Οσο ετρεχε ολο το καλοκαιρι και η δικη σας η χολη φιλε μου.Και εξαλλου απευθυνθηκα σε συγκεκριμενα ατομα που ολο το καλοακιρι εκαναν σε βαρος της ομαδας μου φεστιβαλ κακιας και αισχους.
Να δεχεστε ,οχι μονο να κανετε.
Καλά μιλάμε αυτό το κράτος είναι τραγικό. Βγάζει μια ηλίθια ανακοίνωση για τις εντυπώσεις και τσιμπάει ο κόσμος. Οι μισές εταιρίες που έχει εκεί μέσα δεν υπάρχουν πια ή έχουν χρεοκοπήσει. Εδώ έχει Πειραϊκή Πατραϊκή. Απορώ δεν ντρέπονται λιγάκι?
Εγώ συμφωνώ μαζί σου. Στην ΑΕΚ πρέπει να απαγορευτούν οι μεταγραφές αφού δεν πληρώνει τα χρέη της στο δημόσιο και να γίνουν κατασχέσεις και ό,τι άλλο προβλέπουν οι κανονισμοί. Αλλά πάλι ο Βόλος πρέπει να πέσει κατηγορίες γιατί ο πρόεδρος του έστηνε το μισό πρωτάθλημα και είχε σχηματίσει εγκληματική οργάνωση με την ομάδα του Βόλου ως βιτρίνα.
Δεν καταλαβαίνω τι αποδεικνύουν τα λινκς. Δεν υπάρχει ισότητα στην παρανομία. Δε μπορεί να πει ένας βιαστής “ακόμη δεν έχετε τιμωρήσει τον δολοφόνο του “τάδε”, άρα αθωώστε με”. Καμία κοινωνία δε μπορεί να λειτουργεί έτσι.
όταν γίνουν οι κατασχέσεις που πρέπει στον μάκαρο για να πάρει και η αεκ τα 80 εκατ. ευρώ που της χρωστάει,τοτε να γίνουν και οι κατασχέσεις στην αεκ.
Δεν ενδιαφέρει το κράτος (και τους πολίτες) το πού θα τα βρει η ΑΕΚ τα λεφτά. Αν της τα έχει φάει ο Μάκαρος, ας το αποδείξει στο δικαστήριο και ας τα πάρει πίσω. Τα χρέη της όμως πρέπει να τα πληρώσει.
Ή έστω να τα διακανονίσει και να σέβεται αυτό τον διακανονισμό. Γιατί αν θυμάμαι σωστά ο Ντέμης, μόνο κατά τη θητεία του, φέσωσε κάποια εκατομμύρια το δημόσιο, Δεν είναι μόνο ο Μάκης υπεύθυνος για τα χρέη της ΑΕΚ…
ο μάκης ειναι ο κύριος υπεύθυνος.από την δική του θητεία άρχισε η κάτω βόλτα της αεκ στο οικονομικό θέμα.
η αεκ το έχει αποδείξει κάρβου οτι τα έχει φάει τα λεφτά ο μάκης.έχει βγει και τελεσίδικη δικαστική απόφαση για το ποσό που χρωστάει ο μάκης.44 εκάτ ευρώ που μαζί με τους τόκους είναι στα 80 περίπου.
Επιμένω, πως τα χρέη που έφτιαξε ο Ντέμης και μετά, δεν είναι του Μάκη. Η ΑΕΚ είχε μπει στο άρθρο 44 πλέον και το δημόσιο έχασε το 90% των οφειλών ως προς αυτό. Αυτά δεν είναι ευθύνη κανενός Μάκη, αλλά της ΑΕΚ. Είναι ντροπή να μην έχουν πληρωθεί. Σύμφωνα με τον Αδαμίδη (αν θυμάμαι σωστά είχε κάνει τέτοια δήλωση φέτος τον χειμώνα), τα χρέη αυτά είναι πάνω από 20 εκ. και πολλά είναι οφειλές της προηγούμενης διοίκησης.
Όσο για τα χρέη του Μάκη, αυτά διακανονίστηκαν με το άρθρο 44 και η ΑΕΚ είναι πιστή στις δόσεις της γιατί δε μπορεί να κάνει αλλιώς.
Και για να καταλάβω εγώ, αν η ΑΕΚ πάρει τα 80 από τον Μάκη, με δεδομένο πως αυτά τα 80 ήταν για να πληρωθούν οφειλές της ΑΕΚ που διαγράφηκαν με το 44, μετά η ΑΕΚ καταλήγει με 80 εκ στη τσέπη που προέρχονται από εκείνη την περίοδο; Αυτό το άρθρο 44 γίνεται όλο και πιο εμετικό…
Δεν παίζει να πάρει τίποτα η ΑΕΚ από τον Μάκη…τυπικές διαδικασίες είναι όλα αυτά που γίνονται για τα μάτια του κόσμου και δεν οδηγούν πουθενά!
