το λεω με σιγουριά γιατι το κάνει με δύναμη και σφίγγοντας το χέρι του στο τέλος…
τελος πάντων… με το 2-0 και με τον παοκ να ειναι χειρότερος από το ματς στον βολο δεν υπάρχει άλλο ματς…
το λεω με σιγουριά γιατι το κάνει με δύναμη και σφίγγοντας το χέρι του στο τέλος…
τελος πάντων… με το 2-0 και με τον παοκ να ειναι χειρότερος από το ματς στον βολο δεν υπάρχει άλλο ματς…
3-0…
Έτσι μωρή αρρώστια
στο αλλο ματς θα ειναι ολα διαφορετικα. πρεπει να παρουμε μινιμουμ το “Χ” και θα ειμαστε στην απο πανω! παμε μωρη αεκαρα!
Ξενέρωσα που δεν καναμε νταμπλ στο χάντμπολ. Ευτυχως που υπάρχει και ο ΠΑΟΚ να μας φτιάχνει την διάθεση…
στο μάτς στην τούμπα αν δε χάσουμε θα είμαστε σε πολύ καλή πορεία για να βγούμε 1οι στα play off.μπράβο στην ομάδα σήμερα έπαιξε ουσιαστικό ποδόσφαιρο.ο ντιόπ άρχοντας στο κέντρο για άλλη μια φορά και έβαλε και τα 2 γκολ.άνετα mvp.
ωραια αεκ σημερα και ο ντιοπ και ο δελλας ποσο ΓΙΓΑΝΤΕΣ ειναι!
ο δέλλας φέτος σεληνιάζεται όταν παίζουμε με τον παοκ.
η απλά ο παοκ δεν μπορεί αν τον αντιμετωπίσει…
οπότε το βλέπει ο δέλλας οτι δεν μπορεί ο πάοκ να τον αντιμετωπίσει και σεληνιάζεται
μπραβο στην αεκαρα για σημερα, μακαρι να παιζαμε και λιγη μπαλα βεβαια. αλλα χαλαλι. αν ειναι να παιρνει αποτελεσματα τοτε ας μεινει ο χυμενεθ και ας φυγει αφου ηρεμησει η κατασταση στην ομαδα (και ενω μεσω του “σκληρου ποδοσφαιρου” που παιζει θα παιρνουμε αποτελεσματα)…
Ευχάριστη έκπληξη για την ώρα η πορεία και η εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα…:!:
Την Τετάρτη το πρωί θα πραγματοποιηθεί ακόμα μία δίκη για την υπόθεση Ψωμιάδη. Ο Σταύρος Αδαμίδης και ο Ντέμης Νικολαΐδης θα παραστούν στο δικαστήριο ως μάρτυρες υπέρ της ΑΕΚ, στην οποία έχουν επιδικαστεί 44 εκατ.ευρώ σε απόφαση που τελεσιδίκησε τον Φλεβάρη. Μάλιστα, με τους τόκους το ποσό φτάνει τα 70 εκατ.ευρώ, ποσό που είναι? απίθανο να εισπράξει ποτέ η ΠΑΕ ΑΕΚ.
το αναφερω ως ενα παραδειγμα για το οτι μια ομαδα αν θελει μπορει ενω εχει “χ” χρεη να αρχισει να λεει οτι δεν εχει τοσα γιατι της χρωστανε τριτοι και ετσι ειναι καλυμενη. θεωρητικα (το λεω γιατι νομιζω οτι δεν το εχουμε επικαλεστει ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ) θα μπορουσε να βγει ο αγαμιδης να πει οτι “σιγα τα χρεη που εχουμε, θα κερδισουμε τη δικη απο τον ψωλιαδη και ειμαστε τζιτζι”. αλλα δεν ειναι ετσι.
καλά το έχω ξαναπεί οτι αν η αεκ πάρει τα 44 εκατ. που της χρωστάει ο αγαπούλας τότε έχει καθαρίσει από όλα της τα χρέη.
ε φυσικό είναι…
αλλά οπως έχω ξαναπεί, αμα πάρει η αεκ απο τον αγαπούλα 70 εκατομμύρια(με τους τόκους τόσα είναι), εγώ θα βγω γυμνός στους δρόμους και θα φωνάζω ΖΗΤΩ Η ΑΕΚΑΡΑ
Εγω μας εχω αρκετα αχρηστους ωστε να ξεχρεωσουμε και μετα απο λιγο καιρο να χρωσταμε αλλα τοσα…
Klλαιω, ο Μακαρος ειναι το απολυτο ειδωλο. Εχει και ΧΑΠ λεει…ΧΑΠιτης ο Μακης που μια στις 2 φορες που τον πιανει ο φακος ειναι με την πουρακλα στο χερι
Παντως οτι εχει πρόβλημα υγείας έχει…αλλά δεν νομιζω να ειναι αυτός ο λόγος που δεν μπορεί να πάει στο δικαστήριο
2-1 χασαμε.προσπάθησε η ομάδα.τεσπα.συνεχίζουμε και πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε στον βόλο.ο γκαρσία πόσες αγωνιστικές πρέπει να φαει για τις 2 μπουνιές στον μιτσελ καιγια το πιάσιμο στο λαιμό στον ντιόπ?
θεός ο διαιτητής…μια φάση πέτυχε από όλες…ούτε καν το όριο της τύχης δεν έπιασε…:lol: