο Α-Μορέτο καλύτερα να πάει σπίτι του

Επ κουφαλιτσα,τι εγινε?Μολις επανηλθαν οι ελπιδες για πρωταθλημα αρχισαμε παλι να παρακολουθουμε σουπερλιηγκ?

ναι. αλλιώς δεν έχει νόημα.

βασικά μου πέρασε η διαιτητοκρίση κ είπα να ποστάρω

Δε νομίζω ο Μάχο να βάλει την εθνική Αυστρίας πάνω από την υγεία τους. Δύο φορές έχει χτυπήσει άσχημα στο κεφάλι και δεν βλέπω να ξαναπαίζει με το ίδιο πάθος ποτέ. Εγώ ,προσωπικά, δεν θα το έκανα.
Φοβάμαι ότι μετά από αυτούς τους 2 τραυματισμούς ποτέ δε θα είναι πάλι ο Μάχο που είδαμε στις αρχές, που έπεφτε, ας έτρωγε και κόκκινη.
Επίσης, ο Μορέτο φαντάζομαι θα αναρωτιέται προς τι αυτή η κίνηση ? Ενώ φαινόταν να έχει ανέβει λίγο το ηθικό του.
Μάλλον ψυχολογικοί οι λόγοι αυτής της αλλαγής, παρά λόγοι τακτικής.
Θα δείξει όμως. Ας νικήσουμε και ας το βάλει και ο Μορέτο. Θα το αφιερώσει στο Μόντε :stuck_out_tongue:

Παντως απο οτι βλεπω το γηπεδο θα εχει κοσμο σημερα…
Ελπιζω να μην φυγουν βριζοντας :stuck_out_tongue:

Όχι ρε, θα είναι απασχολημένοι να πλακώνονται μεταξύ τους.
Ελπίζω να μην γίνει τπτ τέτοιο πάντως, γιατί θαναι ένας φίλος μέσα.