Το αστείο της ιστορίας είναι ότι επί ντέμη υπολογίστηκε σε κάποιον ισολογισμό το ποσό που οφείλεται από τον Αγαπούλα για να μην φανεί μεγάλη ετήσια ζημιά…:lol:
Η ΑΕΚ αυτη την στιγμή χρωστάει 42 εκατ. ευρώ στο δημόσιο. Ο Ολυμπιακός χρωστάει 97 εκατ. ευρώ, ο Παναθηναϊκός 81 εκατ. ευρώ. Αϊντε…
Έντιτ: Επίσης, ο Πανιώνιος (στο δημοσιο παντα) χρωστάει 9 εκατ. ευρώ, ο ΠΑΟΚ 47 εκατ. ευρώ, ο Ηρακλής 29,8 εκατ. ευρώ και ο Άρης μόλις 6 εκατ. ευρώ.
Πηγή?
Κι εγώ ενδιαφέρομαι να μάθω. Το 97 εκατομμύρια, πρώτη φορά το ακούω.
αυτό πρεπει να εννοεί ο manson.είχε βγεί στην επίσημη σελίδα της super league.
Και από πότε το άθροισμα των ζημιών των προηγούμενων χρήσεων μεταφράζεται σε “χρωστάω στο δημόσιο”?
Καταρρέει η λογιστική! :lol:
Μην στέκεστε σε νούμερα ρε σεις…είναι σαν την πολιτική…ο καθένας τα παρουσιάζει όπως θέλει!Εδώ ο άλλος λέμε ότι έβαζε στα έσοδα αυτά που ΘΑ έπαιρνε από τον Μάκαρο!Τι να πιστέψεις?
@ Original
Ναι, αλλά αυτό δεν είναι χρέη προς το δημόσιο ούτε ο Ολυμπιακός φεσώνει κόσμο μην πληρώνοντας τους. Έχει μέσα πάρα πολλά ακόμη, όπως τα χρέη στην Τράπεζα Κύπρου που δεν έχουν τελειώσει ακόμη τα δικαστήρια, ή την αποπληρωμή δανείων, μεταγραφές, κλπ, κλπ. Άλλο το έχω “χρέη και τα αποπληρώνω” -που είναι υγιής περίπτωση- κι άλλο το “έχω χρέη και δεν τα πληρώνω” που είναι συνήθως τα χρέη που έχουν οι ομάδες προς το δημόσιο.
Ας μην μπλέκουμε άσχετα πράγματα μεταξύ τους. Στην περίπτωση της ΑΕΚ μιλάμε για χρέη που θα έπρεπε να είχαν ήδη αποπληρωθεί και η ομάδα δε μπορεί. Στην περίπτωση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, όχι.
ΥΓ. Εκτός αν μετρήσουμε τους φόρους που έκλεψε από το κράτος ο ΠΑΟ με τα μηδενικά συμβόλαια
Αυτός ο πίνακας δε λέει καν για χρέη.
Για ζημιές λέει.
Είναι δύο διαφορετικά πράγματα.
δε το πρόσεξα. Δεκτόν.
καλα ρε κάρβου μας παρουσιάζεις οτι η υπερολυμπιακάρα δεν είχε ποτέ χρέη…να θυμηθούμε κάποια χρέη στην προ-κόκκαλη εποχή που ως δια μαγείας χαθήκαν χωρίς να πληρωθούν.
o κοκκαλης τα πλήρωσε τα χρεη, αλλά με τον πιο ευνοϊκό διακανονισμό εως τότε…120 δόσεις.!!
O διακανονισμός επί Σημίτη καμία σχέση δεν είχε με τους διακανονισμούς της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και άλλων ομάδων. Ο Ολυμπιακός πλήρωσε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από ότι οι υπόλοιπες ομάδες. Και μάλιστα, το 2000 πλήρωσε σε μια μέρα 16 δόσεις για να τελειώσει ακόμη πιο γρήγορα.
Από το Βήμα το 2000
"Συνολικά τα τελευταία οκτώ έτη η ΠΑΕ κατέβαλε στο ελληνικό Δημόσιο 3.110.206.402 δρχ. για να ξεπληρώσει τα χρέη που δημιουργήθηκαν από τις διοικήσεις του Ολυμπιακού από το 1987 ως το 1992. Μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια στο αρχικό χρωστούμενο ποσό των 872.478.812 δρχ. προστέθηκαν προσαυξήσεις ύψους 2.237.757.590 δρχ., με αποτέλεσμα το συνολικό ποσό που η ΠΑΕ ρύθμισε και ξεκίνησε να αποπληρώνει σε δόσεις να ξεπεράσει τα 3 δισ. δρχ. "
Δηλαδή, τα χρέη των Κοσκωτά-Σαλιαρέλη στο δημόσιο ήταν περίπου 2,5 εκ. $, οι προσαυξήσεις άλλα 7 και ο Ολυμπιακός τα πλήρωσε. Η μεγάλη εξυπηρέτηση του κράτους (αν θυμάμαι καλά) είναι η εγγύηση που είχε δώσει για τα χρέη στην Τράπεζα του Κοσκωτάι, ποσό που ακόμη δεν έχει εκταμιευθεί από το κράτος και ελπίζω να μη χρειαστεί.
Τι παρουσίασα εγώ; :lol: