Αεκαρα

Aνουσιο ποστ ομως…

76

ε, ψιτ! ορι μας εχετε γαμησει φετος, ναι. αλλα μην τα ισοπεδωνετε ολα. τι ψευτικο πεναλτι και μαλακιες ειναι αυτα??? και χθες δεν σας αξιζε η νικη αλλα τεσπα. μην πατε ομως να βγειτε και τοοοοσο απο πανω (με μαλακιες).

απο κει και περα, κατ εμε καλα θα κανουμε να κανουμε ενσταση. τι δηλαδη? θα ειμαστε μια ζωη της σφαλιαρας? στα πλαισια της “αξιοπρεπειας” και του “κεφαλιου ψηλα” θα πρεπει να καθομαστε να χανουμε και να χανουμε τοσα εκατομμυρια ευρω που θα παιρναμε αποτο τσουλου. σοβαρευτειτε λιγο. αν βρεθει καποιος και μπορεσει να αλλαξει το ποδοσφαιρο μας προς το καλυτερο και κυριως το πιο “καθαρο” τοτε ολοι μαζι του. αλλα ως τοτε πρεπει να κολυμπησουμε. δικαιωμα του ηταν του γαυρου να κανει την εφεση το 2008 και την εκανε. δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια. μαλακια μεν που υπαρχουν τετοιοι νομοι αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να διεκδηκησουμε και εμεις τα δικαιωματα μας. και αν αυτο δεν αλλαξει ποτε? θα γινουμε μια ομαδα της σειρας αλα αρης και μπαοκ (σορυ στους αναφερομενους, μην παρεξηγειθειτε, παραδειγμα εδωσα)? μια ουεφα και μια πουτσα? αφου υπαρχουν κανονισμοι ας εφαρμοζονται για ολους. θεωρητικα αυτα θα επρεπε να γινονται αυτοματα και να μην υπαρχουν εφεσεις και μαλακιες: επαιξε ο βανλερ? 3 βαθμοι στον γαυρο. μπουκαρε ο μΠΕΟΣ? 3 στην αεκ. αν υπαρχουν αυτοι οι νομοι δεν πρεπει να κανουν ολοκληρη ιστορια οι ομαδες και ΑΝ εχουν καλους νομικους και ΑΝ θελουν να κανουν εφεσεις κτλ τοτε να τα καταφερνουν. πρεπει να γινεται αυτοματα. μαλακιες του σκατοκρατους να αγαπιομαστε…

@ μάνσον:

Τι είναι αυτό, τελευταίο πρωτάθλημα?
Με πιάνεις αδιάβαστο. :frowning:

Danzig - 777

(ενω αναμενω ακομα να μου σχολιασεις τις υποτιμητικες δηλωσεις του χοντροβουβαλου για την ομαδα και την πολη σας).

Τι εννοεις ρε τσομπανη οτι ‘‘θα μαθουμε τι σημαινει Βολος’’?

Μεχρι και οι Μονστερς κανουν παρελαση καθε βδομαδα στο χωριο σου, τι ακριβως εχω να φοβηθω εγω σαν ΑΕΚ απο εσενα? Μονο οι ΑΕΚτζηδες του εξωτερικου να περασουμε βολτα απο την πολη, θα μας κοψετε αποδειξη και θα μας πειτε κι ευχαριστω.

Οσο για τους οπαδους παοκς που αναφερουν ως επιχειρημα τα αποτελεσματα, ας σημειωσω οτι και η Ξανθη του Πανοπουλου ειναι απο τις ομαδες με τα καλυτερα αποτελεσματα στο Καραιταβλι. Οπου χρειαστει ομως, θα ειναι εκει και ο μεγαλος Θρυλος το ξερει.

Απο την πολλη την αντισταση στο κατεστημενο θα ειναι οι κολεγιες με Γκαγκατση και Μπεου, η στηριξη στη Σουπερ Λιγδα, τα διαχρονικα τσιμπουκια στην Τουμπα συνοδευομενα παντα απο μεγαλειωδεις προκρισεις του μεγαλου παοκ οποτε συνανταει το Θρυλο στο θεσμο του Κυπελλο

Πρωτάθλημα δώρο από τον Ολυμπιακό πάντως ο ΠΑΟΚ δεν έχει δει. :slight_smile:

θα έλεγα κάτι σαν υπεράσπιση του ολυμπιακού πειραιως(:!:), αλλά επειδή με μερικούς μιλάω με pm και είναι ηδη γεμάτο απο απειλητικά πράσινα μηνύματα, δεν λέω τίποτα.,:stuck_out_tongue:

η αεκ το σκέφτεται τώρα λέει για την ένσταση καθώς προσπαθεί να δει ποιες θα είναι οι αντιδράσεις των οπαδών της…

Davidian,ειλικρινα θα ανοιξω thread ‘‘Davidian,το κομπλεξικο σιχαμα του forum’’.
Φιλε,θα ξεπερασεις σε views και comments ακομα και το πιο δημοφιλες video στο youtube.

Τσομπανοβλαχος της Νεας Φιλαδελφειας εισαι και φαινεσαι οχταγκολε.

Ενταξει, πουτανακια τους εχετε, και ειναι και ολιγαρκεις, δε χρειαζεται να τους βγαλετε και τετοια γουστα χωρις λογο.

Οντοπικ, για ονομα του Θεου, μην ψαρωσουν τα γιδια-ποδοσφαιριστες μας απο την ενσταση, αναθεμα στον ηλιθιο που ειχε αυτη την ιδεα,(οσοι εχουν απομεινει τελος παντων), κατεβαινουμε στο γηπεδο αδιαφοροι, τρωμε μετα απο συνεννοηση μεχρι 3 γκολ (οσο πιο προκλητικα γινεται), και ο πρεσβης της Ελλαδος στο ευρωπαικο στερεωμα διεκδικει για μια ακομη χρονια τη θεση στα ευωπαικα σαλονια που αξιζει.

Να χάσουμε από τον γαύρο δεν δικαιούμαστε. Ούτε να τον κερδίσουμε. Μάλλον ούτε να φέρουμε ισοπαλία. Ότι και να γίνει είμαστε στημένοι. :-k:-k Δε γαμιέται; Τουλάχιστον δεν τρώμε 6 και λέμε και ευχαριστώ, δεν παίρνουμε κύπελλο με γκολ 5 μέτρα οφσάιντ και δεν κάνουμε ένσταση γιατί έξινε τον κώλο του ο πρόεδρος του αντίπαλού μας.

Πες τα ρε Crabsody!!!
Γι αυτο και την Τεταρτη παρακαλαω η ομαδα μου να ανοιξει τα μπουτια στον Π.Α.Ο.Κ για να μην περασει Ch.League ο εμετος,η Α.Ε.Κ.!!!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ DAVIDIAN???

χαλαρωστε μπουγατσαδες. 4 και 3 φαγατε φετος. συν αποκλεισμος στην εδρα σας. για καθιστε λιγο στο μπειμπιλινο σας παλι. ημαρτον.

Ακομα δε μου απαντησες ομως το πως νιωθεις για τις δηλωσεις του γιγαντα προεδρου σου για την ομαδα και την πολη σου. Εκτος αμα δεν τις θυμασαι οποτε μπορω ευχαριστως να ψαξω λινκ και να στις προσφερω στο πιατω.

Αντ’αυτου, επιμενεις να γραφεις για 8γκολους και να γραφεις αστειες απειλες του τυπου θα δειτε ποιος ειναι ο Βολος.Δεν εχεις καταλαβει οτι δεν εχω προβλημα ουτε με την ομαδιτσα σου ουτε με το φετινο (πολυ καλο) αγωνιστικο της συνολο. Εχω ξεκαθαρο προβλημα με τον χοντρο που διοικει και με οποιον τον σιγονταρει ομως και θα ευχηθω πολυ ευχαριστως την καταστροφη σας οσο εχετε αυτον προεδρο (οχι για πολυ δλδ, πεθαινει σε λιγο κι αρρωστος πατερας του αλλωστε). Εσυ επιμενεις να βλεπεις αυτα π-ου γραφο υποτιμητικα απο το Βολο και εγω αναρωτιεμαι ποιος υποτιμαει περισσοτερο τον Ολυμπιακο και την πολη, εγω ο κομπλεξικος 8γκολος ή ο λοχαγος της παραγκας και θεσμικος πδοσφαιρικος επενδυτης Αχιλλεας Μπεος.

Ο Βολος ξερουμε ποιος ειναι, μια μιζερη πολη με μιζερους ανθρωπους. Δεν το λεω εγω, το λεει ο γιγαντας προεδρος σου

Ναι αλλα τους αδικησε η διαιτησια.

για το 4-0 ε? το 3-0 ηταν πιο δικαιο…

Κατα τα αλλα πλην Μπεου αγαπαμε Βολο καθως είναι αναρχουπολη, ε…

Αυτο ηταν καρατσεκαρισμενο οτι θα το εκανες απο την αρχη και μαλιστα το δηλωνες προκλητικα και με καθε τροπο. Κοιτα ομως που γυρισε ο τροχος και η τριανδρα των γαυρων εξαρταται απο την αδιαφορη πλεον ΑΕΚ για να βγαλει τον τσατσο της Τσαμπιονς Λιγκ. Πως σου φανηκε?

Κι ο γιγαντας προεδρος μου μπορει να λεει οτι θελει.Αυτο τι σημαινει οτι εγω θα συσστρατευθω μαζι του.
Επιση ο Μπεος μαλακιζεται ρε φιλε θα πρεπει εγω να απαρνηθω την πολη και την ομαδα μου???

Μου εχεις ζαλισει τα ουμπαλα απο το πρωι ρε φιλε,εχεις γινει ανυποφορος!!!

Davidian ,οι φιλοι σου σε αντεχουν ρε μαλακα,πες μου ειλκρινα???

Σε μενα το λες ετουτο;

Οχι βεβαια,στον Davidian.

Εσυ ειπαμε ,εισαι το πουλεν μου!!!:slight_smile: